- 29 Eylül 2012
- 137
- 6
Canım bildiğim kadarıyla sezeryanı sen keyfi olarak istiyorsan pahalı oluyor, ama hastaneye geldikten belli bir süre sonra doktor yönlendirirse düşük olan fiyat geçerliArkadaşlar benim sizlere bi sorum olacak bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Doğum yapacağım hastanede fiyat durumu şu şekilde
Normal Doğum
Tek Kişilik oda: 650.00
Çift kişilik oda: 550.00
Sezaryan doğum
Tek kişilik oda: 980.00
çift kişilik oda: 870.00
isteğe bağlı: 1.400.00
şeklinde bir evrak aldım muhasebeden.
buradaki isteğe bağlı kısmını anlamadım yani doğum şekli mi epidural normal doğum, spinal falan onu mu kastediyor. Uçuk bi fiyat farkı var arada çünkü. Yorumu olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum..
Canım bildiğim kadarıyla sezeryanı sen keyfi olarak istiyorsan pahalı oluyor, ama hastaneye geldikten belli bir süre sonra doktor yönlendirirse düşük olan fiyat geçerli
sonunda kapı süsüme karar verdim kızlar resmini ekliyorum sizce nasıl.isim kısmında çınar yazacak.çerçeveleri de pazartesi sipariş edicem karışık olarak, arkadaş ve akrabalara dağıtıcam.lavanta veya şeker eklemeden küçük keselere koymayı düşünüyorum.
Slm canlar. Fikrinize ihtiyacım var . gittiğim doktoru çok seviyor ve güveniyorum. Ancak orada ki doğum fiyatı ile evin yakınında ki hastane arasında 500 tl fark var. Eşim bu darda gitmeyelim pahalıya diyorönceliği m ne olmalı. Siz ne dersiniz bu hususa
tek tembel sen değilsin32.haftada cantam hazır olur kesın benım dedım
bu hafta oldu hala hazır degıl:(
içine konacaklar hazır yıkandı ama ütülenıp yerlestırılmedııı
ne kadar tembelım ben yaaa:
gözünaydın sağlıklı gine inşallah kucağına alırsın bebişlerini..ne grubu kızlar bu ?
Zaten burda paylaşım olmuyo mu
bu arada benım sezeryan günüm alındı bebeklerim haftaiçi gelmezlerse cumartesi saat 7:30 da sezeryana alınıyorum nasip olursa hem heyecanlıuım hem korkuyorum :)
evde hastane süsleriyle ugrasıyoruz son hazırlıklar vs zaman gecirmeye calışıyorum inş sag salim kavusurum bugün yıne ciğer geliştirici iğne oldum bunlar sonmus bu zamana dek 9 doz oldum inş faydası oluyordur
Herkese merhaba minik fareler nasill bugün. . Git gide sabirsiz olmaya basladim ben merktan ölücem kizim nasil gelicek nasil olucak kime benzycek.. bu arada yavas yavas fyatlar belrlenmye baslamis tarhler de..
Bu arada ben de hastane fyatmi soyliym
Normal dogm 1250
Sezeryan dgm 1750
Epidural anestezi istersen de ikisine de arti 250..
Bu kadar ucuk fiyat bi bende var galiba ((
Saglk olsn kizim saglkla dogsun da inş. . Heyecandan içim icimi yiyor artk gelsn istyorumm ))
Doğum fiyatı benim daha bi uçuk :26:
Normal doğum 1500
Epidural olursa 500 daha ilave...
Ne grubu kızlar bu ?
Zaten burda paylaşım olmuyo mu
Bu arada benım sezeryan günüm alındı bebeklerim haftaiçi gelmezlerse cumartesi saat 7:30 da sezeryana alınıyorum nasip olursa hem heyecanlıuım hem korkuyorum :)
Evde hastane süsleriyle ugrasıyoruz son hazırlıklar vs zaman gecirmeye calışıyorum inş sag salim kavusurum bugün yıne ciğer geliştirici iğne oldum bunlar sonmus bu zamana dek 9 doz oldum inş faydası oluyordur
canım doktor kontrolünü de geçirmişsiniz bakalım ama canını sıkmışsın bayaoğluşuna maşallah yavaş yavaş büyüyorlar işte ama asıl sen doğunca gör annesi onu inanamayacaksın nasıl büyüyecek ölçümlere kafanı takma canım burda hep söylüyorsunuz zaten onlar aşağı yukarı tahmini ölçümler, ufak bi hatada çok farklı sonuç olabiliyor diye.. kafa ölçüsü nasıl küçülebilir ki muhtemelen bi öncekinde hata vardır.. seni rahatlatır mı bilmiyorum ama ben daha öncede yazmıştım, ben en son 18. haftada ultrasona girdim ondan buyana yok. doğal olarak burda ne boy ne kilo söylüyorlar sadece göbeğimi ölçüp normal değerler içinde diyorlar. oysa gittiğim hastane de buranın çok ünlü ve iyi bi hastanesi ama burda uygulama böyle.. yani bu ölçümler hiçkimsenin canını sıkmasın. bebişler sağlıklı mı, ben sağlıklı mıyım ona bakalım. gerisi teferruat, nasıl olsa onlar doğunca bizim sütlerle tombiş tombiş olacaklar inşallah bu çocukta çok mu ağırlaştı büyüdü mü ne taşıyamıyorum artık kollarım yoruldu diyeceğiz
bizim oğlanlar inatçı olacak herhalde bazen ben de ne yapsam ne yesem boş istemedikleri müddetçe hareket etmiyorlararada bi naz yapıp bizi tırsıtıyorlar ama... ben de bazen hareket etmiyor diye üzülüyorum, eşim de lütfen oğlununda kendine ait özel zamana ihtiyacı var bırak takılsın kafasına göre o da artık bir birey diyor. ayyy yerim ben onun bireyliğini
çok yakında müthiş bi gol gelecek tatlım çok az kaldı merak etmeo kadar çok mu oldu sancıların ağlamışsın
"ben artık boşverdim valla sağlıklı mı sağlıklı tamam diyeceğim artık.." önemli olan bu canım
sabahları ilk iş foruma bakıyorum bende bağımlılık yaptı, seviyorum sizleriçok değil 1-2 haftaya kadar muhabbetler değişecek, gaz, süt,diş, heyecanlar... inşallah daha güzel anılarımızı paylaşacağız birlikte benim eşimde akşam geldiğinde sorar var mı forumda bi aksiyon falan napsın adam beni ne zaman bilgisayar başında görse forumdayım
merhaba anneler. ben uzun zamandır yazamayan ama arada takipte olan bir eylül annesiyim :)
öncelikle rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı iyi bir şekilde kurtarsın.
benim ikinci şehzade gelicek inşallah. Allahtan mani olmazsa 6 eylülde sezerya olucam. tabi bebişim sürpriz yapmazsa
arife günü büyük bir kanama şoku yaşadık ve bayram boyunca hastanede yattım. ciğerleri tam gelişmediği için yeni doğan ünitesi olan bir hastane bulmak için tam 3 hastane gezdik tıpkı haberlerdekiler gibiydi. gecenin 3 ünde yatırdılar bir ünv. hastanesine yenidoğan bölüm full doluymuş üstelik. neyse onlarca serum sancıyı kesmek için ilaçlar ve bebeğin ciğer gelişimi için yapılan iğneler sonrasında 5 gün sonunda çıktım hastaneden.çokşükür kanama durdu. sadece yatıyorum bolca dinleniyorum. öyle iş falan yok
ben hastane için çantamı hazırlamıştım haftalar öncesinde. iyikide hazırlamışım kanamam olduğunda sadece çantamı alıp çıktım ve çoook iyi oldu. heran herşey olabilir çünkü. lütfen sizlerde herşeyi hazır edin.
enaz iki pijama takımı koyun kendinize boool iççamaşırı hasta bezi boool ped boool çocuk bezi ıslak mendil havlu peçete terlik sizin için olmazsa olmaz şeyler. bebek için birkaç takım penye battaniye alın.
yanımda normal doğum yapan bir bayan vardı. yazık iki gün sütü gelmedi ve çocuk ağlamaktan mahvoldu. doktor çoook kızdı. hemen yenidoğan maması alın verin çocuğa dedi.Allah korusun ilkgünler çocuğun beslenememesi direk zeka geriliğine sarılığa neden oluyormuş.şimdi çantamıza mama ve biberonda koydum.
bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun eliayağı düzgün aklıfikri yerinde herşeyleri tastamam olsun inşallah. sakın kilolarını boylarını takmayın. benim ilk oğlum 2700gr ve 48cm doğmuştu. maşallah bu sene ilkokula başlıycak ve yaşıtlarına görede gayet iyi gelişimi. bu bebeğimizde muhtemelen öyle olucak sanırım. Allahım sağlık sıhhat versin öncelikle çok çabuk büyüyorlar zaten
Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin.
merhaba anneler. ben uzun zamandır yazamayan ama arada takipte olan bir eylül annesiyim :)
öncelikle rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı iyi bir şekilde kurtarsın.
benim ikinci şehzade gelicek inşallah. Allahtan mani olmazsa 6 eylülde sezerya olucam. tabi bebişim sürpriz yapmazsa
arife günü büyük bir kanama şoku yaşadık ve bayram boyunca hastanede yattım. ciğerleri tam gelişmediği için yeni doğan ünitesi olan bir hastane bulmak için tam 3 hastane gezdik tıpkı haberlerdekiler gibiydi. gecenin 3 ünde yatırdılar bir ünv. hastanesine yenidoğan bölüm full doluymuş üstelik. neyse onlarca serum sancıyı kesmek için ilaçlar ve bebeğin ciğer gelişimi için yapılan iğneler sonrasında 5 gün sonunda çıktım hastaneden.çokşükür kanama durdu. sadece yatıyorum bolca dinleniyorum. öyle iş falan yok
ben hastane için çantamı hazırlamıştım haftalar öncesinde. iyikide hazırlamışım kanamam olduğunda sadece çantamı alıp çıktım ve çoook iyi oldu. heran herşey olabilir çünkü. lütfen sizlerde herşeyi hazır edin.
enaz iki pijama takımı koyun kendinize boool iççamaşırı hasta bezi boool ped boool çocuk bezi ıslak mendil havlu peçete terlik sizin için olmazsa olmaz şeyler. bebek için birkaç takım penye battaniye alın.
yanımda normal doğum yapan bir bayan vardı. yazık iki gün sütü gelmedi ve çocuk ağlamaktan mahvoldu. doktor çoook kızdı. hemen yenidoğan maması alın verin çocuğa dedi.Allah korusun ilkgünler çocuğun beslenememesi direk zeka geriliğine sarılığa neden oluyormuş.şimdi çantamıza mama ve biberonda koydum.
bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun eliayağı düzgün aklıfikri yerinde herşeyleri tastamam olsun inşallah. sakın kilolarını boylarını takmayın. benim ilk oğlum 2700gr ve 48cm doğmuştu. maşallah bu sene ilkokula başlıycak ve yaşıtlarına görede gayet iyi gelişimi. bu bebeğimizde muhtemelen öyle olucak sanırım. Allahım sağlık sıhhat versin öncelikle çok çabuk büyüyorlar zaten
Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin.
arkadaşlar bi sağlıkçı olarak fiyatları duyunca dudağım uçukladı resmen.neden özel hastanede doğuryosunuz?tabi bu sizin seçiminiz tartışamam da yazık bi ton para valla.sağlık güvenceniz varsa üni.hastanelerinede gidebilirsiniz riskli gebelik ise.hatta bazı hocalar bu konuda ayrılıyo bile riskli gebelikler die.bi aneztezi 600 tl olur mu ?yazık valla.resmen soyuyolar adamı özellerde.ne yapıldığıda belli.verilen ilaçları da belli.bende özelde çaılışıp devlete geçenlerdenim.özelde ayrı bişey yapmıyolar ki.hatta ben özellerden daha fazla korkuyorum.oralarda yapılanları gördükçe.bende devlette normal doğum planlıyorum.
arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))