nasılsınız ıns herkesın halı keyfı yerındedır.
gecmısı okuyamadım acaba aramızdan dogum yapaan arkadaslar oldumu merak ıcındeyım
bende drdan geldım
bebegım 2600gr olmus dr bıraz bücürük ollacak dedi üzüldüm
neyse saglıklı bı sekılde gelır dunyaya ıns
Arkadaşlar ben yeni bir şey duydum sizlerde duydunuz mu bilmiyorum paylaşmak istedim... Doğumdan sonra bebekten topuk kanı alıyorlarmış sağlık bakanşlığına gidiyormuş incelenmek üzere herhangi birşey olduğunda takip ediliyormuş dünde sağlık ocağı kontrolüm vardı zor gittim hemşire kızda aynısını dedi topuk kanı alıcaz diye içim cız etti yemin ederim hemde 4 günlük bebekten hastanenin aldığı kan yetmiyormu bir de sağlık ocağı alacakmış eğer ikiside aynı araştırmaysa ben sağlık ocağındaki alınan kana karşıyım
Canım benimkide geçen hafta 2500 kg.ama doktor 2800 olması benim için yeterlidir dedi kiloya fazla takılma yeterki sağlıklı olsun biz onları besler büyütürüz inşallah
Arkadaşlar ben yeni bir şey duydum sizlerde duydunuz mu bilmiyorum paylaşmak istedim... Doğumdan sonra bebekten topuk kanı alıyorlarmış sağlık bakanşlığına gidiyormuş incelenmek üzere herhangi birşey olduğunda takip ediliyormuş dünde sağlık ocağı kontrolüm vardı zor gittim hemşire kızda aynısını dedi topuk kanı alıcaz diye içim cız etti yemin ederim hemde 4 günlük bebekten hastanenin aldığı kan yetmiyormu bir de sağlık ocağı alacakmış eğer ikiside aynı araştırmaysa ben sağlık ocağındaki alınan kana karşıyım
Evet canım ayrı ücret veriyosun,bizdede 12tl NST.
Ben de özel hastaneye gidiyorum giresunda.muayene ücreti 35 TL.onun haricinde NST ile ultrasona para vermiyoruz.kan-idrar tahlili falan isterse ekstra para veriyoruz.
Hii hiii bende giresunluyum ada hastanesine mi gidiyon hangi doktora ben kent hastanesine huseyin mihciya gidyoBen de özel hastaneye gidiyorum giresunda.muayene ücreti 35 TL.onun haricinde NST ile ultrasona para vermiyoruz.kan-idrar tahlili falan isterse ekstra para veriyoruz.
Benim bebis kendini sagima toparlyor uzun sure oyle kaliyor normalmi
Canım benimkide yapıyor aynı şeyi sürekli ya karnımın üstüne yada sağ ve sola toplanarak tepecik oluşturuyor, ben normal olduğunu düşünüyorum.. yerleri dar olduğu için bi tarafta kasılıp kalıyorlar sanırım..
Doktorum bunun olacagini soyledidiydi ama suresi uzun olunca tirstimm 5 10 sny oluyordu ama bu 1 dk falan surdu...pimpirege bagladim yada erkenden doktora gitmek icin bahane ariyorum sali gunu kontrolumuz var ama ben sabirsizligin dibine vurdum
bende de aynı durum var ama ben pet kullanmanızı tavsiye etmem günlük 4-5 defa falan iç çamaşırımı değiştiriyorum pamuklu çamaşır aldım 25 tane falan anca yetiyor evdekilerle beraber hem de ped çok rahatsız oluyo denedim bir defa
bilemiyorum aslında bu toplanma kasılma dedikleri şeyde olabilir tabi çünkü karnım taş gibi oluyor, 1 dk uzunmuş düzenli bir şekilde ve sürekli oluyorsa arayıp sor yada acile gidip bi baktır istersen, inanki bende dr'a gitmek için bahane arıyorum ama benim kız çok sabırlı sürekli kendimi yokluyorum ne su ne nişan ne sancı hiç bişey yok :) gelsene yavrucum artık seveyim seni diyorum ama dinlemiyor benii... :) :) bende hep kontrollere doktorun söylediğinden 1 gün önce gidiyorum napimm duramıyorummm.. :)
evet canım alıyorlar. Hastanede doğdukları zaman bakıyorlar..Fakat topuk kanı almak için bebek doğduktan sonra 48 saat geçmesi gerekiyormuş sonuçların sağlıklı çıkması için diye okumuştum. O nedenle sağlık ocağında da alıyorlar.
arkadaslar bırsey soracağım dogum yaptıgıınız gun basınızda refakatcı annenızmı esınızmı kalacak hangısı dogru benım gıbı tecrubesız anne adaylarının annelerımı kalmalı basında sızce