evet bu sabah aynı şikayetle uyandım kocama bi saat majas yaptrdım :)) gece tekmelemeler kaburgalarmda hasar braktı, bi çksın o ayaklar dediğin gbi görcek gününüay ne güzel doğuma gidenler var ne heyecan vardır şimdi onlarda Allah yardım etsin sağsalim doğum yaparsınız inşallah.
kızlar benimde adet sancılarım oluyor arada ve bıçak batırıyorlarmış gibi ağrı hissediyorum ve ayrıca bebişim hareket ederken çok
canımı yakıyor sanki organlarımı söküyorsizinde öyle oluyor mu ?
zaman geçsin doğuralım artık yaaa sabırsızlanıyorum kızımı görmek istiyorum acaba nasıl olcak kime benzicek saçı varmı ayakları nasıl ayyyy ısırcam o ayakları ben yicemmmm
ay hadi ssendn dha çok heyecanlandm şmdi, canm benm bebişinle tanşcaksnn ne güzell.. Kolaylık versin Rabbmmkizlar bekliyoruz hala ayy bide tek kisilik oda bosalcakta gecicezzzz oyyyy heycanlaniyooommm yaaaa :)
Doktor normal doğuma uygunsun dedi inş. öyle olacak.cok şakacı olcakk senin mucizen annesi..maşallah senin mucizene
hadi hayırlısı sağlıklı gine bir avazda dünyaya gelir inşallah normal mi olcak acaaba seninki
Daha doğum yok bekliyorum öyle ama keyfi yerinde veledin gelmiyor daha :)Haber var mı benmi göremedim acaba doğum oldu mu merak ettim çok
merhaba gelincık dün nişanım geldi yazmışsın seninki nasıldı tarif edebilir misin?
Doktor normal doğuma uygunsun dedi inş. öyle olacak.
Daha doğum yok bekliyorum öyle ama keyfi yerinde veledin gelmiyor daha :)
Çamaşırımda kahverengi akıntı vardı, daha sonrada pembemsi akıntı içinde damar şeklinde hafif bir kırmızılık. Dün geldi nişanım ama bende bir değişiklik yok, neyse hayırlısı artık
canım sanırım suan melegın senınle rabbım ona hayırlı saglıklı bı omur nasıp etsın ınsteyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum
kızlar dün nişanım geldi gündüz kansız yumurta akı gibi geldi epey akşam da hafif pembeliydi içinde çok az kan gibi vardı bütün gece bekledim suyum gelir diye ama henüz bişey yok doktora da gitmek istemiyorum son aşamaya kadar ama çok heyecanlandım ellerim ayaklarım uyuştu heyecandan hemen doğurcam zannettim
canim nisan geldikten sonra saatler icindede yada birkac gun icindede olabiliyormus aman dikkat et temizligine falan enfeksiyon riski cogalmasin hayirlisi olsun hakkinizda insallah bebis nasil kipir kipirmi?
aysecim nasilsin gorusemedik uzun zamandir hersey yolundami?
ayyy canım şimdiden gözün aydın agrısız sancısız kavuşun inş bebeğinle sütün olsun bol bolteyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum
kızlar dün nişanım geldi gündüz kansız yumurta akı gibi geldi epey akşam da hafif pembeliydi içinde çok az kan gibi vardı bütün gece bekledim suyum gelir diye ama henüz bişey yok doktora da gitmek istemiyorum son aşamaya kadar ama çok heyecanlandım ellerim ayaklarım uyuştu heyecandan hemen doğurcam zannettim
bebiş bir kıpır kıpır bir sakin hiç belli olmuyor
canım gozun aydın olsun allahım sıze bagıslasın ınskızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
Merhaba anne adayları, bugün sabah doktora gitmiştik bebek yavaştan kanala girmiş, öğlende nişanım geldi bana dua edin ne olur bebeğim geliyor sanırım
canım ıyıyım sukur
gırıp hemen çıkıyorum dogum yakın esımın ıslerını hafıfletmeye calısıyorum evrak yaza yaza bı hal oldum
sen nasılsın sancın oluyomu senınde
ayyy canım şimdiden gözün aydın agrısız sancısız kavuşun inş bebeğinle sütün olsun bol bol
amann pek bi heyecanlandım yaaa RABBİM yardımcın olsun
canım bende son ana kadar hastaneye gitmek istemiyorum ama genede istersen bi git en azından açılma falan omuş mu onu öğren kiminin ağrı eşiği çok yüksek oluyomuş hissetmiyor olabilirsin sancıları
nasılsın
ya ben hamılelıkten once rahım fılmı cekmıstım ve mahvolmustum dr bana agrı esıgın çok dusuk dedı dogumda ne yapacam ben bılmıyorum ya:18::18::18::18:
canim benim kolay gelsin insallah benim kasilmalarim cok oluyor nefesimi kesiyor bide bacagima vuruyor bazen agri sonradan geciyor geceleri hic uyuyamiyorum artik ee doguma ne kaldi sunun surasindaannemin vizeden haber bekliyoruz hala daha haftaya belli olur insallah dua et canim bize olurmu
nasılsın
ya ben hamılelıkten once rahım fılmı cekmıstım ve mahvolmustum dr bana agrı esıgın çok dusuk dedı dogumda ne yapacam ben bılmıyorum ya:18::18::18::18:
doğru diyosun eşimi aradım öğle arası götürcek hastaneye birazdan gelir korkuyorummmmmmmmm(