Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar TRT1 i açın hemen. çok güzel bir program var. doğum sonrası, anne sütü, hakkında bilgiler veriyorlar. 15 dk oldu başlayalı
benim bebeğim neden kilo almıyor ya.
2400 de kaldı off off
doktor ıyı dıyosa bence az degıldır canım
bıde 4kıloya yakın dıolar bebek doguyo 3kılo
o yuzden belkı sana da 2400 dedıklerı bebek aslında 2800dur bunu bılemeyz
hıc kafaya takma
hayrla saglıkla dogsunda sen onu beslersın mis gibi oda güzel güzel kilo alır ıns
kafa topuna cikmistir icerde annnesi benimde arada afedersiniz vajinama kramp gibi bisey giriyor anlik hareket ederken falan oluyor acaba cati kemiklerim mi genislyor
Kızlarr bugün kocişim moral motivasyon amaçlı akşam elinde doğum hediyemle geldi
yemekte almış gelirken bende yapmamıştım henüz isabet oldu :))
günlerdir göbüşten laptopun başına zor oturuyorum bacaklarım uyuşuyor göbüşüm sıkışıyor kkya giremiyorum eskisi gibi diyordum o da sağolsun tablet bilgisayar almış gelmiş :) mutluyuz yani bugün
çok şükür gün boyunca bir sıkıntım olmadı canım herşey yoluna giriyor sanırım :)
amin arkadaşım hamile kalmak bir mucizeydi bu bebişleri bu zaman kadar sağlıkla getirmek bir mucizeydi şimdi onları oradan çıkartıp sağlıkla kucağımıza alıp koklama mucizesini de yaşatsın Rabbim inşallah :)
ben ondan çok çektim kemiklerim zayıf olduğu için sürekli bacaklarımı kısıp kalıyordum canım bebişler birden büyüyorlar ve ağırlıklarına kemik adapte olamıyor bana kemik erimen var bile dediler o dönem gittim mr çektirdim çok şükür kalsiyum desteğiyle atlattım inşallah seninde çabuk geçer kalsiyum yönünden zengin şeylerle beslen canım kemiklerimiz zarar görmesin inşallah
oğlum gelsin artık teyzesi bak doğum hediyemiz bile geldi kociş dediki sen galiba hediyeni almadan doğurmayacaksın şimdi yarına bekler benden nerede çocuk diye
kırıp dökmelerimiz meşhur oldu canım güzelim çeyizimin büyük kısmını harcadım bu hamilelikte bende :) sıkma canını giden makarna olsun sizin canınız sağolsun.. canım yalancı sancıları herşey tetikleyebilir ama normal bunlar sancı girince soluna yat dinlendir bebeği onunla güzel güzel konuş ki panik yapmasın sakinleşsin yavrukuşun birşey olmaz inşallah
geçmiş olsun öncelikle muhtemelen bebeğin sinirlere baskı yapıyor bence doktoruna danışman iyi olur bahsettiğin şey sinirlerini yorabilir çünkü Allah yardımcın olsun inşallah
dun gece hep sancı cektım ve dogru duzgun uyuyamadım
ve normal dogumdan bı kez daha korkmaya basladım allah hepimizin yardımcısı olsu
amin canımm azkaldı inşallah sağlıkla gelsinler
kızlar ben kalça ağrısından duramıyorum yuruyemıyorum.bu aya kadar hıç sıkıntı yasamadım ama bu ağrı yurutmuyo uyurken dönemıyom bıle ya
dun gece hep sancı cektım ve dogru duzgun uyuyamadım
ve normal dogumdan bı kez daha korkmaya basladım allah hepimizin yardımcısı olsu
amin canımm azkaldı inşallah sağlıkla gelsinler
amin amin inş.canım
kızlar herkese meraba benim buğün son iş günüm hatta .2:30 gibi çıkacam...3 te randevum var ...inş. herşey güzel olur bebeğimde dönmüştür..
enbitaneyi merak ettim nerelerde acaba gözükmüyor hiç..
( hep normal doğum istedim. Allah biliyorya. psikolojimi o yönde besledim. Ama dr hanım bebeğin büyük olması sebebi ile onu tehlikeye atamayacağını söylüyor. sezeryanla 15 gün yatmak,bakılmak beni çıldırtıyor( acısız doğum olsa nolur ki . normalde biliyorsun bitecek 3-4 saat sonra o acı. sezeryan ise acizlenmek(