- 15 Şubat 2013
- 214
- 0
Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL
merhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum. bende eylül ayında doğum yapıcam inş. artık az kaldı bişey sormak istiyordum plasenta yaşlanması duydunuz mu? doktorum plasentanın yaşlandığını söyledi bende korktum biraz. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim...
merhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum. bende eylül ayında doğum yapıcam inş. artık az kaldı bişey sormak istiyordum plasenta yaşlanması duydunuz mu? doktorum plasentanın yaşlandığını söyledi bende korktum biraz. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim...
bi paket bebek bezi ıslak mendil 5 tane çorap el havlusu 3 battaniye 1i peluş battaniye 1 hastane cıkısı 4 yedek takım extra zıbın biberon emzik
tülbent 2 gecelık 1 sabahlık 1 pijama takımı emzırme sutyeni atlet göğüs pedi garmastan krem terlik klozet örtüsü çorap iç çamaşırı ped. sampuan sabun hstanede mevcut aklıma gelenler bunlar:)[/QUOT
kendime bende bunlardan koydum şampuan el sabunu hariç birde ekstra hasta bezi var... klozet örtüsü nasıl bişey lazım hiç aklıma gelmedi
bende anca okdar bişeyler koydum başka ne lazım olur bilmiyom açıkçası abartmayalım diye çok şey koymadım bide bez koydum okadar...
bi paket bebek bezi ıslak mendil 5 tane çorap el havlusu 3 battaniye 1i peluş battaniye 1 hastane cıkısı 4 yedek takım extra zıbın biberon emzik
tülbent 2 gecelık 1 sabahlık 1 pijama takımı emzırme sutyeni atlet göğüs pedi garmastan krem terlik klozet örtüsü çorap iç çamaşırı ped. sampuan sabun hstanede mevcut aklıma gelenler bunlar:)[/QUOT
kendime bende bunlardan koydum şampuan el sabunu hariç birde ekstra hasta bezi var... klozet örtüsü nasıl bişey lazım hiç aklıma gelmedi
migrostan aldım 2 tl cıvarı oturacagın yere tek kullanımlık serıyorsn ıcınde 10 tane vr temiz olr dıe dusundum daa once hastanede yattıgım ıcın tecrub oldu
bende anca okdar bişeyler koydum başka ne lazım olur bilmiyom açıkçası abartmayalım diye çok şey koymadım bide bez koydum okadar...
Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL
kızlar şimdi her şey güzel evdeyim istediğim gibi yatıyor kalkıyorum.çoğunuz izni beklediniz sevinerek. ben de çalışmayı bekliyorum üzülerek 2 eylül seminerler başlar ve ben 37 haftayı doldurmak için okula gider...ama olsun kızım için 10 günün bile önemi çok...
arkadaslar bırsey soracağım dogum yaptıgıınız gun basınızda refakatcı annenızmı esınızmı kalacak hangısı dogru benım gıbı tecrubesız anne adaylarının annelerımı kalmalı basında sızce
off en çok ben mi ödüyorum acaba nst ye :44: benim muayene ücreti 55 TL, iki kez nst ye girdim şimdiye kadar ki bundan sonra her gidişimde girecekmişim, nst için de her seferinde 30 TL ödüyorum ayrıca :26:
nst ıcın ucret alındıgını ılk defa duydum bnde 50 tl verıyorm muayene olurken fakat nst ıcın hıc ucret almadılr.
Kullanim kilavuzunda 5 dk diyor ben o yuzden cikardim sabaha kadar kalirsa acap biberonun emziginin agzi gozu kaymasin
benim doktorun özel muayenesi var her gittiğimizde (ay başından beri haftada 1 kez gidiyoruz) nst ye giriyoruz 20 dakika sürüyor.Ayrıca ücret ödemiyoruz.
off en çok ben mi ödüyorum acaba nst ye :44: benim muayene ücreti 55 TL, iki kez nst ye girdim şimdiye kadar ki bundan sonra her gidişimde girecekmişim, nst için de her seferinde 30 TL ödüyorum ayrıca :26:
kızlar bu işin bi standardı yok belliki her hastane kafasına göre fiyat uyguluyo.... doğum ücretleri nasıl bu arada.....
kızlar bu işin bi standardı yok belliki her hastane kafasına göre fiyat uyguluyo.... doğum ücretleri nasıl bu arada.....
arkadaslar bırsey soracağım dogum yaptıgıınız gun basınızda refakatcı annenızmı esınızmı kalacak hangısı dogru benım gıbı tecrubesız anne adaylarının annelerımı kalmalı basında sızce
izmirli
ha ha yakaladım seni ağustos topiğinde sende benim gibi merakla bakıyorsun galibaönceden tek eylül topiğine bakardım zaman yaklaşınca ağustosa takılmaya başladım ve takıldım kaldım, bağımlılık yapıyor bu forum yavvv
sormadık ama dogum seklıne kaldıgın odaya baglı olarak 600-1000 tl arası dıe duydum.ztn burda bıtane özel vr:))sizler sordunuz mu doğum ucretlerını istanbulda pahalı okudugum kadarıyla
dün aynı şeyler banada oldu ve geliyo sandım aşağıdan sürekli kafasını vurdu bana heralde doğururum bu gece dedim bu baskıyla sabah kalkınca çamaşırım ıpıslak birz da su gelmiş bekliyom yarın sabah kontrolüm var acaba doğumum mu yaklaştı bilemedim ki panik yapıp hastanelere de taşınmak istemiyom yanlış bi alarmdır diye....