güzel anneler öncelikle merhaba ,
dün gece heralde bilinçaltımdan kaynaklanıyor olsa g,erek doğum yapıyordum açılmam 3 cm olmuştu ve karnım felaket acıyordu ama çokta acılı değildi ama çok korkuyordum rüyamdada inş rüyamda ki gibi hafif sancılı geçer :) hepimize hafif sancılı doğumlar nasip eder yüce rabbim
cnm ikiside uyar bence ama ilki benimkinden ikincisi eltiminkinden...ikimizide amcamız almış onunki emzikli olunca benimkinide incili almış benim bebek odam zaten fiyonklu tam uydu...bence ikiside çok güzel...
evet ikisi de çok güzel..öyle olmasa karar vermem daha kolay olurdu..
Nasilsinizzzzz hatunlarrrrr daha doguran yok mu sizi tembeller sizihayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ins minik evlatlarinizi
Bugun kizim 24 gunluk oldu gunden gune buyuyor simdi gormeniz lszim nasil uyuyorrrrr elleri gozlerinin ustunde kizimi yememek icin zor tutuyorum kendimi..
Kizlar unutmadan elinizden geldigince sut verin bebeginize kuvrzde olsa bile mama yemesin sutunuzu sagin surekli aci ceksenizde...zamanla sut kanallari acilip rahaylikla emzirebilirsiniz...
Alpıncım maşallah kızına...valla doğuran daha yok ama haftaya sezeryan günleri belli olanlar var...normal doğum olacaklar beklemede....bakalım ne zaman pıtlatacağız miniklerimizi....kızının fotoğrafını dört gözle bekliyoruz...Allahım uzun ömür versin....
çok sağolun kızlar zaten bir süredir bu uyuşmalar oluyor ama ben çok önemsemedim bugüne kadar dün yüzümde hissizlik başlayınca sabahtan aramaya başladım akşam ancak ulaşabildim doktoruma o da sağolsun beni rahatlatır diye düşünmüştüm ama öyle olmadı..
feronias sanada çok geçmiş olsun canım korku bile yetti bana, dediğin gibi canım birkaç hareket yaptırdı doktor yüz felci gibi durmuyor dedi ama nette de okuduğuma göre öncül belirtiler bunlar diyor inşallah dediğin gibi atlatmışımdır
dün doktorla konuştuğumdan beri ağzımdan sakızı düşürmüyorum, eşim sabah işe gitti ama tekrarlarsa arayacağım hemen şu anda hiç bir uyuşukluk yok çok şükür inşallah olmaz da
herkesciklere günaydın
ah ahh arkadaşlar valla 2 haftadır sanki ben ben değilim ayaklarım ellerim çok fena hele sabahları davul gibi şişiyo belim daha sabahtan başlıyo gece wcye her saat başı kalkıyorum saga sola dönerken canım acıyo ama buna şükür yarın kızımı görcem bir aydan sonra çok özledim ne kadar oldu iiyimi doğum tarihim artık aşağı yukarı belli olur mu bir sürü soru var
bide aranızda benim gbi hamileliğinde et benleri çoğalan yada çıkan oldu mu yaa minik minik boynumda gögsümde et benleri çıktı
gelelim en zevkli bölümeee kızmın kapısüsü sepeti bandanası ne zamandır foto paylaşmıyodum
Nasilsinizzzzz hatunlarrrrr daha doguran yok mu sizi tembeller sizihayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ins minik evlatlarinizi
Bugun kizim 24 gunluk oldu gunden gune buyuyor simdi gormeniz lszim nasil uyuyorrrrr elleri gozlerinin ustunde kizimi yememek icin zor tutuyorum kendimi..
Kizlar unutmadan elinizden geldigince sut verin bebeginize kuvrzde olsa bile mama yemesin sutunuzu sagin surekli aci ceksenizde...zamanla sut kanallari acilip rahaylikla emzirebilirsiniz...
gunaydin kizlar dok geldik
haftaya bugun minicik kizimla bulusuyoruz dok once 25-26 si dedi ntsden sonra haftaya bugun dedi hareketleri cok yavas kuzumun ins bi sorun olmadan yavruma kavusurum dualarinizi bekliyoruz teyzeleri
canım bişe kalmamış biraz daha sabret hareketleri yavaş diyosun normaldir uyuyodur yerleri daraldı ondandır aramızda 6 gün var acaba öbür haftaya verir mi doktorum bana da tarih ben de istiyorum
cnm keske oyle olsa kizimin gelisimi yavasladi suyumuzda sinirda nts kalp atislarini dok hic begenmedi kilomuz daha 2 lerde kucuk olmasina uzulmuyorum tek istegim saglikli olmasi
Kizlar size acil bir sorum olacak az once dr dan geldim dr bebegimin cok iri oldugunu soyledi 37 haftamdaym ama bebegin karin cevresi 40 haftalik dedi ne olacak simdi ne demek bu bilen varmi aranizda.
doktorun bi açıklama yapmadı mı olumsuz bişe olsa sölerdi kafana çok takılıyorsa ara bence
Canim benim bebisim de iri.eger senin seker yuklemende sorun cikmadiysa korkma.bana bebek iri diye iki kere seker yukleme testi yapildi bi sorun cikmadi.iri bebek iyidir korkma ama normal dogum sansin azalabilir belki...Kizlar size acil bir sorum olacak az once dr dan geldim dr bebegimin cok iri oldugunu soyledi 37 haftamdaym ama bebegin karin cevresi 40 haftalik dedi ne olacak simdi ne demek bu bilen varmi aranizda.
Normal olmadigi kesin hemen doktora git canim tyani ben olsan hic durmazdim.Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..
cnm bende oda için daha halısını felan almadım...avizesini ve abajurunu amcamız internetten almış geldi çokta güzel...bir bak istersen...Ay Butik Konik İncili Fiyonklu Beyaz Pembe Sarkıt 59.9TL - evmanya.com
Kizlar bu abajurlar cok guzel ama kirlenip tozlaninca nasil temizlenecek.bence daha basit kullanisli sizi ugrastirmayacak tarzda biseyler bakin.guzel olmasina guzeller de ben direk temizligini dusundum gozum korktucnm bende oda için daha halısını felan almadım...avizesini ve abajurunu amcamız internetten almış geldi çokta güzel...bir bak istersen...Ay Butik Konik İncili Fiyonklu Beyaz Pembe Sarkıt 59.9TL - evmanya.com[/QUOTE
tesadüfe bak..ben de şimdi 2 model arasında kalmıştım..biri de senin bu gönderdiğin canım..odamızın duvarları pembe..mobilya beyaz..cibinlik falan da beyaz..halı olarak şeker pembesi bir peluş aldım..avize olarak bu oda dekorasyonuna sizce hangisi daha çok uyar..
tşk ederiz teyzesi btek sen beğendin galiba başka yorum yapan olmadıgeçmiş olsun canım prensesin sepetine ve kapı süsüne bayıldım çok tatlıgüle güle kullanın
gunaydin kizlar dok geldik
haftaya bugun minicik kizimla bulusuyoruz dok once 25-26 si dedi ntsden sonra haftaya bugun dedi hareketleri cok yavas kuzumun ins bi sorun olmadan yavruma kavusurum dualarinizi bekliyoruz teyzeleri
kizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.
herkesciklere günaydın
ah ahh arkadaşlar valla 2 haftadır sanki ben ben değilim ayaklarım ellerim çok fena hele sabahları davul gibi şişiyo belim daha sabahtan başlıyo gece wcye her saat başı kalkıyorum saga sola dönerken canım acıyo ama buna şükür yarın kızımı görcem bir aydan sonra çok özledim ne kadar oldu iiyimi doğum tarihim artık aşağı yukarı belli olur mu bir sürü soru var
bide aranızda benim gbi hamileliğinde et benleri çoğalan yada çıkan oldu mu yaa minik minik boynumda gögsümde et benleri çıktı
gelelim en zevkli bölümeee kızmın kapısüsü sepeti bandanası ne zamandır foto paylaşmıyodum
sabaha doğru ağrım geçmişti sabak tekrar başladı yarım saat kadar devam etti eşimle baya panik olduk hemen kuaförümü aradım ağdaya gittim o arada geçti korkudan geri gitmiş olabilir sancılarım eşim işe gitti beklemedeyim bende çok çok artmadan gitmek istemiyorum doktora
Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..
cnm keske oyle olsa kizimin gelisimi yavasladi suyumuzda sinirda nts kalp atislarini dok hic begenmedi kilomuz daha 2 lerde kucuk olmasina uzulmuyorum tek istegim saglikli olmasi
kizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.