2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nerede satılıyo canım o renk mendilleri bende alıyım

benimde hareketleri daha nazikleşti büyüdüler artık.hatta bu günkü takvimimde bile yazıyo

Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı İnşallah. Ne güzel yavrularınıza kavuştunuz darısı başımıza

Doğum tarihleri belli olan, nişanları gelen arkadaşlar Allah yardımcınız olsun İnşallah rahatlıkla atlatırsınız evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Çok heyecanlı ya. Sıra bizlere geldi daha ağustos ortasındayız ama bebeklerin çoğu eylülü beklemeden gelecek gibi. Sürekli takip ediyorum. Ama işe gittiğim için fazla yazamıyorum.

Yarın kontrolüm var bakalım bize neler diyecek doktorumuz. 10 gün daha işe gitmem gerekiyor İnşallah su gibi geçer günlerde bende evde bebişim için hazırlık yapıp onu beklerim.

Sanki benim bebiş hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor bana. Hep böyle göbeğimde annesine tepik atıp duracakmış gibi. Hala anne olacağımın idrakine varamadım sanırım.

canim hayirli ve mubarek etsin Rabbim prensini ope koklaya guzel gunler gore gore anne babali ve atali salih bir evlat olarak buyutursun insallah Rabbim bizede gostersin o gunleri insallah

canim ben tartiya cikmaya korkuyorum enson 13 kilo almistim simdi kac oldum bilmiyorum bir haftadirda cikolataya dadandim

arkadaşlar 37.haftama girdim artık bugun parça halinde yumurta akı kıvamında akıntımın düştüğünü gördüm doktorum normal dedi ama böyle başına gelen oldu mu hiç

canim bendende geliyor bazen iccamasirim tamamen islanmis gibi geliyor bir bakiyorum akinti suyum gelecek diye panik yapiyorum

kızlarrr doktordan geliyorum 3 cm açılmam varmışşşş bakalım ne zaman gelicek bebeğim??

ayy cok heyecanli sen birkac gune alirsin bebisini insallah kucagina

evet gelsin bebişler ben hala doğurmadım sıra bana ne zaman gelcek yahu

canim masallah senin melek pek uslu olacak gununu bekliyor saglikli olsunda nezaman gelirse artik

ayyyy canlarım ne uyumuşum yaaa 13:30 da öyle kestireyim die uzandım az önce uyanabldim

canim o uykudan banada versene birazcik

kızlar bebişimin camaşırlarını makinadan cıkarırken beni aldı bi gülümseme miniminacık bişey bunlar yavv

sen bide utulemeye basla asil ozaman insan duygulaniyor cok

canim ya heyecan yaptim ben simdi annemin vize iside belli olmadi daha tirstim he bide benim sirtim agrimaya basladi bugun

Son düzenleme:
karmakarışık duygularım.. bebeğimiz olmasını o kadar çok istemiştim ki, ağlayarak dua ettiğimi biliyorum. çok şükür Allah'ım nasip etti, bu günlere de geldik. şimdi doğum yapan arkadaşları okudukça çok yaklaştığımı hissediyorum, acaba nasıl bir doğum hikayem olacak? kızım kime benzeyecek? nasıl bir bebek olacak? en önemlisi ben nasıl bir anne olacağım? kızım 32. haftadan beri aşağıda olduğu için erken doğum tehlikem vardı, çalıştığım için 32. hafta doğum iznine ayrılmıştım.1 haftadır kalça ağrımdan topallayarak yürüyorum. bugün dr. kontrolüm vardı.35+2 günlüğüz. bebeğin başı hala aşağıda ama nst de sancım çıkmadı, bebeğinde suyu iyi olduğu için şimdilik herşey yolunda, 1 hafta daha beklerse çok iyi olacak, gözüm saatlerde geçsin diye:) kızımla da konuşup biraz daha sabretmesi için dua ediyorum. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bu arada bebeğin başı aşağıda ama yüzü ters tarafa dönük duruyormuş. yüzünü aşağıya döndürerek doğum kanalına girmesi gerekiyormuş, doğum kanalına giriş içinde yapması gereken bazı hareketler varmış. ben hep aşağıda diye normal doğum yapacağımı sanıyordum. kalçamdaki ağrıda normal doğumda beni cok zorlarmış. normal doğum yapmak ne kadar zormuş :) yarın fizik tedavi uzmanına gideceğim, kızıma da yüzünü döndürmesi gerektiğini anlatmaya başladım :) Allah bebişlerimize ve bize kolaylık versin :)

Yarın doktor randevumuz var 3 hafta oncesınde 2500 ve 49 cm olan kızım acaba sımdı ne kadar oldu kılo aldımı durumu ne ne zaman dogucak herseyı merak edıyorum bıde doktor bu gıdısımde genıs caplı bır muayene yapıcam demıstı ondanda heycanlıyım bıraz

akşamdan beri sancılarım yine arttı.nedense hep akşam artıyor.adet sancısı gibi ama arada bıçakla kesiliyor gibi sert bi kramp giriyor kasıklarıma.bu gerçek sancı gelince nasıl anlayacağız acaba.birde herkesten nişan denilen kan lekesi geliyormudur.

kızlar nasılsınız sancılarınız nasıl oluyor? yani bende hep adet olucam gibi ağrı var ve bebeğim çok kasıyor kendini bu ikisi olduğunda daha fazla terliyor, sıkılıyor ve nefesim kesiliyor sizdede böyle mi?

nerede satılıyo canım o renk mendilleri bende alıyım

Marketlerde satılıyor ben migrostan aldım, mopaşta da görmüştüm 12 TL falan fiyatı içinde de 12 mendil var. Bana ilk eşantiyon gelmişti elime o zaman kullanmıştım hakikaten boyaları kendi üzerine toplamıştı diğer çamaşırlara bulaşmamıştı ona güvenerek para verip aldım bu sefer ama zaten renk salmamıştı hiç bir kıyafeti bebişimin.

ilerde biz bebişlerin kıyafetlerini bizimkilerle mi yıkıycaz ayrı mı yıkıycaz

Yanlış hatılamıyorsam bir yerde okumuştum 1 yaşından sonra bizimkilerle birlikte yıkamakta sakınca olmuyormuş, ama o zamana kadar ayrı yıkamak gerekiyo heralde :26:

aynen gece uyutmuyor.akşamdan beri kaç kez wc gittim sayısını bilmiyorum.allah yardımcımız olsun inş.

Amin canım.evet sık sık geliyor ama fazla bişeyde yok ortada. hiç uyuyamıyorum zaten sıcak olduğundan günde kaç kere kıyafet değiştiriyorum nasıl ter atıyorum ve annem akşamları yürümeye çıkartıyor zor adım atıyorum

Arkadaşlar 37.haftamdayım az bi sürem kaldı herkes eminim kiçok heyecaznlı herkes.Bu haftalarda bebeğininzin hareketleri nasıldı sizin çok mu aktif yoksa daha mı seyrejleşti

İyi Geceler Kızlaaar uyudunuz mu biz ancak yazabiliyoruz
doktorda saatlerce bekleyip üstünede doktorun işinin çıktığı için alelacele muaynesi canımızı sıktı
öncelikle tam günümüz 37+5
genel bilgilerimiz şöyle ki kilosu geçen gittiğim de 3026 ölçmüş bana 3.100 demişti neyse bu seferde 3.165 ölçtü yani 1 haftadır hergün 200 gr almış ortalama olarak
kafa çapı geçen gittiğimde 39+1 çıkmış iken bir hafta sonra 37+3 çıktı ve hiçbir açıklama almadım
boyu 49.28 cm çıktı
suyu iyiymiş artık bekliyormuşuz nstde de sancı çıkmadı bu kadar
ama artık bu ölçümlere hiçbir şekilde güvenmiyorum
tamam hadi diyelim ölçümler yaklaşık hesaplanıyor ama 1 hafta sonra kafa iki hata geriler mi off hala canım sıkkın anlayacağnız
sıpam da bugün öğleden sonra kıpırdamamaya karar vermiş yediğim çikolatalar ve içtiğim sular da kandırmadı
hiperaktif çocuk nasıl bu hale geldi dedim kalp atışı iyi bir sorun yok yeri daralmıştır 1 saatte 3 tekme iyidir dedi
idrarım bütün gün iğrenç koktu onu da sordum yine cvp alamadım
haftaya cuma tekrar çağırdı bu arada kanama sancı olursa su gelirse gel dedi
son anda yüzümün uyuştuğunu hatırlattı yine de nöroloğa görün dedi ama geçtiğini söyledim ısrarla zaten canımı sıktığı için çokta muhattap olmak istemedim

canım yukarda da yazdım ama sıkıştıkları için hareketler kısıtlanıyormuş benimkide ayak itmesi ve popo tümseğiyle bana şirinlik yapıyor o kadar öyle balık gibi kaymalar nerdeee

geçmiş olsun canım son ana kadar dönen bebekleri duyuyoruz hep Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah fizik tedavinin faydasını görürsün canım

nişan herkesten gelmiyormuş canım yani saf sancı da tek başına başlayabiliyormuş
ama sancı geldiğinde anlamamak mümkün değil diyorlar benim yalancı sancıların bile şiddeti büyüdü duştan köpüklü çıktım önceki gün gözün birşey görmüyor yani :)
adet sancılarıysa normal doğuma hazırlanma aşamasıymış doğumdan çoooook önceleri başlayabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…