- 27 Aralık 2009
- 845
- 442
Geçmiş olsun hayırlı da olsun aynı zamanda. . Öyle ya da böyle bebişe kavuşmuş olmak güzel bi duygudur eminm az kalms annesi Allah kavustursun..evvet eylül annesi olacam sanırken temmuz annesi oldum geldim kızlar.... rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin facedeki grupta paylaşmıştım ama burdada yazayım dedim.... 30 temmuzda bebeğimi sezeryanla doğurdum ameliyat kolaygeçti şükür iyiyim bebeğim kuvezde 1090 gr olarak doğdu oğlum kuvezde beslenme ile büyüyecekler sütümü sağıp götürüyorum ve onu taburcu edeceğimiz günü iple çekiyporum... neyse herkesin bayramı kutlu olsun şimdiden....
Hiç üzülme canım hangimizin başına ne gelecek bilemiyoruz ki ama doktorum bana bu haftadan itibaren dogan bebeklerin gelişiminin tam oldugunu prematüre bile olmadıklarını söylemişti .. hayrlisyla bebegine kavusucaksn ne güzel. . İnşallah sag salim dogar belki de bekletir annesi bilemeyz ki ))Sevgili anne adayları morelim çok bozuk,, dün ilk kez nts ye bağlandım sancılar düzensiz çıktı,1 cm de açıklık olşmuş bugünde başka ünlü bir kadın doğumcuya gittim oda bebek iyi durumda ama rahim ağzın incelmiş erken doğum olabilir, belki yarın belki 3 gün sonrası belkide 1 hafta sonra doğar dedi. Daha bebeğin kilosu az boyu az keşke biraz daha bekleseydiAllahtan organ gelişimi tamamalanmış
Geçmiş olsun canım ne kullandn antibiyotik olrak ben de iki kez hastalık gecrdim ben de kullandm duocid vermsti dr B kategorisinde bi antibiyotik zararli dslmis hamişler icin..kızlar benımde moralım cok bozukdun hastaneye kaldırıldım en acılınden... cok kotu bır gundu. ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bobrek ıltıhabı yapmış. cok kotuydu agrılar bobregıme bıçak batırıyorlar gıbıydı. cığlık cığlığaydım( Allah bobrek agrısı cekenlere yardım etsın cok zormus gercekten) nerdeyse hastanedekı butun doktrlarda ızın aalmıs tabı benm dr da almıs yoktu. acıldekı dr da hamılelıkle ılgılı pek bılgısı yokmus genel bır ılaç verdi antıbiyotık.cocuguma zarar verır mı bılemedm ıcmesem olcek gıbıydım. ılçede oturuyorum İl edeg gidemedim agrıdan.. ins bir sey olmaz dıyorum dua edın ne olur. kendınıze de dıkkat edın. kullandıgınız tuvaletlere dıkkat, bol su ıcın ve sogukta kalmayın .. Allah korusun gercekten cok kotuuuuu
kızlar benımde moralım cok bozukdun hastaneye kaldırıldım en acılınden... cok kotu bır gundu. ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bobrek ıltıhabı yapmış. cok kotuydu agrılar bobregıme bıçak batırıyorlar gıbıydı. cığlık cığlığaydım( Allah bobrek agrısı cekenlere yardım etsın cok zormus gercekten) nerdeyse hastanedekı butun doktrlarda ızın aalmıs tabı benm dr da almıs yoktu. acıldekı dr da hamılelıkle ılgılı pek bılgısı yokmus genel bır ılaç verdi antıbiyotık.cocuguma zarar verır mı bılemedm ıcmesem olcek gıbıydım. ılçede oturuyorum İl ede gidemedim agrıdan.. ins bir sey olmaz dıyorum dua edın ne olur. kendınıze de dıkkat edın. kullandıgınız tuvaletlere dıkkat, bol su ıcın ve sogukta kalmayın .. Allah korusun gercekten cok kotuuuuu
ya beni daha doktorum hiç 15 te 1 çağırmadı geçen ayın 11indeydi kontrolüm bi sonraki de bu ayın 15i gene 1 ay oluyo haftaya 35in içinde olcam belki bundan sonra sık çağırır
Geçmiş olsun canım ne kullandn antibiyotik olrak ben de iki kez hastalık gecrdim ben de kullandm duocid vermsti dr B kategorisinde bi antibiyotik zararli dslmis hamişler icin..
canım geçmiş olsun ben hiç böbrek rahatsızlığı çekmedim. ama benim doktorum bebeğe bakarken her zaman böbreklerimede bakar.
ve sağ böbreğimin iyi olmadığını bana sıkıntı yaşatacağını söyledi. senin ağrıların nasıl oluyor canım nerelerin tam olarak ağrıyor.
canım valla sag bobregım cok kotu oldu.uyuyordum saat 9 a dogru bır agrı gırdı kendımı yerden yere attım ınankı kımse de bısey yapamdı. oturamıyorsun yatamıyorsun ayakta duramıyorsun cokkk kotuu. merdıvenlerden ınemedım esım ve babsı kucagında ındırdıler. ınlettı valla aman cok dıkkat edın.
Bebeğimin kilosuna bir doktor 2600 gram dedi diğeri 2800 dedi hangisi doğru bilmiyorum.
Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
geçmişi okumaya vaktim olmadı inşallah okuyacağım ama pcnin başında oturmak bile zor geliyor artık koca göbüşümle
pazartesi günü eminönüne gittim çok ta güzel oldu erkenden kalkıp gittim oğluşuma hem battaniye hemde uyku seti aldım sonunda :)
gerçi mobilya beşiğine 6 aylıkken taşıyacağız şimdilik park yatakta yatacak ama alalım dedik ucuza da geldi aslında, 145ten 80 tlye düştü kürkçü hanı çok seviyorum :) yanlarda ve baş için koruması var yorganı çarşafı 2 tanede yastık kılıfı var yıkayıp serip resmini çekerim artık..
bugün de annemle kayınvalidem bir araya gelip baklava açacaklardı dayanamadım bende olaya dahil oldum, hamurları minik minik açtım annem de büyüttü kayınvalidem de kesti derken birde baklava yapmış olduk :)
herkese söylersiniz ebru 9 aylıkken baklava açmıştı dersiniz artık dedim
bu arada regl ağrısı gibi ağrılar daha keskin bir şekilde girmeye başladı ama düzenli olmadığı için doktorumuzu aramıyoruz, ama sıkıntı yaratıyor o ağrıyla uyumaktan kötü kötü rüyalar görüyorum dün gece de uçuk çıkarmışım
inşallah çok çabuk geçer bu uçuk yoksa aras bu günlerde doğarsa öpemeyebilirim bebişler için zararlıymış uçukla temas etmek
şimdilik hepinizi öpüyoruz teyzeleri bi bakalım bakalım kimler neler yapmış :)
canım bizim de 25 günümüz kalmış güya ama geçmiyor Rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah..
canım hamilelik vurmuş seni de iyice
ne olacak bu halimiz bende kendimi alamıyorum o doğum hikayelerinden ben ne zaman yazacağım diye bekliyorum
okurken daha sık gözlerim doluyor
kendimi yokluyorum belim ağrıyor mu kasılmam var mı diye ama benim sıpam gelecem diye tutturmuştu 2 hafta önce şimdi keyfi yerinde :)
sağlıkla doğsun da yeter ki hayırlısıyla tek düşüncem o aslında..
canım ben 30.haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum, pzt randevum var belki bundan sonra haftada 1 gideceğim. senide bu randevuda muhtemelen öyle çağırır diye tahmin ediyorum.. her doktorun tarzı farklı oluyor galiba..ya beni daha doktorum hiç 15 te 1 çağırmadı geçen ayın 11indeydi kontrolüm bi sonraki de bu ayın 15i gene 1 ay oluyo haftaya 35in içinde olcam belki bundan sonra sık çağırır
canım hadi hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda oğlunu kucağına alıp evine geçersin...evvet eylül annesi olacam sanırken temmuz annesi oldum geldim kızlar.... rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin facedeki grupta paylaşmıştım ama burdada yazayım dedim.... 30 temmuzda bebeğimi sezeryanla doğurdum ameliyat kolaygeçti şükür iyiyim bebeğim kuvezde 1090 gr olarak doğdu oğlum kuvezde beslenme ile büyüyecekler sütümü sağıp götürüyorum ve onu taburcu edeceğimiz günü iple çekiyporum... neyse herkesin bayramı kutlu olsun şimdiden....
Bu skntlari ben de cwkmstm grip olmstum ama bu ilac olr mu olmaz mi hee dr a guvenilmiyor tandk dr olmasi cok güzel keske drlarmzi her dk arayablsek demi.. korkma Allahn iznyle bi seycik olmaz keske dr una bi sekilde ulaşıp sorablsen.. tkrr gecms olsn cnmdoktor prefix dıe bır ılac verdı bende ıctım sonra okuduk kı hamılerde denenmemiş onerılmıyor falan yazıyor esım korktu dr ark aradı o da cefurol ve purinol dıye bır ılac onerdı kostur kostur onu aldılar. ama ben yıne de korkuyorum ıcmesem mı dıye dusunuorum. dr gıdıp muayene de olamadım.
canım geçmiş olsun korkma karnından geçipte bebişe bişeycikler olmaz. dikkat edelim kendimize son zamanlarımız artık.. ufacık bişey bile hemen yoruyor ...selam güzel anneler ve tatlı bebişleri
şimdiden herkesin ramazan bayramını kutluyorum. belki giremeyebilirim. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. sakın iş miş yapıp yormayın kendinizi bebişlerinizi düşünün..
dün benim iftara misafirim vardı eşimin arkadaşı şehir dışından bayram için gelmişler, eşim habersiz davet etmiş kıramadım. çok yoruldum zaten ellerim uyuşuk , çay içerken karnıma döktüm çayı akşam yandım , çok korktumbebeğime bişey olcak sandım.. az daha kocayı boğacaktım sinirden anlatamam. neyse çok şükür ağır bişey değil hemen zeytinyağı sürdüm sonra yanık kremi falan. aman dikkat edin kendinize gece öyle korkmuşum ki bi sürü kabus gördüm
arkadaşım bebişin iyiymiş organları tamamlanmış korkma az kalmış kavuşmanıza.. bu saatten sonra bi sıkıntı yaşanmaz allahın izniyle. yavruna kavuşmanın heyecanını yaşa, hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallahSevgili anne adayları morelim çok bozuk,, dün ilk kez nts ye bağlandım sancılar düzensiz çıktı,1 cm de açıklık olşmuş bugünde başka ünlü bir kadın doğumcuya gittim oda bebek iyi durumda ama rahim ağzın incelmiş erken doğum olabilir, belki yarın belki 3 gün sonrası belkide 1 hafta sonra doğar dedi. Daha bebeğin kilosu az boyu az keşke biraz daha bekleseydiAllahtan organ gelişimi tamamlanış, birde normal doğum yapabilirmişim bunlar beni sevindiren haberler oldu, inş hakkımızda hayırlısı olur
geçmiş olsun arkadaşım inşallah kısa zamanda atlatırsın..kızlar benımde moralım cok bozukdun hastaneye kaldırıldım en acılınden... cok kotu bır gundu. ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bobrek ıltıhabı yapmış. cok kotuydu agrılar bobregıme bıçak batırıyorlar gıbıydı. cığlık cığlığaydım( Allah bobrek agrısı cekenlere yardım etsın cok zormus gercekten) nerdeyse hastanedekı butun doktrlarda ızın aalmıs tabı benm dr da almıs yoktu. acıldekı dr da hamılelıkle ılgılı pek bılgısı yokmus genel bır ılaç verdi antıbiyotık.cocuguma zarar verır mı bılemedm ıcmesem olcek gıbıydım. ılçede oturuyorum İl ede gidemedim agrıdan.. ins bir sey olmaz dıyorum dua edın ne olur. kendınıze de dıkkat edın. kullandıgınız tuvaletlere dıkkat, bol su ıcın ve sogukta kalmayın .. Allah korusun gercekten cok kotuuuuu
Allah tez zamanda kavusmanizi nasip etsin cok geçmiş olsun2 kilo olmadan vermeyecekler cnm
Allah yardimcin olsun canim herşey yolunda gider inşallahSevgili anne adayları morelim çok bozuk,, dün ilk kez nts ye bağlandım sancılar düzensiz çıktı,1 cm de açıklık olşmuş bugünde başka ünlü bir kadın doğumcuya gittim oda bebek iyi durumda ama rahim ağzın incelmiş erken doğum olabilir, belki yarın belki 3 gün sonrası belkide 1 hafta sonra doğar dedi. Daha bebeğin kilosu az boyu az keşke biraz daha bekleseydiAllahtan organ gelişimi tamamlanış, birde normal doğum yapabilirmişim bunlar beni sevindiren haberler oldu, inş hakkımızda hayırlısı olur
kızlar benımde moralım cok bozukdun hastaneye kaldırıldım en acılınden... cok kotu bır gundu. ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bobrek ıltıhabı yapmış. cok kotuydu agrılar bobregıme bıçak batırıyorlar gıbıydı. cığlık cığlığaydım( Allah bobrek agrısı cekenlere yardım etsın cok zormus gercekten) nerdeyse hastanedekı butun doktrlarda ızın aalmıs tabı benm dr da almıs yoktu. acıldekı dr da hamılelıkle ılgılı pek bılgısı yokmus genel bır ılaç verdi antıbiyotık.cocuguma zarar verır mı bılemedm ıcmesem olcek gıbıydım. ılçede oturuyorum İl ede gidemedim agrıdan.. ins bir sey olmaz dıyorum dua edın ne olur. kendınıze de dıkkat edın. kullandıgınız tuvaletlere dıkkat, bol su ıcın ve sogukta kalmayın .. Allah korusun gercekten cok kotuuuuu
canım bozma moralini bebeğin iyiymiş maşallah hep hayırlısını dileriz ya RABBİM DEN gne öyle dielim ne zaman doğması hayırlı olcaksa ikiniz içinde meleğin ozaman gelsinSevgili anne adayları morelim çok bozuk,, dün ilk kez nts ye bağlandım sancılar düzensiz çıktı,1 cm de açıklık olşmuş bugünde başka ünlü bir kadın doğumcuya gittim oda bebek iyi durumda ama rahim ağzın incelmiş erken doğum olabilir, belki yarın belki 3 gün sonrası belkide 1 hafta sonra doğar dedi. Daha bebeğin kilosu az boyu az keşke biraz daha bekleseydiAllahtan organ gelişimi tamamlanış, birde normal doğum yapabilirmişim bunlar beni sevindiren haberler oldu, inş hakkımızda hayırlısı olur
Bende hep ayda 1kere gittim,son ay olduğu için artık biraz endişeleniyorm daha mı sık gitmem gerek hiç nts yede girmedim, başka doktora da gitmek istemiyorum ama off napsamki beklesemmi 22sini.
canım ben 30.haftadan beri 2 haftada bir gidiyorum, pzt randevum var belki bundan sonra haftada 1 gideceğim. senide bu randevuda muhtemelen öyle çağırır diye tahmin ediyorum.. her doktorun tarzı farklı oluyor galiba..