- 22 Ocak 2013
- 807
- 0
Merhaba eylül anneleri biz cuma günü olan kontrolümüze bugün gittik, gece genital bölge kaşıntısı ve sürekli tuvalet ihtiyacımdan dolayı hiç uyuyamadım, sabahta dayanamadım kocamla doktora gittik, iltihaplanma varmış krem, fitil ve antibiyotik verdi, bir de bebeğimin eşinde kireçlenme vardı doktor tuzu kes demişti bende azaltmıştım, ama iyice artmış bu kireçlenme doktor eğer tuz yersen bebeğinin hayatı tehlikeye girecek dedi çok korktum, sıfır tuz artık bir gram bile yok dedi çok üzüldüm hiç yemem Artık yavrucuğuma bir şey olmasın yeterki, Nst ye girdik kalp atışlarımız da normal 130- 150 arası gidip geliyor, ne güzel atıyor prensesimin kalbi pıt pıt :)
Birde çatı muayenemizi olduk korkacak hiçççççç bir şey yokmuş makasa yattım 2 saniyede eliyle yokladı bitti, normal doğuma fiziksel olarak çok müsaitmişim, rahimin gayet esnek olduğunu, hatta 1 parmak açılma olduğunu söyledi, önümüzdeki hafta salı günü tekrar gideceğiz, yalnız bizim doktor artık kilo falan söylemiyor kocişim sordu ama doğunca öğrenirsiniz artık söylemem dedi, çok tuhaf bir kadın Ama çok bilgili ve deneyimli :)
geçmiş olsun canım, inş sıkıntısız kalan günlerini de atlatırsın. sadece tuz mu tetikliyormuş bu kireçlenmeyi..
bebişler büyüdü iyica ölçümler zorlaşıyor dr için.. sağlıkları yerinde olsunsa kilolarını doğunca öğreniriz, süt verir tombik yaparız onları..
kızlar evde yanlızken doğum sancınız tutarsa neler yapacağınızı hiç düşünüyormusunuz.
benim aklıma komik şeyler geliyor bazen :)))))))
her şey olabilir her an suyumuz gelebilir. çarşıda, markette, akrabmızda, arkadaşımızda, lokantada :))))))))
benimde aklıma geliyor sürekli. özellikle de ani kanamam olursa nasıl olur diye. bineceğimiz bütün arabaları batırırız herhalde..
suyum felan gelirse ilk işim dr aramak olur sanırım..
hiç düşünmemek lazım bunları, düşündükçe karmaşıklaşıyor, ben zaten panik anlarında ne yapacağımı bilemiyorum elim ayağım birbirine giriyor..