2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın hanımlar,

Bebişler dünyaya geliyor darısı benim gibi bekleyen tüm arkadaslara bende 35+3 üm 39 haftayı beklıyoruz sezeryan ıcın ınsallah zamanında gelır bebısım dunyaya 38 haftada dr um ızınde olacagını soyledı o hafta gelırse dıye cok endıselıyım sızce dr a sorsammı o durumda ne yapmalıyım baska bır dr a mı yonlendırır yoksa sız gelebılırmısın ızınde olsanız dahı desem cok abes mı olur ne dersınız?

Burun tıkanıklığı, kabızlık bır turlu cozemedıgım sorunlar sızler bır caresını bulduysanız paylasırmısınız? Yoksa kalan kısımda da direnelim mi?:)

canm aklına kotu seyler getırme önce allaha sonra dr.una guven kalbını ferah tut bızı habersz bırakma dualarımız sennle.

herkesse günaydın kızlarrr dün bizimde kontrolümüz vardı ben nst deyken bir bayanın su gelmiş haftası da benimle aynıydı çokk tırsdımmm yaaa:18::18:ağlamaklıydı ve 2. bebeğiydi sonra hemen yukarı çıkarttılarr.onları öyle görünce benim eşim de heyecanlanmış eve gidince bebeğin çantasını eşyasını hemen arabaya koyalım ne olur ne olmaz diyor

Sen hiç üzülme kujum. Hayırlısı herşeyin. Kim ne derse de takma kafana. Eminm çok da dikkat ediyorsundur yediğine içtiğine. Biraz da genetik eşin ve sen kaç kilo doğmuşsunuz? Sizde zayıfsaniz. Eee bebiş de zayıf olur.
Esimle ben zayifisiz ben 19 kilo aldigim halde çırpı gibi kollarım var :) leblebi yutmuş solucan diolar:) ee ben 4 kilo bebis nasil doğurayim. Armut dibine düser. Ayyy bana çok karisan olur herşeye. Boşvercen arkadasim. Bebis ve sen sağlikli olun yeter.

Sagol cnm umarım bi sorun olmaz zaten eger hersey yolundaysa ve bebegim iyiyse beklicem eger durmak istiyosa dursun zorla müdahele etmek istemiyorum

ne zaman dr.a gideceksin?hepimiz için hayırlısı bnde kuzumu cok merak edıyorm kilo aldıgı ıcın hareketı azalms olabılır bebişin.dün bana da dr.suyun ii ama sızıntı olabılr dedı.iç çamasırımda ıslaklık oluyo süreklı.test yapacaklar ama tokatta yokmus testı il dışındn getırtecegz

canım doktor demek ki bunu uygun görmüş bebek yeterince gelişmiş bebek gelişmese zaten doktor doğuma alalım demezdi emin ol her şey yolunda sen içini ferah tut bol bol dua et canım

bence sor doktoruna için rahat etsin izinde olsa bile belki doğum için gelir

Burun tıkanıklığı, kabızlık bır turlu cozemedıgım sorunlar sızler bır caresını bulduysanız paylasırmısınız? Yoksa kalan kısımda da direnelim mi?:)

canım ben sabah aç karnıma iki bardak su içiyorum ve gün içinde bol bol salatalık yiyorum şimdiye kadar hiç kabızlık problemi yaşamadım burda yazan arkadaşlar olmuştu kabızlık için hurmada iyi geliyormuş

Çok saol canım ama neler denediysem olmadı hemoroid iyice ılerlerdi zaten onceden de vardı cok zor durumdayım ıkınmaklada bebegı dogum ıcın tetıklemek ıstemıyorum az kaldı deyıp dayanmaya calısıcam artık

günaydın kızlar bende dün doktordaydım 33. bitti.bugün 34 haftama girdim ama doktorum bebek büyük 35 haftalık gözüküyor dedi kilosuda 2 500 olmuş sizin bebişler büyük sanırım benimle aynı haftada olan varmı :)))

o sorun bendede var .normal dogummu düşünüyorsun eger öyleyse daha çok kötü olur canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…