canım doktor kontrolünü de geçirmişsiniz bakalım ama canını sıkmışsın baya
oğluşuna maşallah yavaş yavaş büyüyorlar işte ama asıl sen doğunca gör annesi onu inanamayacaksın nasıl büyüyecek
ölçümlere kafanı takma canım burda hep söylüyorsunuz zaten onlar aşağı yukarı tahmini ölçümler, ufak bi hatada çok farklı sonuç olabiliyor diye.. kafa ölçüsü nasıl küçülebilir ki muhtemelen bi öncekinde hata vardır.. seni rahatlatır mı bilmiyorum ama ben daha öncede yazmıştım, ben en son 18. haftada ultrasona girdim ondan buyana yok. doğal olarak burda ne boy ne kilo söylüyorlar sadece göbeğimi ölçüp normal değerler içinde diyorlar. oysa gittiğim hastane de buranın çok ünlü ve iyi bi hastanesi ama burda uygulama böyle.. yani bu ölçümler hiçkimsenin canını sıkmasın. bebişler sağlıklı mı, ben sağlıklı mıyım ona bakalım. gerisi teferruat, nasıl olsa onlar doğunca bizim sütlerle tombiş tombiş olacaklar inşallah
bu çocukta çok mu ağırlaştı büyüdü mü ne taşıyamıyorum artık kollarım yoruldu diyeceğiz
bizim oğlanlar inatçı olacak herhalde bazen ben de ne yapsam ne yesem boş istemedikleri müddetçe hareket etmiyorlar
arada bi naz yapıp bizi tırsıtıyorlar ama... ben de bazen hareket etmiyor diye üzülüyorum, eşim de lütfen oğlununda kendine ait özel zamana ihtiyacı var bırak takılsın kafasına göre o da artık bir birey diyor. ayyy yerim ben onun bireyliğini