2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun hayırlı da olsun aynı zamanda. . Öyle ya da böyle bebişe kavuşmuş olmak güzel bi duygudur eminm az kalms annesi Allah kavustursun..

Hiç üzülme canım hangimizin başına ne gelecek bilemiyoruz ki ama doktorum bana bu haftadan itibaren dogan bebeklerin gelişiminin tam oldugunu prematüre bile olmadıklarını söylemişti .. hayrlisyla bebegine kavusucaksn ne güzel. . İnşallah sag salim dogar belki de bekletir annesi bilemeyz ki ))

Bu arada bayram temzlgim btti şükür annişler, yattm uzandm dnlenyorum kocam bendn cok yorldu camlardi yerlerdi drken evv misss.. uc gune yaydm dolap icleri bebişmin gysileri flan derkn super oldu aslnda tam dogum zamani bu temzlgi bi daha bulur muyum bilmem..

kızlar benımde moralım cok bozuk dun hastaneye kaldırıldım en acılınden... cok kotu bır gundu. ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bobrek ıltıhabı yapmış. cok kotuydu agrılar bobregıme bıçak batırıyorlar gıbıydı. cığlık cığlığaydım( Allah bobrek agrısı cekenlere yardım etsın cok zormus gercekten) nerdeyse hastanedekı butun doktrlarda ızın aalmıs tabı benm dr da almıs yoktu. acıldekı dr da hamılelıkle ılgılı pek bılgısı yokmus genel bır ılaç verdi antıbiyotık.cocuguma zarar verır mı bılemedm ıcmesem olcek gıbıydım. ılçede oturuyorum İl ede gidemedim agrıdan.. ins bir sey olmaz dıyorum dua edın ne olur. kendınıze de dıkkat edın. kullandıgınız tuvaletlere dıkkat, bol su ıcın ve sogukta kalmayın .. Allah korusun gercekten cok kotuuuuu

Geçmiş olsun canım ne kullandn antibiyotik olrak ben de iki kez hastalık gecrdim ben de kullandm duocid vermsti dr B kategorisinde bi antibiyotik zararli dslmis hamişler icin..

canım geçmiş olsun ben hiç böbrek rahatsızlığı çekmedim. ama benim doktorum bebeğe bakarken her zaman böbreklerimede bakar.
ve sağ böbreğimin iyi olmadığını bana sıkıntı yaşatacağını söyledi. senin ağrıların nasıl oluyor canım nerelerin tam olarak ağrıyor.

ya beni daha doktorum hiç 15 te 1 çağırmadı geçen ayın 11indeydi kontrolüm bi sonraki de bu ayın 15i gene 1 ay oluyo haftaya 35in içinde olcam belki bundan sonra sık çağırır

Bende hep ayda 1kere gittim,son ay olduğu için artık biraz endişeleniyorm daha mı sık gitmem gerek hiç nts yede girmedim, başka doktora da gitmek istemiyorum ama off napsamki beklesemmi 22sini.

Geçmiş olsun canım ne kullandn antibiyotik olrak ben de iki kez hastalık gecrdim ben de kullandm duocid vermsti dr B kategorisinde bi antibiyotik zararli dslmis hamişler icin..

doktor prefix dıe bır ılac verdı bende ıctım sonra okuduk kı hamılerde denenmemiş onerılmıyor falan yazıyor esım korktu dr ark aradı o da cefurol ve purinol dıye bır ılac onerdı kostur kostur onu aldılar. ama ben yıne de korkuyorum ıcmesem mı dıye dusunuorum. dr gıdıp muayene de olamadım.

canım valla sag bobregım cok kotu oldu.uyuyordum saat 9 a dogru bır agrı gırdı kendımı yerden yere attım ınankı kımse de bısey yapamdı. oturamıyorsun yatamıyorsun ayakta duramıyorsun cokkk kotuu. merdıvenlerden ınemedım esım ve babsı kucagında ındırdıler. ınlettı valla aman cok dıkkat edın.

cnm çok dikkat et kendine bol bol su iç. bende doğumdan sonra baktırıcam böbreklerime inşallah kötü bir şey çıkmaz. hamilelikte de böbrekler zorlanıyormuş. eğer sağ böbreğin ağrıyorsa sürekli soluna yat. zaten doktorlar hep sol tarafımıza yatmamızı söylüyorlar.
sırt üstü yatmakta yasak. arada sırada kaçamaklar yapıyorduk ama kızlar artık son ayımızdayız kesinlikle sırt üstü yatmayalım.

Bebeğimin kilosuna bir doktor 2600 gram dedi diğeri 2800 dedi hangisi doğru bilmiyorum.

canım haftana göre kilosu çok güzel 200 gramı kafana takma bence. ortalama al istersen 2700 gram :)))

maşallah canım sana burda hamarat bi hamiş varmış gezmelerini de yapmış baklavasını da açmış oh misss, afiyetle yersiniz yarın doğumdan bir hafta önce enerji patlaması olurmuş ya senin ki de öyle bişey mi acaba
aldıklarını güle güle kullanın canım, resimleri bekliyoruz... inşallah uçuğun da geçer yakında yoksa oğluşu öpmeden durabilir misin bilemem

sorma canım bende duramıyorum okumadan izlemeden. sabahları erken kalkarsam bi kaç doğum hikayesi izliyorum televizyonda, bu arada ağustos annelerine dadandım onları okuyorum.. herseferinde zırıl zırıl tutamıyorum kendimi geçen eşimin varken okuyordum onada çaktırmayacam ya zor tuttum kendimi boğzımda düğümlendi kaldı

ya beni daha doktorum hiç 15 te 1 çağırmadı geçen ayın 11indeydi kontrolüm bi sonraki de bu ayın 15i gene 1 ay oluyo haftaya 35in içinde olcam belki bundan sonra sık çağırır
canım ben 30.haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum, pzt randevum var belki bundan sonra haftada 1 gideceğim. senide bu randevuda muhtemelen öyle çağırır diye tahmin ediyorum.. her doktorun tarzı farklı oluyor galiba..

canım hadi hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda oğlunu kucağına alıp evine geçersin...

Bu skntlari ben de cwkmstm grip olmstum ama bu ilac olr mu olmaz mi hee dr a guvenilmiyor tandk dr olmasi cok güzel keske drlarmzi her dk arayablsek demi.. korkma Allahn iznyle bi seycik olmaz keske dr una bi sekilde ulaşıp sorablsen.. tkrr gecms olsn cnm

canım geçmiş olsun korkma karnından geçipte bebişe bişeycikler olmaz. dikkat edelim kendimize son zamanlarımız artık.. ufacık bişey bile hemen yoruyor ...

arkadaşım bebişin iyiymiş organları tamamlanmış korkma az kalmış kavuşmanıza.. bu saatten sonra bi sıkıntı yaşanmaz allahın izniyle. yavruna kavuşmanın heyecanını yaşa, hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallah

geçmiş olsun arkadaşım inşallah kısa zamanda atlatırsın..

2 kilo olmadan vermeyecekler cnm
Allah tez zamanda kavusmanizi nasip etsin cok geçmiş olsun
Allah yardimcin olsun canim herşey yolunda gider inşallah

Korkma canim gecen hafta ben de serum falan yedim bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu bende de bulantı kusma yapti antibiyotik ictim cok şükür iyiyim şimdi Rabbim hepimizin ve bebeklerimizin sağlığını korusun inşallah

canım bozma moralini bebeğin iyiymiş maşallah hep hayırlısını dileriz ya RABBİM DEN gne öyle dielim ne zaman doğması hayırlı olcaksa ikiniz içinde meleğin ozaman gelsin

çok çok geçmiş olsun arkadaşım yaa valla bazen bende korkuyorum soğuk almaktan gündüz klimanın altında akşamda vantilatörün karşısında uyuyorum tam rüzgarını üstümüze vermiyoruz ama genede sabah ayaklarım özellikle kalçamın altı pek bi ağrıyo

Bende hep ayda 1kere gittim,son ay olduğu için artık biraz endişeleniyorm daha mı sık gitmem gerek hiç nts yede girmedim, başka doktora da gitmek istemiyorum ama off napsamki beklesemmi 22sini.

en son ne zaman gittin 1 ayın üsüne çıkıyosa 22isinde bence daha erken gelmek istiyorum die söyle dotoruna bende merak ediyorum bakalım bana ne dicek haftaya

canım ben 30.haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum, pzt randevum var belki bundan sonra haftada 1 gideceğim. senide bu randevuda muhtemelen öyle çağırır diye tahmin ediyorum.. her doktorun tarzı farklı oluyor galiba..

valla bende en son gittiğimde 30un içindeydim ama çağırmadı bakalım inş artık daha sık gitmeliyiz gerçekten dediğin gibi her doktorun tarzı farklı

Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. Doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.

Kizlar bebislerin kilo farkina cok takilmayin.ben ayni gun 5 dakika arayla iki doktora muayene oldum 200g fark cikti.karnimizdakini tartip soylemiyorlar ki olcume gore matematik hesabiyla cikiyor kilo ortaya.1 mm bile farkli olcse kilo farkli cikiyor.dogunca zaten her kosulda ultrasondan daha dusuk oluyor kilolari.haftasiyla uyumlu oldugu surece sorun yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…