2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.
RAbbimin izniyle insallah hersey cokk guzell olucakk
Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..
Kuzum hic beklemeden git doktoraa

Tsk ederim melekciiiiii hayirlisiyla kucagina alirsin istedigin gibi bir dogum nasip etsin rabbim...pcden girdigimde atacagin soz cepten baglaniyorum evimde pc yok

Allah herkese kolay dogum nasip etsin:26::26::26:

Amin cnm bekliyoruz valla ilk bebeğimizin fotoğrafını eminimki çok güzel bir kızın var...Allahım meleklerimizi bize bağışlasın...

ben yarından sonra pek giremiyecem çok üzülüyorum onun için evde pc yok net yok...

RAbbimin izniyle insallah hersey cokk guzell olucakk

Kuzum hic beklemeden git doktoraa
Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.gelelim bizim problemlere bende total previa var o nedenle zorunlu sezeryan oluyorum.bunun ustune bir de vasa previa denen ve binde bir rastlanan bir durum var ki erken sezeryan olmamin sebebi cunku doktorun bana dedigi sen bir damla bile kanasan bu bbebegin cok kan kaybetmesi demek bebegi kurtaramayabiliriz kurtarsak bile hasar kalabilir o nedenle bu riski goze alamayiz iste doktorun cumleleri.ayrica suyum fazla bebek iri ve bebegin bagirsalarinda bir genisleme var.yok yok anlayacaginiz.butun bunlara ragmen moralim yerinde sukrediyorum dua ediyorum.baska yapacak bisey yokzaten.bebegiminde benim de saglikli oldumuzu dusunuyorum kotu dusunceleri asla aklima getirmiyorum.hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum.iste boyle Allah insallah hepimizi saglikla kavustursun bebeklerimize...

Kizlar size acil bir sorum olacak az once dr dan geldim dr bebegimin cok iri oldugunu soyledi 37 haftamdaym ama bebegin karin cevresi 40 haftalik dedi ne olacak simdi ne demek bu bilen varmi aranizda.

Canım bence buna çok takılma banada 10 gün önce kafası 2 hafta önden gidiyo koca kafalı bu dedi ama bu gidişimde hepsi normal çıktı bence senin bebişinde normale döner

Ayy Iğdır'dan birilerini görmek ne güzel.
Biz nasipse cumartesi İstanbul'a gidiyoruz. Sivas'ta yer ayarladık, ertesi günde Düzce'ye geçip oradan İstanbul düşünüyoruz. Yolda doğum olur diye büyük illerden gidelim dedik. Düzce'de zaten teyzem var o nedenle sıkıntı yok. Gerçi henüz erken doğum için ama oğluşum erken gelmek ister belki. Benim birde 1 yaşında oğlum var, sıkılır diye yolda dura dura gidicez. Cuma son bir kontrole gitme planım var. Sizde tayincimisiniz?

biz senden nasıl haber alacağız, habersiz bırakma bizi.

canım bu kadar risk varsa haftanızda iyi dr da sizi riske atmam istememiş. inş aksilik olmadan atlatırsın şu 3-4 günüde hayırlısıyla. pazartesi günü haber ver bizlere mutlaka merak ederiz.

35+5te normal kontrolume gittigimde bebegin yeterli oksijen alamadigni gelisiminin yavasladigini soyledi dr. Bu yuzde acil alindi
Ayy Iğdır'dan birilerini görmek ne güzel.
Biz nasipse cumartesi İstanbul'a gidiyoruz. Sizde tayincimisiniz?
Esimde bende ogretmeniz esim igdirli siz tayincisiniz galiba yolda her 10 dkda dursan bile.cok yorucu oluyo ayaklarin sismesin benimkiler oyle bi sismistiki 10 gunde inmedi sislikleri saglikla kucagina alirsin insallah bebisin i

Eşim veteriner hekim, bizde tayinciyiz. Zaten preeklamsi sebebiyle vücudum şişti Şuan doktor korkulacak bişey yok diyor ama elim ayağım çok şiş. Ne güzel bebeğini kucağına aldın, bizim paşada çok bekletmez umarım, izin konusunda sıkıntı yaşamak istemiyoruz.
Şu geç döllenme kafamızı karıştırıyor sadece, eğer sat 6 aralıksa oğlumu 2 hafta önce kucağıma alabilirim. Ama bu şekildeyse daha var

merhaba canım et benim çoğalmadı ama sadece sağ göğsümün altında bir ben vardı o büyüdü ve et beni oldu. bende kaç gündür o et benine kafamı takmış durumdayım. acaba hamilelikten dolayımı oldu. yada benimki tüp bebek içtiğim ilaçlardan dolayımı oldu merak ediyorum

Merhaba kızlar ve güzel bebişler Son günlerde ödem olmaya başladı bende. Akşamları ayaklarım biraz şişiyor, sabahları geçiyor. İki gündür ellerim de şişiyor, özellikle de dün. Resmen bi ağırlık vardı, tombik tombiktiler, sanki başkasının eli gibi Doktorum normal, olur artık dedi. Artık hayırlısıyla doğsa diye bakıyorum

Sağol canım Ben de çook heyecanlıyım. Nst'ye son 4 kontroldür bağlanıyorum. Güm güm dinliyorum kızımı.. Sancı bende de çıkmadı. Çatı muayenesini de 2 gün önceki kontrolde yapacaktı, yapmadı. Haftaya yapıcam dedi, benim de işime geldi
Doğum da nasipse normal olacağı için bişey demiyo, beklicez prensesin keyfini Ama çok heyecanlı böyle de, her an herşey olabilir

Geçmiş olsun canım... Rabbim korusun seni de bebişi de
Bebişler hayırlısıyla doğsa da normale dönsek...

Maşallah Senden böyle mesajlar geldikçe daha da sabırsızlanıyorum Allah tüm hamilelere, bana da, senin yaşadığın mucizeyi yaşamayı nasip etsin

Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..

Canım, muhtemelen bu saate kadar aramışındır doktorunu. Nişan mı acaba? Ayy Allah yardım etsin..

kizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.

Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine.. Sıkıntısız bi doğum olur inşallah

bir iki arkadaşımızın doğum tarihi belli olmuş. onlar adına ben çok heyecanlandım. benimki normal doğum olacağı için tarih bilemiyorum meraktayım açıkçası.

bugün kontrolüm vardı tam olarak 35+6 günlüğüz bebek boyu 48 cm kilosuda 2650 gram
doktorum kilosu iyi yerinde dedi. bundan sonra her hafta geleceksin her hafta seni nts ye sokacağım dedi.

haftaya ilk defa nts ye gireceğim. idrar yollarımda bakteri çıktı bana ilaç yazdı 2 gün boyunca iç ama yinede başka yerde tekrar test yaptır dedi. sağ böbreğimdede genişleme varmış ((((((((( bu duruma üzüldüm biraz ((

12 eylül gözüken doğumuma 5 eylüle kadar normal doğum yapmazsan sezeryanla alırız dedi. neden dedim cvp vermedi.
bizi 45 dk geç aldılar randevular hep sarkmıştı eşim işe iyice geciktiğinden detaylı konuşamadık. haftaya konuşacağım inşallah

yarın kontrolüm var doktoruma sorcam benimkiler epey rahatsız edici çünkü hormonlardan kaynaklanıyor olabilir benim hamilelikten öncede vardı ama şimdi çoğaldılar

Tatlimmmmm hayirlidiyla iyi haberlerini bekliyoruzzzz ins istedigin gibi bir dogum yaparsin...melegini kollarina alip kokusunu icine ceker dunyadaki en guzel mutlulugu tadarsin

Bu arada kizim gercekten cok tatli gozleri renkli ins bu renkte kalir:26:

Bu arasa kanamasi olan arkafsimiz hemen hastaneye git sanirim nisanin gelmis bende oyle oldu acik pembe akintim geldi sonra dogum basladi

kızlar bı anda sınırlendım kızım top gibi hareket emedi simdi de cok asırı hareketlendı canımı acıtıyo bısey olmaz dımı

mrb kızlar geçen bizde kontrole gittik 3265gr. olmuşuz bizde yani 15 günde 800 gr. almışız maaşallah bu gidişle normali beklersek 6 kiloyu bulacak ben normalden çok korktum bu aralar bayağı bi korkuttular hatta 1 tanesi sana yalan sölüyorlar kandırıyorlar dedi benimde geceleri uykum kaçar oldu o yüzden sezeryan istiyoruz artık dr. söyledim sezeryan diye 27 ağustosa yazalım seni dedi ondan öncede olabilir dikkatli ol dedi artık haftada 1 kontrolün var dedi haftaya gittiğimizde tarihi kesinleştiricez bakalım kasıklarım ve kemiklerim çok ağrıyordu çatı genişliyor bebek yola geliyor ondan dedi benim et benim 1 tane vardı o çok koyulaşmış bi sürüde göğsümde çıktı ama sormayı unuttum sorarsanız lütfen cvp yazın bende mrk ettim şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…