2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sorma tatlım harbi tosun :KK70:D normal alamam dedi. sezeryan epidural olup anı yaşa psikolojin kaldırırsa dedi. sıkıntımız yok hamdolsun. 4,250 kg şuan. heyecanmı korkumu sevinçmi kaygımı ne ararsan var bende şuan. Allaha emanet herşeyimiz

maşallah yavruşa :) ne güzel olur doğar doğmaz görsen
Allah yardımcın olur hiçbirşeycikler anlamadan bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benim :KK70:

selam hanımlar doğum iznine ayrıldım artık evin tadını çıkarıyorum yanımda kalması için şimdilik kimseyi istemedim siz de durumlar nasıl gündüzleri yanınızda birileri oluyor mu? ben doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum sancım tuttuğu anda ararım eşimi diyorum ama yine de kararsızım sizce ne yapmalıyım?
ben hala çalışanlar kervanındayım ancak izinli olsamda yanıma kimseyi istemem canım..
Kizimi uyuttummmm gunduzleri uyuyuor melegim sadece gece uyanik yatirmiyor bizi uykusuz her gece sarkisini dinliyoruzzzzz :KK1::KK1::KK1:
maşallah kuzuna, bizde hayırlısıyla vakti zamanında alırız inş kuzularımızı kucaklarımıza.
Merhaba arkadaslar heroes iyi masallah biz run babaannemiz le carsiya ciktik 12 den 5 e kadar gezdik iyi dayandik masallah eksiklerimizi bitirdik kapisusu mvlutfte dagitacagimiz. Sekerlerimizi koymak icin kapisusuyle takim sepet tirnak makasi burunaspiratoru emzirme sutyeni bebegimin deterjanini koymak icin kutu ikmize takim TAC bitti artik bebegimi bekliyoryz
iyi günlerde kullanın canım aldıklarınızı.. oh kendi süslerinizide almışsınız bir kuzucuk kalmış beklenen..
güzel anneler sa. gününüz hayrolsun. doktora gittim yeni geldim. haftaya pazartesi gel son kez , olmadı salı çarşamba istediğin birgün alırız bebeğini sezeryanla dedi. benim için son 7 gün başladı:) öpüyorum sizleri
geri sayım başladı hadi hayırlısı canım.. bebişine de maşallah eve avuca gelir bir bebek olmuş..

Merhaba eylül anneleri biz cuma günü olan kontrolümüze bugün gittik, gece genital bölge kaşıntısı ve sürekli tuvalet ihtiyacımdan dolayı hiç uyuyamadım, sabahta dayanamadım kocamla doktora gittik, iltihaplanma varmış krem, fitil ve antibiyotik verdi, bir de bebeğimin eşinde kireçlenme vardı doktor tuzu kes demişti bende azaltmıştım, ama iyice artmış bu kireçlenme doktor eğer tuz yersen bebeğinin hayatı tehlikeye girecek dedi çok korktum, sıfır tuz artık bir gram bile yok dedi :KK43: çok üzüldüm hiç yemem Artık yavrucuğuma bir şey olmasın yeterki, Nst ye girdik kalp atışlarımız da normal 130- 150 arası gidip geliyor, ne güzel atıyor prensesimin kalbi pıt pıt :)

Birde çatı muayenemizi olduk korkacak hiçççççç bir şey yokmuş makasa yattım 2 saniyede eliyle yokladı bitti, normal doğuma fiziksel olarak çok müsaitmişim, rahimin gayet esnek olduğunu, hatta 1 parmak açılma olduğunu söyledi, önümüzdeki hafta salı günü tekrar gideceğiz, yalnız bizim doktor artık kilo falan söylemiyor kocişim sordu ama doğunca öğrenirsiniz artık söylemem dedi, çok tuhaf bir kadın Ama çok bilgili ve deneyimli :)

günaydın kızlar öncelikle minik yavrucuklarınıza sağlık diliyorum. doğumuma 1 ay kadar kaldı ama ben 2 haftadır aynı kilodayım bebek gelişmiyor olabilirmii anlamadım :26: varmı benzer durumu yaşayanlar ?

senin gibiyim canım 20 gündür hiç kilo almıyorum ve bebeğimin kilo alıp almadığını merak ediyorum. Doktorum bugün izinli olduğu için yarın kontrole gideceğim. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim

bende oleyım canm normalmıs 36 dan sonra bırkac kılo vermekte normal dıe okudum netten iştahım kapandı benmde öncekı gıbı deıl.belkı bebıslerımız bızden alıyordur kıloları:))

Benimde bu aralar iştahım kapandı. Sıcaklardanmı bebiştenmi anlamış değilim. Sabah akşam süt içerdim artık sadece akşamları içiyorum.

selam hanımlar doğum iznine ayrıldım artık evin tadını çıkarıyorum yanımda kalması için şimdilik kimseyi istemedim siz de durumlar nasıl gündüzleri yanınızda birileri oluyor mu? ben doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum sancım tuttuğu anda ararım eşimi diyorum ama yine de kararsızım sizce ne yapmalıyım?

Çalışmıyorum evdeyim yanımda kalan biri yok. Evime yakın biride yok. Eşimin çalıştığı yer evimize arabayla 5 dk bir şey olursa onu arayacağım artık yapacak bir şey yok. Annem ve kayınvalidemler çalıştıkları için şuan yanımda kalamıyorlar. Senelik izinlerini doğumuma göre ayarlayacaklar. ilk 15 gün annem ikinci 10 yada 15 günde kayınvalidem yanımda kalacak bir aksilik bir sıkıntı olmazsa inşallah.

Merhaba güzel anne adayları, Bugün kendimi çok iyi hissediyorum Maşallah, doğum iznim bu hafta başladı ve annemlerdeyim boş kaldıkça kendimi iyi hisseddikçe kışa hazrılık yapıyorum bugün ilk defa karışık turşu kurdum çok güzel görünüyor :), Bebişede bahçede yürümem hareket iyi geldi sanırım, inş oğlumla yakında kavuşacağız onu sabırsızlıkla bekliyorum :)

kızlar evde yanlızken doğum sancınız tutarsa neler yapacağınızı hiç düşünüyormusunuz.
benim aklıma komik şeyler geliyor bazen :)))))))

her şey olabilir her an suyumuz gelebilir. çarşıda, markette, akrabmızda, arkadaşımızda, lokantada :))))))))

nasılsınız eylülün güzel anneleri burası çok sıcak ve bunaltıcı hala şapr şapır terliyorum gece bütün camlar açık ama bi gram rüzgar yokk yarın gece annemle babam gelecek benden mutlusu yok babam iki gün kalcak ama olsun oda yeter cuma günüde kontrolüm var acaba doktorum sez tarihini belirler mi o heycan sardı beni iki gündür takvim elimde şu gün olsa bu gün olsa diyip duruyorum(bebişim ters ondan normal şansım yok malesef:KK43:)

kilo almadım diyen arkadaşlar var bebişin alıp almadığını merak eden ler ben de aynı şeyi düşünüyorum gecen ayda bir kilo almıştım bebeğinde 700 gr almıştı ama sanki bu kontrolde almamıştır gibi geliyo çünkü gecen aya göre iyi beslendiğmi düşünmüyorum cuma günü öğrenecem artıkk merakla bekliorum bebişim nasıl

hepinizi öpüyorum göbüşlerinizden:KK16:

güzel anneler sa. gününüz hayrolsun. doktora gittim yeni geldim. haftaya pazartesi gel son kez , olmadı salı çarşamba istediğin birgün alırız bebeğini sezeryanla dedi. benim için son 7 gün başladı:) öpüyorum sizleri

hiçbişe kalmamış 7 gün ne ki oh ne güzel sağlıkla doğsun bebişin geri sayım başladı:KK1:

kızlar evde yanlızken doğum sancınız tutarsa neler yapacağınızı hiç düşünüyormusunuz.
benim aklıma komik şeyler geliyor bazen :)))))))

her şey olabilir her an suyumuz gelebilir. çarşıda, markette, akrabmızda, arkadaşımızda, lokantada :))))))))

sen böyle yazınca bi garip oldum ben eşimin telefonuna doktorumun telefonuun ve evimize en yakın taksi durağının numarasını kaydettirdim.kendi evimin telefonunun duvarına da taksi numarasını yapıştırdım şimdilik böyle hazırlık yaptım ama o an neler olur bilemiyrum :KK1: inşallah evde gelir eşim evdyknn oyy tırstım bi ann

O pıt pıtlar hıçkırıkmıydı, o zaman benim oğlan bayağı hıçkırıklı bir bebek olacak :)), gece beni uyutmuyor o pıtırtılar

o hıçkırıkları ben daha cok afedersnz makatıma doğru hissediyorum düzenli bişekilde oluyor ortalama 10 12 kere oluyor bana da burda bi arkdaş demişti hıçkırıyor diye bende billmeyenlerdendim

O pıt pıtlar hıçkırıkmıydı, o zaman benim oğlan bayağı hıçkırıklı bir bebek olacak :)), gece beni uyutmuyor o pıtırtılar

evet canım aynen öyle benimde bazen gece yatağa girince başlıyor pıtpıtlarım kıyamam nasılda hıçkırıyorlar öyle güzelki uzanıp öylece izliyorum hep:KK16:şu an göbüşümü delecek kızım neredeyse kıpır kıpr:emir_bebek::nazar:

doktorum doğum konusunda kararı bana bıraktı gibi. eger ıstersem sezaryen yapacak. kararsızım.
normal doğumdan korkmuyorum aslında ama sadece belırsız bır zamanı bekleme fıkrı kotu. ne zaman nerede nasıl sorularının cevabı yok

Arkadaşlar merhaba,
Bugün kontrolüm vardı. Bebişim 2520 gram olmuş. Nst çekimim vardı çok şükür şimdilik sancı falan çıkmadı. Doğum için ortalama 25 gün verdi. Suyum gayet iyiymiş. Yalnız bebek hala dönmemiş yürüyüş yapmamı önerdi. 10 gün sonra tekrar nst çekimi için gün verdi ve tabi çatı muayenesini de o zaman yapacakmış. on gün sonra gittiğimde halen dönmemiş olursa sezaryen için gün verir mi diye aklımdan geçmedi değil. Tabi bir de çatı durumu var o ne durumda belli değil.

X