- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel annecikler:)
Ağrılarım var
Kızlar ben doktordan geldim ve bebeğim 35 + 4 te 1 hafta geride sadece 2300 gr. Benim canım çok sıkıldı ama doktorum olumsuz bişi söylemedi sağlıklı bir bebek max 3 kg gibi doğar dedi. Çatı muyanesi yaptı daha doğrusu yapmaya çalıştı ama kendimi çok kastığım için canım çok yandı malasef Çatın orta gibi dedi, normal deneyecekmişiz ama olmazsa sezeryana da geçebiliriz dedi. Herşey doğum anında belli olacakmış Bebeğe kilo aldırmak için ne yesem ne içsem. Çok küçük bebeğin bakımı zor olur diyorlar
canm günaydın düzenli mi ağrılar?benm de karnımda elektrık carpması gıbı olup duruyo.bıde kasıklarda agrı oluyo.bu eylul bebıslerı cok aceleci:)yerım ben onları
Düzenli değil adet sancısı gibi ağrılar. Bide leğen krmiğime bıcak saplıyorlar sanki ara ara da öyle bi ağrı oluyor. Düzenli olarak sabah kalkınca bacaklarım kalcam çok ağrıyor. Bide çok zor açılıyorum. TopallayiP yürüyorum sonra acilio
Ayy vectracim senle günlerimiz ayni:)
Aynen vectracım sabah kütük gibi oluo ellerim:)
Renewall canım dr normal dediyse normaldir. Canı içinde olsun sağliklı olsunda kilo alir doğunca.
Ne yiyeceğine gelince protein ağırlıklı besleneceksin.
kısslar burun tıkanıklıgı yasıyo musunuz?
herkese günaydın güzel anneler
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım wc e gitmekten ve sıcak basması yüzünden uykusuz bi geceden sonra:):)
Kızlar ben doktordan geldim ve bebeğim 35 + 4 te 1 hafta geride sadece 2300 gr. Benim canım çok sıkıldı ama doktorum olumsuz bişi söylemedi sağlıklı bir bebek max 3 kg gibi doğar dedi. Çatı muyanesi yaptı daha doğrusu yapmaya çalıştı ama kendimi çok kastığım için canım çok yandı malasef Çatın orta gibi dedi, normal deneyecekmişiz ama olmazsa sezeryana da geçebiliriz dedi. Herşey doğum anında belli olacakmış Bebeğe kilo aldırmak için ne yesem ne içsem. Çok küçük bebeğin bakımı zor olur diyorlar
Düzenli değil adet sancısı gibi ağrılar. Bide leğen krmiğime bıcak saplıyorlar sanki ara ara da öyle bi ağrı oluyor. Düzenli olarak sabah kalkınca bacaklarım kalcam çok ağrıyor. Bide çok zor açılıyorum. TopallayiP yürüyorum sonra acilio
Ayy vectracim senle günlerimiz ayni:)
aynen gece uyutmuyor.akşamdan beri kaç kez wc gittim sayısını bilmiyorum.allah yardımcımız olsun inş.