2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu bebek yağı hakkında konuşmuşunuz bebek yağı ilk zamanlar gerçekten zararlı mı bilmiyordum:KK50: ben losyon almamıştım bebek yağı almıştım.;Eğer öyle bir zararı varsa kullanmayayım

Kizlar sabhtan beri agrlarmdan aykta duramiyorum ilk kez oluyor bu bende adetvsancsi gbi alttaki kemklerm ağrıyor ama dha 37 deyz bu cadı hemen çıkayım demez demiii

Kizlar sabhtan beri agrlarmdan aykta duramiyorum ilk kez oluyor bu bende adetvsancsi gbi alttaki kemklerm ağrıyor ama dha 37 deyz bu cadı hemen çıkayım demez demiii

benimde 1 haftadan beri var o ağrılarım dr gittim sancı açılma falan yokmuş o ağrılar çatı genişliyormuş öle dedi doktor adet ağrısıyla bu son ay çok normalmiş kanama ve suyun gelirse gel dedi onun dışında gerek yokmuş

Son düzenleme:
kızlar bu bebek yağı hakkında konuşmuşunuz bebek yağı ilk zamanlar gerçekten zararlı mı bilmiyordum:KK50: ben losyon almamıştım bebek yağı almıştım.;Eğer öyle bir zararı varsa kullanmayayım

arkadaşım kafana takma böyle basit şeyleri derim ben
mustela nın yağını al gönül rahatlığıyla kullan mis gibi kaliteli bisürü bisürü testten geçmiş
masaj için yağ daha iyi kayması açısından, bebeğin daha çok hoşuna gidiyor losyon bir tabaka halinde kalabilir ve bence daha çok kimyasal içeriyor özellikle avuç ileri ve ayak altlarından yağla masaj bebeklerin hoşuna gidiyor genelde

Hafif bir bel ağrım var bu arada tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun :)), bebişim erkek doğumdan korkuyorum ama ona kavuşma heyecanı korkularımı hafifletiyor.

canım çok kolay bir doğum olur inşallah bizleri habersiz bırakma az kaldı bebişlere kavuşmamızaa:KK16:

arkadaşım yanlış bilgilendirmek istemem sadece bi yerde karşıma çıkmıştı onun dışındada başka biyerde bulamadım öyle bi yazı, belki de aslı yoktur bilmiyorum... aslında en iyisi zeytinyağı..

kızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.

kızlar benım mınık oğlum talha emır ım dunyaya geldı. cok mutluyum:) darısı basınıza eylul annesı olamadım ama gonlum sizinle:) hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.

gözünüz aydın canım darısı bizlere inşallah normal doğum mu yaptın erken gelmiş haftasına göre?doğum hikayeni bide talha emirinle fotonuzu bize gönder mutlaka

arkadaşım gözün aydın, allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah... sen yine eylül annesi sayılırsın canım eylül diye başladık hepimiz burda:) ayrıntıları bekliyoruz merakla..
benim de kuzenimin benden 1 hafta önceydi günü ama 2 saat önce kızını normal doğumla dünyaya getirmiş, çok sevindim :KK16: ayrıntıları daha bilmiyorum ama..
ayyy bebişler geliyor pırt pırt ne güzel :KK9::KK9: darısı bize inşallah...

egelgec nerdesin canım göremedim seni bugün, gerçi sen geceleri takılıyorsun ama :KK9:
doğum hediyesini de aldın herşey tamam deyip doğuma mı gittin, yoksa doğurdun mu :KK9::KK9:

hayrlı uğrlu olsn canım,, ayyy ne güzelll nasıl doğum yaptn biraz anlatsana erkenci annelermzdensn Allah salklı shhatli ömürler naspetsn inş..:21::21:

Slm arkadaşlar, dünden bu yana adet sancısı gibi hafif ağrılarım var.
Bide üstüne ishal oldum, cumartesi yola çıkıcaz nasipse, acaba yarın bir doktor kontrolüne gitsemmi?
2. gebelik olmasına rağmen çok tecrübesiz hissediyorum kendimi...

Slm arkadaşlar, dünden bu yana adet sancısı gibi hafif ağrılarım var.
Bide üstüne ishal oldum, cumartesi yola çıkıcaz nasipse, acaba yarın bir doktor kontrolüne gitsemmi?
2. gebelik olmasına rağmen çok tecrübesiz hissediyorum kendimi...

işte o bende de var yermden harekt etmyorum pek dayanlmaz oluyor. keşke hiç yola çkmasan ama zornlusun galiba Allah yardmcn olsn cnm.. bence çkmadan bi dr a git görün tabi frsatn varsa.. ishal benm de başma geldi o hafta çocğun suyu azalmştı tabi herkeste aynı şey olucak die bi şey yok umarm sende olmaz.. dr una görün öyle çık bence yola cnm.. geçmş olsn..

Kızlar sizin yanınızda ne kadar kalacaklar anneniz ya da kayınvalideniz, benim kayınvalidem 1 ay öncesinde 1 ayda sonrasında kalacak, içime dert oldu kendi evimde rahat edemicem, düşün düşün sinir oldum, eşim de istemez uzun kalmasını ama o da git diyemez ki :-( :-(

Ender Saraç bir programında bebek yağlarının ana maddesinin petrol ürünü bir yağ olduğunu, bunun da bırakın bebek cildine, kendi cildinize bile sürülmemesi gereken bir şey olduğundan bahsetti. Ben ilk oğlumda almıştım ama zararlı olduğunu bilmediğim halde kullanmak içimden gelmemişti, sanki parfümmüş gibi geliyordu. Ama o zamanlar zeytinyağını keşfetmemiştim. İkinci oğlumu her gün özellikle karın ve ayak altlarını zeytinyağıyla masaj yapardım, ayak masajı çok hoşuna giderdi, en az 10-15 dk. sürerdi. Onda gaz problemi ilkine göre daha hafif geçti.
Her ikisinde de ilk ay atopik denen, yüzde büyük sivilceler olarak kendini gösteren cilt sorununu yaşadım. İlkinde geçer diye umursamadık, gittikçe kötüleşince götürdüğümüz doktor kortizonlu krem yazdı. İki-üç günde geçti ama ufak izler kaldı. 7 yaşında şu anda ve geçmedi izler. İkincide aynı şey olunca internetten okuduğum bir tavsiye üzerine hemen sebamedin bebek losyonunu alıp kullandım sadece yüzüne. Hem bir kaç günde iyileşti, hem de iz kalmadı. Gerçekten iyi bir losyon ama ben gene de vücut masajı için doğal yağların daha iyi olduğu kanısındayım. Sonuçta o da kimyasal bir ürün ve tüm vücuda kullanıldığında zararı vardır az ya da çok.
Zeytinyağı sızma olmalı yalnız. Rivieralar işlenirken farklı maddeler kullanılıyor.

3 gün civarı yol gidicez, korkular sardı şimdi beni :KK43:
Hem çok gecikmesin, hemde erken olmasın istiyorum :)
Benim kayınvalide küsmüş benimle, ilk doğumuma davet edecekmişim, o nedenle bunada gelmiyor.
Acaba hatamı ettim, davet gerekirmi böyle şeyler için, hemde 9 ay boyunca doğumla alakalı hiçbişey sormamıştı, ben nasıl ortadan konuyu açsaydım?

3 gün civarı yol gidicez, korkular sardı şimdi beni :KK43:
Hem çok gecikmesin, hemde erken olmasın istiyorum :)
Benim kayınvalide küsmüş benimle, ilk doğumuma davet edecekmişim, o nedenle bunada gelmiyor.
Acaba hatamı ettim, davet gerekirmi böyle şeyler için, hemde 9 ay boyunca doğumla alakalı hiçbişey sormamıştı, ben nasıl ortadan konuyu açsaydım?

Sahsi dusuncem davet gerekmez ki dogumda anneler bizim uzak akrabamiz degil ki.

X