- 27 Aralık 2009
- 845
- 442
Geçmiş olsun hayırlı da olsun aynı zamanda. . Öyle ya da böyle bebişe kavuşmuş olmak güzel bi duygudur eminm az kalms annesi Allah kavustursun..evvet eylül annesi olacam sanırken temmuz annesi oldum geldim kızlar.... rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin facedeki grupta paylaşmıştım ama burdada yazayım dedim.... 30 temmuzda bebeğimi sezeryanla doğurdum ameliyat kolaygeçti şükür iyiyim bebeğim kuvezde 1090 gr olarak doğdu oğlum kuvezde beslenme ile büyüyecekler sütümü sağıp götürüyorum ve onu taburcu edeceğimiz günü iple çekiyporum... neyse herkesin bayramı kutlu olsun şimdiden....
Hiç üzülme canım hangimizin başına ne gelecek bilemiyoruz ki ama doktorum bana bu haftadan itibaren dogan bebeklerin gelişiminin tam oldugunu prematüre bile olmadıklarını söylemişti .. hayrlisyla bebegine kavusucaksn ne güzel. . İnşallah sag salim dogar belki de bekletir annesi bilemeyz ki ))Sevgili anne adayları morelim çok bozuk,, dün ilk kez nts ye bağlandım sancılar düzensiz çıktı,1 cm de açıklık olşmuş bugünde başka ünlü bir kadın doğumcuya gittim oda bebek iyi durumda ama rahim ağzın incelmiş erken doğum olabilir, belki yarın belki 3 gün sonrası belkide 1 hafta sonra doğar dedi. Daha bebeğin kilosu az boyu az keşke biraz daha bekleseydi Allahtan organ gelişimi tamamalanmış
Bu arada bayram temzlgim btti şükür annişler, yattm uzandm dnlenyorum kocam bendn cok yorldu camlardi yerlerdi drken evv misss.. uc gune yaydm dolap icleri bebişmin gysileri flan derkn super oldu aslnda tam dogum zamani bu temzlgi bi daha bulur muyum bilmem..