Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. Doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.
ay bu doktorlar var ya korkma canım ALLAHın izniyle bişey olmaz forumdan arkadaşın bri temmuzda 1090 grmla doğum yapmış hastanedeymiş bebek ama iimiş 2 kilo alunca eve gönderceklermiş içini ferah tut bişey olmaz
Sağol canım. Bebeğim artık yeterli beslenemiyormuş. Benim tansiyonda dolayı olabilirmiş bi 2500 ü görsem başka bişey istemem.
Arkadaslar cepten bakiyorum su an kimin yazdigini hatirlamiyorum ama aklima takildi. Neden sirt ustu yatmak yasak? Ben hep oyle yatiyorum.
Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. Doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.
canım inşallah hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadan bebeğini kucağına alırsın... korkma inşallah herşey iyi olacak, dualarım seninle...Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. Doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.
Sağol canım. Bebeğim artık yeterli beslenemiyormuş. Benim tansiyonda dolayı olabilirmiş bi 2500 ü görsem başka bişey istemem.
kızlar gardolabımın içinin tozlarını aldım. beyaz takım olduğu için aşırı derecede toz oluyor
yarında evi süpürüp silicem tekrar.
halılar kalktığı için yerler daha çok çok toz oluyor
22 si çok geç bir tarih bence. son aylarımıza girdik eskiden 2 haftada bir gidiyorduk şimdi haftada bir gitmemiz lazım. hatta doktorlarımız 1-2 hafta sonra 2-3 güne bile düşürecek kontrollerimizi.
bence sen aynı hastanede başka bir doktora görün bayram sonrası. bebişini gör için rahat etsin.
canım diş etin kanamış olabilirmi? hamile kaldıktan 1-2 ay sonra dişetlerim aşırı derecede kanamaya başladı ve halada kanıyor.
her fırçalamamda yada sabahları uyanmamda hep kan tükürüyorum. ama benimki diş eti kanaması eminim