2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

serays hareketlerinde azalma oldu gibi eskisi gibi çok değil büyüdüklerinden sanırım. egelgec doktor benim boy ölçümünüde yanlış söylemişti aşağı yukarı kilosu tahmin edliyor ya belki sanada farklı söyledi o yüzden.

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım wc e gitmekten ve sıcak basması yüzünden uykusuz bi geceden sonra:):)

Kızlar ben doktordan geldim ve bebeğim 35 + 4 te 1 hafta geride sadece 2300 gr. Benim canım çok sıkıldı ama doktorum olumsuz bişi söylemedi sağlıklı bir bebek max 3 kg gibi doğar dedi. Çatı muyanesi yaptı daha doğrusu yapmaya çalıştı ama kendimi çok kastığım için canım çok yandı malasef :KK19: Çatın orta gibi dedi, normal deneyecekmişiz ama olmazsa sezeryana da geçebiliriz dedi. Herşey doğum anında belli olacakmış Bebeğe kilo aldırmak için ne yesem ne içsem. Çok küçük bebeğin bakımı zor olur diyorlar :KK50:

Kızlar ben doktordan geldim ve bebeğim 35 + 4 te 1 hafta geride sadece 2300 gr. Benim canım çok sıkıldı ama doktorum olumsuz bişi söylemedi sağlıklı bir bebek max 3 kg gibi doğar dedi. Çatı muyanesi yaptı daha doğrusu yapmaya çalıştı ama kendimi çok kastığım için canım çok yandı malasef :KK19: Çatın orta gibi dedi, normal deneyecekmişiz ama olmazsa sezeryana da geçebiliriz dedi. Herşey doğum anında belli olacakmış Bebeğe kilo aldırmak için ne yesem ne içsem. Çok küçük bebeğin bakımı zor olur diyorlar :KK50:

canm üzme kendini sağlıklı cok sukur bebegın hem ultrasonun yanılma payı da var tahmını kılolar bunlr.doğduğunda sen onu emzırır tombıs yaparsn hem normal dogum ıcın kılosu ıdeal .

Günaydın herkesee..
Egelgec dr unu ben de kınadm cok konusmyan bi dr bende de var artk ruyalarmda konuşur oldm kendsyle.. ama bos ver surda bi şey kalmadı dogmumuzun iyibgecmesi icn bazen ktlnmak lazm..
Bu ne guzel bi ortam ya cdden, benzer konular ortk paylaşımlar fena alstimm sizlere.. Gerckten cok teşekkürler. . Annişler bebişlerinizi çok seviyorum. .

canm günaydın düzenli mi ağrılar?benm de karnımda elektrık carpması gıbı olup duruyo.bıde kasıklarda agrı oluyo.bu eylul bebıslerı cok aceleci:)yerım ben onları

Düzenli değil adet sancısı gibi ağrılar. Bide leğen krmiğime bıcak saplıyorlar sanki ara ara da öyle bi ağrı oluyor. Düzenli olarak sabah kalkınca bacaklarım kalcam çok ağrıyor. Bide çok zor açılıyorum. TopallayiP yürüyorum sonra acilio:KK43:
Ayy vectracim senle günlerimiz ayni:)

kısslar sacma sapan rüyalar görür oldum sezeryan olmusum masallah bı kesi atmıslar sırtıma kadr annemde olsun estetık görünmez dıo:)yazık kadın rüyamda bıle benı avutuo:)eşimde kızımızı görmüş yeni doğmuş yan dönmüş yastığa sarılmıs uyuyomus eşim dio kıss bana poposunu döndü yuh dedım yaa:))

Düzenli değil adet sancısı gibi ağrılar. Bide leğen krmiğime bıcak saplıyorlar sanki ara ara da öyle bi ağrı oluyor. Düzenli olarak sabah kalkınca bacaklarım kalcam çok ağrıyor. Bide çok zor açılıyorum. TopallayiP yürüyorum sonra acilio:KK43:

evet canm aynı tarihler bakalım kım daha once doğuracak:))bende de var aynıları gece bıle tek tarafa yatmaktan kalça kemiğimin agrısına uyanıyorum.sabahları ellrımı zor acıyorum offlaya pufflaya gecıo geceler.cok sukur az kaldı

Aynen vectracım sabah kütük gibi oluo ellerim:)
Renewall canım dr normal dediyse normaldir. Canı içinde olsun sağliklı olsunda kilo alir doğunca.
Ne yiyeceğine gelince protein ağırlıklı besleneceksin.

Aynen vectracım sabah kütük gibi oluo ellerim:)
Renewall canım dr normal dediyse normaldir. Canı içinde olsun sağliklı olsunda kilo alir doğunca.
Ne yiyeceğine gelince protein ağırlıklı besleneceksin.

Öyle sağlıklı olsun en önemlisi ama insan ister istemez üzülüyor. Millet benim haftamda 3 kilo bebek doğuruyor neyse vardır bunda da bir hayır napalım. İnsanların dediklerine de, diyeceklerine de kulağımı tıkamak istiyorum ama nedense yapamıyorum çok duygusallaştım herşey dokunuyor bana ağlıyorum. Benimde sizlerle aynı günüm. Benim nadiren ağrım oluyor. Daha çok ödem şikayetim var. Sizin ağrılar sanırım doğuma hazırlık ağrısı. İnşallah kolaylıkla sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza hepimiz. Tavsiyen içinde sağol canım.

herkese günaydın güzel anneler

gunaydin canim

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım wc e gitmekten ve sıcak basması yüzünden uykusuz bi geceden sonra:):)

ben alistim artik kesintili uykuya minnoslar uykusuzluga alistiriyor bizi:)

canim merak etme benimde bebis oyle minyon bebek olacak bizimkiler tosuncuk degil doktor gelisim geriligi yok dedi fl olcumune falan bak haftasiyla uyumlu olmasi gerekiyormus

son haftalardayiz catinda aciliyor sanirim ayy cok heyecanli arkadaslar dogumlar cok yakin:KK16:

kısslar burun tıkanıklıgı yasıyo musunuz?

ben yasiyorum canim nefret ettim artik burnumu kesip atasim var

Kizlar gunaydin gecenlerde yazmistim size bebegimin haftasi ileri cikti diye 37 haftamizda kirk haftalik cikti suanda 38 deyiz bebegin hareketleri azaldi biraz evvel dr gorustum beni cagirdi eğer bebegim haftasini doldurmussa doguma alacakmis fazla kalmasi zararli olabilir dedi ama bn cok korkuyorum yaa olcumler yanlissa ve bebegim kucuk dogarsa diyr cok korkuyorum napayim sizce bana bi akil verin lutfeenn:KK43:(

X