- 2 Kasım 2011
- 479
- 4
Ebem izindeymis aile hekimime gozuktum kadin dogumcuna gitmen lazim ilac veremem dedim kendi doktoruma gittim anlattim derdimi bi ilac verdi ama icinden cikan kagitta gebelikte kullanmayim kulanan hastalar 1 ay sonra falan gebe kalsin diyor doktorumda cok yogundu soramadim zaten utana sıkıla anlattim.kabak cekiirdegi seftli iyi gelirmis onlari deniycem
geçmiş olsun canım bana da geçenler de bir ilaç verdi doktorum özellikle son ayda kullanılmamalı diyordu içtim ama kestim hemen ne olacağı belli olmaz.. alternatifleri dene bakalım için rahat etmiyorsa, şifa olur inşallah canım
allah sağlık sıhhat versin canım.. merak ettim niye acil sezeryan bide kaç haftalık bebiş?
canım kontrole gitmiş arkadaşımız ama bebekte dolaşım sorunu ,oksijen yetersizliği var demiş doktor acil sezeryana almışlar apinal anestezi yaptırmış bebiş te küvezdeymiş
bu arada eloeserce ninde bebişi enfeksiyon kapmış antibiyotik vermeye başlamışlar iki bebeğe de dua edelim bol bol küvezlerinden ayrılıp annelerinin kucaklarına bir an önce kavuşsunlar inşallah