var var minik bir çanta var :))))
canım sakin ol hepimizin az bir zamanı kaldı. sen çokmu kilo aldınki midende bile 2 kaşıklık yer kaldı söyle bakim :))))
Kızlar bu arada biberonlar şuan kaynamakta nihayet ocağa atıverdim :))
ah şu fındık sizde de mi var annemle kayınvalidem fındık topluyo benim doğumuma yetişmeye çalışıyolar ama ya erken gelirse napcam bilmiyom.....
Rümeysacım Allah hepimize yardımcı olsun inşallah...Sen nasılsın bebiş nasıl fındıklar ne durumda benim eşim bu sene gidemedi fındık toplamaya doğum var diye...
var var minik bir çanta var :))))
canım sakin ol hepimizin az bir zamanı kaldı. sen çokmu kilo aldınki midende bile 2 kaşıklık yer kaldı söyle bakim :))))
Kızlar bu arada biberonlar şuan kaynamakta nihayet ocağa atıverdim :))
ANNE: BAŞAK
Başak bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, düzenli ve uyumlu bir aile yapısından bahsedebiliriz. İki pratik, çalışkan, disiplinli karakterin bütünleşmesinden meydana gelen bu anne-çocuk ilişkisi son derece üretici bir birlikteliktir.
Mükemmeliyetçilikleri ve eleştirici yapılarından dolayı birbirleriyle sık sık ufak tartışmalar yaşasalar bile, Mantıklı ve ilerleyici yapılarından ötürü bu kıvılcımlar kısa süreli olur. Her türlü problemi çözebilirler. Yemek saatlerinin düzeni ve odalarının temizliği konusunda yarış yapabilirler.
Benimde bütün eksiklerim bitti odasınıda yerleştirdim çantamıda hazırladım ne kaldı eksik bilin bakalım biberon :44:
Keşke yollamasaydın en azından annen veya kayınvaliden kalsaydı benim eşimde gitmedi öyle böyle fındık değil 2 günde de bitmez abisine devretti bu senelik seneye böyle olmaz inşallah...
canım bu kızlar babacı oluyor anne karnında başlıyor babaya olan düşkünlükleri.benim kızımda öyle baba gelince ayrı bir kıpırdanıyor.hayırlısıyla doğduklarında da pabucumuzu dama atacaklar galiba...
neler koydunuz doğum çantanıza kızlar...
Asiiiiiiiiiiiiissssss ben ocaga attim biberonuuuuu kayniyorlar hadi bakalimm ayni performansi senden bekliyorummm
Bana gülmeyin ama 9 ay boyunca 5 kilo aldımmide bulantılarım devam ediyor artık 2 kaşık yemekten fazla kaçırırsam eğer hemen ne olacağını bildiğim için öyle yazdım
Duymustum plasenta yaslanmasini ama cok bilgim yok.duzenli takip ediliyor durumuna gore hareket ediyorlar doktorun ayrintili bilgi vermedimi neler soyledimerhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum. bende eylül ayında doğum yapıcam inş. artık az kaldı bişey sormak istiyordum plasenta yaşlanması duydunuz mu? doktorum plasentanın yaşlandığını söyledi bende korktum biraz. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim...
Benim oglum sanki bebek deyil de koca adam gibi, dogdugundan beri cok akilli ve uslu cocuk... Hic uzmedi o beni... Basak erkekleri zor olmuyor tam tersi cok hassas ve duygusal oluyolar .. Sakin cocuk oluyorlar
ben altını kapattım kalsınlar kaynar suda. yarına ancak çıkarırım :)))))))))))))))))
hımmm çok şiştim diye anladım ben o yüzden dediydim :))))))
bende 9 kg aldım nereme aldıysam top gibi karnım var :)))
neler koydunuz doğum çantanıza kızlar...
Iki hastane cikisi bir tulum iki battaniye iki zibin bir alt pijama simdilik bunlari koydumne cok sey koymusum dimi
Hadii canim ciddimisinnn eger benim hastanede oyle bir uygulama var ise ben unutayim ozelde dogum yapmayiKızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL