2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL

benim doktorun özel muayenesi var her gittiğimizde (ay başından beri haftada 1 kez gidiyoruz) nst ye giriyoruz 20 dakika sürüyor.Ayrıca ücret ödemiyoruz.

merhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum. bende eylül ayında doğum yapıcam inş. artık az kaldı bişey sormak istiyordum plasenta yaşlanması duydunuz mu? doktorum plasentanın yaşlandığını söyledi bende korktum biraz. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim...

Canım hayırlı uğurlu olsun plasenta yaşlanmasını bir arkadaşım yaşadı erken doğum yaptı onun dışında herşey normal bebekte, ama bu yaşlanma neden olur onu bilemiyorum internette veya burada yaşayan arkadaşlar olursa seni bilgilendirirler eminim...

merhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum. bende eylül ayında doğum yapıcam inş. artık az kaldı bişey sormak istiyordum plasenta yaşlanması duydunuz mu? doktorum plasentanın yaşlandığını söyledi bende korktum biraz. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim...

banada iki hafta once aynısını soldı plsentada kalsıfıkasyon yanı kıreclenmesi dereceleri var su an korkulacak bırsey deıl takıp edelım dedı.27sındkı kontrole ne olr ne olmz dıe dogum cantamı da götürecegım eger ılerı derecede olursa da bebek beslenemıyormus

bi paket bebek bezi ıslak mendil 5 tane çorap el havlusu 3 battaniye 1i peluş battaniye 1 hastane cıkısı 4 yedek takım extra zıbın biberon emzik

tülbent 2 gecelık 1 sabahlık 1 pijama takımı emzırme sutyeni atlet göğüs pedi garmastan krem terlik klozet örtüsü çorap iç çamaşırı ped. sampuan sabun hstanede mevcut aklıma gelenler bunlar:)[/QUOT

kendime bende bunlardan koydum şampuan el sabunu hariç birde ekstra hasta bezi var... klozet örtüsü nasıl bişey lazım hiç aklıma gelmedi

bende anca okdar bişeyler koydum başka ne lazım olur bilmiyom açıkçası abartmayalım diye çok şey koymadım bide bez koydum okadar...

Ben kk da listelere bakip kendimce bir liste hazirlicam ona gore tamamlarim geri kalanini abartmaya gerek yok.ev hastane arasi uzak olanlar llisteyi ayrintili yapmalilar diye dusunuyom

Son düzenleme:
bi paket bebek bezi ıslak mendil 5 tane çorap el havlusu 3 battaniye 1i peluş battaniye 1 hastane cıkısı 4 yedek takım extra zıbın biberon emzik

tülbent 2 gecelık 1 sabahlık 1 pijama takımı emzırme sutyeni atlet göğüs pedi garmastan krem terlik klozet örtüsü çorap iç çamaşırı ped. sampuan sabun hstanede mevcut aklıma gelenler bunlar:)[/QUOT

kendime bende bunlardan koydum şampuan el sabunu hariç birde ekstra hasta bezi var... klozet örtüsü nasıl bişey lazım hiç aklıma gelmedi

migrostan aldım 2 tl cıvarı oturacagın yere tek kullanımlık serıyorsn ıcınde 10 tane vr temiz olr dıe dusundum daa once hastanede yattıgım ıcın tecrub oldu

bende anca okdar bişeyler koydum başka ne lazım olur bilmiyom açıkçası abartmayalım diye çok şey koymadım bide bez koydum okadar...

bende öyle koydum. Nisan ayında bir arkadaşım doğum yaptı.sadece 2 takım hastane çıkışı koymuşlar. İlki kirlendi diyor kucağa alındığı için .ikincisinede işemiş :) Tekrar kirli olanı giydirmek zorunda kalmışlar.beni sıkı sıkı tembihledi yanına fazladan bir yedek al diye.

Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL

bizde muayene 10 tl nst de ayrıca 10 tl ikidir giriyom ben alıyolar diye biliyom ama çok yüksek olmaması lazım azcık pahallı olmuş seninki.. hiz almayanlar şanslı valla..

kızlar şimdi her şey güzel evdeyim istediğim gibi yatıyor kalkıyorum.çoğunuz izni beklediniz sevinerek. ben de çalışmayı bekliyorum üzülerek 2 eylül seminerler başlar ve ben 37 haftayı doldurmak için okula gider...ama olsun kızım için 10 günün bile önemi çok...

merhaba seninle doğum tarihlerimiz çok yakın. ama ben sezeryan ile doğuracağım için doktorum 37. hafta raporunu bir hafta erken verecek.ve benim haftaların tamamı yanacak. çok bahtsızım.

off en çok ben mi ödüyorum acaba nst ye :44: benim muayene ücreti 55 TL, iki kez nst ye girdim şimdiye kadar ki bundan sonra her gidişimde girecekmişim, nst için de her seferinde 30 TL ödüyorum ayrıca :26:

off en çok ben mi ödüyorum acaba nst ye :44: benim muayene ücreti 55 TL, iki kez nst ye girdim şimdiye kadar ki bundan sonra her gidişimde girecekmişim, nst için de her seferinde 30 TL ödüyorum ayrıca :26:

nst ıcın ucret alındıgını ılk defa duydum bnde 50 tl verıyorm muayene olurken fakat nst ıcın hıc ucret almadılr.

Kullanim kilavuzunda 5 dk diyor ben o yuzden cikardim sabaha kadar kalirsa acap biberonun emziginin agzi gozu kaymasin :KK1:

çıkardım canım tekrar yıkadım soğuk suyla şimdi sularını süzüyorlar

benim doktorun özel muayenesi var her gittiğimizde (ay başından beri haftada 1 kez gidiyoruz) nst ye giriyoruz 20 dakika sürüyor.Ayrıca ücret ödemiyoruz.

20 dk da ben durdum nst de gümbür gümbür sesleri dinleyerek :)

6 liracık var aramızda ama bence almamalılar bu paraları bizden. Sanki ilaç serum falan veriyorlar. Altı üstü iki toparlak aleti göbeğimizin üstüne koyuyorlar 30 cm lik bir kağıt veriyorlar. nesi para yahu :))

kızlar bu işin bi standardı yok belliki her hastane kafasına göre fiyat uyguluyo.... doğum ücretleri nasıl bu arada.....

Bana normal doğum ücretinin 680 TL
Sezeryanında 920 TL olduğunu söylediler.

küsuratları karıştırıyorum. normal 620 sezeryan 980 de olabilir :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

ızne cıkalı 2 gün oldu
evde daha mı cok yoruluyorum anlamadım gıttı:KK43:((
yarn doktora gıdıcem 1 ay oldu gtmeyelı
cok streslym nıyeyse
ıns ıyı seyler duyarım

kızlar bu işin bi standardı yok belliki her hastane kafasına göre fiyat uyguluyo.... doğum ücretleri nasıl bu arada.....

sormadık ama dogum seklıne kaldıgın odaya baglı olarak 600-1000 tl arası dıe duydum.ztn burda bıtane özel vr:))sizler sordunuz mu doğum ucretlerını istanbulda pahalı okudugum kadarıyla

arkadaslar bırsey soracağım dogum yaptıgıınız gun basınızda refakatcı annenızmı esınızmı kalacak hangısı dogru benım gıbı tecrubesız anne adaylarının annelerımı kalmalı basında sızce

valla bende ne eşimsiz ne annemsiz olmak istiyorum ee kayınvalidemle var tabi özelde doğum yapıcam hastaneyi de gezdim odalarıda gördüm odada bi tane dinlenme koltuğu var ekstradan yanımda kalırlarsa bile o gece malesef uykuyu unutacaklar

izmirli
ha ha yakaladım seni ağustos topiğinde sende benim gibi merakla bakıyorsun galiba :KK9: önceden tek eylül topiğine bakardım zaman yaklaşınca ağustosa takılmaya başladım ve takıldım kaldım, bağımlılık yapıyor bu forum yavvv :KK52:

ay napayım eminecim senin gibi bende okuyup içleniyorum hevesleniyorum :KK70: güzel oluyo ama dimi

sormadık ama dogum seklıne kaldıgın odaya baglı olarak 600-1000 tl arası dıe duydum.ztn burda bıtane özel vr:))sizler sordunuz mu doğum ucretlerını istanbulda pahalı okudugum kadarıyla

bizde normal 550 sezaryen 1250. eğer epidural normal istersen namı diğer prenses doğum sanırım 300 tl fark veriyormuşun... tabi bu benim hastane böyle daha ucuz da var katlanarak artanları da....

kızlar ben ılk defa nstye gırdım dun.karnıma ıkı sey bagladılar.ama nette okudum anne adayyının elıne bır buton verılır felan yazıyo bana bırsey vermedıler.sadece bağladılar on dakka sonra sonucu verdıler sızde nasıldı

dün aynı şeyler banada oldu ve geliyo sandım aşağıdan sürekli kafasını vurdu bana heralde doğururum bu gece dedim bu baskıyla sabah kalkınca çamaşırım ıpıslak birz da su gelmiş bekliyom yarın sabah kontrolüm var acaba doğumum mu yaklaştı bilemedim ki panik yapıp hastanelere de taşınmak istemiyom yanlış bi alarmdır diye....

aynı şeyler banada oluyor karnım taş gibi oluyo ve aşağıya doğru şiddetli bi baskı hissediyorum o arada ateşte basıyo.bende doğurcam diye panikliyorum

X