- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
RAbbimin izniyle insallah hersey cokk guzell olucakkkizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.
Kuzum hic beklemeden git doktoraaGünaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..
canım hepsi birbirinden güzeller. bu arada kapı süslerimiz aynı, sepetlerimiz farklı, ben senin sepetine bayıldım.
tşk ederiz beğenmenize sevindimbende çok severek aldım
bu arada kızımla takım olan taçımla bandanasını toplamda 4 liraya mal ettim taçlar 1.5liraydı 2 tane aldım bi tanede sadece bandana aldım kızıma 1 lira tacın üstündekini çıkarıp ona yapıştırdımtanesine 15 20 lira vermekten daha hesaplı oldu
Canim benim bebisim de iri.eger senin seker yuklemende sorun cikmadiysa korkma.bana bebek iri diye iki kere seker yukleme testi yapildi bi sorun cikmadi.iri bebek iyidir korkma ama normal dogum sansin azalabilir belki...
Normal olmadigi kesin hemen doktora git canim tyani ben olsan hic durmazdim.
Kizlar bu abajurlar cok guzel ama kirlenip tozlaninca nasil temizlenecek.bence daha basit kullanisli sizi ugrastirmayacak tarzda biseyler bakin.guzel olmasina guzeller de ben direk temizligini dusundum gozum korktu
cnm ben de olsam temizliğini düşünürdüm ben bebek odasını sipariş verdim amcası internetten sipariş etmiş ben almadım yani bana kalsa ben o kadar para veremezdim...
canım hepsi birbirinden güzeller. bu arada kapı süslerimiz aynı, sepetlerimiz farklı, ben senin sepetine bayıldım.
bu arada kızımla takım olan taçımla bandanasını toplamda 4 liraya mal ettim taçlar 1.5liraydı 2 tane aldım bi tanede sadece bandana aldım kızıma 1 lira tacın üstündekini çıkarıp ona yapıştırdımtanesine 15 20 lira vermekten daha hesaplı oldu
cnm çok pahalı normalde valla iyi akıl etmişsin...sen artık bitirdin ben daha hiç başlamadım sayılır benimde yarın son gün sonra alışveriş başlasın...
bu arada süslerin çok güzel...
kızlar bir kişi daha doğum yapmış facede gördüm şimdi çok tatlı birşey. hemen doğurasım geldi ama daha var benim biraz daha kalsın...ama böyle görünce gözlerim doluyor kimbilir kendi bebeğimi görünce ne yaparım...
akıllı kadının hali bir başka oluyor tabii. iyi düşünmüşsün canım..
faceten bir ark doğum yaptı, buradaki kullanıcı adını bilemiyorum. 4. bebeğimizde sezeryanla zamanında dünyaya gelmiş oldu kızlar..
Tsk ederim melekciiiiii hayirlisiyla kucagina alirsin istedigin gibi bir dogum nasip etsin rabbim...pcden girdigimde atacagin soz cepten baglaniyorum evimde pc yok
Allah herkese kolay dogum nasip etsin:26::26::26:
tşk ederiz teyzesi btek sen beğendin galiba başka yorum yapan olmadı
amanınnnnn hanımlarrr noluyor böyle bütün eylül anneleri bu ay doğurvcak galiba inş hiç sorun yaşamadan kavuşursunuz bebeklerinize
deryalcin ne gbi problemler var içini ferah tut kucakladığında duyacağın hazzı düşün
inş yalancı sancıdır canım.. haftan daha erken, gitseydin iyi olurdu aslında.
canım ihmal etme hemen dr görün.. lekelenme vs önemli artık hepimiz için.
canım zaten dr müdahale etmiş duruma, korkma sağlıkla doğacaktır.
canım hadi hayırlısı olsun, sen zaten gün veriri diye bekliyordun ama netleşmesi biraz ürkütmüş seni.. sende previa vardı bebişte iriydi sanırım.. bunun dışında sıkıntınız yoktur inş.
Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.gelelim bizim problemlere bende total previa var o nedenle zorunlu sezeryan oluyorum.bunun ustune bir de vasa previa denen ve binde bir rastlanan bir durum var ki erken sezeryan olmamin sebebi cunku doktorun bana dedigi sen bir damla bile kanasan bu bbebegin cok kan kaybetmesi demek bebegi kurtaramayabiliriz kurtarsak bile hasar kalabilir o nedenle bu riski goze alamayiz iste doktorun cumleleri.ayrica suyum fazla bebek iri ve bebegin bagirsalarinda bir genisleme var.yok yok anlayacaginiz.butun bunlara ragmen moralim yerinde sukrediyorum dua ediyorum.baska yapacak bisey yokzaten.bebegiminde benim de saglikli oldumuzu dusunuyorum kotu dusunceleri asla aklima getirmiyorum.hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum.iste boyle Allah insallah hepimizi saglikla kavustursun bebeklerimize...RAbbimin izniyle insallah hersey cokk guzell olucakk
Kuzum hic beklemeden git doktoraa
Kizlar size acil bir sorum olacak az once dr dan geldim dr bebegimin cok iri oldugunu soyledi 37 haftamdaym ama bebegin karin cevresi 40 haftalik dedi ne olacak simdi ne demek bu bilen varmi aranizda.
Merhaba annisler telden girmeye basladigimdan beri burayi cok ihmal etmisim cogunuz belkide unutmustur beni pazartesi gunu normal kontrolume gidip acil sezeryana alinan kisi benim:))) bebisimi saglikla kucagima alayim dogum hikayemi tum ayrintisiyla yazicam size:))))
Zambak bende igdirdanim hep tek oldugmu saniyodum grupta:)))) ben dogumu balikesirde yaptim bizim ozeldeki dr lar tek tek gitmeye baslayinca igdirda daha fazla kalamadim sen nereye yolculuk yapicaksin ben 30 haftamda gelmeme ragmen 5 gunde gelebildik her sehirde kalmak istedim nerdeyse:))))
Amin cnm bekliyoruz valla ilk bebeğimizin fotoğrafını eminimki çok güzel bir kızın var...Allahım meleklerimizi bize bağışlasın...
ben yarından sonra pek giremiyecem çok üzülüyorum onun için evde pc yok net yok...
Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.gelelim bizim problemlere bende total previa var o nedenle zorunlu sezeryan oluyorum.bunun ustune bir de vasa previa denen ve binde bir rastlanan bir durum var ki erken sezeryan olmamin sebebi cunku doktorun bana dedigi sen bir damla bile kanasan bu bbebegin cok kan kaybetmesi demek bebegi kurtaramayabiliriz kurtarsak bile hasar kalabilir o nedenle bu riski goze alamayiz iste doktorun cumleleri.ayrica suyum fazla bebek iri ve bebegin bagirsalarinda bir genisleme var.yok yok anlayacaginiz.butun bunlara ragmen moralim yerinde sukrediyorum dua ediyorum.baska yapacak bisey yokzaten.bebegiminde benim de saglikli oldumuzu dusunuyorum kotu dusunceleri asla aklima getirmiyorum.hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum.iste boyle Allah insallah hepimizi saglikla kavustursun bebeklerimize...
35+5te normal kontrolume gittigimde bebegin yeterli oksijen alamadigni gelisiminin yavasladigini soyledi dr. Bu yuzde acil alindigözün aydın arkadaşım. Allah analı babalı büyütsün. neden acil alındı bebeğin. belirtiler neydi. bizleri de aydınlatırsan çok seviniriz. Allah sağlıkla bebeğini kucağına alıp evine gitmeyi nasip etsin inş.
Esimde bende ogretmeniz esim igdirli siz tayincisiniz galiba yolda her 10 dkda dursan bile.cok yorucu oluyo ayaklarin sismesin benimkiler oyle bi sismistiki 10 gunde inmedi sislikleri saglikla kucagina alirsin insallah bebisin iAyy Iğdır'dan birilerini görmek ne güzel.
Biz nasipse cumartesi İstanbul'a gidiyoruz. Sizde tayincimisiniz?
35+5te normal kontrolume gittigimde bebegin yeterli oksijen alamadigni gelisiminin yavasladigini soyledi dr. Bu yuzde acil alindi
Esimde bende ogretmeniz esim igdirli siz tayincisiniz galiba yolda her 10 dkda dursan bile.cok yorucu oluyo ayaklarin sismesin benimkiler oyle bi sismistiki 10 gunde inmedi sislikleri saglikla kucagina alirsin insallah bebisin i
herkesciklere günaydın
ah ahh arkadaşlar valla 2 haftadır sanki ben ben değilim ayaklarım ellerim çok fena hele sabahları davul gibi şişiyo belim daha sabahtan başlıyo gece wcye her saat başı kalkıyorum saga sola dönerken canım acıyo ama buna şükür yarın kızımı görcem bir aydan sonra çok özledim ne kadar oldu iiyimi doğum tarihim artık aşağı yukarı belli olur mu bir sürü soru var
bide aranızda benim gbi hamileliğinde et benleri çoğalan yada çıkan oldu mu yaa minik minik boynumda gögsümde et benleri çıktı
gelelim en zevkli bölümeee kızmın kapısüsü sepeti bandanası ne zamandır foto paylaşmıyodum
Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..
maşallah kuzunaben en son 36+1 de gitmiştim 2920 gr 48 cm di.haftasıyla uyumlu çıktı normalde 10 gün falan önden gidiyodu, nst de sancı çıkmadı.sen girdin mi nst ye.ben yarın gidicem kontrole çatı muayeneside olacak bişeyler netleşsin istiyorum artık çatlıyorum meraktan ne zaman doğurcam , normal mi sezeryan mı ? suyum mu gelcek nışanım mı. eşim evde mi olur işte mi ? doğumdan hemen sonra göbeğim gider mi gibi bi dünya soru var kafamda çoook heyecanlıyım
hemen bir acile gitmem gerektiğini büyük ihtimalle yüz felci geçirdiğimi söyledi ama girdiğimiz yolda trafikte çoktu ve bu kadar geç geleceğini bilmiyordum aracın bindirip hastaneye döneriz diye düşündük
askerimizi yollayınca hastahaneye gittik acildeki doktor sadece sinirlerin etkilendiğini yüz felci gibi gözükmediğini gebelikte ellerde uyuşma olabileceğini ama yüzde görülmediğini söyleyip nörolojiye yönlendirdi
gecenin bu saatinde nörolojide in cin top oynuyordu
şikayetim artarsa direk nörolojiye başvurmam gerektiğini söyledi
kafam karışık, yüzüm uyuşuk döndüm evime
Rabbim inşallah kötü hastalık göstermez bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı
Korkuyorum çok dualarınızı esirgemeyin kızlar
Nasilsinizzzzz hatunlarrrrr daha doguran yok mu sizi tembeller sizihayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ins minik evlatlarinizi
Bugun kizim 24 gunluk oldu gunden gune buyuyor simdi gormeniz lszim nasil uyuyorrrrr elleri gozlerinin ustunde kizimi yememek icin zor tutuyorum kendimi..
Kizlar unutmadan elinizden geldigince sut verin bebeginize kuvrzde olsa bile mama yemesin sutunuzu sagin surekli aci ceksenizde...zamanla sut kanallari acilip rahaylikla emzirebilirsiniz...
Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..
kizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.
merhaba canım et benim çoğalmadı ama sadece sağ göğsümün altında bir ben vardı o büyüdü ve et beni oldu. bende kaç gündür o et benine kafamı takmış durumdayım. acaba hamilelikten dolayımı oldu. yada benimki tüp bebek içtiğim ilaçlardan dolayımı oldu merak ediyorum
Amin cnm bekliyoruz valla ilk bebeğimizin fotoğrafını eminimki çok güzel bir kızın var...Allahım meleklerimizi bize bağışlasın...
ben yarından sonra pek giremiyecem çok üzülüyorum onun için evde pc yok net yok...