2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım son üç hafta içinde ne zaman doğum yaparsan yap o gün sonraki on üç haftan (8+5) başlıyor diye biliyorum emin olmamakla.

slm kızlarrrr pazartesi günü kontrole gittik dr. bu hafta beklemiyorum dedi. bende bi heyecan artık doğsun istiyorum hemde korkuyorum... bugün 39 olduk salı günü çatı muayenesi var ama kontrole gidene kadr prenses gelsin istiyorummmm
kızlar bide bişey sorcam normal doğumda kesmeden önce iğne vuruyolar mı? öyle kesmezler herhalde dimi

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler kafayı yemek üzereyim akıntım inanılmaz arttı oturduğum yerde bile geliyor delircem sürekli çamaşır değiştiriyorum ve kaşıntı yapmaya başladı ne kadar dikkat etsemde bazen nemli kalabiliyorum of offff çok yoruldum artık bu durumdan yaaa

bendede olmuştu... sirkeyi suyla açıp günde 3-4 defa yıkadım güzelce..durulamadım sadece kuruladım bıraktım. çok şükür bişey yok şimdi bile ara ara sürkeli sus yapıp yıkarım iyi geldiğine inanıyorum..

valla SAT ımız aynıymış.Ben de öğretmenim ve 32. hafta çalışabilir raporumu verdim okula.ilk hafta gideceğim sonra 37 de iş göremez raporumu vereceğim okula.sonuçta ne kadar aktarabilirsek doğum sonrasına kardır.

canım son üç hafta içinde ne zaman doğum yaparsan yap o gün sonraki on üç haftan (8+5) başlıyor diye biliyorum emin olmamakla.
cevap icin teşekkür ederim, internette cok araştırdım, sendikamı arayıp sordum kimse net bir cevap vermiyor maalesef...
Ne guzel tesadüf :) Haklisin, ben de bebeğimle daha cok vakit geçirmek icin elimden geleni yapmaya çalışıyorum... Yani sonuc olarak sunu diyebilirim; bu durumda benim doğumum 18'i de olsa 28'iymis gibi davranip eylülde 8 gun okula gitmeliyim...

karnıma iğne, bıçak saplıyorlar gibi ağrı oluyor. doktorlar ebeler sadece bakarak kaç cm açıldığını anlarlar mı?

Kızlar merhaba ben geldim... 2 gün önce yine dr daydık dr bebeğimin biraz iri olduğunu ama korkulacak kadar olmadığını aöyledi alttan muayene oldum 1 parmak açıklığım varmış ama bebeğin başı aşağıya inmemiş tam.. onun için bol yürüyüş tavsiye etti. 39 haftamıza başladık oğlumla ama gelişimine göre 40 haftalık. Pazartesi sabah aç karnına hastanede olucam son muayenemiz vee bebeğim aşağı inmiş ise suni sancıyla kucağıma alacağım inşallahhh. Gelişimi tamamlanmış ve açıklığımda olduğu için dr bebek inerse doğum olacak dedi şimdi deli gibi yürüyorum bugün eşim bi anda dediki aşk senin karnın aşağı düşmüş aynada bi baktım karnım inmiş çok şaşırdım çokta sevindim az kaldı oğlum geliyor yakımda çok mutlyummm:)))

merhaba güzel anne adayları ve onların doğmaya gün sayan bebişleri :),
hatırlarsınız ki daha bana 15 gün öncesinde bebeğin her an doğabilir dediler 1 hafta öncede nişanım geldi, ama bizim oğlan doğmadı keyfide yerinde MaşAllah doğmaya niyeti yok :), keşke doktorlar beklentiye sokmasalardı bizi ztn çocuğun günüde dolmadı daha... Gerçi kanala inmiş rahim ağzıda incelmiş ama daha vakti var sanırım .. Bu oğlan hep böyleydi cinsiyetinide geç açık etmişti şimdide doğum olayında bizimle gırgır geçiyor, doğsun o minik poposunu yiycem onun:))

Dün dogum yaptım kucagıma aldım yavrumu cok sukur o kadar guzel bır duygukı karnındayken hareketlerını hıssedıyorsun ama yanında kucagında gormek mukemmel bırsey suan hastanedeyız cok guzel ılgılendıler dunden berı sagolsunlar cok memnun kaldım oglende taburcu olcaz darısı basınıza ıns rabbım bu guzel duyguyu herkese nasıp etsın ıns

bende de aynısı vardı doktor 7 gece kullanmak için fitil verdi 3 tanesini kullandım şuana kadar epey iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…