2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kıjlar:)
Egelgec ihmal etme geçmış olsun kujum.
Hayırlısıyla şu günlar bi geçsede bebişlerimizi kucağımıza alsak.

kızlar kızımın odasına avize almak istiyorum..odasını beyazlı pembeli yaptık..duvarlar pembe..oda takımı beyaz ama henüz perdesine ve avizesine karar veremedik..fikirlerinizi almak istedim..nasıl bişey yapsam..bildiğiniz nette site falan ya da model var mı..zaman azalıyor eksiklerini acilen tamamlamam lazım..

gözün aydın arkadaşım. Allah analı babalı büyütsün. neden acil alındı bebeğin. belirtiler neydi. bizleri de aydınlatırsan çok seviniriz. Allah sağlıkla bebeğini kucağına alıp evine gitmeyi nasip etsin inş.

ben kızımın odasına bundan aldım
şirin duruyor
ama aydınlatması çok fazla değil
bebek odası için bence yeterli, göz önünde bulundurursun
Massive FAIRY Çocuk Sarkıt 40279/55/10 |
philips in ürünü

philips bebek odası aydınlatma diye aratırsan başka seçeneklerde çıkar

teşekkürler stellacım..çok şirinmiş..hemen inceleyeceğim diğer ürünleri de..

Herkese selam güzel anneler:)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. DOktorunu çok yadırgadım gerçekten karnı burnunda bir kadına sanırım yüz felci geçiriyorsun acil hastaneye git denilir mi :S Canım hamilelikte durum nasıldır bilmem ama ben benzer bir durumu 2 yıl önce yaz başı yaşadım. Yazlıktan dönerken saçlarımı tam kurutmadan yola çıktım cam açık 2 saate yakın yolculuk yaptım. Sabah kalktığımda sağ yüzümün sağ kolumun şiş olduğunu farkettim. Önce umursamadım işe geldim belli bir zaman sonrada uyuşmalar başladı. Akşamına acil yolunu tuttum felç olma korkusuna. Sanada yapmışlardır kollarını kaldır, düz çizgide yürü, gül ve bikaç hareket daha. Sonra birşey yok şu an için dediler eve gönderdiler. Tabi ben uzun bir süre sürekli gidip gidip aynaya bakan bir tip. Sen kontrolü elden bırakma gitmen gereken doktorlarına git. Sıcak kompleks uygulamıştım ben biraz iyi gelmişti. Ceyranda kalmamaya çalış. Bol bol sakız çiğne yüz kaslarını çalıştır. Ama bence olacak olsaydı şimdiye olurdu zaten. Bence sende atlatmışsın bu evreyi. Şu saatten sonra birşey olacağını şahsen ben düşünmüyorum. Benim gibi sürekli düşünüp kendine zehir etme hayatı. Olumlu düşün stress iyice tetikliyor bazı şeyleri.

canım çok geçmiş olsun, bence şikayetinin artmasını beklemeden git görün nörolojiye, ihmal etme..

Amcanıza da hayırlı tezkereler..

Dostum Allah muhafaza ne diyorsun ya

Günaydın kıjlar:)
Egelgec ihmal etme geçmış olsun kujum.
Hayırlısıyla şu günlar bi geçsede bebişlerimizi kucağımıza alsak.

çok sağolun kızlar zaten bir süredir bu uyuşmalar oluyor ama ben çok önemsemedim bugüne kadar dün yüzümde hissizlik başlayınca sabahtan aramaya başladım akşam ancak ulaşabildim doktoruma o da sağolsun beni rahatlatır diye düşünmüştüm ama öyle olmadı..

feronias sanada çok geçmiş olsun canım korku bile yetti bana, dediğin gibi canım birkaç hareket yaptırdı doktor yüz felci gibi durmuyor dedi ama nette de okuduğuma göre öncül belirtiler bunlar diyor inşallah dediğin gibi atlatmışımdır
dün doktorla konuştuğumdan beri ağzımdan sakızı düşürmüyorum, eşim sabah işe gitti ama tekrarlarsa arayacağım hemen şu anda hiç bir uyuşukluk yok çok şükür inşallah olmaz da

güzel anneler öncelikle merhaba ,
dün gece heralde bilinçaltımdan kaynaklanıyor olsa g,erek doğum yapıyordum açılmam 3 cm olmuştu ve karnım felaket acıyordu ama çokta acılı değildi ama çok korkuyordum rüyamdada inş rüyamda ki gibi hafif sancılı geçer :) hepimize hafif sancılı doğumlar nasip eder yüce rabbim

çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inş.

tedbiri elden bırakma sen, ama içini de rahat tut, ailemde çok fazla yüz felci geçiren var, olsaydın şimdiye olurdun , sen şimdi düşünme bunları bebişin doğunca ilk neler yapacağınızı düşün:)

cnm bende oda için daha halısını felan almadım...avizesini ve abajurunu amcamız internetten almış geldi çokta güzel...bir bak istersen...Ay Butik Konik İncili Fiyonklu Beyaz Pembe Sarkıt 59.9TL - evmanya.com

bu arada herkese günaydın...

egelgec cnm çok geçmiş olsun...korkma inş düzelirsin...bak az kaldı senin....

benimde aşırı derece dişim ağrıyor...sürekli tuzlu gargara yapıyorum uyuşuyor sonra tekrar başlıyor 1 ay daha sıksam dişimi iyi olacak...

canım benim çok geçmiş olsun ama arkadaşların dediği gibi bence öyle bi yüz felci falan olmuyorsun hamilelikten kaynaklanıyordur sonuçta baştan ayaga herşeyimiz değişiyor sen kendini dinle bakalım farklı bişeyler hissedersen gidersin tekrar minik oğlunla bol bol konuş tepkileri moral veriyo insana

ALLAH analı babalı büyütsün biran önce annesinin koynuna kavuşsun mis kokulun

herkesciklere günaydın
ah ahh arkadaşlar valla 2 haftadır sanki ben ben değilim ayaklarım ellerim çok fena hele sabahları davul gibi şişiyo belim daha sabahtan başlıyo gece wcye her saat başı kalkıyorum saga sola dönerken canım acıyo ama buna şükür yarın kızımı görcem bir aydan sonra çok özledim ne kadar oldu iiyimi doğum tarihim artık aşağı yukarı belli olur mu bir sürü soru var

bide aranızda benim gbi hamileliğinde et benleri çoğalan yada çıkan oldu mu yaa minik minik boynumda gögsümde et benleri çıktı

gelelim en zevkli bölümeee kızmın kapısüsü sepeti bandanası ne zamandır foto paylaşmıyodum

Eklentiler

• $DSC04679.JPG
    145,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSC04680.JPG
    137,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSC04681.JPG
    131 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC04682.JPG
    140,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC04683.JPG
    117,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC04684.JPG
    105,2 KB · Görüntüleme: 44

Eklentiler

• $1.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $3.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 45

günaydın annecikler mis kokulu sıpalar..

canım ağrın sürekli mi var yoksa, belli aralıklarla mı giriyor? düzenli aralıklarla giriyorsa dr git derim.

sabaha doğru ağrım geçmişti sabak tekrar başladı yarım saat kadar devam etti eşimle baya panik olduk hemen kuaförümü aradım ağdaya gittim o arada geçti korkudan geri gitmiş olabilir sancılarım eşim işe gitti beklemedeyim bende çok çok artmadan gitmek istemiyorum doktora

Merhabalar
ben de azzzzzzzz sonra bebegini kucagına alacak anne adayıyım
sizlerle paylaşak istediğim bir sorum var. demir eksikliği var ben de günde 2 tablet kullanıyorum.
ancak yetmiyor. 3 gün öncesine kadar hmm nasıl diyeyim :26: fazla demirin atımında renk değişikliği (gayta) görüyordum. ancak 3-4 gündür her şeyin rengi normal. bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim. yarın DR gideceğim ancak içim içimi yiyor. böyle bir problem? yaşayan var mı aranızda?

egelgec cok gecmıs olsn canm.allahın ıznıyle bısey olmaz o uyusmalar cogumuzda oluyordur sıcak bastıkca balkona cıkıyoruz halıyle ruzgar etkılıo tek taraflı uyuyoruz bnce olur ole seyler.norolojıye gıdersn ıcın rahatlr en azındn.bnde olunca sakız cıgnıyorm ıı gelıo yuz kaslarını calıstırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…