2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kısslar cok sıcak yaa oturdugum yerden terlıyorum resmen ev süpürmk istiyorm ama içimdn gelmıyo:))ayy ne güzel bebişlerimiz geliyo yavas yavas sıra kımde acaba:))allah agrısız sancısız kurtarsn hepımızı ıns.

ay ne güzel doğuma gidenler var ne heyecan vardır şimdi onlarda Allah yardım etsin sağsalim doğum yaparsınız inşallah.
kızlar benimde adet sancılarım oluyor arada ve bıçak batırıyorlarmış gibi ağrı hissediyorum ve ayrıca bebişim hareket ederken çok
canımı yakıyor sanki organlarımı söküyor:KK1:sizinde öyle oluyor mu ?
zaman geçsin doğuralım artık yaaa sabırsızlanıyorum kızımı görmek istiyorum acaba nasıl olcak kime benzicek saçı varmı ayakları nasıl ayyyy ısırcam o ayakları ben yicemmmm:KK16::KK16::KK16:
evet bu sabah aynı şikayetle uyandım kocama bi saat majas yaptrdım :)) gece tekmelemeler kaburgalarmda hasar braktı, bi çksın o ayaklar dediğin gbi görcek gününü :KK39::KK39::21::21:
kizlar bekliyoruz hala ayy bide tek kisilik oda bosalcakta gecicezzzz oyyyy heycanlaniyooommm yaaaa :)
ay hadi ssendn dha çok heyecanlandm şmdi, canm benm bebişinle tanşcaksnn ne güzell.. Kolaylık versin Rabbmm :21:

cok şakacı olcakk senin mucizen annesi..maşallah senin mucizene

hadi hayırlısı sağlıklı gine bir avazda dünyaya gelir inşallah normal mi olcak acaaba seninki
Doktor normal doğuma uygunsun dedi inş. öyle olacak.

Haber var mı benmi göremedim acaba doğum oldu mu merak ettim çok:KK52:
Daha doğum yok bekliyorum öyle ama keyfi yerinde veledin gelmiyor daha :)

merhaba gelincık dün nişanım geldi yazmışsın seninki nasıldı tarif edebilir misin?

Çamaşırımda kahverengi akıntı vardı, daha sonrada pembemsi akıntı içinde damar şeklinde hafif bir kırmızılık. Dün geldi nişanım ama bende bir değişiklik yok, neyse hayırlısı artık

dogumlar cogalmis ne guzel yaaa daha dogrusu ne heyecanli kimler dogum yapti kizlar ben giremiyorum nezamandir?ozledim sizleride degisiklikler falan farmi

Doktor normal doğuma uygunsun dedi inş. öyle olacak.

Daha doğum yok bekliyorum öyle ama keyfi yerinde veledin gelmiyor daha :)

Çamaşırımda kahverengi akıntı vardı, daha sonrada pembemsi akıntı içinde damar şeklinde hafif bir kırmızılık. Dün geldi nişanım ama bende bir değişiklik yok, neyse hayırlısı artık

canim nisan geldikten sonra saatler icindede yada birkac gun icindede olabiliyormus aman dikkat et temizligine falan enfeksiyon riski cogalmasin hayirlisi olsun hakkinizda insallah bebis nasil kipir kipirmi?

ayy simdi farkettim seninle ayni dogum tarihlerimiz Rabbim hayirlara cikarsin

Son düzenleme:
teyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum
canım sanırım suan melegın senınle rabbım ona hayırlı saglıklı bı omur nasıp etsın ıns

kızlar dün nişanım geldi gündüz kansız yumurta akı gibi geldi epey akşam da hafif pembeliydi içinde çok az kan gibi vardı bütün gece bekledim suyum gelir diye ama henüz bişey yok doktora da gitmek istemiyorum son aşamaya kadar ama çok heyecanlandım ellerim ayaklarım uyuştu heyecandan hemen doğurcam zannettim

canım bı dra gıtsen nısandan sonra su gelırmıs ama gelmemıs bence bı dra gıt
hakkında hayırlısı ıns rabbım kolay bı dogum nasıp eder

hayırlı cumalar herkese
kızlar ya dogumda benımde yanıma annem gelecek ama ne kadar kalır bılmıyorum sonucta onunda kendı evı olmayacagı ıcın ıns evımde rahat edebılır

Son düzenleme:
teyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum
ayyy canım şimdiden gözün aydın agrısız sancısız kavuşun inş bebeğinle sütün olsun bol bol
amann pek bi heyecanlandım yaaa RABBİM yardımcın olsun

kızlar dün nişanım geldi gündüz kansız yumurta akı gibi geldi epey akşam da hafif pembeliydi içinde çok az kan gibi vardı bütün gece bekledim suyum gelir diye ama henüz bişey yok doktora da gitmek istemiyorum son aşamaya kadar ama çok heyecanlandım ellerim ayaklarım uyuştu heyecandan hemen doğurcam zannettim

canım bende son ana kadar hastaneye gitmek istemiyorum ama genede istersen bi git en azından açılma falan omuş mu onu öğren kiminin ağrı eşiği çok yüksek oluyomuş hissetmiyor olabilirsin sancıları

kızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
canım gozun aydın olsun allahım sıze bagıslasın ıns
yavruna hayırlı saglıklı bı omur nasıp etsın ıns
Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım

canım rabbım bı sancıda kurtasın ıns dogumun kolay olur

canım ıyıyım sukur
gırıp hemen çıkıyorum dogum yakın esımın ıslerını hafıfletmeye calısıyorum evrak yaza yaza bı hal oldum
sen nasılsın sancın oluyomu senınde

canim benim kolay gelsin insallah benim kasilmalarim cok oluyor nefesimi kesiyor bide bacagima vuruyor bazen agri sonradan geciyor geceleri hic uyuyamiyorum artik ee doguma ne kaldi sunun surasinda:KK16:annemin vizeden haber bekliyoruz hala daha haftaya belli olur insallah dua et canim bize olurmu

nasılsın
ya ben hamılelıkten once rahım fılmı cekmıstım ve mahvolmustum dr bana agrı esıgın çok dusuk dedı dogumda ne yapacam ben bılmıyorum ya:18::18::18::18:

ayyy canım şimdiden gözün aydın agrısız sancısız kavuşun inş bebeğinle sütün olsun bol bol
amann pek bi heyecanlandım yaaa RABBİM yardımcın olsun

canım bende son ana kadar hastaneye gitmek istemiyorum ama genede istersen bi git en azından açılma falan omuş mu onu öğren kiminin ağrı eşiği çok yüksek oluyomuş hissetmiyor olabilirsin sancıları

doğru diyosun eşimi aradım öğle arası götürcek hastaneye birazdan gelir korkuyorummmmmmmmm :KK43:(

nasılsın
ya ben hamılelıkten once rahım fılmı cekmıstım ve mahvolmustum dr bana agrı esıgın çok dusuk dedı dogumda ne yapacam ben bılmıyorum ya:18::18::18::18:

canim seninki normal dogum olacakti demi doktorunla konussaydin epidural dogumu falan konusmadinmi canim

canim benim kolay gelsin insallah benim kasilmalarim cok oluyor nefesimi kesiyor bide bacagima vuruyor bazen agri sonradan geciyor geceleri hic uyuyamiyorum artik ee doguma ne kaldi sunun surasinda:KK16:annemin vizeden haber bekliyoruz hala daha haftaya belli olur insallah dua et canim bize olurmu

allah yardımcın olsun canım ya ıns annen gelebılır
uyku problemı bende de var ve gecen gece çok sancı cektım doguma kadar olacak sanırım
hayırlısıyla sag salım kucagımıza alsaydık da su dogum stresınden de kurtulmus olsaydık

nasılsın

KORKMA CANIM YAA rabbim insan oğluna katlanamayacağı acı dert vermezmiş sonunda yaşayacağımız mutluluğu düşüncez sabretcez

doğru diyosun eşimi aradım öğle arası götürcek hastaneye birazdan gelir korkuyorummmmmmmmm :KK43:(

herşeyin hayırlısını diledik şimdieye kadar kendini tenkin et korkma yavruna kavuşmak için bunlar olması gerken şeyler bol bol dua et güzel güzel haberlerle dön inş

Slm kızlar..
Bebekler sıraya girdiler, bir bir gelmeye başladılar. Annelerini çok yormadan hemencecik doğuversinler inşallah. Bugün doğum yapacak olanlara da Allah yardım etsin. Çoook heyecanlanıyorum bu haberlerle. Kendiminkinde n'olucam kim bilir? :KK1:

Sıcaklar iyice bunaltıyor. Camları açık yattığımızdan mı , dün kasıklarımın ağrısından yürüyemedim bütün gün. Şimdi iyiyim, sadece biraz karın ağrım var, adet ağrısı gibi.. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın :KK16:

Herkese hayırlı cumalar tatlı hamiş arkadaşlarım... Geçmişe fazla göz atamadım 2-3 gündür giremedim nete inşallah herkes iyidir ve zamanında ve gününde doğum yaparız... Az önce kontrolümüz vardı 35+3 günlüğüz 2.500 kg. boyumuz da 48 cm olmuş bebeğin kafası aşağıya inmiş sezeryan doğum istiyorum bunun içinde 4 adet tahlil verdi 10 gün sonraya (Hemogram,Protrombin zamanı,aPTT,Kolinesteraz) tahlil sonuçlarıyla beraber doğum tarihimiz belli olacak yani anlayacağınız 10 gün sonra doktora son gidişim olacak bizden haberler bu kadar şimdilik sizlerde ne var ne yok durumlar nasıl?

X