2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normal adet tarihine göre 35+5
Ama doktorun baz aldığı tarihe göre 34+3 hamileyim, bebeğim geçen cumartesi 2370 kg'dı.
Sanırım cuma günü son bir kontrole gidicem ama ondan bile çekiniyorum, ben yorum yapınca çok bilmiş gibi davrandığımı hissettiriyorlar...

burda da bir doktor vardı aynı anlattığın gibi, soru sormaya çekinirdi insan ama ben adamı bunaltana kadar sorardım, sorumun cevabını alamazsam bir kaç gün sonra yine giderdim, istese de istemese de bize hizmet vermek zorunda, sen de nst konusunda kararlı ol mutlaka girmelisin, kasılmalarına göre tahmini doğum tarihi ortaya çıkıyor çünkü, ona göre yola çıkarsınız,

günaydın kızlar öncelikle minik yavrucuklarınıza sağlık diliyorum. doğumuma 1 ay kadar kaldı ama ben 2 haftadır aynı kilodayım bebek gelişmiyor olabilirmii anlamadım :26: varmı benzer durumu yaşayanlar ?

Gelişiyodur ınsallah canım
bende en son 32de gıttım nstye de gırdım 1 ay sonra gel dedı
aslında uzun bı sure soyledı soncta son dönemlerde herkes daha sık gıdıo
her doktorun tarzı da bı farklı anlayamıokı ınsan:KK43:
ıns o surecte bebeklerımızın gelısımı normal seyrınde dvm edıyordur

cnm istersen bel ağrısı için git doktora ama ağrı için doktorun yapabileceği bir şey yok bence, çünkü bebek büyüdükçe bele baskı yapıyor, aynı dert bende de var 5 dakika bulaşık yıkadım 1 saattir ağrı çekiyorum =(

yanı son dönemde şiddetlenince stres oldum aslında
ısyerınde de zorlanıyorum tabı süreklı oturma pozsynundaym ayaklaırmı uzatacaım bır ortamım yok:KK43::KK43::KK43:
neyse az kaldı ıns ızne ayrılınca evde belkı az da olsa gecer agrılarım
ıns senınde agrın sızın cok olmaz hıcbırımızın olmaz

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım annem bende dopuma kadar kalacak inşaallah sürekli adet olacağım gibi ağrı var ve çok terliyorum boğazlarım şişti hep doğuma bu boğaz ağrısıyla girersem iyi olmayacak. cam açsan ceryan ediyor üşüyorsun açmazsan sıcaktan ölüyorsun ne yapacağını şaşırıyor insan

slm arkadaşiar bende eylül annesiyim. Zaman zaman yazdığım olmuştur.
Benim geç döllenme nedeniyle doğum tarihi karıştı, doktorum 15 aralık son adet diyelim dedi ama bu yaklaşık bir rakam.
Normal adet tarihim 6 aralık, bizde uzun yola çıkıcaz, 3 gün gibi bir süre yolda olucaz, beni korkular sardı, ya yolda doğum gerçekleşirse diye. Sizce ne yapmalıyım?

canım baya uzun yol gideceksiniz, allah yardımcın olsun..

günaydın kızlar dün yazamadım kontrolüm vardı şükür kızım iyi doktorum izinden yeni geldi o yokken başka doktora gitmiştim o zaman o doktor 2500 demişti kilosunu kendi doktorum dün daha 2500 oldu dedi niye farklı çıktı sonuçlar anlamadım farklı hesapladılar aynı hastane anlamadım neyse kızım iyimiş sonuçta nstye bağladılar şuan bişey gözükmedi 15 gün sonra çağırdı tekrar bu arada bebeğimin başı kanala girmiş şimdilik böyle kızlar :KK16:

1 milimlik ölçüm değişikliği bile kilo boyu etkiliyormuş canım.. sağlıklı olsunlar, doğunca kilo aldırırız biz onlara..

herkese gunaydın guzel annelerr
bugunden sonra yarında ıse gelırsem bu haftayı ve ısyerındekı 35.haftamı tamamlamıs olacagım ıns
perş cuma rapor alıp gelmeyecegım
bel ve sırt agrılarım artık gecelerı de dvm edıyor
normalde evde uyuyp dınlenınce gecıyordu artık gecmıyor:KK43::KK43:
kontrolume de 2 hafta var ama galıba bu bel agrısı ıcın bu hafta bı gidicem doktorn yanına
ıns hepımız ıcın hersey yolunda olur ve ınsallah bebeklerımız 37.haftadan sonra hayrla saglıkla dogar

canım, sırt ağrıları için magnezyum vermişti birçok ark drları sende dene istersen.

günaydın kızlar öncelikle minik yavrucuklarınıza sağlık diliyorum. doğumuma 1 ay kadar kaldı ama ben 2 haftadır aynı kilodayım bebek gelişmiyor olabilirmii anlamadım :26: varmı benzer durumu yaşayanlar ?

kendi kilo almayıp bebekleri gayet güzel kilo alan ark olmuştu.. üzülme sadece bebeğini besleyecek şeylerle besleniyorsun demekki.

bu patronlar adam çalıştırmayı seviyorlar ama para vermeye gelince tık yok.. iş çok ama para yok.. halini görüyorlar, ihtiyacını biliyorlar sonuçta. eşinde haklı iste demekle bu halini görüp vermiyorlarsa sonrasında daha zor alırsın.. doğum masrafların var, bebek masrafları var.. allah yardımcın olsun canım.. ama sen diret biraz daha iste paranı..
burdada değiller şehir dışına gittiler gelmezseler alamadan gidecem hergün otobüslerle git gel zaten çok yoruluyor insan...bakalım hayırlısı...
daha zamanı var annesi oğluşun ne zaman gelmek isterse artık yerleri çok rahat nasılsa...işten ayrılacam ama nasıl ayrılacam bilmiyorum 3.500 tl alacağım var bayramda alırım dedim vermdiler paraları yok...zaten bir senedir böyle eşim paranı almadan çıkma diyor patronlara söylüyorum yok diyorlar arada kaldım daha bebeğimin beşiğini dahil almadım kendi eksiklerim çok alınacak şey var...iyice sinir oldum eşimde bir yerden bıulup versinler diyor sonuçta hamile hamile paranı istemeyemi gideceksin diyor...ama bizim patronlarda tık yok onlar benden çok dert yanıyorlar...Allahım yardım etsin...
ben normalde 32 haftamı doldurup izne ayrılmayı dusunuyordum ama sonrasında kızımla daha fazla vakıt gecrmek bıkachaftalıkda olsa daha fazla maas almak ıcın direnıyorum ınanbu hafta ıle 35.haftamı tamamlıycameger kısmet olursa 36yıda tamamlayabılrsem ayrılıcam 37yı bekleyemıycemdayanamyrm artık aksama kadr otur otur belım agrıo:KK43::KK43::-)hersey bebeklermz ıcıncalısmaya mecbur olmasak zaten calsmayız senın de paranı versınler artık ayıp amaıhtycmz olmasa o paralara bugunlerı evımızde dınlenerek gecırırdık:KK43::KK43::KK43:[/QUOTE]

ben çalışmayacam cnm doğumdan sonra zaten paramı alamıyorum 4 senedir de aynı maaş...aldığım para yol parasına kendi masrafıma ancak gidiyor yeri geliyor yemek parası olmuyor kendi cebimden yiyorum paramı alamıyorum ramazan boyunca dahada zorlandım evden yemek getirmeye çalıştım bazen domates ekmekle geçiştirdim...ne kadar para olmasada şirkette istedikleri şeylere para buluyorlar bu kız hamile diyip benim paramı verebilirler...ama ppara olduğu zaman bile hiç gününde almamışımdır...ceplerinde dursun istiyorlar...Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin..o kadar imreniyorum ki evde oturanlara...herkes herşeyini tamamladı...biz izine ayrılacaz ondan sonra herşeyini ayarlamaya çalışacaz belkide zaman kalmayacak...tam dinlenme zamanımızda işler bizi bekliyor olacak...Allahım yardımcımız olsun...

Son düzenleme:

bende oleyım canm normalmıs 36 dan sonra bırkac kılo vermekte normal dıe okudum netten iştahım kapandı benmde öncekı gıbı deıl.belkı bebıslerımız bızden alıyordur kıloları:))

Herkese sağlıklı mutlu bir gün diliyorum:)

Face grubunda yazmıştım ama orada olmayanlar için bide burada sorayım dedim. Aranızda Zinnat 500mg antibiyotik kullanan oldu mu hiç?

Selam kızlar... Uzun zamandır okuyorum, yazmaya fırsatım olmamıştı. Çok az kaldı kavuşmaya inşallah :KK49:
Dün dr kontrolüm vardı. Bebeğim 3000 g olmuş :nazar: Nasipse doğum normal olacağı için beklemedeyiz, tarih belli değil. Sizleri de okuyorum, hepimizde artık sıkıntılı günler yaşıyoruz, mis kokulularımıza kavuşunca hepsi geçecek inş.

selam hanımlar doğum iznine ayrıldım artık evin tadını çıkarıyorum yanımda kalması için şimdilik kimseyi istemedim siz de durumlar nasıl gündüzleri yanınızda birileri oluyor mu? ben doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum sancım tuttuğu anda ararım eşimi diyorum ama yine de kararsızım sizce ne yapmalıyım?

kızlar merhabalar..
kaç gecelik veya pijama aldınız..her birinden 2şer tane mi almak lazım..şaştım kaldım..

ben 2 gecelık b pıjama aldım ama 2.ncıyı alma sebebım ılk aldıgımn düğmesi yoktu emzırırken zor olacaktı benm ıcın artk yetmezse de evden getırırlr napalm

selam hanımlar doğum iznine ayrıldım artık evin tadını çıkarıyorum yanımda kalması için şimdilik kimseyi istemedim siz de durumlar nasıl gündüzleri yanınızda birileri oluyor mu? ben doğuma kadar kimseye gerek yok diye düşünüyorum sancım tuttuğu anda ararım eşimi diyorum ama yine de kararsızım sizce ne yapmalıyım?

sevındm canm ya bnde senelık ızın aldım 37 e kadr.evde kımse yok doğumdan bı hafta once gelcklr ztn dınlenecegız bol bol ev kalabalık olsa dınlenemeyız ıster ıstemez dıe dusunuyorm

arkadaşlar bebeklerınıze bebek arabası ve puset aldınzmı?
aldıysanız markası modelı ve fıyatı hakkında bılgı verebılır mısınız?

biz prego 2010 diye bir model aldık fiyatı 530 tl , bide oto koltuğu var ama onu ablamlar aldı fiyatını bilmiyorum.

Eklentiler

• $prego 2010 3.jpg
    $prego 2010 3.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 40
  • $prego 2010 2.jpg
    $prego 2010 2.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 35
  • $prego 2010 4.jpg
    $prego 2010 4.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 42
  • $prego 2010.jpg
    $prego 2010.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 44
Selammmm hatuar nasilsinizzzzz az zamaniniz kaldi hadi dogurun artik :KK1::KK1::KK1: bir avazda dogurursunuz ins canlarimmmmmm sancilari dikkate alin akintiniz cogalir pembensi bir akinti gelirse direk hastaneye obdan sonra suyun patliyor :KK16::KK16::KK16:

Kizimi uyuttummmm gunduzleri uyuyuor melegim sadece gece uyanik yatirmiyor bizi uykusuz her gece sarkisini dinliyoruzzzzz :KK1::KK1::KK1:

bende henuz cıkmadım ızne ama evde yalnız olurum canım
annemler yakın ama kendı evımde daha rahat edıyorum
sere serpe takılıyorum o yuzden tek kalırım
eger sıkntılı bır durumun yoksa evınde tek kalırsın acıl bısey olnca da komsular bıle yardımcı olur
yada arkadaslarını davet et gun ıcerısınde onlarla vakıt gecır hatta yemeklerı onlara yaptr aksam kocana da hazr yemek olur
sende yorulmamıs olursun:):):):

X