2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım, inş sıkıntısız kalan günlerini de atlatırsın. sadece tuz mu tetikliyormuş bu kireçlenmeyi..

bebişler büyüdü iyica ölçümler zorlaşıyor dr için.. sağlıkları yerinde olsunsa kilolarını doğunca öğreniriz, süt verir tombik yaparız onları..

benimde aklıma geliyor sürekli. özellikle de ani kanamam olursa nasıl olur diye. bineceğimiz bütün arabaları batırırız herhalde..

suyum felan gelirse ilk işim dr aramak olur sanırım..

hiç düşünmemek lazım bunları, düşündükçe karmaşıklaşıyor, ben zaten panik anlarında ne yapacağımı bilemiyorum elim ayağım birbirine giriyor..

Nasılsınız
gecmıse goz gezdırdım adını hatırlayamadım ama aramızdan bı arkadasımız da yavrusunu kucagına almıs gozu aydın olsun ıns..
Bızımde bugun kontrolumuz vardı çatı muayenesı olurum sanmıstım ama 37. Haftada dedı dr
bıde ben hem ozele hem devlt.hast.kontrole gıdıyorum 1 hafta once özelde 2350gr olan bebegım bı hafta sonra devlette 2300 gr çıktı bısey alamadım ya neden bu kadar fark çıkar kı

Bizde dokrordan geldik kızım 35+2 de 2725 ve boyu da 49 cm,toplamda 20 kilo almışım doktor idrara fln bakacak kana bakacak böyle yani bizim kızın yanına nazından varılmıyo yine yüzünü göstermedi olsun napalım buna da şükür

canım bende yalnızım evde ama ayın 2 sinde annem gelecek inşallah sonrasında yanımda olacak. eğer gelecek kişi annense hertürlü rahat edersin ama başka biri olacaksa ... annem gelene kadar bi durum olursa atlar taksiye giderim yapacak bişey yok... zaten annem olsa da yurt dışında olduğum için pek değişen bişey olmazda, sadece psikolojik olarak iyi olur ... en iyisi kocişler evdeyken yakalanmak olsa gerek

canım zorda olsa iyi biraz uyuyabilmişsin. şimdi nasılsın? önemli bişey değildir umarım...

ayyyy 7 güncük mü, çok az kalmış kavuşmanıza maşallah

maşallah kızına canım ne güzel büyümüş öyle 38 den sonra alabiliriz demiş doktorun sezeryan mı olacaksın canım sen, niye senin tercihin mi yoksa mecburiyetten mi :44:

sezeryanın bu yanı iyi ya bebişin ne zaman geleceğini biliyorsun her an tetikte beklemiyorsun, birde acısız doğum kısmı iyi

( hep normal doğum istedim. Allah biliyorya. psikolojimi o yönde besledim. Ama dr hanım bebeğin büyük olması sebebi ile onu tehlikeye atamayacağını söylüyor. sezeryanla 15 gün yatmak,bakılmak beni çıldırtıyor( acısız doğum olsa nolur ki . normalde biliyorsun bitecek 3-4 saat sonra o acı. sezeryan ise acizlenmek(

korkuyorum. herşey değişecek. evdeki ses nefes değişecek. benim çantamın boyutu bile. yalan yok çok korkuyorum bu yükün altında kalmaktan.

Allah kolay ve güzel olan ney ise ikiniz hakkında onu nasip etsin inşallah güzel anne

bu arada herkese merhaba güzel anneler ve minik civcivler
bizde doktor kontrolümüze gittik,herşey yolunda çok şükür küçük bi ultrason aletiyle oğlumu gösterdi doktor teyzemiz... çok tatlıydı özlemişim onu nihayet merakımız gitti ve oğluşum dönmüş, ben ısrarla dönmediğini sanıyordum ama ayakları tam benim dediğim yerde çıktı iyi ki dönmüş çünkü dönmeyipte sezeryan olmak zorunda kalmak istemiyordum ama tabi hayırlısı diyorum, hiçbişey belli olmaz. ama yine de şartlardan birinin oluşmuş olması beni rahatlattı bide alttan sıvı örneği alıp iltihap, enfeksiyon falan var mı doğum esnasında bebeğe bulaşma riski olan ona bakacaklar duruma göre antibiyotik başlatılıyormuş.. inşallah onda da bi sorun çıkmaz.. randevular artık haftaya düştü. haftaya tekrar gideceğiz ama doktorumuz 1 hafta izindeymiş başka birine randevu aldık. zaten yakın zamanda oğluşumun yaramazlık yapacağını düşünmüyorum
ayyy ne çok konuştuk çenemiz düşmüş teyzeler kusura bakmayın

korkuyorum. herşey değişecek. evdeki ses nefes değişecek. benim çantamın boyutu bile. yalan yok çok korkuyorum bu yükün altında kalmaktan.
canım hakkında hayırlısı olsun, herzaman bizim istediğimiz şeyler olmayabiliyor. o yüzden içini rahat tut bebişinin tehlikede olmasını istemezsin tabi ki onun için iyisi böyleymiş. bazıları sezeryandan sonrada gayet iyi geçiriyorlar belki seninde öyle olur, inşallah. benim arkadaşım hemen ayaklandı tabi ağrısı sızısı oldu ama yanında da kimsesi de yoktu. yengem de normal yaptı ama doğum anında başka bişeyden dolayı ameliyat gibi bişey geçirmişti sonrası zor geçti. yani bilemeyiz hangisi iyi.. en iyisi hayırlısı diyelim öyle olsun...
evet herşey değişecek ama mutluluk neşe gelecek inşallah. merak etme. hatta bazen şöyle diyeceğim aklıma geliyor "niye bukadar beklemişim ki oğlumu kucağıma almak için". hepimiz çok iyi anne olacağız inşallah

Dostum inşallah dediğin gibi olur herşey. öpüyorum

canım ben kızımı normal doğum ile dünyaya getirdim ve tam 38 gün oturamadım. keşke sezeryan ile olsaydı dedim belki daha iyi olacaktım.şimdi oğlum yan yatıyor ne olacak bilmiyorum...
arkadaşım sezeryan olmasına rağman 20. günde bize hizmet bile etti gittiğim de hiçte bir şikayeti yok..
Allah hayırlısını versin sağlıcakla inşallah...

,Aynen inşallah eşlerimiz yanımızdayken evde gelir sancımız yada suyumuz.
Ama ya hareket edemeyecek kadar sancımız olursa tlf falan açamazsak diyekorkuyorum ben

,Aynen inşallah eşlerimiz yanımızdayken evde gelir sancımız yada suyumuz.
Ama ya hareket edemeyecek kadar sancımız olursa tlf falan açamazsak diyekorkuyorum ben

yok kız o sancılar ortalama 50 sny sürüyor yani o 50 sny boyunca hareket edemesek bile sonrasında açarız.sürekli sancımız olmuyor ki bir geliyor hoplatıyor sonra gidiyor rahat nefes aldırıyor korkma o kadar kötü olmuyor yani

ayy hiç sormaa 4-5 gün sonra memlekete gidicem yawrumu komple bakıtacam en son 5aylıkkken görmüştüm burdaki ultrasonlar çok dandik doktor ne derse koyun gibi dinliyorum sinir bir durum inşlh bebek gelişmiştir canım cewap için saol

bende oleyım canm normalmıs 36 dan sonra bırkac kılo vermekte normal dıe okudum netten iştahım kapandı benmde öncekı gıbı deıl.belkı bebıslerımız bızden alıyordur kıloları:))

ayy inşlh alsın kilolarımı kızım :) çünkü sayesinde baya kilo aldım :)

canım bence cok yanlış düşünüyorsun
normal doğum yapıp da acizlenen insan da çok sezeryan yapıp 4 saat sonra ayakta olan da çok.
bana dr daha hasta sezeryana girmeden sonrasını düşünüyor vücut şartlanıyor acı çekmeye demişti.
arkadasımın içli dışlı çok fazla dikişi vardı normal doğum diye ısrar etti bebeğinin başı zedelendi bir yandan sırf sezeryana sokmayın beni diye dr la inatlaştı sonradan çok pişman oldu kaç gün oturamadı bebege bısey oldu korkusu çekti neyseki bebek iyiydi.

kimin hangi doğumla birilerine muhtaç olacagını tabiki Allah bilir, bize hayırlısını dilemek kalıyor.

bana dr zorunlu sezeryan olacagımı söyledi ikiz bebeklerde normal doğumun riskli olabileceğini bu riski göze alamayacagını söyledi, o saatten sonra da acıkcası aklıma hiç keşke normal yapsaydım düşüncesi gelmedi. nasıl iyi olacaksak öyle olsun

bence o an gelmeden bunun için üzülme bak ne güzel bebeğin iyi kilo almış, beslenmiş.

Kimse kendini sartlandirmasin normal veya sezeryan ..allah hayirlisini versin...kisiden kisiye degisir agri sizi..ben 2.gunu aysga kalktim kizlar ama belli etmedim yoksa herkes gozunde kalirsin siz nazinizi cekin agriniz varsa bile nazlanin..ama normal dogum gibisi yok allah herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…