2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bildiğim kadarıyla sezeryanı sen keyfi olarak istiyorsan pahalı oluyor, ama hastaneye geldikten belli bir süre sonra doktor yönlendirirse düşük olan fiyat geçerli

Canım bildiğim kadarıyla sezeryanı sen keyfi olarak istiyorsan pahalı oluyor, ama hastaneye geldikten belli bir süre sonra doktor yönlendirirse düşük olan fiyat geçerli

Anladım canım. Normalden korkmama rağmen en sağlıklısı o olduğu için normal istiyorum. Bebişde henüz dönmedi yerinde kaldı öyle bakalım ne olacak. böyle giderde dönmezse sezaryan yapar herhalde.

Canim hepsi cok guzel.benim minigim kiz.erkek olsaydi ben de cinar koyacaktim adini.kizimin adi da cagla olacak insallah.ikincisi oglan olursa cinar dusunuyorum.cok begeniyorum bu ismi.

Şekerin çıkmıştı ve sezeryan olacaktın, bence normal doğumda doktor çok önemli değil ama sezeryan ameliyat sayılır sonuçta iyi bir doktor olması senin için daha güvenli olur

32.haftada cantam hazır olur kesın benım dedım
bu hafta oldu hala hazır degıl:(
içine konacaklar hazır yıkandı ama ütülenıp yerlestırılmedııı
ne kadar tembelım ben yaaa:
tek tembel sen değilsin Bende yıkadım dolapta duruyorlar ütülencek ve cantaya koncak bu akşam bi aksilik olmassa bebişimin babası ve teyzesi ile alışverişe cıkcaz eksikleri almaya..bu hafta hazırlarım galiba ..o sırt ağrıları benimkide cok oluyordu hele ki o gün biraz fazla iş yaptıysam ayakta kaldıysm doktor en fazla parol öneriyor onun haricinde normal deyip duuryorlar bi ara fıdık mı acaba diye sordum olsa bile yapcak bişey yok şu an ancak doğumdan sonra diyor.
gözünaydın sağlıklı gine inşallah kucağına alırsın bebişlerini..

Ben de öyle, sabırsızlanıyorum iyice. Takvime göre 9 gün kaldı. Bakalım ne zaman keyfi gelecek de doğacak bebeğim?

Doğum fiyatı benim daha bi uçuk :26:
Normal doğum 1500
Epidural olursa 500 daha ilave...

Son düzenleme:
Benim dogumuma daha çok var yaa o kadar halsiz hissediyorum ki kendimi ev supurmekten acizim
Ayrıca benim hastanede normal 600 epidural normal 1200.. çok saçma fiyatlandirmislar..

benim doğum fiyatı beni strese sokuyor olsa da, doktoruma duyduğum güven sebebiyle göze alıyorum 3000 tl'yi. Hayırlısı artık yapacak bişy yok sağlıkla gelsin de bebeğim. Bir de ben çok pimpirikliyim güvenmem öok önemli yani annişler

Normal doğum 1500
Epidural olursa 500 daha ilave...[/QUOTE]

böyle giderse elimizdeki maddi imkanlar ne kadarsa ona göre doğum seçicez galiba:) herkes her şey fırsatçı olmuş durumda ne yazık ki..
Bir de eşimin çevresinde olur olmaz konuşanlar bile oluyormuş. Masraf çoksa o zaman devlet hastanesinde yapsın eşin doğumunu diye.

merhaba anneler. ben uzun zamandır yazamayan ama arada takipte olan bir eylül annesiyim :)
öncelikle rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı iyi bir şekilde kurtarsın.
benim ikinci şehzade gelicek inşallah. Allahtan mani olmazsa 6 eylülde sezerya olucam. tabi bebişim sürpriz yapmazsa
arife günü büyük bir kanama şoku yaşadık ve bayram boyunca hastanede yattım. ciğerleri tam gelişmediği için yeni doğan ünitesi olan bir hastane bulmak için tam 3 hastane gezdik tıpkı haberlerdekiler gibiydi. gecenin 3 ünde yatırdılar bir ünv. hastanesine yenidoğan bölüm full doluymuş üstelik. neyse onlarca serum sancıyı kesmek için ilaçlar ve bebeğin ciğer gelişimi için yapılan iğneler sonrasında 5 gün sonunda çıktım hastaneden.çokşükür kanama durdu. sadece yatıyorum bolca dinleniyorum. öyle iş falan yok
ben hastane için çantamı hazırlamıştım haftalar öncesinde. iyikide hazırlamışım kanamam olduğunda sadece çantamı alıp çıktım ve çoook iyi oldu. heran herşey olabilir çünkü. lütfen sizlerde herşeyi hazır edin.
enaz iki pijama takımı koyun kendinize boool iççamaşırı hasta bezi boool ped boool çocuk bezi ıslak mendil havlu peçete terlik sizin için olmazsa olmaz şeyler. bebek için birkaç takım penye battaniye alın.
yanımda normal doğum yapan bir bayan vardı. yazık iki gün sütü gelmedi ve çocuk ağlamaktan mahvoldu. doktor çoook kızdı. hemen yenidoğan maması alın verin çocuğa dedi.Allah korusun ilkgünler çocuğun beslenememesi direk zeka geriliğine sarılığa neden oluyormuş.şimdi çantamıza mama ve biberonda koydum.
bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun eliayağı düzgün aklıfikri yerinde herşeyleri tastamam olsun inşallah. sakın kilolarını boylarını takmayın. benim ilk oğlum 2700gr ve 48cm doğmuştu. maşallah bu sene ilkokula başlıycak ve yaşıtlarına görede gayet iyi gelişimi. bu bebeğimizde muhtemelen öyle olucak sanırım. Allahım sağlık sıhhat versin öncelikle çok çabuk büyüyorlar zaten
Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin.

Ben hastanemle ayrintili konusmadim ama bi tanidigim 1 hafta yatmis sezeryanla dogum yapmis 350 odedim ciktim dedi..hastahaneden hastaneye degisiyor ki sizin fiyatlari duyunca cok pahali geliyor sizin hastane fiyatlari

Son düzenleme:
Normal doğum 1500
Epidural olursa 500 daha ilave...

böyle giderse elimizdeki maddi imkanlar ne kadarsa ona göre doğum seçicez galiba:) herkes her şey fırsatçı olmuş durumda ne yazık ki..
Bir de eşimin çevresinde olur olmaz konuşanlar bile oluyormuş. Masraf çoksa o zaman devlet hastanesinde yapsın eşin doğumunu diye.[/QUOTE]o soyleyenler cok biliyor sen ve esin karar verdikten sonra onlara ne olurmus ki..

arkadaşlar bi sağlıkçı olarak fiyatları duyunca dudağım uçukladı resmen.neden özel hastanede doğuryosunuz?tabi bu sizin seçiminiz tartışamam da yazık bi ton para valla.sağlık güvenceniz varsa üni.hastanelerinede gidebilirsiniz riskli gebelik ise.hatta bazı hocalar bu konuda ayrılıyo bile riskli gebelikler die.bi aneztezi 600 tl olur mu ?yazık valla.resmen soyuyolar adamı özellerde.ne yapıldığıda belli.verilen ilaçları da belli.bende özelde çaılışıp devlete geçenlerdenim.özelde ayrı bişey yapmıyolar ki.hatta ben özellerden daha fazla korkuyorum.oralarda yapılanları gördükçe.bende devlette normal doğum planlıyorum.

Hadi hayırlısı bakalım canım sağ salim ksvuşursun inşallah miniklerine :)

Ayy canım artık düşünmüyorum dediğim gibi yoksa yok yere strese giriyorumm
Bende seviyorumburayı da herkesleri de
Benim kocişte şimdi başımda hadi kalk giyin gidelim diyor evçok sıcak kızlara cevap yazıcam diyorum benim hiç kıymetim kalmadı diyor

Allah bağışlasın yavrularını canım çokta geçmiş olsun inşallah seni yormadan gününde sağlıkla gelir tavsiyelerin için teşekkürler bu arada

Iyi aksamlar kizlar yine bir kina organzasyonum vardi 2 gundur brnim kizce neye ugradigini sasirdi yuksek gurultuden kuzum gece olunca bir tepik atiyo sensin demi anne der gibi :)

amin cnm allah seninde hayırlısıyla sona kadar sabrettirsin vaktinde saatinde al bebişini kucağına

Sanırım bir çok kişinin doğum için özeli tercih etmesinin en önemli nedeni doğumda tanıdığı ve güvendiği doktorunun olması ve sancı çekerken yanında eşinin, annesinin, yakınlarının ona destek olabilmesidir. Benim diğer sebeplerim ise doğumum için erkek doktor tercih etmemem ve hemşire, ebe ve bilimum hastane çalışanlarından görülen kötü muameleler devletteki. Kardeşimin refakatçisi olarak 8-10 gün kadar bir üniversite hastanesinde kalmış ve kadrolu temizlikçiler dahil, personelin çoğunun hasta ve yakınlarına yaptığı çer çöp muamelesine bizzat şahit olmuştum. Her ne kadar o zamandan bu zamana şikayet şansı biraz arttıysa da hala devlet hastanelerinde, bilhassa doğumlarda yaşanan kötü muameleleri eş- dost tanıdıklardan dinlemeye devam ediyoruz maalesef.

arkadaslar gebelik zehirlenmesi ve yuksek tansiyon cikti bende. hemen sezaryene aldila. bebek 1800gr boyunu bilmiyorum yuZunu de tam goremedim. anne oldum ama henuz bisey hissetmiyorum :))

hopp bir bebiş daha geşmiş Rabbim sağlıklı büyütsün inşallahh

Kizlar gercekten cokmus yaa hastane fiyatlari benim gittigim ozel hastane katki payi almiyor normal 150 lira ama epidural istersen 250 ekstra odenecek

gerçekten doğum fiyatları çok yüksek bnm hastanemde de 1200 normal 1250 sezeryan dediler bir de vip paket var 2000 küsürdü fiyatı ilgilenmedim bile:) devlete de gittim ben bir kere doktor ultrasonda baktı eee bi sorun yok neden geldin ki sen dedi bana, ben de ben buraya gelmeden sorun olup olmadıgını nerden bilebilirim dedim kadınla bir güzel kavga ettim geldim:) gerçekten yapılan muamele hiç hoş değil, eminim bir çok kişi sırf bu nedenlerden dolayı özel terch ediyor... acı ama gerçek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…