2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay bu doktorlar var ya korkma canım ALLAHın izniyle bişey olmaz forumdan arkadaşın bri temmuzda 1090 grmla doğum yapmış hastanedeymiş bebek ama iimiş 2 kilo alunca eve gönderceklermiş içini ferah tut bişey olmaz

Sağol canım. Bebeğim artık yeterli beslenemiyormuş. Benim tansiyonda dolayı olabilirmiş bi 2500 ü görsem başka bişey istemem.

Arkadaslar cepten bakiyorum su an kimin yazdigini hatirlamiyorum ama aklima takildi. Neden sirt ustu yatmak yasak? Ben hep oyle yatiyorum.

Sağol canım. Bebeğim artık yeterli beslenemiyormuş. Benim tansiyonda dolayı olabilirmiş bi 2500 ü görsem başka bişey istemem.

belki okadardır annesi hep söylüyoruz ya ölçümler kesin sonuçları vermeyebiliyor sıkma canını stres te etkiler ALLAH korusun

Arkadaslar cepten bakiyorum su an kimin yazdigini hatirlamiyorum ama aklima takildi. Neden sirt ustu yatmak yasak? Ben hep oyle yatiyorum.

çok uzun süreli sirt üstü yatmak bebegin oksijen almasini engelliyo..anne sirt üstü uzaninca bebek amniyo sivisindan yutuyo... karin iceriye dogru cekildigi icin rahimde doluluk hissi oluyo...tek tafarli yatmakta uyusmalara neden oldugu icin tek bir tarafa yatmakta dogru degil..
hamilelikte en dogurusu sol tarafa yatmak ve SIKSIK pozisyon degistirmek..
alıntıdır.
böyle demiş canım kk dan bi arkadaşımız ama ben gündüz sürekli uzanıyorum tamam pozisyon değiştiriyorum ama genel olarak sırt üstü yatıyorum

2200 gram olmuşsa kendini kurtarmış demektir korkma bence. tüm dualarım seninle. inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun

Arkadaşlar hepinize merhaba, inşallah sağsalim alırsınız kucaklarınıza bebeciklerinizi, zamanlarınz az kalmış gerçekten çok stresli bir dönem hamilelik, Allah yatarak geçirene de ayakta olana da dayanma gücü versin inşallah..benim size sormak istediğim bu topikten bir arkadaşınız ile ilgili..İsmi UzaklardakiHayat..tam bir aydır topiğe girmiyor ve kendisinden haber alamıyorum..nasıl olduğuna dair bir bilginiz var mı? Umarım iyidir ve bir problemi yoktur..

canım inşallah hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadan bebeğini kucağına alırsın... korkma inşallah herşey iyi olacak, dualarım seninle...

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım, benim bir tanıdığın bebeğide gelişmiyordu bebeği erken almaktan bahsettiler ama annesi razı olmadı bebek haftasında doğdu küçüktü biraz ama şuan çok iyi durumda, herşeyi yerli yerinde içini ferah tut başka doktorlarada görün derim. Bir araştırma hastanesi olabilir, devlet hastanesi olabilir.

kızlar gardolabımın içinin tozlarını aldım. beyaz takım olduğu için aşırı derecede toz oluyor
yarında evi süpürüp silicem tekrar.
halılar kalktığı için yerler daha çok çok toz oluyor

Canım güle güle kirlet ben toz işini dün bitirdim bugünde heryeri sildim süpürdüm ama halıları sermedim doğuma 5- 10gün kala sererim inşallah, dediğin gibi camlar sürekli açık hep toz oluyor...

yok diş etlerimde ara sıra kanadı ama bu içimden geldi boğazdan yani

geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim çok korktum kızlar kötü hastalığamı yakalandım:)) diye ağladım biraz bebeğim hareket ediyordu sevindim ne senaryolar geçti aklımdan:))) boğazlarım hala ağrıyor belki boğazdan veya burundan yada içimden geldi kanama gebelikte daha hassas ya ondan mı kanadı acaba? zaten sırf kan görünce korktum. neyse hepinize şimdiden hayırlı bayramlar...

Herkese hayırlı bayramlar! Şimdilik yanımızda değiller ama kurbanda bizimle olacak inşallah bebislerimiz o yüzden ben kurban bayramini dört gözle bekliyorum

eylülün güzel anneleri ve onların bayram şekerinden tatlı kuzucukları bayramınız kutlu olsun nice güzel bayramlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…