- 28 Haziran 2012
- 307
- 5
kızlar ben ılk defa nstye gırdım dun.karnıma ıkı sey bagladılar.ama nette okudum anne adayyının elıne bır buton verılır felan yazıyo bana bırsey vermedıler.sadece bağladılar on dakka sonra sonucu verdıler sızde nasıldı
kızlar ben ılk defa nstye gırdım dun.karnıma ıkı sey bagladılar.ama nette okudum anne adayyının elıne bır buton verılır felan yazıyo bana bırsey vermedıler.sadece bağladılar on dakka sonra sonucu verdıler sızde nasıldı
aaa ilginçmiş, evet bizde elimize bir buton veriyolar bebeğin hareketini hissettiğinde basıyorsun o butona. Zaten nst nin amacı bu değil mi ki? Bebeğin hareketlerinin yanısıra anne ne kadar sağlıklı hissediyor bebeğin hareketlerini, onu takip etmiyorlar mı?
Doğum ücretleri İstanbul'da fena hakkaten, benim hastanede normal 1750, sezeryan 2600 TL cik :18:
Birşey kafama takıldı hastaneye sorduğumda net cevap vermedi kadın tekrar konuşacağım o konuyu da... Mesela normal doğum diye başladı ama bi aksilik oldu da mecburi sezeryana döndü doğum, sezeryan ücreti mi alınıyor normal doğum ücreti mi? Bunun olması gerekeni nedir, bilen var mı?
sormadık ama dogum seklıne kaldıgın odaya baglı olarak 600-1000 tl arası dıe duydum.ztn burda bıtane özel vr:))sizler sordunuz mu doğum ucretlerını istanbulda pahalı okudugum kadarıyla
teşekkür ederim bende erken doğumdan korkuyrm uçak yolculğm var biletimi erkene mi alsam bilemiyorum ya. 36. hafta da bincem uçağa?Canım hayırlı uğurlu olsun plasenta yaşlanmasını bir arkadaşım yaşadı erken doğum yaptı onun dışında herşey normal bebekte, ama bu yaşlanma neden olur onu bilemiyorum internette veya burada yaşayan arkadaşlar olursa seni bilgilendirirler eminim...
ben telefon ile sordum 350 sezerya 300 normal dediler ama yarın dışarı cıkarsam hastahnaeye ugraycam ve ayrıntılı konuşcam bu fiyatlara neler dahil hangi oda dahil epidural artı para mı ne olursa artı ücret ödemek gerekicek hastahenden cıkarken süprüz olmasın dimi.
Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL
izmir de doğum yapmak için medikalpark hastansini önerdi doktorm bir de özel su hastanesini söyledi. sizce nasıl hastaneler? ben şuan yüksekovadayım doğum için izmire gidicem yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
izmir de doğum yapmak için medikalpark hastansini önerdi doktorm bir de özel su hastanesini söyledi. sizce nasıl hastaneler? ben şuan yüksekovadayım doğum için izmire gidicem yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
Canım bende dün ilk defa NST ye girdim. NST yoğun olduğu için doğum yapan bayanların kaldığı özel kata aldılar beni. Böylece odalarıda görmüş oldum. Tek kişilik içinde küçük banyosu olan güzel odalar vardı. Beni boş olanlardan bir tanesine aldılar. Yatağın üstünde iki tane yan yat dediler. Karnıma iki tane yuvarlak cihaz koydular bir tanesine jel sürdüler. her ikisinide göbek etrafımdan bağladılar. 15 dk sonra gelicem dediler 20 dk sonra geldiler :) bu kadar elime bir şey vermediler.
Gümbür gümbür bebeğin kalp atışını dinledim 20 dk boyunca. içinden uzun bir kağıt çıktı onu bana verdiler doktoruna göster dediler bu kadarcık sürdü benimki
İstanbuldaki medicalparklar harikadır ama izmirdekini bilemeyecğeim
10gün önce bebişim 2500gr dı,bugün yine kontrole gittk 3kilo olmuş,doğuma da 2hafta daha var dedi,iki haftada benim oğlan tosun mu olur acaba yaadoktor anca 3,5lilo doğar dedi ama,normal istiyorm ama çok iri mi olurki???
10gün önce bebişim 2500gr dı,bugün yine kontrole gittk 3kilo olmuş,doğuma da 2hafta daha var dedi,iki haftada benim oğlan tosun mu olur acaba yaadoktor anca 3,5lilo doğar dedi ama,normal istiyorm ama çok iri mi olurki???
medıcalparkı duydumda su hastanesını hıç duymadımkı kaç senedır ızmırlıımyım cnm.ben sıfaaya gıdıy orum bana ya şıfa yyada egepole gıt demışlerdı
özel su hastanesi yeni açılmış canım 2013 yılının başında.. netten incelediğim kadarıyla hastane binası olarak güzel. ama yeni açılan hastanede doğum yapmak avantajmı yoksa dezavantaj mı olur onu bilmiyorum. ücretleri de makul en azından medikalpark a göre