2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

medıcalparkı duydumda su hastanesını hıç duymadımkı kaç senedır ızmırlıımyım cnm.ben sıfaaya gıdıy orum bana ya şıfa yyada egepole gıt demışlerdı

su hastanesi kahramanlarda yeni açıldı el mikrocerrahi ve atakalp varya ondan biraz daha ilerde bu hastane benim kuzenimde şifada yağmıştı güzel hastane
sende bebişine sor annesi kacıncı haftada gelceğini burda bi anne yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam 38.haftaya gelince bebişi tekmelere boğmuştu anneyi sonra bende yaptım 37,haftada bi tekmükte ben yediydim..karnını severek kızına soruyorsun nezman gelceğini sonra haftaları sayıyon o sana cevabı verir
düzenli değil yani ikinci kez oldu bgün.dünü saymıyorum.

hehe o anne benim :KK70: gene yaptım gene 38de tekmeledi :KK70:

arkadaşlar yaa benim akıntım olduğunda akıntının etrafında 1 2 cm lik ıslaklıkta oluyor sizdede öyle mi acaba sızıntı mı oluyor suyumdan

benimde günde 1-2 kere oyle oluyo canım , birde onun dışında sadece iç çamaşırımı nemlendirecek kadar bi akıntı geliyor günde 3-4 kere çamaşır değiştiriyorum.doktoruma da söyledim takip et dedi , halbuki ben o takip etsin diye söylemiştim :KK1:

Doktorum bunun olacagini soyledidiydi ama suresi uzun olunca tirstimm 5 10 sny oluyordu ama bu 1 dk falan surdu...pimpirege bagladim yada erkenden doktora gitmek icin bahane ariyorum sali gunu kontrolumuz var ama ben sabirsizligin dibine vurdum

eger kasılman uzun sürüyorsa ve sık aralıklarla oluyorsa mesela saatte 3 defa 1 dk sürüyorsa erken doğum belirtisi olabilir. çünkü kasılmalar uzun süreli oldugu zaman rahim ağzını yumuşatabiliyor buda açıklığa sebep olabilir.ben çekiyorum bu sıkıntıyı ve ilaç kullanıyorum.heran doğum olabilir dedi doktorum bana.açıklığım var çünkü

selam kızlar nasılsınızzzzzz bız kızımla ıyıyızdeee 1.aylık asısı vuruldu agrsı var melegımınnnn

veeeee benden demesı smdıden uykuya doyun uykuusuz her geceeeeeeeeee sarkısını dınleyeceksıınız :KK9::KK9::KK9::KK9:

$1234472_586144658103365_1320370625_n.jpg kızlarrrrrr ısteeeeee benımmmm melegımmmmmmmmmmmmmmm kurban olurummm kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL

ben 4 kere nst ye girdim hiç para falan almadılar.medicalparka gidiyorum.alınması saçma bence

eger kasılman uzun sürüyorsa ve sık aralıklarla oluyorsa mesela saatte 3 defa 1 dk sürüyorsa erken doğum belirtisi olabilir. çünkü kasılmalar uzun süreli oldugu zaman rahim ağzını yumuşatabiliyor buda açıklığa sebep olabilir.ben çekiyorum bu sıkıntıyı ve ilaç kullanıyorum.heran doğum olabilir dedi doktorum bana.açıklığım var çünkü

yok o kadar olmadı yani saatte 3 kez ama dediğin gibi dikkat edeyim peki bu anlattğım bebeğin karnımda tümsek oluşturması kasılmamı oluyor

bende anlamadım ama belkı makına ılerı sevıyedır ondan buton vermemışlerdır bılmıomkı kızlar
dogum ucretı normalde sezeryanda 1200 mus ama epıdural ıstersenız 1500 mus bayya yuksek izmır anlasılan
bu arada cok hareketlendı bıızımkı korkutuyo anasını

banada buton falan vermediler . doğum ücretide normal 1.250 sezeryan 1.750 bu fiyatlar üzerinden bizim biraz indirimli olacak eşimin işyerinin anlaşması var hastaneyle.

Herkese iyi geceler konuyu degistirmek gibi olmasın ama aranızda hemoroid olan var mi doğum da artar mı acaba iyice

Alppin masaallah cok tatli dudaklarina bak:)) ne guzel uyuyor . Bizede dua et olur mu hayirli dogumlar olsun hepimiz icin

cok tsk ederımmmm cenzeyyyy hayrlısıylaaaa dogurrursunuzzz mınıklerınızı allah kucagınıza almayı nasıp etsınnn tatlımmmmm:26::26::26::26:

kızlar şimdi her şey güzel evdeyim istediğim gibi yatıyor kalkıyorum.çoğunuz izni beklediniz sevinerek. ben de çalışmayı bekliyorum üzülerek 2 eylül seminerler başlar ve ben 37 haftayı doldurmak için okula gider...ama olsun kızım için 10 günün bile önemi çok...

Merhaba arkadaslar, ben uzun zamandır hiç yazmadim ama forumu surekli takip ettim... Herkese iyi şanslar dilerim, umarım hepimiz saglikli bir sekilde kavuşuruz bebeklerimize...
eylul anne adayı bir ogretmenle karşılaştığıma cok sevindim. Malum, dogum oncesi tatile geldiginden önceki haftaları dogum sonrasina aktarma ihtimalimiz dusuk ama ben elimden geleni yapayım dedim ve 32. Haftamda calisabilir raporumu alıp okula verdim...
Okul açıldığında istirahat raporunu alıp vermeyi düşünüyorum ama aklım allak bullak... Normalde tahmini dogum tarihim 28 eylul ama sezaryen olacağım için ayın 18'ine gun verdi doktorum. Yasaya gore doguma 3 hafta kala istirahati okula vermeliyim ama hangi tarihe gore vereceğimde ilgili hiçbir fikrim yok ne yazık ki... Sizce ben de okula başlayıp 8 gun çalışıp öyle mı ayrılmalıyım ? Bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun...

X