- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
canım maşallah kızınaselam kızlar,
dün devlet hastanesinde randevum vardı kızım 2700 g olmuş. ultrasyonda ac değeri 34+5 günlük çıktı 36 haftaya girdik normalde. sonra amniyotik sızıntı testi yaptılar suyum biraz az gözüktü. çatala çıktım . test sonucu negatif çıktı şükür. tahlil sonuçlarımda enfeksiyon var idrarımda yine. ne yapsam geçmiyo birde kan tahlilimde crp değerim yüksek çıktı. sizde böyle bişey oldumu hiç. dr yine antibiyotik verdi alfasilin. içmek istemiyorum ama enfeksiyondan da korkuyorum bebek için. gece de rüyamda kabus gördüm ilaç içiyorum bebeğime zarar vermiş falan.(hayır olsun inşallah. çok kafaya takıyorum). şu enfeksiyonumu bir geçiremedim. ctesi de özeldeki dr ma gidicem. bakalım o ne diyecek.
inşallah canım.. bizede anneannemiz ördüklerini netten gösterdi çok güzeller gelirken getirecek inşallah.. sabırsızlıkla oğluma giydireceğim günleri bekliyorumTeşekkür ederim canım. Yavrularımıza cicilerini sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah..
olsun tepki vermiş ama annesi bi deneyelim bakalım belki gerçekten doğru çıkar
yarın kontrolüm var doktoruma sorcam benimkiler epey rahatsız edici çünkü hormonlardan kaynaklanıyor olabilir benim hamilelikten öncede vardı ama şimdi çoğaldılar
Kızıma anneannesi bir sürü şeyler örmüş teyzeleri. Onlardan bi kaç örnek..
Eki Görüntüle 778587 Eki Görüntüle 778588 Eki Görüntüle 778589 Eki Görüntüle 778590
canım bende de et benleri çoğaldı. Zaten benli biriydim şimdi tam oldum:) Doğumdan sonra düşerler inşallah.
inşallah canım.. bizede anneannemiz ördüklerini netten gösterdi çok güzeller gelirken getirecek inşallah.. sabırsızlıkla oğluma giydireceğim günleri bekliyorum
yanlız olmadığıma sevindim inş düşerler yarın unutmassam sorcam bakalım
ahhh canım sorma uzak ki ne uzakSende memleketinden uzaktasın herhalde netten gördüğüne göre. Bende uzaktayım annem anlatırdı şöyle renk yaptım böyle yaptım diye. Bayramda gidince koca bir bavul dolusu getirdim:) Bu halde uzun yolculuk yapmak hiç akıllıca olmadı kimselere tavsiye etmiyorum baya bir zorluk çekmiştim. Kurbanda zaten gidemem bebişim küçük hasta ederim falan Allah korusun.
ahhh canım sorma uzak ki ne uzaksen yine türkiye sınırlarındasın galiba gittiğine göre, ben amerikadayım.. 1 yıl olmak üzere onları görmeyeli.. çok şükür annem gelecekte biraz hasretimiz gidecek inşallah... sabırsızlıkla bekliyorum canım annemi netten görüşüyoruz sık sık ben ona göbüşümü gösteriyorum o da bana aldıklarını.. günler geçti bu şekilde ama az kaldı 20 güne kadar yanımda olacak inşallah
Nasılsınız kızlar
artık dogumlar artacak sanırım. Eylul bebeklerı agustosta gelıyor
Egelgec canım çok gecmıs olsun ıns bı daha aynı seyı yasamazsın allah saglıcakla kucagına ve tum arkadaslarla bırlıkte kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
ya kızlar afedersınız asagıda bebısın kafasını hıssedıyorum sızde hıssdıyormusunuz
selam kızlar,
dün devlet hastanesinde randevum vardı kızım 2700 g olmuş. ultrasyonda ac değeri 34+5 günlük çıktı 36 haftaya girdik normalde. sonra amniyotik sızıntı testi yaptılar suyum biraz az gözüktü. çatala çıktım . test sonucu negatif çıktı şükür. tahlil sonuçlarımda enfeksiyon var idrarımda yine. ne yapsam geçmiyo birde kan tahlilimde crp değerim yüksek çıktı. sizde böyle bişey oldumu hiç. dr yine antibiyotik verdi alfasilin. içmek istemiyorum ama enfeksiyondan da korkuyorum bebek için. gece de rüyamda kabus gördüm ilaç içiyorum bebeğime zarar vermiş falan.(hayır olsun inşallah. çok kafaya takıyorum). şu enfeksiyonumu bir geçiremedim. ctesi de özeldeki dr ma gidicem. bakalım o ne diyecek.
canım benim çok geçmiş olsun. internetten bişeyler okuyup canını sıkma. ıslak saçla cereyanda kaldın belki farketmeden. bu sıcaklarda insan anlamıyo. iyi bir nöroloğa görün için rahat etsin. düşündüğün gibi değildir inşallah. allah şifa versin canım.
canım allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerini alıcaz inşallah
canım geçmiş olsun enfeksiyon için ne ilacı verdi dr, bende aynı dertten muzdaribim
senin ki yakın canım hakkaten aşağı mahalla yukarı mahalle gibiymişAyy ben uzak demiyim seninkinin yanında benimki bir mahalleden öteki mahalle gibi oldu:) Ben istanbuldayım ailem boluda. 3 saatlik bi mesafe ki seninkinin yanında lafı bile olmaz. Anne baba kapısından uzakta olmak çok zor. İnşallah bir an önce kavuşmak nasip olsun sağ salim. Sende birde memleket özlemi vardır. Ben yurtdışında hiç yapamazdım herhalde. Senin bebiş amerikan vatandaşı mı olacak şimdi:) Millet gidip orada doğuruyor öyle olsun diye.
Eylül yaklaştıkça bebişlerimiz tek tek geliyor :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Topic de coşuyor iki gündür:)
Ya bide size bişey sorcam kızlar hemoroid olan var mı
arkadaşlar kızıma annecim sen ne zaman gelceksin aramıza ben sana haftaları saycam sen gelcen haftada tekmele anneyi tamam mı dedim 36 dedim tık yok 37 dedim tık yok 38 dedim amanınnnn karnımdan çıkıvercekmiş gibi başladı hareket etmeye bakalım neler olcak bi de gerçek oluyo muş
Eylül yaklaştıkça bebişlerimiz tek tek geliyor :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Topic de coşuyor iki gündür:)
Ya bide size bişey sorcam kızlar hemoroid olan var mı
Canım ben de yapayım dedim 41. Haftada tekme attı üzüldüm :-( oğlum ya 41 çok geç dedim