medıcalparkı duydumda su hastanesını hıç duymadımkı kaç senedır ızmırlıımyım cnm.ben sıfaaya gıdıy orum bana ya şıfa yyada egepole gıt demışlerdı
sende bebişine sor annesi kacıncı haftada gelceğini burda bi anne yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam 38.haftaya gelince bebişi tekmelere boğmuştu anneyi sonra bende yaptım 37,haftada bi tekmükte ben yediydim..karnını severek kızına soruyorsun nezman gelceğini sonra haftaları sayıyon o sana cevabı verir
düzenli değil yani ikinci kez oldu bgün.dünü saymıyorum.
bende aynı sen gibiyim canım eşimi işe gönderince koca yatak bana kalıyor. oh mis gibi 12 ye kadar uyuyorum
arkadaşlar yaa benim akıntım olduğunda akıntının etrafında 1 2 cm lik ıslaklıkta oluyor sizdede öyle mi acaba sızıntı mı oluyor suyumdan
Evet canım ayrı ücret veriyosun,bizdede 12tl NST.
Hii hiii bende giresunluyum ada hastanesine mi gidiyon hangi doktora ben kent hastanesine huseyin mihciya gidyo
Doktorum bunun olacagini soyledidiydi ama suresi uzun olunca tirstimm 5 10 sny oluyordu ama bu 1 dk falan surdu...pimpirege bagladim yada erkenden doktora gitmek icin bahane ariyorum sali gunu kontrolumuz var ama ben sabirsizligin dibine vurdum
Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL
eger kasılman uzun sürüyorsa ve sık aralıklarla oluyorsa mesela saatte 3 defa 1 dk sürüyorsa erken doğum belirtisi olabilir. çünkü kasılmalar uzun süreli oldugu zaman rahim ağzını yumuşatabiliyor buda açıklığa sebep olabilir.ben çekiyorum bu sıkıntıyı ve ilaç kullanıyorum.heran doğum olabilir dedi doktorum bana.açıklığım var çünkü
bende anlamadım ama belkı makına ılerı sevıyedır ondan buton vermemışlerdır bılmıomkı kızlar
dogum ucretı normalde sezeryanda 1200 mus ama epıdural ıstersenız 1500 mus bayya yuksek izmır anlasılan
bu arada cok hareketlendı bıızımkı korkutuyo anasını
Ayy maşallah maşallah yerm ben bnuu.. biz de resmler cekp yollar myz acaba gelr mi o günler. .ben 4 kere nst ye girdim hiç para falan almadılar.medicalparka gidiyorum.alınması saçma bence
41 kere maşallahtoplamış kendini yanaklar tombul tombul
Ayy maşallah maşallah yerm ben bnuu.. biz de resmler cekp yollar myz acaba gelr mi o günler. .
Alppin masaallah cok tatli dudaklarina bak:)) ne guzel uyuyor . Bizede dua et olur mu hayirli dogumlar olsun hepimiz icin
kızlar şimdi her şey güzel evdeyim istediğim gibi yatıyor kalkıyorum.çoğunuz izni beklediniz sevinerek. ben de çalışmayı bekliyorum üzülerek 2 eylül seminerler başlar ve ben 37 haftayı doldurmak için okula gider...ama olsun kızım için 10 günün bile önemi çok...
banada buton falan vermediler . doğum ücretide normal 1.250 sezeryan 1.750 bu fiyatlar üzerinden bizim biraz indirimli olacak eşimin işyerinin anlaşması var hastaneyle.