2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah kızına sana sa geçmiş olsun ama ilaçlarını aksatma bence, doktorlara güvenmemiz lazım.. bendende dün örnek aldılar ona göre enfeksiyon falan çıkarsa antibiyotik başlatacaklar.. inşallah çıkmaz da çıkarsa da kullanacağım artık. çünkü allah göstermesin doğum anında onlara bulaşma riski varmış.. herşey bebişler için zaten zararı olsa doktorlar da vermez mantığındayım ben...

iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler kizlar
valla baya heycan basti bi yandan kavusma heycani bi yandan sezeryan korkusu bu aksam halamiz aldiklarini getirecek haftasonuda biz son alisverisimize cikacagiz

bardakkulpu nasılsın arkadaşım, inşallah doktora gitmişsindir çünkü doktorlar öyle bir durumda hemen gelin diyorlar.. merakta bırakma bizi.. acaba nişanın mı geldi ki :44:

yarın kontrolüm var doktoruma sorcam benimkiler epey rahatsız edici çünkü hormonlardan kaynaklanıyor olabilir benim hamilelikten öncede vardı ama şimdi çoğaldılar

canım bende de et benleri çoğaldı. Zaten benli biriydim şimdi tam oldum:) Doğumdan sonra düşerler inşallah.

inşallah canım.. bizede anneannemiz ördüklerini netten gösterdi çok güzeller gelirken getirecek inşallah.. sabırsızlıkla oğluma giydireceğim günleri bekliyorum

Sende memleketinden uzaktasın herhalde netten gördüğüne göre. Bende uzaktayım annem anlatırdı şöyle renk yaptım böyle yaptım diye. Bayramda gidince koca bir bavul dolusu getirdim:) Bu halde uzun yolculuk yapmak hiç akıllıca olmadı kimselere tavsiye etmiyorum baya bir zorluk çekmiştim. Kurbanda zaten gidemem bebişim küçük hasta ederim falan Allah korusun.

ahhh canım sorma uzak ki ne uzak sen yine türkiye sınırlarındasın galiba gittiğine göre, ben amerikadayım.. 1 yıl olmak üzere onları görmeyeli.. çok şükür annem gelecekte biraz hasretimiz gidecek inşallah... sabırsızlıkla bekliyorum canım annemi netten görüşüyoruz sık sık ben ona göbüşümü gösteriyorum o da bana aldıklarını.. günler geçti bu şekilde ama az kaldı 20 güne kadar yanımda olacak inşallah

Nasılsınız kızlar
artık dogumlar artacak sanırım. Eylul bebeklerı agustosta gelıyor
Egelgec canım çok gecmıs olsun ıns bı daha aynı seyı yasamazsın allah saglıcakla kucagına ve tum arkadaslarla bırlıkte kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
ya kızlar afedersınız asagıda bebısın kafasını hıssedıyorum sızde hıssdıyormusunuz

Ayy ben uzak demiyim seninkinin yanında benimki bir mahalleden öteki mahalle gibi oldu:) Ben istanbuldayım ailem boluda. 3 saatlik bi mesafe ki seninkinin yanında lafı bile olmaz. Anne baba kapısından uzakta olmak çok zor. İnşallah bir an önce kavuşmak nasip olsun sağ salim. Sende birde memleket özlemi vardır. Ben yurtdışında hiç yapamazdım herhalde. Senin bebiş amerikan vatandaşı mı olacak şimdi:) Millet gidip orada doğuruyor öyle olsun diye.

yok ben hissetmiyorum sanırsam haftamdan dolayı 1 hafta önceki kontrolda kafası aşağıdaydı.belki haftanızla alakalıdır acap doğum kanalına mı yerleşiyor

İlacın adı AZOSİLİN 500 mg / Pridyum 50 mg

12 Saatte bir tane tok karnına. doktorum çok güvenli korkmadan 2 gün iç dedi. Tekrar test istiyorum.
Tekrar test yaptırıcam ona göre ilacı içicem

Eylül yaklaştıkça bebişlerimiz tek tek geliyor :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Topic de coşuyor iki gündür:)
Ya bide size bişey sorcam kızlar hemoroid olan var mı

senin ki yakın canım hakkaten aşağı mahalla yukarı mahalle gibiymiş bende aynı şehirdeydim buraya gelmeden önce, hiç bu kadar ayrı kalmamıştık bitek üniversite de ayrıydık ondada en fazla 2 ay falan uzak kalmışızdır.. şimdi zor geliyor anlıycağın.. yurt dışında olmak zor ama bende bitecek gözüyle baktığım için biraz rahatlıyorum inşallah 2 sene sonra döneceğiz evet canım oğlum çift vatandaş olacak inşallah

Son düzenleme:

bende var canım :)))
hamileliğimin 3.ve 4. aylarında yada hatırlayamadım 4. yada 5. aylarında tam 2 ay kabız oldum dahada zor oldu çok kötüydü :)

Canım ben de yapayım dedim 41. Haftada tekme attı üzüldüm :-( oğlum ya 41 çok geç dedim

Canim bende normalde vardi zaten hamileligin 4 yada 5. Ayinda 3 gun falan oldu gecti cok sukur kullandigim ilaclar mi iyi geliyo bilmiyorum masallah pek rahatim aka soyle bisey soyluyeyim Eger dis hemoreidse be buyukse kesinlikle dok. Paylas do gum sirasinda ikinmadan baskidan dolayi patlayabiliyormus benimkuzenimde olmustu dok.surf by riskten sezeryan yapmak istemisti aka kuzenim Kabul etmemisti com pisman oldu sonr a oturamadi ustune
Canım ben de yapayım dedim 41. Haftada tekme attı üzüldüm :-( oğlum ya 41 çok geç dedim

Tam duyamamistir annesi bi daha yap sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…