2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar... Uzun zamandır okuyorum, yazmaya fırsatım olmamıştı. Çok az kaldı kavuşmaya inşallah :KK49:
Dün dr kontrolüm vardı. Bebeğim 3000 g olmuş :nazar: Nasipse doğum normal olacağı için beklemedeyiz, tarih belli değil. Sizleri de okuyorum, hepimizde artık sıkıntılı günler yaşıyoruz, mis kokulularımıza kavuşunca hepsi geçecek inş.

maşallah kuzuna :nazar: ben en son 36+1 de gitmiştim 2920 gr 48 cm di.haftasıyla uyumlu çıktı normalde 10 gün falan önden gidiyodu, nst de sancı çıkmadı.sen girdin mi nst ye.ben yarın gidicem kontrole çatı muayeneside olacak bişeyler netleşsin istiyorum artık çatlıyorum meraktan ne zaman doğurcam , normal mi sezeryan mı ? suyum mu gelcek nışanım mı. eşim evde mi olur işte mi ? doğumdan hemen sonra göbeğim gider mi :KK1: gibi bi dünya soru var kafamda çoook heyecanlıyım

kızlar merhabalar..kaç gecelik veya pijama aldınız..her birinden 2şer tane mi almak lazım..şaştım kaldım..
ben bi tane gecelik aldım doğumdan sonra giymek için.ablamın doğum yaptığı geceliğide koydum çantama normal doğum olursa doğumdan önce giymek için.2 takımda pijama aldım

kızlar merhabalar..
kaç gecelik veya pijama aldınız..her birinden 2şer tane mi almak lazım..şaştım kaldım..

canım bana arkadsaslarım alsmtı bıtane pıjama
ondan harcte 2 gecelık bır sabahlık bır pıjama aldım
aslında abartmsta olabılırm ama uygun seyler aldım geneldee
pıjamaları zaten sonrasında da gıyerım göbek hemen ınmıyo
gecelık gyme alskanlıgım normalde de yok dogumda kullanır sonra yıkar kaldırırım ınsallah

Selam kızlar
Ben de bugün 35+4 haftalığım inşallah iikizlerde tahmini doğum 36 ya da 37 oluyormus 37 den sonra dr bekletmem dedi bu cumartesi son randevu sonra gün karrlaştıralım dedi beni de bi heyecan bastı bu hafta doğum olmazsa heralde haftaya kesin gibi :18:
Saglıcakla kucagımıza alalım inş bebeklerimizi hepimiz
İlk kez kasılma neymiş onu da gördüm dün karnım yumurta gibi oldu ve nefesim kesildi neyseki bida olmadı zatn artık ara ara olacak sanırım
Son doz ciğer geliştiricileri de gecen hafta vurundum faydası olur umarım
Ben sezeryan dedıgı için dr 2 gecelik 1 pijama koydum ameliyatlı wc de pijama indir çek sonda olacak vs hastanede gecelik getir dedi

selam hanımlar doğum iznine ayrıldım artık evin tadını çıkarıyorum yanımda kalması için şimdilik kimseyi istemedim siz de durumlar nasıl gündüzleri yanınızda birileri oluyor mu? ben doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum sancım tuttuğu anda ararım eşimi diyorum ama yine de kararsızım sizce ne yapmalıyım?

bende doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum.zaten eşim iki haftadır izinde bu hafta da evde.sonrasında zaten arabayla gidecek işe işyeri yakın.kayınvalidem de alt katta annem ablam üst sokağımda ama ben genede en yakın taksi durağının numarasını kaydettim telefonuma ne olur ne olmaz diye

Kizlarrrrr gecelikleri ve pijamalari onden dugmeli alin emzirirken daha rahat hasta bezi orkid almayi unutmayin :KK16:

Merhaba arkadaslar heroes iyi masallah biz run babaannemiz le carsiya ciktik 12 den 5 e kadar gezdik iyi dayandik masallah eksiklerimizi bitirdik kapisusu mvlutfte dagitacagimiz. Sekerlerimizi koymak icin kapisusuyle takim sepet tirnak makasi burunaspiratoru emzirme sutyeni bebegimin deterjanini koymak icin kutu ikmize takim TAC bitti artik bebegimi bekliyoryz

oğluşumun teyzeleri napıyosunuz bakalım fındıklarınız nasıl bugün
şişlikte tavan yapmışım ben bugün :KK9: uyanalı kaç saat oldu tombik ellerim daha yeni iniyor :)
hizmetiçi eğitim alacaktım milli eğitimden doğum iznime denk geldiği için gidemiyorum elli yeri aradım ne yapmalıyım diye devamsızlıktan kalacaksın dediler haziranda vermeleri gereken kursu ağustosa dayadılar hakkım gidiyormuş şimdi de sabah üzüldüm ama neyse vardır bunda da bir hayır inşallah :)

canım bunlar hazırlık sancıları galiba dediğin gibi.. gerçek sancılar olsa sıklaşması lazım. bende bakındım bi iki ama uyuyşuklukla ilgili bişey bulamadım. zaten artık çok yakın canım sen içini ferah tut hayırlısyla gelecek evinizi şenlendirecek inşallah.. inşallah daha iyi hissedersin kendini de biraz uyuyabilirsin.. bizim babamız geldi yemek yiyeceğiz, benim çıkmam lazım.. kendine dikkat et canım..

canım senle yazışırken uyuyakalmışım kociş kalk yatağa yat dedi 4 gibi uykum bir bölündü yatak odasına geçince nefesim tıkandı bütün camları açtık Allahım sandımki dünyada oksijen kalmamış zar zor uyudum..
doktoru arıyorum sabahtan beri de henüz ulaşamadım kendisine bu uyuşma hayra alamet mi diye soracağım inşallah iyi birşey söyler..

Selam kızlar... Uzun zamandır okuyorum, yazmaya fırsatım olmamıştı. Çok az kaldı kavuşmaya inşallah :KK49:
Dün dr kontrolüm vardı. Bebeğim 3000 g olmuş :nazar: Nasipse doğum normal olacağı için beklemedeyiz, tarih belli değil. Sizleri de okuyorum, hepimizde artık sıkıntılı günler yaşıyoruz, mis kokulularımıza kavuşunca hepsi geçecek inş.

ayy azıcık kalmış canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :)

kızlar merhabalar..
kaç gecelik veya pijama aldınız..her birinden 2şer tane mi almak lazım..şaştım kaldım..

ben iki gecelik aldım iki pijama takımı aldım 1 tanede fazldan eşofman altı aldım abarttım biraz ama ilk aldıklarım şık şeylerdi arkadaşım dedi ki koyu renk gecelik gerekebilir kanaman olduğunda geçebiliyor bir anda dedi gittim birde koyu renklerini aldım.

alppinden başka doğum yapan var mı?

evet canım eleoserce doğum yaptı birde faceten bir arkadaş dün o da sezeryanla doğum yaptı

Selammmm hatuar nasilsinizzzzz az zamaniniz kaldi hadi dogurun artik :KK1::KK1::KK1: bir avazda dogurursunuz ins canlarimmmmmm sancilari dikkate alin akintiniz cogalir pembensi bir akinti gelirse direk hastaneye obdan sonra suyun patliyor :KK16::KK16::KK16:

çiçeği burnunda annecik hoşgeldin ben hep sancılanıyorum düzenede giriyor ama sonra bir anda bitiyor ne oluyor anlayabilmiş değilim ama henüz nişan su yok bekliyor bizim tembeller :KK70:
kızın nasıl canım ismini naz irem koyacaktın diye hatırlıyorum, ne yaptınız çıkardınız mı minnoşun kimliğini

kızlar merhabalar..
ben bi pjama takım bi de gecelik hazırladım ama bi tane daha pjama brakmayı düşünüyorum..

selam hanımlar doğum iznine ayrıldım artık evin tadını çıkarıyorum yanımda kalması için şimdilik kimseyi istemedim siz de durumlar nasıl gündüzleri yanınızda birileri oluyor mu? ben doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum sancım tuttuğu anda ararım eşimi diyorum ama yine de kararsızım sizce ne yapmalıyım?
kesnlkle evde yalnz dinlenmek gbisi yok benm eşim mmkün oldğnca yanımda olmaya çalışıyor beraber takılıyoruz :) bence de fazla titizlenmeye gerek yok bazı doğum hikayelerinde geceden sancı başlayıp sabaha duşunu fönünü çekip doğuma gideni duydum :)) herşey hayrlısyla olur inş..

Merhaba arkadaşlar aranızda süt sağma makinesi alan var mı özellikle calisan anneler aldınız mı? Bana işyerinde bebeği olan bir abla al işe başlayınca nasilsa sagacaksin dedi hastanede de doğumdan sonra hemen süt gelmeyebiliyormus bazen o zaman istiyorlarmis çok kararsızim sizce şimdiden almalı mıyım? Siz alacak mısınız
ben almadım lazım olursa doğumdan sora eşim alır die düşndüm, ona neler lazım ne isteriz nerelerden alıır şimdiden gidip baktık silikon meme ucunu da doğmdan soraya braktım mesela.. inşş herşey yolnda gider hepmz için:)

Arkadaşlar yarın doktor kontrolüm var. Sanırım çatı muayenesinin zamanı geldi. Beni fazlasıyla geren bir durum. Hamile kalmadan önce smear testiyle beraber bir defa jinekolojik muayene olmuştum ondan bir farkı var mı? Ya da uzun süren bir muayene mi?
bunu ben de çok merak ediyorum ama hiiç dert etmiyorum artık.. bu konularda çok aşırı korkularm vardı am nedense hamilelkle bi anda sönüp gitti.. ben hiç muayene olmadm daha inş kolayca atlatırız.. muayene de olduğunda anlat ltfen ben de merak edyorum :))

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım annem bende dopuma kadar kalacak inşaallah sürekli adet olacağım gibi ağrı var ve çok terliyorum boğazlarım şişti hep doğuma bu boğaz ağrısıyla girersem iyi olmayacak. cam açsan ceryan ediyor üşüyorsun açmazsan sıcaktan ölüyorsun ne yapacağını şaşırıyor insan
kesnlkle katlıyorum pencere açyorum kemklerim sızlıyor, açmıyorum scaktan kalp çarpıntsı oluyor.. boğazın neden şişti acaba benm mide yanmamdan dolayı iki gün boğaz ağrısı çektm mdeye bağlı olrak durdu şmdi çok şükür.. bi şekilde iyileşirsin inş, doğuma kadar toparlarsın umarım canım geçmiş olsun.. annen ne güzel erknden yanına gelmş gözün aydın, ben çağrmadım daha bayaa zamanı var die.. bakalm inş annanesiz acil doğuma gtmeyiz :KK52::KK52::KK52:

pijama doğum sonrası kullanışlı olmuyor ancak eve çıkınca giyinmek için ideal. bir de sabahlık alırsanız yanınıza her ihtimale karşı iyi oluyor. 2 - 3 takım gecelik yeterli oluyor.

Merhaba arkadaslar heroes iyi masallah biz run babaannemiz le carsiya ciktik 12 den 5 e kadar gezdik iyi dayandik masallah eksiklerimizi bitirdik kapisusu mvlutfte dagitacagimiz. Sekerlerimizi koymak icin kapisusuyle takim sepet tirnak makasi burunaspiratoru emzirme sutyeni bebegimin deterjanini koymak icin kutu ikmize takim TAC bitti artik bebegimi bekliyoryz

ohhh maşallah güle güle kullanın canım aldıklarınızı inşallah :)
sende benim gibi yalının şarkısını söylemeye başla o zaman :KK70:
bir tek sen eksiksin cicilerin beşiğin herşeyin hazıııırrr :KK9:

güzel anneler sa. gününüz hayrolsun. doktora gittim yeni geldim. haftaya pazartesi gel son kez , olmadı salı çarşamba istediğin birgün alırız bebeğini sezeryanla dedi. benim için son 7 gün başladı:) öpüyorum sizleri

bu arada dün dr kontrolüne gittik ve ben yine çatı muayenesi olmadım.. neden die sormayı da unuttum 23 üne gün verdi o tarhte bakıcam dedi bebeişim inmemiş daha ve bu vakte kadar sadece burun deliklerini gördük yawrumun havalı kızım bi şeyini göstermiyo bize.. ben hemen doğurucam sanırken 10 gn soraya randevu almak beni rahatlattı açkcası hanmlar 38 de sora alabliriz bebişi dedi dr um.. ne güzel telaşlandırmadan kolayca atlatmamı sağlıyo bazı şeyleri, bu tavrı çok hoşuma gidiyo ama biz bayanlar hep merak işte bi süsü soru souyo insan kendine :)) bebişim 3050 gr olmş maşallah:nazar::nazar: ben küçük bebişim die on gündür etler bulgurlar yedim hanmlar işe yarıyor bendne sölemesi hatta dr um dyet yap istersen bile dedi toplamda 7 kilo almş olmama rağmen:KK39::KK39::KK39:
kontrole doğum çantasyla gtmek istedim yok daha neler dedi dr um hanımlar ben acele ediyorum ama dahaa çoook var bize galiba.. herşeyn hayrlısı..
bu arada ulusa gidip bebek şekeri baktık eşimle, suluhanı bilen var mı çok değişik ve sıkışık bi yer.. çok çeşit olmasına rağmen sipariş vermedim internet bana daha mantklı geldi.. bana site önerebilirsiniz çok sevinirim..
bu arada Asel ismini çok beenmeme rağmen aklımı karıştıran Duru ismi de çıktı ortaya fkrinizi söleyn hanmlar, şeker alıcaz isim yok ortada :KK9::KK9::KK9:

güzel anneler sa. gününüz hayrolsun. doktora gittim yeni geldim. haftaya pazartesi gel son kez , olmadı salı çarşamba istediğin birgün alırız bebeğini sezeryanla dedi. benim için son 7 gün başladı:) öpüyorum sizleri

Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin songülcüm haftaya bebeğin kucağın da olacak ay ben ne heyecanlanıyorum bu haberleri aldıkça tosuncuğumuz nasılmış peki

bu arada dün dr kontrolüne gittik ve ben yine çatı muayenesi olmadım.. neden die sormayı da unuttum 23 üne gün verdi o tarhte bakıcam dedi bebeişim inmemiş daha ve bu vakte kadar sadece burun deliklerini gördük yawrumun havalı kızım bi şeyini göstermiyo bize.. ben hemen doğurucam sanırken 10 gn soraya randevu almak beni rahatlattı açkcası hanmlar 38 de sora alabliriz bebişi dedi dr um.. ne güzel telaşlandırmadan kolayca atlatmamı sağlıyo bazı şeyleri, bu tavrı çok hoşuma gidiyo ama biz bayanlar hep merak işte bi süsü soru souyo insan kendine :)) bebişim 3050 gr olmş maşallah:nazar::nazar: ben küçük bebişim die on gündür etler bulgurlar yedim hanmlar işe yarıyor bendne sölemesi hatta dr um dyet yap istersen bile dedi toplamda 7 kilo almş olmama rağmen:KK39::KK39::KK39:
kontrole doğum çantasyla gtmek istedim yok daha neler dedi dr um hanımlar ben acele ediyorum ama dahaa çoook var bize galiba.. herşeyn hayrlısı..
bu arada ulusa gidip bebek şekeri baktık eşimle, suluhanı bilen var mı çok değişik ve sıkışık bi yer.. çok çeşit olmasına rağmen sipariş vermedim internet bana daha mantklı geldi.. bana site önerebilirsiniz çok sevinirim..
bu arada Asel ismini çok beenmeme rağmen aklımı karıştıran Duru ismi de çıktı ortaya fkrinizi söleyn hanmlar, şeker alıcaz isim yok ortada :KK9::KK9::KK9:

loranikahsekeri
başında www ve sonunda com var tabi :KK70:

Bu arada herkesin günü güzel, ağrısız-sancısız geçsin...

Kizimi uyuttummmm gunduzleri uyuyuor melegim sadece gece uyanik yatirmiyor bizi uykusuz her gece sarkisini dinliyoruzzzzz :KK1::KK1::KK1:
annesini daha cok seviyor galiba gündüz uyudguna göre :KK16: totosunu totusunu ısır annesi bizim yerimize de

benim yanımdadi kimse yok cep telefonuma taksi ve hasthanenin numarasın kaydettim ev telefonumun baş tarafına taksi kartını yapıştırdım eşim calıştğı yer ile evin arası cok uzak değil arac ile 4 5 dk falan sürüyor.evde birisi olursa dinlenemez ki insan diye düşünyrum

günaydın kızlar dün yazamadım kontrolüm vardı şükür kızım iyi doktorum izinden yeni geldi o yokken başka doktora gitmiştim o zaman o doktor 2500 demişti kilosunu kendi doktorum dün daha 2500 oldu dedi niye farklı çıktı sonuçlar anlamadım farklı hesapladılar aynı hastane anlamadım neyse kızım iyimiş sonuçta nstye bağladılar şuan bişey gözükmedi 15 gün sonra çağırdı tekrar bu arada bebeğimin başı kanala girmiş şimdilik böyle kızlar :KK16:
ultrason farkından kaynaklanıyor olabilir

sezeryan için pijama, normal doğum için gecelik sanırım daha uygun olur..

tam aksine sezeryan için gecelik daha uyugunmuş. Pijamanın lastiği dikiş yerine gelip rahatsız edebiliyormuş. Aslında şimdiki aklım olsa hiç pijama almaz direkt gecelik alır geçerdim.Her iki doğum şeklindede en rahatı bence.

Ben de doğumlarda geceliğin tercih edilmesinden yanayım.Pijamayı sıyırıp toplamak işkence gibi gelecek size.İlk doğumum sezeryanla oldu ve hiç pijama giymedim.Gecelikle öyle rahat ettim ki anlatamam.

Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin songülcüm haftaya bebeğin kucağın da olacak ay ben ne heyecanlanıyorum bu haberleri aldıkça tosuncuğumuz nasılmış peki

sorma tatlım harbi tosun :KK70:D normal alamam dedi. sezeryan epidural olup anı yaşa psikolojin kaldırırsa dedi. sıkıntımız yok hamdolsun. 4,250 kg şuan. heyecanmı korkumu sevinçmi kaygımı ne ararsan var bende şuan. Allaha emanet herşeyimiz

X