2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ilginçmiş, evet bizde elimize bir buton veriyolar bebeğin hareketini hissettiğinde basıyorsun o butona. Zaten nst nin amacı bu değil mi ki? Bebeğin hareketlerinin yanısıra anne ne kadar sağlıklı hissediyor bebeğin hareketlerini, onu takip etmiyorlar mı?

Doğum ücretleri İstanbul'da fena hakkaten, benim hastanede normal 1750, sezeryan 2600 TL cik :18:

Birşey kafama takıldı hastaneye sorduğumda net cevap vermedi kadın tekrar konuşacağım o konuyu da... Mesela normal doğum diye başladı ama bi aksilik oldu da mecburi sezeryana döndü doğum, sezeryan ücreti mi alınıyor normal doğum ücreti mi? Bunun olması gerekeni nedir, bilen var mı?

öyle iki tekerlek bağlıyolar buton falan yok bizde de 20 dk kalıyorum okdar.... ilkinde 1 ağrı çıktı yüksek seviyede 2. girdiğimde çok hafif bi kasılma var dedi 1 kere bu normal dedi...

Hiç sevemedim nstyi zaten sırt üstü yatamıom hemen kalkıyom bende dayanamıorum deyip evet canım bide buton veriyo bebek hareket edince basıyosun

burada istekli yada zorunlu ayrımı yok eğer doğumun normal tamamalanmışsa normaal ücretini eğer sebep ne olursa olsun sezeryanla bitmişse sezaryen ücretini ödüyon ama olması gerekenmi dersen onu bilimyom hastanelerin insafına kalıyoz..

bikaç gündür bebeğim kendini sürekli sol tarafıma topluyo ama öyle agrım sızım olmuyo acaba benimde ağrı eşiğim mi yüksek ayyy amma çok soru soruyo insan kendi kendine bu hamilelikte

sormadık ama dogum seklıne kaldıgın odaya baglı olarak 600-1000 tl arası dıe duydum.ztn burda bıtane özel vr:))sizler sordunuz mu doğum ucretlerını istanbulda pahalı okudugum kadarıyla

ben telefon ile sordum 350 sezerya 300 normal dediler ama yarın dışarı cıkarsam hastahnaeye ugraycam ve ayrıntılı konuşcam bu fiyatlara neler dahil hangi oda dahil epidural artı para mı ne olursa artı ücret ödemek gerekicek hastahenden cıkarken süprüz olmasın dimi.

teşekkür ederim bende erken doğumdan korkuyrm uçak yolculğm var biletimi erkene mi alsam bilemiyorum ya. 36. hafta da bincem uçağa?

evet hazırlıklı olmak lazım eşlerimizin eli ayagına dolasır ztn bayagı bı masraf olacak bahşişi extraları çikolatası derkn...

bende anlamadım ama belkı makına ılerı sevıyedır ondan buton vermemışlerdır bılmıomkı kızlar
dogum ucretı normalde sezeryanda 1200 mus ama epıdural ıstersenız 1500 mus bayya yuksek izmır anlasılan
bu arada cok hareketlendı bıızımkı korkutuyo anasını

izmir de doğum yapmak için medikalpark hastansini önerdi doktorm bir de özel su hastanesini söyledi. sizce nasıl hastaneler? ben şuan yüksekovadayım doğum için izmire gidicem yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

medıcalparkı duydumda su hastanesını hıç duymadımkı kaç senedır ızmırlıımyım cnm.ben sıfaaya gıdıy orum bana ya şıfa yyada egepole gıt demışlerdı

Canım bende dün ilk defa NST ye girdim. NST yoğun olduğu için doğum yapan bayanların kaldığı özel kata aldılar beni. Böylece odalarıda görmüş oldum. Tek kişilik içinde küçük banyosu olan güzel odalar vardı. Beni boş olanlardan bir tanesine aldılar. Yatağın üstünde iki tane yan yat dediler. Karnıma iki tane yuvarlak cihaz koydular bir tanesine jel sürdüler. her ikisinide göbek etrafımdan bağladılar. 15 dk sonra gelicem dediler 20 dk sonra geldiler :) bu kadar elime bir şey vermediler.
Gümbür gümbür bebeğin kalp atışını dinledim 20 dk boyunca. içinden uzun bir kağıt çıktı onu bana verdiler doktoruna göster dediler bu kadarcık sürdü benimki

İstanbuldaki medicalparklar harikadır ama izmirdekini bilemeyecğeim

10gün önce bebişim 2500gr dı,bugün yine kontrole gittk 3kilo olmuş,doğuma da 2hafta daha var dedi,iki haftada benim oğlan tosun mu olur acaba yaadoktor anca 3,5lilo doğar dedi ama,normal istiyorm ama çok iri mi olurki???

aynen benımde boyle oldu cnm

10gün önce bebişim 2500gr dı,bugün yine kontrole gittk 3kilo olmuş,doğuma da 2hafta daha var dedi,iki haftada benim oğlan tosun mu olur acaba yaadoktor anca 3,5lilo doğar dedi ama,normal istiyorm ama çok iri mi olurki???

benımkıde 3300 olmus daha 36 haftadayım cnm dr 4u gecerse sezeryan dedı

benimkide 3 kg olmuş dün gittim. doktor bey dedim annemin ve halamın iş arkadaşları 1 ay önce doğum yaptı. son kontrollerinde hep 3 kilonun üstünde olduğunu söylüyormuş doktorları ama her iki bebekte 2500 gram doğmuş nasıl oluyor dedim. 200-300 gram anlıyorum ama 600-700 gram nasıl fark eder dedim

Doktorum ne dese beğenirsiniz. hastalarımız evhamlanmasın bebeğimizin kilosu az deyip korkmasınlar diye kilolarını hep fazla söyleriz dedi :))))

medıcalparkı duydumda su hastanesını hıç duymadımkı kaç senedır ızmırlıımyım cnm.ben sıfaaya gıdıy orum bana ya şıfa yyada egepole gıt demışlerdı

özel su hastanesi yeni açılmış canım 2013 yılının başında.. netten incelediğim kadarıyla hastane binası olarak güzel. ama yeni açılan hastanede doğum yapmak avantajmı yoksa dezavantaj mı olur onu bilmiyorum. ücretleri de makul en azından medikalpark a göre

anladım cnm hayırlısıu o zaman.şıfa hastanesıde 1500 dedı cok ama napalım

nasılsınız ıns herkesın halı keyfı yerındedır.
gecmısı okuyamadım acaba aramızdan dogum yapaan arkadaslar oldumu merak ıcındeyım
bende drdan geldım
bebegım 2600gr olmus dr bıraz bücürük ollacak dedi üzüldüm
neyse saglıklı bı sekılde gelır dunyaya ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…