- 26 Aralık 2012
- 94
- 22
Merhaba annisler telden girmeye basladigimdan beri burayi cok ihmal etmisim cogunuz belkide unutmustur beni pazartesi gunu normal kontrolume gidip acil sezeryana alinan kisi benim:))) bebisimi saglikla kucagima alayim dogum hikayemi tum ayrintisiyla yazicam size:))))
Zambak bende igdirdanim hep tek oldugmu saniyodum grupta:)))) ben dogumu balikesirde yaptim bizim ozeldeki dr lar tek tek gitmeye baslayinca igdirda daha fazla kalamadim sen nereye yolculuk yapicaksin ben 30 haftamda gelmeme ragmen 5 gunde gelebildik her sehirde kalmak istedim nerdeyse:))))
kızlar kızımın odasına avize almak istiyorum..odasını beyazlı pembeli yaptık..duvarlar pembe..oda takımı beyaz ama henüz perdesine ve avizesine karar veremedik..fikirlerinizi almak istedim..nasıl bişey yapsam..bildiğiniz nette site falan ya da model var mı..zaman azalıyor eksiklerini acilen tamamlamam lazım..
ben kızımın odasına bundan aldım
şirin duruyor
ama aydınlatması çok fazla değil
bebek odası için bence yeterli, göz önünde bulundurursun
Massive FAIRY Çocuk Sarkıt 40279/55/10 |
philips in ürünü
philips bebek odası aydınlatma diye aratırsan başka seçeneklerde çıkar
Kızlar eve ancak gelebildim bu akşam oğluşumun küçük amcasını askere uğurlamaya gittik
23.30da binecekti ama saat 02.30da gelebildi otobüsü
yüzümdeki uyuşmayı sormak için doktoruma akşam üstü ulaşabildim
tam da otogara gidiyorduk
hemen bir acile gitmem gerektiğini büyük ihtimalle yüz felci geçirdiğimi söyledi ama girdiğimiz yolda trafikte çoktu ve bu kadar geç geleceğini bilmiyordum aracın bindirip hastaneye döneriz diye düşündük
askerimizi yollayınca hastahaneye gittik acildeki doktor sadece sinirlerin etkilendiğini yüz felci gibi gözükmediğini gebelikte ellerde uyuşma olabileceğini ama yüzde görülmediğini söyleyip nörolojiye yönlendirdi
gecenin bu saatinde nörolojide in cin top oynuyordu
şikayetim artarsa direk nörolojiye başvurmam gerektiğini söyledi
kafam karışık, yüzüm uyuşuk döndüm evime
Rabbim inşallah kötü hastalık göstermez bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı
Korkuyorum çok dualarınızı esirgemeyin kızlar
canım çok geçmiş olsun, bence şikayetinin artmasını beklemeden git görün nörolojiye, ihmal etme..
Amcanıza da hayırlı tezkereler..
Dostum Allah muhafaza ne diyorsun ya
Günaydın kıjlar:)
Egelgec ihmal etme geçmış olsun kujum.
Hayırlısıyla şu günlar bi geçsede bebişlerimizi kucağımıza alsak.
Herkese selam güzel anneler:)
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. DOktorunu çok yadırgadım gerçekten karnı burnunda bir kadına sanırım yüz felci geçiriyorsun acil hastaneye git denilir mi :S Canım hamilelikte durum nasıldır bilmem ama ben benzer bir durumu 2 yıl önce yaz başı yaşadım. Yazlıktan dönerken saçlarımı tam kurutmadan yola çıktım cam açık 2 saate yakın yolculuk yaptım. Sabah kalktığımda sağ yüzümün sağ kolumun şiş olduğunu farkettim. Önce umursamadım işe geldim belli bir zaman sonrada uyuşmalar başladı. Akşamına acil yolunu tuttum felç olma korkusuna. Sanada yapmışlardır kollarını kaldır, düz çizgide yürü, gül ve bikaç hareket daha. Sonra birşey yok şu an için dediler eve gönderdiler. Tabi ben uzun bir süre sürekli gidip gidip aynaya bakan bir tip. Sen kontrolü elden bırakma gitmen gereken doktorlarına git. Sıcak kompleks uygulamıştım ben biraz iyi gelmişti. Ceyranda kalmamaya çalış. Bol bol sakız çiğne yüz kaslarını çalıştır. Ama bence olacak olsaydı şimdiye olurdu zaten. Bence sende atlatmışsın bu evreyi. Şu saatten sonra birşey olacağını şahsen ben düşünmüyorum. Benim gibi sürekli düşünüp kendine zehir etme hayatı. Olumlu düşün stress iyice tetikliyor bazı şeyleri.
çok sağolun kızlar zaten bir süredir bu uyuşmalar oluyor ama ben çok önemsemedim bugüne kadar dün yüzümde hissizlik başlayınca sabahtan aramaya başladım akşam ancak ulaşabildim doktoruma o da sağolsun beni rahatlatır diye düşünmüştüm ama öyle olmadı..
feronias sanada çok geçmiş olsun canım korku bile yetti bana, dediğin gibi canım birkaç hareket yaptırdı doktor yüz felci gibi durmuyor dedi ama nette de okuduğuma göre öncül belirtiler bunlar diyor inşallah dediğin gibi atlatmışımdır
dün doktorla konuştuğumdan beri ağzımdan sakızı düşürmüyorum, eşim sabah işe gitti ama tekrarlarsa arayacağım hemen şu anda hiç bir uyuşukluk yok çok şükür inşallah olmaz da
çok sağolun kızlar zaten bir süredir bu uyuşmalar oluyor ama ben çok önemsemedim bugüne kadar dün yüzümde hissizlik başlayınca sabahtan aramaya başladım akşam ancak ulaşabildim doktoruma o da sağolsun beni rahatlatır diye düşünmüştüm ama öyle olmadı..
feronias sanada çok geçmiş olsun canım korku bile yetti bana, dediğin gibi canım birkaç hareket yaptırdı doktor yüz felci gibi durmuyor dedi ama nette de okuduğuma göre öncül belirtiler bunlar diyor inşallah dediğin gibi atlatmışımdır
dün doktorla konuştuğumdan beri ağzımdan sakızı düşürmüyorum, eşim sabah işe gitti ama tekrarlarsa arayacağım hemen şu anda hiç bir uyuşukluk yok çok şükür inşallah olmaz da
kızlar kızımın odasına avize almak istiyorum..odasını beyazlı pembeli yaptık..duvarlar pembe..oda takımı beyaz ama henüz perdesine ve avizesine karar veremedik..fikirlerinizi almak istedim..nasıl bişey yapsam..bildiğiniz nette site falan ya da model var mı..zaman azalıyor eksiklerini acilen tamamlamam lazım..
Kızlar eve ancak gelebildim bu akşam oğluşumun küçük amcasını askere uğurlamaya gittik
hemen bir acile gitmem gerektiğini büyük ihtimalle yüz felci geçirdiğimi söyledi ama girdiğimiz yolda trafikte çoktu ve bu kadar geç geleceğini bilmiyordum aracın bindirip hastaneye döneriz diye düşündük
askerimizi yollayınca hastahaneye gittik acildeki doktor sadece sinirlerin etkilendiğini yüz felci gibi gözükmediğini gebelikte ellerde uyuşma olabileceğini ama yüzde görülmediğini söyleyip nörolojiye yönlendirdi
kafam karışık, yüzüm uyuşuk döndüm evime
Korkuyorum çok dualarınızı esirgemeyin kızlar
Merhaba annisler telden girmeye basladigimdan beri burayi cok ihmal etmisim cogunuz belkide unutmustur beni pazartesi gunu normal kontrolume gidip acil sezeryana alinan kisi benim:))) bebisimi saglikla kucagima alayim dogum hikayemi tum ayrintisiyla yazicam size:))))
Zambak bende igdirdanim hep tek oldugmu saniyodum grupta:)))) ben dogumu balikesirde yaptim bizim ozeldeki dr lar tek tek gitmeye baslayinca igdirda daha fazla kalamadim sen nereye yolculuk yapicaksin ben 30 haftamda gelmeme ragmen 5 gunde gelebildik her sehirde kalmak istedim nerdeyse:))))
cnm bende oda için daha halısını felan almadım...avizesini ve abajurunu amcamız internetten almış geldi çokta güzel...bir bak istersen...Ay Butik Konik İncili Fiyonklu Beyaz Pembe Sarkıt 59.9TL - evmanya.com[/QUOTE
tesadüfe bak..ben de şimdi 2 model arasında kalmıştım..biri de senin bu gönderdiğin canım..odamızın duvarları pembe..mobilya beyaz..cibinlik falan da beyaz..halı olarak şeker pembesi bir peluş aldım..avize olarak bu oda dekorasyonuna sizce hangisi daha çok uyar..
kafam karışık, yüzüm uyuşuk döndüm evimekim bende bel fıtığ
Korkuyorum çok dualarınızı esirgemeyin kızlar[/QUOTE
canım bence hiç üzme kendini doktorlar saçma sapan yorumlarda bulunuyo bence sıkıntıların hepsi hamilelikten. benimde doktorum belim çok ağrıyo deyince bel fıtığı olabilir bi doktora görün demişti hamilelikten bel ağrısından daha doğal bişey olamaz nitekim bende bel fıtığı falan da çıkmadı.
bir de farkettim sen kendini çok yoruyosun asker uğurlaması çok yoğun olur saatlece dışarıda kalmışsın bence dikkat et böyle şeylere yorma kendini
günaydın annecikler mis kokulu sıpalar..
canım ağrın sürekli mi var yoksa, belli aralıklarla mı giriyor? düzenli aralıklarla giriyorsa dr git derim.
cnm bende oda için daha halısını felan almadım...avizesini ve abajurunu amcamız internetten almış geldi çokta güzel...bir bak istersen...Ay Butik Konik İncili Fiyonklu Beyaz Pembe Sarkıt 59.9TL - evmanya.com[/QUOTE
tesadüfe bak..ben de şimdi 2 model arasında kalmıştım..biri de senin bu gönderdiğin canım..odamızın duvarları pembe..mobilya beyaz..cibinlik falan da beyaz..halı olarak şeker pembesi bir peluş aldım..avize olarak bu oda dekorasyonuna sizce hangisi daha çok uyar..
cnm ikiside uyar bence ama ilki benimkinden ikincisi eltiminkinden...ikimizide amcamız almış onunki emzikli olunca benimkinide incili almış benim bebek odam zaten fiyonklu tam uydu...bence ikiside çok güzel...