2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

otururken ağrımıo ustune basamıyorum ayaga kaldırmıo.yastık koymadım hıç zaten yatarken cnm

cnm aynı sorun bendede var, sol bacağımın ustune basamıyorum, topallıyorum yürürken :KK43: arefe günü başladı bendede, ters bir hareket yaptığımı düşünmüştüm. annem bayramda görünce, hamileliğinde oda aynısını yasadığını, doğumdan sonra geçtiğini söyledi. pzt. dr. kontrolüm vardı. dr'a sordum, bebek damara baskı yapıyor, siyatik olabilir ne kadar zarar vereceğini bilemeyiz, doğumdan sonra bırakacağı hasara bakabiliriz dedi :KK43: baskının oluşturacağı ödemi azaltsın diye parol verdi, sabah aksam 2 tane içiyorum. ilaç kullanmak istemediğimi söyledim Dr.a. organ gelişimi tamamlandığı için zararı olmayacağını, içim rahat olarak içebileceğimi söyledi. içiyorum ama hala aklımda acabalar var..

arkadaşlar 2 aydır hergün yaklaşık 2- 3 kaşık rennie duo içiyorum (mide yanmasına)
böyle giderse doğuma kadar devam etmek zorunda kalacağım
gebelikte kullanılabilen bir ilaç ama uzun süreli kullanım içime sinmiyor =( doktoruma gitmeye de daha var soramıyorum
bu ilaç uzun süre kullanımda bir sıkıntı yaratır mı, bilgisi olan var mı?

Canım ben de ilk gebeliğimde sürekli mide yanması problemi yaşadım ve rennie duodan bir şişe evde bir şişe işyerinde bulunduruyordum. 6. aydan sonra sürekli kullandım oğlum şimdi 7 yaşında turp gibi maşallah. Ben bir yan etkisi yok diye biliyorum dr.um rahatlıkla kullanabilirsin demişti.

Canım ben de ilk gebeliğimde sürekli mide yanması problemi yaşadım ve rennie duodan bir şişe evde bir şişe işyerinde bulunduruyordum. 6. aydan sonra sürekli kullandım oğlum şimdi 7 yaşında turp gibi maşallah. Ben bir yan etkisi yok diye biliyorum dr.um rahatlıkla kullanabilirsin demişti.

saol cnm cevabın yüreğime su serpti, resmen onsuz yaşayamaz hale geldim

Kızlarr bugün kocişim moral motivasyon amaçlı akşam elinde doğum hediyemle geldi :KK70:
yemekte almış gelirken bende yapmamıştım henüz isabet oldu :))
günlerdir göbüşten laptopun başına zor oturuyorum bacaklarım uyuşuyor göbüşüm sıkışıyor kkya giremiyorum eskisi gibi diyordum o da sağolsun tablet bilgisayar almış gelmiş :) mutluyuz yani bugün :KK70:

evet hep beraber görcez inş :KK70:
egelgec canım nasılsın bebeğimin cicilerini beğnmenize sevindik teyzeleri

çok şükür gün boyunca bir sıkıntım olmadı canım herşey yoluna giriyor sanırım :)

Nasılsınız kızlar
artık dogumlar artacak sanırım. Eylul bebeklerı agustosta gelıyor:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Egelgec canım çok gecmıs olsun ıns bı daha aynı seyı yasamazsın allah saglıcakla kucagına ve tum arkadaslarla bırlıkte kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
ya kızlar afedersınız asagıda bebısın kafasını hıssedıyorum sızde hıssdıyormusunuz

amin arkadaşım hamile kalmak bir mucizeydi bu bebişleri bu zaman kadar sağlıkla getirmek bir mucizeydi şimdi onları oradan çıkartıp sağlıkla kucağımıza alıp koklama mucizesini de yaşatsın Rabbim inşallah :)

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum malum bayram olunca memlekete gitmiştik.hastalanan arkadaşlar olmuş çok ama çokkkk geçmiş olsun hepinize doğum tarihi alan arkadaşlar olmuş ne güzel yaa.Allahım bize de nasip etsin hayırlısıyla bende dayanamaz oldum inanılmaz bacak ve ayak şişliklerim var bacaklarımda bilek diye bişey kalmadı boru gibi oldu bacaklarım içine çöküp kalıyor tahlillerde temiz çıkmıştı.bide kızlar sizde oluyomu inanılmaz dercede afedersiniz şeyimin kemikleri ağrıyor ayağımla kilimi bile düzeltemiyorum o kısım çok ağrıyor bebeğim tersdi acaba ondan mı.eğer bebeğim dönmezse 37 den sonra beni de sezeryan bekliyo cuma kontrolüm var bakalım artık.

ben ondan çok çektim kemiklerim zayıf olduğu için sürekli bacaklarımı kısıp kalıyordum canım bebişler birden büyüyorlar ve ağırlıklarına kemik adapte olamıyor bana kemik erimen var bile dediler o dönem gittim mr çektirdim çok şükür kalsiyum desteğiyle atlattım inşallah seninde çabuk geçer kalsiyum yönünden zengin şeylerle beslen canım kemiklerimiz zarar görmesin inşallah

sağol canım, seninde uyuşman geçer inşallah, oğluşuna maşallah harekelerini ne güzel anlatıyon :KK9:

oğlum gelsin artık teyzesi bak doğum hediyemiz bile geldi kociş dediki sen galiba hediyeni almadan doğurmayacaksın şimdi yarına bekler benden nerede çocuk diye :KK70:

ayy arkadaşlar yaa çok sakar oldum ben akşam yemeğin yanında bide makarna yapayım dedim makarnayı süzgece koydum lavabonun içinde bekliyodu elim tencereye yağ koyarken sen bulaşık deterjanına çarpıp devirdim oda gitti makarnanın içine döküldü mahvoldu makarnam yaa kurtarmaya çalıştım ama köpürdükçe köpürdü :KK43::KK4::KK43:
bide bebeğim bikaç saattir pek hareketlü değildi terasta otururken havai fişek patlattılar hemen evin dibinde aklım çıktı çok korktum yazık yavrumda korktu nasıl başladı oynamaya ama şimdi yumru gibi topalndı gene bi yere ve belimden belimden agrı girmeye başladı umarım doğumu falan tetiklemez

kırıp dökmelerimiz meşhur oldu canım güzelim çeyizimin büyük kısmını harcadım bu hamilelikte bende :) sıkma canını giden makarna olsun sizin canınız sağolsun.. canım yalancı sancıları herşey tetikleyebilir ama normal bunlar sancı girince soluna yat dinlendir bebeği onunla güzel güzel konuş ki panik yapmasın sakinleşsin yavrukuşun birşey olmaz inşallah

kızlar ben kalça ağrısından duramıyorum yuruyemıyorum.bu aya kadar hıç sıkıntı yasamadım ama bu ağrı yurutmuyo uyurken dönemıyom bıle ya

geçmiş olsun öncelikle muhtemelen bebeğin sinirlere baskı yapıyor bence doktoruna danışman iyi olur bahsettiğin şey sinirlerini yorabilir çünkü Allah yardımcın olsun inşallah

Bende var canim gebelikten once de vardi.simdiki daha kucuk ve acisiz o nedenle beklemedeyim.dogumdan sonra icabina bakicam insallah.daha once de patlcan kuru uygulamistim ise yaradi bebis bi gelsin de yine yapmayi dusunuyorum.tarifini aklimda degil ama googla hemoroid icin patlican sapi kuru yazarsan cikar.10 tane patlicanin yesil sapini 1 litre suda kaynatip sabah aksam iciyorsun cok kolay dedigim gibi tam tarifi netten bulabilirsin.gecmis olsun canim.

Canım teşekkür ederim. Bi doğsun belki geçer dimi yaaa:)

Kızlarr bugün kocişim moral motivasyon amaçlı akşam elinde doğum hediyemle geldi :KK70:
yemekte almış gelirken bende yapmamıştım henüz isabet oldu :))
günlerdir göbüşten laptopun başına zor oturuyorum bacaklarım uyuşuyor göbüşüm sıkışıyor kkya giremiyorum eskisi gibi diyordum o da sağolsun tablet bilgisayar almış gelmiş :) mutluyuz yani bugün :KK70:

ben ondan çok çektim kemiklerim zayıf olduğu için sürekli bacaklarımı kısıp kalıyordum canım bebişler birden büyüyorlar ve ağırlıklarına kemik adapte olamıyor bana kemik erimen var bile dediler o dönem gittim mr çektirdim çok şükür kalsiyum desteğiyle atlattım inşallah seninde çabuk geçer kalsiyum yönünden zengin şeylerle beslen canım kemiklerimiz zarar görmesin inşallah

canım doğum hediyen hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın annesi oğluşunla.bu arada çok geçmiş olsun canım geçmişe baktım biraz yüzünle ilgili sıkıntıların olmuş hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alıp unuturuz bütün bu sıkıntılarımızı inşallah

günaydın hanımlar hepinize çok tşk ederim.. dün hafif bi leke vardı iki kere geldi öğleye kadar bekledm sora kalktm gttm dr a tabi.. derdm şu ki doçentliğe hazrlanan bi dr um var acil durumda hiç yanımda olamıyor :KK43:( telle dahi ulŞMk mümkn deil :KK43:( gttim önce aile hekmine kzımın kalp atımlarına baktılar tansyonum frlamış halyle :)) nst ye grmem gerektiğini söyledi dr.. sora en yakın özel hastaneye gttik acilden grip nst ye aldılar.. Allah a şükür herşey yolnda çktı.. dr da maalesef erkekti ve beni alttan muayene etmek istedi, şu an herşey normal bi gün öncesinden çok ayakta durmak, yorlmak, cnsel ilişki veya aağr kaldrmak gbi sebeplerden olabileceğini söyledi.. ben de eve gdip takp edeym bi daha olrsa kendi hastaneme gderm dieyer dr u kbarca reddettim.. ii ki de öyle yapmşım bi sorunum kalmadı şmdilik, tkrr aynsı olursA drek kendi hastaneme gdicem..
aman hanmlar ben blmyordum hala eski gnlerdeki gbi temzlk yapıorm, gezyorum hç hamile gbi deilim ama herşeyn bi zaraarı varmş demek ki.. boll dnlenmek artık kaçınılmaz yatıp uzanıp gün sayalım ne olur ne olmaz..

selam kızlar sık sık sizi takip ediyorum ama çok nadir yazıyorum. nasılsınız? doktorumuz gün verdi haftaya cuma ...inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla sağlıklı sıhatli
kucağıma alırım yavrumu

herkesciklere günaydın :KK70:
ah ahh arkadaşlar valla 2 haftadır sanki ben ben değilim ayaklarım ellerim çok fena hele sabahları davul gibi şişiyo belim daha sabahtan başlıyo gece wcye her saat başı kalkıyorum saga sola dönerken canım acıyo ama buna şükür yarın kızımı görcem bir aydan sonra çok özledim ne kadar oldu iiyimi doğum tarihim artık aşağı yukarı belli olur mu bir sürü soru var :KK70:

bide aranızda benim gbi hamileliğinde et benleri çoğalan yada çıkan oldu mu yaa minik minik boynumda gögsümde et benleri çıktı

gelelim en zevkli bölümeee kızmın kapısüsü sepeti bandanası ne zamandır foto paylaşmıyodum:KK70:

benimde et benleri çıktı göğsümde ve boynumda. vee bandanalar çookk tatlı yaaa Allhım güzel güzel kullanmayı nasip etsin :)

selam kızlar sık sık sizi takip ediyorum ama çok nadir yazıyorum. nasılsınız? doktorumuz gün verdi haftaya cuma ...inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla sağlıklı sıhatli
kucağıma alırım yavrumu

ayy cnm inşşş ne güzel günde vermişler Allhım bizede bu günleri gösterir inş :) dualarımdasın

kucağıma alırım yavrumu

hayırlı olsun canım neden sezeryan olacak

günaydın güzel anneler
3 gunluk calsıam sonucunda bugun evdeyım 2 gunluk rapor alacagım sağlık ocagndan ıns sorun cıkartmazlarr
artık haftanın 5 gunu işe gtmek cok zorluo benı:KK43:

Eylül Anneelerrriii merhaba
kısmet olursa benim kızım da 21 eylülde gelicek doktorumuz öyle söyledi sezaryen olacak çünkü şimdilik öyle duruyor.
sizin de çok az kalmış günleriniz Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inş. hepimize :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bugün doktor teyzemize gitcez bakalım ne kadar büyümüşüz inş herşey yolundadır 1 aydan fazla oldu kızmı görmedim bu sefer belki yüzünüde kapatmaz kızım dua edin haftasıyla uyumlu çıksın kızlar yaaa hepiizi öpüyorum eve gelince gelişmeleri bildiririm

cnm aynı sorun bendede var, sol bacağımın ustune basamıyorum, topallıyorum yürürken :KK43: arefe günü başladı bendede, ters bir hareket yaptığımı düşünmüştüm. annem bayramda görünce, hamileliğinde oda aynısını yasadığını, doğumdan sonra geçtiğini söyledi. pzt. dr. kontrolüm vardı. dr'a sordum, bebek damara baskı yapıyor, siyatik olabilir ne kadar zarar vereceğini bilemeyiz, doğumdan sonra bırakacağı hasara bakabiliriz dedi :KK43: baskının oluşturacağı ödemi azaltsın diye parol verdi, sabah aksam 2 tane içiyorum. ilaç kullanmak istemediğimi söyledim Dr.a. organ gelişimi tamamlandığı için zararı olmayacağını, içim rahat olarak içebileceğimi söyledi. içiyorum ama hala aklımda acabalar var..

ben de de sağ tarafımda sorun var benim de 1 aydır devam ediyor sağ bacağım kalçam kasığım belim iptal durumda hergn birisi ağrıyor sağ tarafıma basarken zorlanıyorum bu durum da yürüyüşü iyice penguenleştiriryor tabi ki:) ama tek çaresi dinlenmek. dinlenince geçiyo ama azcık ayakta kalsam sil baştan oluyor

X