yok ben hissetmiyorum sanırsam haftamdan dolayı 1 hafta önceki kontrolda kafası aşağıdaydı.belki haftanızla alakalıdır acap doğum kanalına mı yerleşiyor
bılmıyorum kı canım sabah uyandıgımda sankı kafa attı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ben hissetmiyorum sanırsam haftamdan dolayı 1 hafta önceki kontrolda kafası aşağıdaydı.belki haftanızla alakalıdır acap doğum kanalına mı yerleşiyor
Kanduruk yapmistir annesiii sen gene yap bakalim sonucu bildir bizeCanım ben de yapayım dedim 41. Haftada tekme attı üzüldüm :-( oğlum ya 41 çok geç dedim
bılmıyorum kı canım sabah uyandıgımda sankı kafa attı
Selam guzel anneleeeer Sizde de adet agrilari oluyor mu her gun?
Eylül yaklaştıkça bebişlerimiz tek tek geliyor :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Topic de coşuyor iki gündür:)
Ya bide size bişey sorcam kızlar hemoroid olan var mı
son 2 haftada 2 3 kez falan oldu bana daSelam guzel anneleeeer Sizde de adet agrilari oluyor mu her gun?
benimki ağrı değil de kramp gibi bişey oluyordu catı kemikleri genişliyor belki ondandır bebeğin duruşuyla ilgili olacağını pek sanmıyorum.yolculuk yaptıysan ondan da kaynaklanıyor olabilir ben köye gittim gledim 2 gün kadar kramplarım devam etmiştiselam kızlar uzun zamandır giremiyordum malum bayram olunca memlekete gitmiştik.hastalanan arkadaşlar olmuş çok ama çokkkk geçmiş olsun hepinize doğum tarihi alan arkadaşlar olmuş ne güzel yaa.Allahım bize de nasip etsin hayırlısıyla bende dayanamaz oldum inanılmaz bacak ve ayak şişliklerim var bacaklarımda bilek diye bişey kalmadı boru gibi oldu bacaklarım içine çöküp kalıyor tahlillerde temiz çıkmıştı.bide kızlar sizde oluyomu inanılmaz dercede afedersiniz şeyimin kemikleri ağrıyor ayağımla kilimi bile düzeltemiyorum o kısım çok ağrıyor bebeğim tersdi acaba ondan mı.eğer bebeğim dönmezse 37 den sonra beni de sezeryan bekliyo cuma kontrolüm var bakalım artık.
sağol canım napalım mecbur içiyoruz. sende inşallah çıkmaz enfek. da gerek kalmaz ilaca.canım maşallah kızına sana sa geçmiş olsun ama ilaçlarını aksatma bence, doktorlara güvenmemiz lazım.. bendende dün örnek aldılar ona göre enfeksiyon falan çıkarsa antibiyotik başlatacaklar.. inşallah çıkmaz da çıkarsa da kullanacağım artık. çünkü allah göstermesin doğum anında onlara bulaşma riski varmış.. herşey bebişler için zaten zararı olsa doktorlar da vermez mantığındayım ben...
İlacın adı AZOSİLİN 500 mg / Pridyum 50 mg
12 Saatte bir tane tok karnına. doktorum çok güvenli korkmadan 2 gün iç dedi. Tekrar test istiyorum.
Tekrar test yaptırıcam ona göre ilacı içicem
canım bebeğine maşallah ne güzel büyümüş gayette iyi kilosu bence o hafta ölçümlerine çok takılma derim ben
enfeksiyon maalesef bende de bitmek bilmedi en son verdiği ilaçta da gebeliğin son aylarında zararlı yazıyordu kulllanmadım bıraktım bende Rabbim yardımcın olsun bol bol su iç inşallah faydasını görürsün
çok sağolun kızlar çok şükür sabahtan beri olmadı uyuşma inşallah olmaz da.. kendimi yokluyorum sakız çiğniyorum korkudan binbir tipe girdim aynanın karşısında mimik yapıp duruyorum neyse ki oğluşun tekmeleri iyi geliyor hatta bu sabah uyandığım da resmen karnımın içinde poposu ve bacak uzantısıyla serilmiş oynuyordu nasıl yattığı çok güzel belli oluyor karnım hiçte yuvarlak değil ayak çıkıntısı bacak uzantısı popo tümseği derken yamuk duruyor
oğluma bende ne zaman doğacaksın diye gün sayıyorum benim ki günleri tarihleri beğenmiyor
heralde kafasına esecek bir sabah ya da bir akşam offf daraldım burda deyip gelecek
son 2 haftada 2 3 kez falan oldu bana da
benimki ağrı değil de kramp gibi bişey oluyordu catı kemikleri genişliyor belki ondandır bebeğin duruşuyla ilgili olacağını pek sanmıyorum.yolculuk yaptıysan ondan da kaynaklanıyor olabilir ben köye gittim gledim 2 gün kadar kramplarım devam etmişti
sağol canım napalım mecbur içiyoruz. sende inşallah çıkmaz enfek. da gerek kalmaz ilaca.
canım ben 3 hafta önce azosilin kullandım 3-4 gün , sonra idrar tahlilim temiz çıktı, idrarın rengini değiştiriyo. Şimdi yine başladı bu sefer alfasilin verdi dr :44:
Bende var canim gebelikten once de vardi.simdiki daha kucuk ve acisiz o nedenle beklemedeyim.dogumdan sonra icabina bakicam insallah.daha once de patlcan kuru uygulamistim ise yaradi bebis bi gelsin de yine yapmayi dusunuyorum.tarifini aklimda degil ama googla hemoroid icin patlican sapi kuru yazarsan cikar.10 tane patlicanin yesil sapini 1 litre suda kaynatip sabah aksam iciyorsun cok kolay dedigim gibi tam tarifi netten bulabilirsin.gecmis olsun canim.Eylül yaklaştıkça bebişlerimiz tek tek geliyor :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Topic de coşuyor iki gündür:)
Ya bide size bişey sorcam kızlar hemoroid olan var mı
kızlar ben kalça ağrısından duramıyorum yuruyemıyorum.bu aya kadar hıç sıkıntı yasamadım ama bu ağrı yurutmuyo uyurken dönemıyom bıle ya
cnm bağırsak sorununa lezzetli bir tavsiyem olucak,
normalde sürekli tuvalet sıkıntısı çekerdim,
artık küçük sivri biberlerle çözümümü buldum, hani çok küçük ve çok acı biberler oluyor ya onu menemene koyuyorum ,sulu yemeklerime ekliyorum bir kaç tane, hem çok lezzet veriyor hem de bağırsakları çalıştırmaya birebir oluyor,