2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bana gülmeyin ama 9 ay boyunca 5 kilo aldım mide bulantılarım devam ediyor artık 2 kaşık yemekten fazla kaçırırsam eğer hemen ne olacağını bildiğim için öyle yazdım

ah şu fındık sizde de mi var annemle kayınvalidem fındık topluyo benim doğumuma yetişmeye çalışıyolar ama ya erken gelirse napcam bilmiyom.....

Keşke yollamasaydın en azından annen veya kayınvaliden kalsaydı benim eşimde gitmedi öyle böyle fındık değil 2 günde de bitmez abisine devretti bu senelik seneye böyle olmaz inşallah...

Rümeysacım Allah hepimize yardımcı olsun inşallah...Sen nasılsın bebiş nasıl fındıklar ne durumda benim eşim bu sene gidemedi fındık toplamaya doğum var diye...

Dun aksam bi hafiften panik yaptirdi bebisim karnimdan bicak saplanmasi girdi kasiklarimdan cikti.kendini ilk kez uzun sure topladi.karnimin altina baskiyi ilk kez bu kadar net agir hissetiim..esim zaten gidemiyordu findiga kayinvalidem de beni koye cagirdi evde kalip eltimin cocoguna bakarsin diye ama ben kabul etmedim bu sene boyle olsun findik iznini artik senin ve mucizenin yaninda geciriversin

Benimde bütün eksiklerim bitti odasınıda yerleştirdim çantamıda hazırladım ne kaldı eksik bilin bakalım biberon :44:

ben başak oğlum başak hadi bakalım hayırlısı :)

Keşke yollamasaydın en azından annen veya kayınvaliden kalsaydı benim eşimde gitmedi öyle böyle fındık değil 2 günde de bitmez abisine devretti bu senelik seneye böyle olmaz inşallah...

baya oldu gideli gelmeleri yakın o yüzden bide yapcak başka kimse yok ikisinde de malum fındık oldumu bizim oralarda her iş bekler ama ikisini de tehdit ediyom bişey olursa torununuzu göstermicem size diye iki tarafında ilk torunu ilk uçakla geliriz sancılanırsan diyolar bakalım inş sıkıntı olmadan olur doğum işi...

bncede canm smdıden boyleler esimde kızım kızım dıe yanıp dönüyo altını değiştirip banyosunu yaptıracakmıs sizden ii bakarm dio:))annemde en fazla ıkı hafta dayanırsn dıe ıddıalastılr:)bakalm ne olack

merhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum. bende eylül ayında doğum yapıcam inş. artık az kaldı bişey sormak istiyordum plasenta yaşlanması duydunuz mu? doktorum plasentanın yaşlandığını söyledi bende korktum biraz. bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim...

Asiiiiiiiiiiiiissssss ben ocaga attim biberonuuuuu kayniyorlar hadi bakalimm ayni performansi senden bekliyorummm

ben altını kapattım kalsınlar kaynar suda. yarına ancak çıkarırım :)))))))))))))))))

Bana gülmeyin ama 9 ay boyunca 5 kilo aldım mide bulantılarım devam ediyor artık 2 kaşık yemekten fazla kaçırırsam eğer hemen ne olacağını bildiğim için öyle yazdım

hımmm çok şiştim diye anladım ben o yüzden dediydim :))))))

bende 9 kg aldım nereme aldıysam top gibi karnım var :)))

Duymustum plasenta yaslanmasini ama cok bilgim yok.duzenli takip ediliyor durumuna gore hareket ediyorlar doktorun ayrintili bilgi vermedimi neler soyledi

Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL

Benim oglum sanki bebek deyil de koca adam gibi, dogdugundan beri cok akilli ve uslu cocuk... Hic uzmedi o beni... Basak erkekleri zor olmuyor tam tersi cok hassas ve duygusal oluyolar .. Sakin cocuk oluyorlar

:) ne güzel maşallah oğluşuna allah şansını bahtını açık etsin. Allah nazarlardan korusun. özendim valla bende.

Kullanim kilavuzunda 5 dk diyor ben o yuzden cikardim sabaha kadar kalirsa acap biberonun emziginin agzi gozu kaymasin

neler koydunuz doğum çantanıza kızlar...

bi paket bebek bezi ıslak mendil 5 tane çorap el havlusu 3 battaniye 1i peluş battaniye 1 hastane cıkısı 4 yedek takım extra zıbın biberon emzik

tülbent 2 gecelık 1 sabahlık 1 pijama takımı emzırme sutyeni atlet göğüs pedi garmastan krem terlik klozet örtüsü çorap iç çamaşırı ped. sampuan sabun hstanede mevcut aklıma gelenler bunlar:)

Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL
Hadii canim ciddimisinnn eger benim hastanede oyle bir uygulama var ise ben unutayim ozelde dogum yapmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…