2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar daha önce yazmışmıydım bilmiyorum.
temmuzun son haftalarına doğru annemin iş arkadaşı doğum yaptı.
doktoru bebeği en son ultrasonda 3100 gram demiş. 3100 den biraz fazla doğar demiş bebek 2600 gram doğmuş.

pazar günüde hem anneme sonrasında halama uğradım. mutfak masasında çok güzel bir şeker vardı üstünde ADA yazıyordu.
halamında iş arkadaşı doğum yapmış bebek görmeye gitmiş. bebeğin annesi şeker ve küçük pet şişelerde su ayptırıp üstüne ADA yazdırmış. ve doktoru onada bebeğin 3 kilonun üstünde demiş ultrason kontrollerinde ve bu bebekde 2500 gram doğmuş.
çok ilginç değil mi?

annemin arkadaşı bebeğinin 2600 gram doğduğunu duyunca çok ağlamış hastanede. boyun kısa bebeğin 3 kilonun üstünde diye kıza birde sezeryan yapmışlar. bilseydim sezeryan olmazdım diyormuş

sağol canım tekrar gelirse giderim korktum baya boğazlarım dondurmadan dolayı grip gibi olmuştum acaba ondan mı diyorum kendime

canım sanırım boğazların tahriş olmuş.bende günlerdir buzlu su içiyorum.ne kadar içmeyim desemde sıcaklardan dolayı içiyorum.bugünde benim de boğazlarım ağrıyor.

bana doktorum ultrason tam kilo hesabı yapamaya biliyor söyledikleri kilodan 300 gr eksik ya da 300 gr fazla çıkma ihtimali var demişti.tam söylediğimiz kiloyu yine de baz almayın demişti.

buyur burdan yak işte boşuna demiyoruz ultrason kesin snuçlar vermiyo die ya kilosu çok önemli değil sağlığı hakkında yanılmaınlarda boy kilo ben pek takmıyorum

bana doktorum ultrason tam kilo hesabı yapamaya biliyor söyledikleri kilodan 300 gr eksik ya da 300 gr fazla çıkma ihtimali var demişti.tam söylediğimiz kiloyu yine de baz almayın demişti.

evet 200-300 gram farkeder bende duymuştum. ama 600-700 gram farkların olması çok ilginç değilmi? bu yüzden sizinle paylaştım.

buyur burdan yak işte boşuna demiyoruz ultrason kesin snuçlar vermiyo die ya kilosu çok önemli değil sağlığı hakkında yanılmaınlarda boy kilo ben pek takmıyorum

aynen sağlıklı olsunlar yatıp kalkıp dua ediyorum. bugün arefe günü dualar kabul olurmuş bol bol dua edelim

canım iyi diyosunda burda 2 doktor var biri iyi herzaman o doktoruda bulamıyorum yani çok sıkıntılı bir durum allah kısmet ederse iki hafta sonra memlekete gidicem orda genel muayenemi olurum. peki neden oluyormuş bu bilgin varmı sendede adet agrıları gibi agrılar oluyormu

Merhaba arkadaşlar aranızda süt sağma makinesi alan var mı özellikle calisan anneler aldınız mı? Bana işyerinde bebeği olan bir abla al işe başlayınca nasilsa sagacaksin dedi hastanede de doğumdan sonra hemen süt gelmeyebiliyormus bazen o zaman istiyorlarmis çok kararsızim sizce şimdiden almalı mıyım? Siz alacak mısınız

geçmiş olsun canım güldürdün beni ya dikkat et kendine tekrarlarsa ihmal etme

ben almadım ablam verdi vermeseydi de almayı düşünmüyordum(çalışmıyorum çünkü) ama sen çalışıyorsun al bence de zaten ihtiyacın da olacak

evvet eylül annesi olacam sanırken temmuz annesi oldum geldim kızlar.... rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin facedeki grupta paylaşmıştım ama burdada yazayım dedim.... 30 temmuzda bebeğimi sezeryanla doğurdum ameliyat kolaygeçti şükür iyiyim bebeğim kuvezde 1090 gr olarak doğdu oğlum kuvezde beslenme ile büyüyecekler sütümü sağıp götürüyorum ve onu taburcu edeceğimiz günü iple çekiyporum... neyse herkesin bayramı kutlu olsun şimdiden....

ayyyy gözün aydın inşallah sağlıcaklada hastaneden çıkar? özel olmazsa canım neden erken doğdu ?

ayyyy gözün aydın inşallah sağlıcaklada hastaneden çıkar? özel olmazsa canım neden erken doğdu ?

gelişim yavaşlığı nedeni ile büyümüyodu suyuda bitmişti acil sezertyana alındı cnm 32+2 de 1090 gr olarak doğdu normalin çok altında diye allah korusun dahada kilo kaybetderse kötü olur dediler hemen aldılar..

plesentadan bebeğe kan akışı yavaşlığını fark etti doktorum bundan 1 ay önce hemen organ geliştirici iğne vurdu ve bu bebek erken doğar dedi o zaman kilosu haftasına uyumluydu sonra arada fark olmaya başladı fark büyümeyebaşladı beni hast yatırdılar 1 hafta gözlem altında nst ye bağlı olarak yattım hep suyu bitincede sezeryan oldum mecburen...

sağma makinası aldım elektrikli sütümü sağıp hergün götürüyorum büyümesi için

Son düzenleme:

gözün aydın canım ya çok sevindim inşallah bebeğini kucağına alıp çıkarsın hastaneden sağlıcakla.rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu.ne zaman taburcu edecekler belli mi

çok büyük geçmiş olsun canım benim zor olmuş ama sağ sağlim doğmuş çok şükür darısı bizlere

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun, inşallah kendini çabuk toparlarda çıkar küvezden. sende bebeğine kavuşursun, kendin emzirirsin.
ayrıca geçmiş olsun

selam güzel anneler ve tatlı bebişleri
şimdiden herkesin ramazan bayramını kutluyorum. belki giremeyebilirim. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. sakın iş miş yapıp yormayın kendinizi bebişlerinizi düşünün..
dün benim iftara misafirim vardı eşimin arkadaşı şehir dışından bayram için gelmişler, eşim habersiz davet etmiş kıramadım. çok yoruldum zaten ellerim uyuşuk , çay içerken karnıma döktüm çayı akşam yandım , çok korktum bebeğime bişey olcak sandım.. az daha kocayı boğacaktım sinirden anlatamam. neyse çok şükür ağır bişey değil hemen zeytinyağı sürdüm sonra yanık kremi falan. aman dikkat edin kendinize gece öyle korkmuşum ki bi sürü kabus gördüm

hoşgeldin cnm maşallah size hepimizde benzer sorunlar var artık sabretcez
bu arada gecelikler cenzeyin benim değil tatlım:)

canım valla karıştırmışım hızlı hızlı bakarken

canım yatakta inan yastıklarla boğuşuyorum bi türlü rahat yatamıyorum. kocamıda ha bire uyandırıp kaldır beni diyorum , az bişey dese sabaha kadar uğraşacak o da biliyo

canım geçmiş olsun , sakın korkma dr telefonu varsa arayıp sor istersen. boğazından gelen kan dan kadın doğum dr anlamazkı ama bebeği kontrol eder yinede. sen burnundan genzine akmıştır belki de dişinden gelmiştir. hamilelikte damar kanamaları çok oluyomuş, benimde burnum kanamıştı. bu arada geceliklierini güle güle kullan dün karıştırmışım yazarken :44:

Sevgili anne adayları morelim çok bozuk,, dün ilk kez nts ye bağlandım sancılar düzensiz çıktı,1 cm de açıklık olşmuş bugünde başka ünlü bir kadın doğumcuya gittim oda bebek iyi durumda ama rahim ağzın incelmiş erken doğum olabilir, belki yarın belki 3 gün sonrası belkide 1 hafta sonra doğar dedi. Daha bebeğin kilosu az boyu az keşke biraz daha bekleseydi Allahtan organ gelişimi tamamlanış, birde normal doğum yapabilirmişim bunlar beni sevindiren haberler oldu, inş hakkımızda hayırlısı olur

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun. bebeğinin kilosu ne kadar. 7. ayı geçtikten sonra doktorlar artık korkmayın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…