biz senden nasıl haber alacağız, habersiz bırakma bizi.
bir şekilde vermeye çalışırım diyorum ama nasıl olacak bende bilmiyorum..faceye kardeşim felan bebeğin resmini kesin atar oradan belki görürsünüz...ama bende sizlerden haber alamayacam..
Tatlimmmmm hayirlidiyla iyi haberlerini bekliyoruzzzz ins istedigin gibi bir dogum yaparsin...melegini kollarina alip kokusunu icine ceker dunyadaki en guzel mutlulugu tadarsin
Bu arada kizim gercekten cok tatli gozleri renkli ins bu renkte kalir:26:
inş. cnm sağlıklı olsunda...40 ından sonra değişmezse daha değişmez cnm öyle derler...
doğumlar başlıyor artık
herkesın bebegı hayrla saglıkla doğsun inşallah
heyecan dorukta
ben hala işyerınde oldugum ıcın tam dogum moduna gıremedım ama zaman azalıyo
bazen cok cok heyecanlanıyorum ne olacak nasıl olacak dıyee
bazen de cok korkuyorum
herseyın en hayrlısı olsn ıns hepımız ıçin
arkadaşlar kızıma annecim sen ne zaman gelceksin aramıza ben sana haftaları saycam sen gelcen haftada tekmele anneyi tamam mı dedim 36 dedim tık yok 37 dedim tık yok 38 dedim amanınnnn karnımdan çıkıvercekmiş gibi başladı hareket etmeye bakalım neler olcak bi de gerçek oluyo muş
canım benim çok geçmiş olsun. internetten bişeyler okuyup canını sıkma. ıslak saçla cereyanda kaldın belki farketmeden. bu sıcaklarda insan anlamıyo. iyi bir nöroloğa görün için rahat etsin. düşündüğün gibi değildir inşallah. allah şifa versin canım.çok sağolun kızlar zaten bir süredir bu uyuşmalar oluyor ama ben çok önemsemedim bugüne kadar dün yüzümde hissizlik başlayınca sabahtan aramaya başladım akşam ancak ulaşabildim doktoruma o da sağolsun beni rahatlatır diye düşünmüştüm ama öyle olmadı..
feronias sanada çok geçmiş olsun canım korku bile yetti bana, dediğin gibi canım birkaç hareket yaptırdı doktor yüz felci gibi durmuyor dedi ama nette de okuduğuma göre öncül belirtiler bunlar diyor inşallah dediğin gibi atlatmışımdır
dün doktorla konuştuğumdan beri ağzımdan sakızı düşürmüyorum, eşim sabah işe gitti ama tekrarlarsa arayacağım hemen şu anda hiç bir uyuşukluk yok çok şükür inşallah olmaz da
canım allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerini alıcaz inşallahkizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.
canım geçmiş olsun enfeksiyon için ne ilacı verdi dr, bende aynı dertten muzdaribimbir iki arkadaşımızın doğum tarihi belli olmuş. onlar adına ben çok heyecanlandım. benimki normal doğum olacağı için tarih bilemiyorum meraktayım açıkçası.
bugün kontrolüm vardı tam olarak 35+6 günlüğüz bebek boyu 48 cm kilosuda 2650 gram
doktorum kilosu iyi yerinde dedi. bundan sonra her hafta geleceksin her hafta seni nts ye sokacağım dedi.
haftaya ilk defa nts ye gireceğim. idrar yollarımda bakteri çıktı bana ilaç yazdı 2 gün boyunca iç ama yinede başka yerde tekrar test yaptır dedi. sağ böbreğimdede genişleme varmış((((((((( bu duruma üzüldüm biraz ((
12 eylül gözüken doğumuma 5 eylüle kadar normal doğum yapmazsan sezeryanla alırız dedi. neden dedim cvp vermedi.
bizi 45 dk geç aldılar randevular hep sarkmıştı eşim işe iyice geciktiğinden detaylı konuşamadık. haftaya konuşacağım inşallah
mrb kızlar geçen bizde kontrole gittik 3265gr. olmuşuz bizde yani 15 günde 800 gr. almışız maaşallah bu gidişle normali beklersek 6 kiloyu bulacakben normalden çok korktum bu aralar bayağı bi korkuttular hatta 1 tanesi sana yalan sölüyorlar kandırıyorlar dedi benimde geceleri uykum kaçar oldu o yüzden sezeryan istiyoruz artık dr. söyledim sezeryan diye 27 ağustosa yazalım seni dedi ondan öncede olabilir dikkatli ol dedi artık haftada 1 kontrolün var dedi haftaya gittiğimizde tarihi kesinleştiricez bakalım kasıklarım ve kemiklerim çok ağrıyordu çatı genişliyor bebek yola geliyor ondan dedi benim et benim 1 tane vardı o çok koyulaşmış bi sürüde göğsümde çıktı ama sormayı unuttum sorarsanız lütfen cvp yazın bende mrk ettim şimdii
ayyyy annesinin sozunu dinlermis cevaptami verirmis senin mucizennn..bende mi yapsam acapp
Kızlar eve ancak gelebildim bu akşam oğluşumun küçük amcasını askere uğurlamaya gittik
23.30da binecekti ama saat 02.30da gelebildi otobüsü
yüzümdeki uyuşmayı sormak için doktoruma akşam üstü ulaşabildim
tam da otogara gidiyorduk
hemen bir acile gitmem gerektiğini büyük ihtimalle yüz felci geçirdiğimi söyledi ama girdiğimiz yolda trafikte çoktu ve bu kadar geç geleceğini bilmiyordum aracın bindirip hastaneye döneriz diye düşündük
askerimizi yollayınca hastahaneye gittik acildeki doktor sadece sinirlerin etkilendiğini yüz felci gibi gözükmediğini gebelikte ellerde uyuşma olabileceğini ama yüzde görülmediğini söyleyip nörolojiye yönlendirdi
gecenin bu saatinde nörolojide in cin top oynuyordu
şikayetim artarsa direk nörolojiye başvurmam gerektiğini söyledi
kafam karışık, yüzüm uyuşuk döndüm evime
Rabbim inşallah kötü hastalık göstermez bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı
Korkuyorum çok dualarınızı esirgemeyin kızlar
canım okuduğumda çok şaşırdım hiç aklımıza gelmeyecek bişey.. neyseki değilmiş ama sen yine de tedbiri elden bırakma.. allah korusun.. devam etmez inşallah ederse de hiç geç kalmadan doktora git canım.. feronias ın dediği gibi belki de atlatmışsındır.. bende bi sitede baktım bağışıklığın zayıf olduğu stres gibi durumlarda olabilir diyor.. kendini rahatlat canım... geçmiş olsun tekrardan..çok sağolun kızlar zaten bir süredir bu uyuşmalar oluyor ama ben çok önemsemedim bugüne kadar dün yüzümde hissizlik başlayınca sabahtan aramaya başladım akşam ancak ulaşabildim doktoruma o da sağolsun beni rahatlatır diye düşünmüştüm ama öyle olmadı..
feronias sanada çok geçmiş olsun canım korku bile yetti bana, dediğin gibi canım birkaç hareket yaptırdı doktor yüz felci gibi durmuyor dedi ama nette de okuduğuma göre öncül belirtiler bunlar diyor inşallah dediğin gibi atlatmışımdır
dün doktorla konuştuğumdan beri ağzımdan sakızı düşürmüyorum, eşim sabah işe gitti ama tekrarlarsa arayacağım hemen şu anda hiç bir uyuşukluk yok çok şükür inşallah olmaz da
arkadaşım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.. inşallah kısa zamanda kucağına sağlıklı bi şekilde alıp evinize geçersiniz...Merhaba annisler telden girmeye basladigimdan beri burayi cok ihmal etmisim cogunuz belkide unutmustur beni pazartesi gunu normal kontrolume gidip acil sezeryana alinan kisi benim:))) bebisimi saglikla kucagima alayim dogum hikayemi tum ayrintisiyla yazicam size:))))
Zambak bende igdirdanim hep tek oldugmu saniyodum grupta:)))) ben dogumu balikesirde yaptim bizim ozeldeki dr lar tek tek gitmeye baslayinca igdirda daha fazla kalamadim sen nereye yolculuk yapicaksin ben 30 haftamda gelmeme ragmen 5 gunde gelebildik her sehirde kalmak istedim nerdeyse:))))
maşallah alpinn sizeNasilsinizzzzz hatunlarrrrr daha doguran yok mu sizi tembeller sizihayirlisiyla kucaginiza alirsiniz ins minik evlatlarinizi
Bugun kizim 24 gunluk oldu gunden gune buyuyor simdi gormeniz lszim nasil uyuyorrrrr elleri gozlerinin ustunde kizimi yememek icin zor tutuyorum kendimi..
Kizlar unutmadan elinizden geldigince sut verin bebeginize kuvrzde olsa bile mama yemesin sutunuzu sagin surekli aci ceksenizde...zamanla sut kanallari acilip rahaylikla emzirebilirsiniz...
canım aynı durum songül arkadaşımızda da vardı sanırım onun da bebeği haftasından büyük ve iri ama onda şeker de var.. o haftaya sezeryan olacaktı sanırım.. yani korkmanı gerektirecek bi durum yok gibi sadece biraz erken kavuşacak olabilirsinizKizlar size acil bir sorum olacak az once dr dan geldim dr bebegimin cok iri oldugunu soyledi 37 haftamdaym ama bebegin karin cevresi 40 haftalik dedi ne olacak simdi ne demek bu bilen varmi aranizda.
arkadaşım hakkınızda hayırlısı, inşallah bebişindeki sıkıntıları da atlatıp mutlu mesut evinize geçersinizkizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.
herkesciklere günaydın
ah ahh arkadaşlar valla 2 haftadır sanki ben ben değilim ayaklarım ellerim çok fena hele sabahları davul gibi şişiyo belim daha sabahtan başlıyo gece wcye her saat başı kalkıyorum saga sola dönerken canım acıyo ama buna şükür yarın kızımı görcem bir aydan sonra çok özledim ne kadar oldu iiyimi doğum tarihim artık aşağı yukarı belli olur mu bir sürü soru var
bide aranızda benim gbi hamileliğinde et benleri çoğalan yada çıkan oldu mu yaa minik minik boynumda gögsümde et benleri çıktı
gelelim en zevkli bölümeee kızmın kapısüsü sepeti bandanası ne zamandır foto paylaşmıyodum
canım bence hiç üzme kendini doktorlar saçma sapan yorumlarda bulunuyo bence sıkıntıların hepsi hamilelikten. benimde doktorum belim çok ağrıyo deyince bel fıtığı olabilir bi doktora görün demişti hamilelikten bel ağrısından daha doğal bişey olamaz nitekim bende bel fıtığı falan da çıkmadı.
bir de farkettim sen kendini çok yoruyosun asker uğurlaması çok yoğun olur saatlece dışarıda kalmışsın bence dikkat et böyle şeylere yorma kendini
Günaydın arkdslar sabah bi kan lekesyle uyandm korktum smdi neden olablr ki..
gunaydin kizlar dok geldik
haftaya bugun minicik kizimla bulusuyoruz dok once 25-26 si dedi ntsden sonra haftaya bugun dedi hareketleri cok yavas kuzumun ins bi sorun olmadan yavruma kavusurum dualarinizi bekliyoruz teyzeleri
Kizlar size acil bir sorum olacak az once dr dan geldim dr bebegimin cok iri oldugunu soyledi 37 haftamdaym ama bebegin karin cevresi 40 haftalik dedi ne olacak simdi ne demek bu bilen varmi aranizda.
kizlar bugun kontrolumuz vardi.doktor pazartesi alalim dedi allak bullak oldum.tirstim valla ama bi taraftan da sevindim dua edin nolur bi takim problemler var bebekte de bende de insallah sag salim atlatiriz.
selam kızlar,
dün devlet hastanesinde randevum vardı kızım 2700 g olmuş. ultrasyonda ac değeri 34+5 günlük çıktı 36 haftaya girdik normalde. sonra amniyotik sızıntı testi yaptılar suyum biraz az gözüktü. çatala çıktım . test sonucu negatif çıktı şükür. tahlil sonuçlarımda enfeksiyon var idrarımda yine. ne yapsam geçmiyo birde kan tahlilimde crp değerim yüksek çıktı. sizde böyle bişey oldumu hiç. dr yine antibiyotik verdi alfasilin. içmek istemiyorum ama enfeksiyondan da korkuyorum bebek için. gece de rüyamda kabus gördüm ilaç içiyorum bebeğime zarar vermiş falan.(hayır olsun inşallah. çok kafaya takıyorum). şu enfeksiyonumu bir geçiremedim. ctesi de özeldeki dr ma gidicem. bakalım o ne diyecek.
canım benim çok geçmiş olsun. internetten bişeyler okuyup canını sıkma. ıslak saçla cereyanda kaldın belki farketmeden. bu sıcaklarda insan anlamıyo. iyi bir nöroloğa görün için rahat etsin. düşündüğün gibi değildir inşallah. allah şifa versin canım.
egelgec cok gecmıs olsn canm.allahın ıznıyle bısey olmaz o uyusmalar cogumuzda oluyordur sıcak bastıkca balkona cıkıyoruz halıyle ruzgar etkılıo tek taraflı uyuyoruz bnce olur ole seyler.norolojıye gıdersn ıcın rahatlr en azındn.bnde olunca sakız cıgnıyorm ıı gelıo yuz kaslarını calıstırıyor
çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inş.
tedbiri elden bırakma sen, ama içini de rahat tut, ailemde çok fazla yüz felci geçiren var, olsaydın şimdiye olurdun , sen şimdi düşünme bunları bebişin doğunca ilk neler yapacağınızı düşün:)
bu arada herkese günaydın...
egelgec cnm çok geçmiş olsun...korkma inş düzelirsin...bak az kaldı senin....
benimde aşırı derece dişim ağrıyor...sürekli tuzlu gargara yapıyorum uyuşuyor sonra tekrar başlıyor 1 ay daha sıksam dişimi iyi olacak...
canım benim çok geçmiş olsun ama arkadaşların dediği gibi bence öyle bi yüz felci falan olmuyorsun hamilelikten kaynaklanıyordur sonuçta baştan ayaga herşeyimiz değişiyor sen kendini dinle bakalım farklı bişeyler hissedersen gidersin tekrar minik oğlunla bol bol konuş tepkileri moral veriyo insana
Geçmiş olsun canım... Rabbim korusun seni de bebişi de
Bebişler hayırlısıyla doğsa da normale dönsek...
çok geçmiş olsun canım neyse ki şikayetlerin azalmış kendine çok dikkat et
canım okuduğumda çok şaşırdım hiç aklımıza gelmeyecek bişey.. neyseki değilmiş ama sen yine de tedbiri elden bırakma.. allah korusun.. devam etmez inşallah ederse de hiç geç kalmadan doktora git canım.. feronias ın dediği gibi belki de atlatmışsındır.. bende bi sitede baktım bağışıklığın zayıf olduğu stres gibi durumlarda olabilir diyor.. kendini rahatlat canım... geçmiş olsun tekrardan..
arkadaşlar kızıma annecim sen ne zaman gelceksin aramıza ben sana haftaları saycam sen gelcen haftada tekmele anneyi tamam mı dedim 36 dedim tık yok 37 dedim tık yok 38 dedim amanınnnn karnımdan çıkıvercekmiş gibi başladı hareket etmeye bakalım neler olcak bi de gerçek oluyo muş
canım çok güzeller anneannesinin ellerine sağlık kızın da güle güle giysinKızıma anneannesi bir sürü şeyler örmüş teyzeleri. Onlardan bi kaç örnek..
ayy yap bakalım tatlım yaa belki seninkide tepki verir ama yaz tamam mı merak ettim
canım çok güzeller anneannesinin ellerine sağlık kızın da güle güle giysin
hadi bakalım annesi kızın sana sinyali vermiş, hep birlikte göreceğiz inşallah gerçek mi yoksa sana feyk mi yapmış bu arada aldıklarınız çok güzel cici güle güle kullanın
yaptım yaptımm 37,hftada ufak bi tepki verdi senin mucizen gibi ortalığı yıkmadı