2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler güzel annecikler :) epeydir yazamıodum. Ama sürekli takipteyim. Bi arkadaşımızda doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün. Bir an önce küvezden çıksın inşallah.
Bebişlerine oda alanlar, cici alanlar sağlıkla kullansın.
Cep tel giriorum hep alıntı yaparken zor oluo:KK43:
Bi de oğluşumu gördüm bugün kontrolümüz vardı gayet ii durumumuz. Artık 15 günde 1 gitcez :) yüzünü gösterdi bu sefer çok mutlu oldum:)

kızlarrrrrr ölüyorum nolur biri bişey desin karnımın alt tarafı kasıklarıma doğru acayip acıyor bıçak kesiği gibi ağrımı acımı anlamıyorum hareket edemiyorum saat 10 dan beri devam ediyo ne yapsam bilemedim sancı dediğiz şey buna benzer mi yok sa adet sancısı gibi mi oluyo?????????????

Hastanede dogumda giymek icin aldigim pembiss pembis renkteki pijama takimini giydim bi rahatlik bi moral geliverdi bana.pembis pembis dolasiyom evde.:KK16: renklerin insani etkiledigine inaniverdim boylece

kızlarrrrrr ölüyorum nolur biri bişey desin karnımın alt tarafı kasıklarıma doğru acayip acıyor bıçak kesiği gibi ağrımı acımı anlamıyorum hareket edemiyorum saat 10 dan beri devam ediyo ne yapsam bilemedim sancı dediğiz şey buna benzer mi yok sa adet sancısı gibi mi oluyo?????????????

bu kadar keskin bir sancın varsa ve kaç saattir devam ediyorsa doktora git bence
nts ye soksunlar seni sancı durumuna baksınlar
Allah yardımcın olsun

Cok gecmiss olsun.sureklimi agriyor yada aciyor.cok canini yakiyorsa bi acile gidiversen mi

Kimse kendini sartlandirmasin normal veya sezeryan ..allah hayirlisini versin...kisiden kisiye degisir agri sizi..ben 2.gunu aysga kalktim kizlar ama belli etmedim yoksa herkes gozunde kalirsin siz nazinizi cekin agriniz varsa bile nazlanin..ama normal dogum gibisi yok allah herkese nasip etsin..:KK16::KK16::KK16::KK16:

Alpine kesinlikle katiliyorum nazlanma sansiniz var ise bunu sonuna kadar kullnin.bebisinizle vakit gecirin birakin isler yemekleri size yardim etmeye gelenler yapsin.yaninizda birileri bulanmayacak olanlara da Rabbim yar ve yardimcisi olsun.benim yanimda en fazla 2 3 gun birileri olur sonra esim ben ve bebisim basbasa kaliriz.

Kızlar eve ancak gelebildim bu akşam oğluşumun küçük amcasını askere uğurlamaya gittik
23.30da binecekti ama saat 02.30da gelebildi otobüsü :KK43:

yüzümdeki uyuşmayı sormak için doktoruma akşam üstü ulaşabildim
tam da otogara gidiyorduk
hemen bir acile gitmem gerektiğini büyük ihtimalle yüz felci geçirdiğimi söyledi ama girdiğimiz yolda trafikte çoktu ve bu kadar geç geleceğini bilmiyordum aracın bindirip hastaneye döneriz diye düşündük
askerimizi yollayınca hastahaneye gittik acildeki doktor sadece sinirlerin etkilendiğini yüz felci gibi gözükmediğini gebelikte ellerde uyuşma olabileceğini ama yüzde görülmediğini söyleyip nörolojiye yönlendirdi

gecenin bu saatinde nörolojide in cin top oynuyordu

şikayetim artarsa direk nörolojiye başvurmam gerektiğini söyledi
kafam karışık, yüzüm uyuşuk döndüm evime
Rabbim inşallah kötü hastalık göstermez bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı :KK43:
Korkuyorum çok dualarınızı esirgemeyin kızlar :KK43:

Facede olmayan arkadaşlar için yazıyorum bir eylül annesi daha doğum yaptı acil sezaryenla genel olarak bebek iyi ama kuveze alınmış dua edin 3 bebegimiz oldu

alppinden başka doğum yapan var mı?

Merhaba annisler telden girmeye basladigimdan beri burayi cok ihmal etmisim cogunuz belkide unutmustur beni pazartesi gunu normal kontrolume gidip acil sezeryana alinan kisi benim:))) bebisimi saglikla kucagima alayim dogum hikayemi tum ayrintisiyla yazicam size:))))

Zambak bende igdirdanim hep tek oldugmu saniyodum grupta:)))) ben dogumu balikesirde yaptim bizim ozeldeki dr lar tek tek gitmeye baslayinca igdirda daha fazla kalamadim sen nereye yolculuk yapicaksin ben 30 haftamda gelmeme ragmen 5 gunde gelebildik her sehirde kalmak istedim nerdeyse:))))

Kızlar eve ancak gelebildim bu akşam oğluşumun küçük amcasını askere uğurlamaya gittik

hemen bir acile gitmem gerektiğini büyük ihtimalle yüz felci geçirdiğimi söyledi ama girdiğimiz yolda trafikte çoktu ve bu kadar geç geleceğini bilmiyordum aracın bindirip hastaneye döneriz diye düşündük
askerimizi yollayınca hastahaneye gittik acildeki doktor sadece sinirlerin etkilendiğini yüz felci gibi gözükmediğini gebelikte ellerde uyuşma olabileceğini ama yüzde görülmediğini söyleyip nörolojiye yönlendirdi

Rabbim inşallah kötü hastalık göstermez bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı :KK43:

canım çok geçmiş olsun, bence şikayetinin artmasını beklemeden git görün nörolojiye, ihmal etme..

Amcanıza da hayırlı tezkereler..

Merhaba annisler telden girmeye basladigimdan beri burayi cok ihmal etmisim cogunuz belkide unutmustur beni pazartesi gunu normal kontrolume gidip acil sezeryana alinan kisi benim:))) bebisimi saglikla kucagima alayim dogum hikayemi tum ayrintisiyla yazicam size:))))

Zambak bende igdirdanim hep tek oldugmu saniyodum grupta:)))) ben dogumu balikesirde yaptim bizim ozeldeki dr lar tek tek gitmeye baslayinca igdirda daha fazla kalamadim sen nereye yolculuk yapicaksin ben 30 haftamda gelmeme ragmen 5 gunde gelebildik her sehirde kalmak istedim nerdeyse:))))

aa canım senmiydin doğum yapan arkadaş... faceten takip ediyorum ama burdaki kullanıcı adını bilmiyordum.. geçmiş olsun tekrar, inş en kısa zamanda bebişin küvezden çıkar ve kucağında bebişin evine dönersin.

günaydın annecikler mis kokulu sıpalar.. :emir_bebek::emir_bebek:

sürekli ağrıyan bişey ama biraz hafifledi sanki gündüz de böyle devam ederse giderim artı doktora

canım ağrın sürekli mi var yoksa, belli aralıklarla mı giriyor? düzenli aralıklarla giriyorsa dr git derim.

Son düzenleme:
herkese günaydın guzel anneler
bugünü de aksam edersem hayrlısıyla ıns
perş cuma ıcın rapor alacagım haftasonuyla bırlıkte 4 gun evde olacagım ıns:)
haftaya da yıne ıyı olursam işe 3 gün gelirsem 2 gun rapor alıp 36haftamı tamamlayıp ızne ayrılacagım ıns:)
neyse bu haftayı bıtıreyım de haftaya Allah büyük

tam aksine sezeryan için gecelik daha uyugunmuş. Pijamanın lastiği dikiş yerine gelip rahatsız edebiliyormuş. Aslında şimdiki aklım olsa hiç pijama almaz direkt gecelik alır geçerdim.Her iki doğum şeklindede en rahatı bence.

Ben de doğumlarda geceliğin tercih edilmesinden yanayım.Pijamayı sıyırıp toplamak işkence gibi gelecek size.İlk doğumum sezeryanla oldu ve hiç pijama giymedim.Gecelikle öyle rahat ettim ki anlatamam.

sağolun kızlar..ben 1 tane gecelik almıştım..o zaman hemen 2. yi de alayım..zaten 2 tane yeter heralde..olmadı evdeki önü düğmeli diğer geceliğimi de alırım yanıma..fazlasıyla iş görür..

Dostum Allah muhafaza ne diyorsun ya

canım bence cok yanlış düşünüyorsun
normal doğum yapıp da acizlenen insan da çok sezeryan yapıp 4 saat sonra ayakta olan da çok.
bana dr daha hasta sezeryana girmeden sonrasını düşünüyor vücut şartlanıyor acı çekmeye demişti.
arkadasımın içli dışlı çok fazla dikişi vardı normal doğum diye ısrar etti bebeğinin başı zedelendi bir yandan sırf sezeryana sokmayın beni diye dr la inatlaştı sonradan çok pişman oldu kaç gün oturamadı bebege bısey oldu korkusu çekti neyseki bebek iyiydi.

kimin hangi doğumla birilerine muhtaç olacagını tabiki Allah bilir, bize hayırlısını dilemek kalıyor.

bana dr zorunlu sezeryan olacagımı söyledi ikiz bebeklerde normal doğumun riskli olabileceğini bu riski göze alamayacagını söyledi, o saatten sonra da acıkcası aklıma hiç keşke normal yapsaydım düşüncesi gelmedi. nasıl iyi olacaksak öyle olsun

bence o an gelmeden bunun için üzülme bak ne güzel bebeğin iyi kilo almış, beslenmiş.

Bu saatten sonra kendi iyiliğimi düşünmem zaten mümkün değil teyzesi. Onun sağlığı için şuan nasıl sabrediyorsam,33.haftada alınacak bebeğime ısrarla o sancılara katlanıp nasıl bugüne getirmeyi mevlam nasip ettiyse sezeryanı da aynı o sabırla alt edeceğim inş. Allah hakkımızda kolay ve güzel olanı nasip etsin.

X