Herkese sağlıklı mutlu bir gün diliyorum:)
Face grubunda yazmıştım ama orada olmayanlar için bide burada sorayım dedim. Aranızda Zinnat 500mg antibiyotik kullanan oldu mu hiç?
ben kızımı emzirirken kullanmıştım bu ilacı. faranjit sorunum olduğu için vermişlerdi.kimse mi kullanmadı bu ilacı? Tırstım bak şimci :/
sorma tatlım harbi tosunD normal alamam dedi. sezeryan epidural olup anı yaşa psikolojin kaldırırsa dedi. sıkıntımız yok hamdolsun. 4,250 kg şuan. heyecanmı korkumu sevinçmi kaygımı ne ararsan var bende şuan. Allaha emanet herşeyimiz
ben hala çalışanlar kervanındayım ancak izinli olsamda yanıma kimseyi istemem canım..selam hanımlar doğum iznine ayrıldım artık evin tadını çıkarıyorum yanımda kalması için şimdilik kimseyi istemedim siz de durumlar nasıl gündüzleri yanınızda birileri oluyor mu? ben doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum sancım tuttuğu anda ararım eşimi diyorum ama yine de kararsızım sizce ne yapmalıyım?
maşallah kuzuna, bizde hayırlısıyla vakti zamanında alırız inş kuzularımızı kucaklarımıza.Kizimi uyuttummmm gunduzleri uyuyuor melegim sadece gece uyanik yatirmiyor bizi uykusuz her gece sarkisini dinliyoruzzzzz
iyi günlerde kullanın canım aldıklarınızı.. oh kendi süslerinizide almışsınız bir kuzucuk kalmış beklenen..Merhaba arkadaslar heroes iyi masallah biz run babaannemiz le carsiya ciktik 12 den 5 e kadar gezdik iyi dayandik masallah eksiklerimizi bitirdik kapisusu mvlutfte dagitacagimiz. Sekerlerimizi koymak icin kapisusuyle takim sepet tirnak makasi burunaspiratoru emzirme sutyeni bebegimin deterjanini koymak icin kutu ikmize takim TAC bitti artik bebegimi bekliyoryz
geri sayım başladı hadi hayırlısı canım.. bebişine de maşallah eve avuca gelir bir bebek olmuş..güzel anneler sa. gününüz hayrolsun. doktora gittim yeni geldim. haftaya pazartesi gel son kez , olmadı salı çarşamba istediğin birgün alırız bebeğini sezeryanla dedi. benim için son 7 gün başladı:) öpüyorum sizleri
kimse mi kullanmadı bu ilacı? Tırstım bak şimci :/
günaydın kızlar öncelikle minik yavrucuklarınıza sağlık diliyorum. doğumuma 1 ay kadar kaldı ama ben 2 haftadır aynı kilodayım bebek gelişmiyor olabilirmii anlamadım :26: varmı benzer durumu yaşayanlar ?
bende oleyım canm normalmıs 36 dan sonra bırkac kılo vermekte normal dıe okudum netten iştahım kapandı benmde öncekı gıbı deıl.belkı bebıslerımız bızden alıyordur kıloları:))
selam hanımlar doğum iznine ayrıldım artık evin tadını çıkarıyorum yanımda kalması için şimdilik kimseyi istemedim siz de durumlar nasıl gündüzleri yanınızda birileri oluyor mu? ben doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum sancım tuttuğu anda ararım eşimi diyorum ama yine de kararsızım sizce ne yapmalıyım?
bebekler hıçkırırmı ki? ben hiç hissetmiyorum.
ooo hemde nasıl hıçkırıyor anlatamam karnım pıt pıt atıyor bazen günde 2 defa bile hıçkırdığı oluyor
güzel anneler sa. gününüz hayrolsun. doktora gittim yeni geldim. haftaya pazartesi gel son kez , olmadı salı çarşamba istediğin birgün alırız bebeğini sezeryanla dedi. benim için son 7 gün başladı:) öpüyorum sizleri
hiçbişe kalmamış 7 gün ne ki oh ne güzel sağlıkla doğsun bebişin geri sayım başladı
kızlar evde yanlızken doğum sancınız tutarsa neler yapacağınızı hiç düşünüyormusunuz.
benim aklıma komik şeyler geliyor bazen :)))))))
her şey olabilir her an suyumuz gelebilir. çarşıda, markette, akrabmızda, arkadaşımızda, lokantada :))))))))
O pıt pıtlar hıçkırıkmıydı, o zaman benim oğlan bayağı hıçkırıklı bir bebek olacak :)), gece beni uyutmuyor o pıtırtılar
O pıt pıtlar hıçkırıkmıydı, o zaman benim oğlan bayağı hıçkırıklı bir bebek olacak :)), gece beni uyutmuyor o pıtırtılar