2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende sureklı dogurdugumu goruyorum ama hep sezeryan oluyoo:):):
dun gecede 34+3 de felan sezeryan olmusum cok sınırlenıyorum nıye erken aldılar dıye
sıkıntı yokmus cunku doktor oyle ıstemıs felan
bıde 3 bebek var bırı kılolu bırı orta bırı zayf
orta olan benımkıyms
ama uzerınde kahvelı kremlı tulum var kızmı erkekmı bılemıyorum onu ögrenmeye calısıyorum felan:):):)
Allah ım sonumuzu hayra getirsin inş

Nasilsinizzzzz hatunlarrrrr daha doguran yok mu sizi tembeller sizi hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ins minik evlatlarinizi

Bugun kizim 24 gunluk oldu gunden gune buyuyor simdi gormeniz lszim nasil uyuyorrrrr elleri gozlerinin ustunde kizimi yememek icin zor tutuyorum kendimi..

Kizlar unutmadan elinizden geldigince sut verin bebeginize kuvrzde olsa bile mama yemesin sutunuzu sagin surekli aci ceksenizde...zamanla sut kanallari acilip rahaylikla emzirebilirsiniz...

Alpıncım maşallah kızına...valla doğuran daha yok ama haftaya sezeryan günleri belli olanlar var...normal doğum olacaklar beklemede....bakalım ne zaman pıtlatacağız miniklerimizi....kızının fotoğrafını dört gözle bekliyoruz...Allahım uzun ömür versin....

Tsk ederim melekciiiiii hayirlisiyla kucagina alirsin istedigin gibi bir dogum nasip etsin rabbim...pcden girdigimde atacagin soz cepten baglaniyorum evimde pc yok

Allah herkese kolay dogum nasip etsin:26::26::26:

çok geçmiş olsun canım neyse ki şikayetlerin azalmış kendine çok dikkat et

geçmiş olsun canım prensesin sepetine ve kapı süsüne bayıldım çok tatlıgüle güle kullanın

gunaydin kizlar dok geldik
haftaya bugun minicik kizimla bulusuyoruz dok once 25-26 si dedi ntsden sonra haftaya bugun dedi hareketleri cok yavas kuzumun ins bi sorun olmadan yavruma kavusurum dualarinizi bekliyoruz teyzeleri

gözümde canlandırdım da şuan ben de onu yemek istiyorum özellikle o elleri

haftaya bugun minicik kizimla bulusuyoruz dok once 25-26 si dedi ntsden sonra haftaya bugun dedi hareketleri cok yavas kuzumun ins bi sorun olmadan yavruma kavusurum dualarinizi bekliyoruz teyzeleri

canım bişe kalmamış biraz daha sabret hareketleri yavaş diyosun normaldir uyuyodur yerleri daraldı ondandır aramızda 6 gün var acaba öbür haftaya verir mi doktorum bana da tarih ben de istiyorum

canım bişe kalmamış biraz daha sabret hareketleri yavaş diyosun normaldir uyuyodur yerleri daraldı ondandır aramızda 6 gün var acaba öbür haftaya verir mi doktorum bana da tarih ben de istiyorum

cnm keske oyle olsa kizimin gelisimi yavasladi suyumuzda sinirda nts kalp atislarini dok hic begenmedi kilomuz daha 2 lerde kucuk olmasina uzulmuyorum tek istegim saglikli olmasi

Kizlar size acil bir sorum olacak az once dr dan geldim dr bebegimin cok iri oldugunu soyledi 37 haftamdaym ama bebegin karin cevresi 40 haftalik dedi ne olacak simdi ne demek bu bilen varmi aranizda.

cnm keske oyle olsa kizimin gelisimi yavasladi suyumuzda sinirda nts kalp atislarini dok hic begenmedi kilomuz daha 2 lerde kucuk olmasina uzulmuyorum tek istegim saglikli olmasi

canım sıkma kendini kiloyu dışarda da alır Allahtan hayırlısı böyleymiş demekki senin prensesinde içerde değil dışarda daha mutlu olacağını düşünmüş kritik zamanları atlattık artık bundan sonra gelseler dahi sorun olmaz sen yeter ki kendini üzüp bebiişine yansıtma sana ve sütüne ihtiyacı var

Kizlar size acil bir sorum olacak az once dr dan geldim dr bebegimin cok iri oldugunu soyledi 37 haftamdaym ama bebegin karin cevresi 40 haftalik dedi ne olacak simdi ne demek bu bilen varmi aranizda.

doktorun bi açıklama yapmadı mı olumsuz bişe olsa sölerdi kafana çok takılıyorsa ara bence

Canim benim bebisim de iri.eger senin seker yuklemende sorun cikmadiysa korkma.bana bebek iri diye iki kere seker yukleme testi yapildi bi sorun cikmadi.iri bebek iyidir korkma ama normal dogum sansin azalabilir belki...
Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..
Normal olmadigi kesin hemen doktora git canim tyani ben olsan hic durmazdim.

cnm bende oda için daha halısını felan almadım...avizesini ve abajurunu amcamız internetten almış geldi çokta güzel...bir bak istersen...Ay Butik Konik İncili Fiyonklu Beyaz Pembe Sarkıt 59.9TL - evmanya.com

kizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.

geçmiş olsun canım prensesin sepetine ve kapı süsüne bayıldım çok tatlıgüle güle kullanın
tşk ederiz teyzesi btek sen beğendin galiba başka yorum yapan olmadı

kizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.

amanınnnnn hanımlarrr noluyor böyle bütün eylül anneleri bu ay doğurvcak galiba inş hiç sorun yaşamadan kavuşursunuz bebeklerinize
deryalcin ne gbi problemler var içini ferah tut kucakladığında duyacağın hazzı düşün

canım hepsi birbirinden güzeller. bu arada kapı süslerimiz aynı, sepetlerimiz farklı, ben senin sepetine bayıldım.

inş yalancı sancıdır canım.. haftan daha erken, gitseydin iyi olurdu aslında.

Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..

canım ihmal etme hemen dr görün.. lekelenme vs önemli artık hepimiz için.

canım zaten dr müdahale etmiş duruma, korkma sağlıkla doğacaktır.

canım hadi hayırlısı olsun, sen zaten gün veriri diye bekliyordun ama netleşmesi biraz ürkütmüş seni.. sende previa vardı bebişte iriydi sanırım.. bunun dışında sıkıntınız yoktur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…