Aramıza hoşgeldin babymuck. Eskiden burası çok aktif bir topicti.Birkaç ay önce facebook'ta grup açılınca çoğu anne adayımız oraya kaydı.Bu nedenle eskisi kadar hızlı akmıyor diyaloglar ama aramızda olman bizi sevindirdi,tekrar hoşgeldin.
3. kez kız annesi olmak güzel bir duygu olmalı.İlk 2 kızın kaçar yaşlarında?
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. aynı sorunu 1hafta önce ben yaşadım ben 33+5 haftalık gebeyim bebeğim 2 kilo doktor yaslanma belirtisi var dedi ben anlamadı ilk çünkü hayatımda duymadım böyle bişey piskolojim bozuldu malum olduğum yer mahrumiyet şehri 1 hafta sonra farklı bir doktora muayene oldum 80gr farkla hiç bir sorun olmadığını piskolojik olarak bebeğide kendinide etkileme keyfine bak dedi. yani imkan varsa başka bi doktora mutlaka görün derim inşlh büyütülecek bişey değildir seninkide.
hoşbulduk canım.kızlarım büyük olan 11 küçük 8 .bu bebegimin erkek olmasını çok istemiştim.demekki hayırlısı böyleymiş.bu topikte 3 bebegine hamiş olan varmı kızlar .geçmişi hiç okumadım çünkü.
Icimden bir ses bugun Yada yarin dogurcagimi soyluyor
Hayırlı bayramlar güzel anneler:) öpüyorum o güzel yanaklarınızdan. Biz 35+6 olduk kuzumla. Nst de sancılarım çıkıyor geceleri artıyor. Yürürken genital bölge kemiklerim çok acıyor. Kabızlık beni mahvetti. Libilaks bile işkence( çatı muayenesi oldum biraz acıdı. 1cm açılma rahim yumuşaması mevcut. KıZım 4kg 50cm maşallah. Kısmetse 20ağs. Sonrası kavuşma var:) slm herkese
hayırlı bayramlar canım benim maşallah kuzucuk 5 kilo doğmayı hedefledi galiba ayy sağlıkla kucağına alırsın inşallah songülcüm bak bende daha sancı mancı yok oda bi stres geç mi gelecek ne olacak diye.. kabızlık ben de mevcut maalesef ama ilaç vermiyor doktor hurmaya dadandım iyice sana fayda ederse sende ye canım..
sezeryan tarihi mi verdi 20 ağustos diye normalmi bekliyorsun yoksa..?
Hayırlı bayramlar güzel anneler:) öpüyorum o güzel yanaklarınızdan. Biz 35+6 olduk kuzumla. Nst de sancılarım çıkıyor geceleri artıyor. Yürürken genital bölge kemiklerim çok acıyor. Kabızlık beni mahvetti. Libilaks bile işkence( çatı muayenesi oldum biraz acıdı. 1cm açılma rahim yumuşaması mevcut. KıZım 4kg 50cm maşallah. Kısmetse 20ağs. Sonrası kavuşma var:) slm herkese
maşaallah canım4 kg demek :))) tontiş bebek olacak o zaman. sancıların nasıl oluyor bende sadece adet olacağım gibi ağrı oluyor
Normal hep hevesimdi. Çatal muayenesinde Dr un elinde ki içimden çıkan mantarları görünce daha bi istiyorum normali. Çünkü rahim temizlenecek. Ama ben 110kg bir kadınım. Bebeğimi normal yapabilirmiyim bilmiyorum korkuyorum. Allah cümlemize güzel ve kolay olanı nasip etsin inş. Hurma işe yararsa ne dua ederim sana. Öptüm
heyecanlı bekleyiş devam ediyor:)
ben de bebeğimin hareketlerine takmış durumdayım hareketi çok az
adet sancısı hep oluyor alttaki kemiklerde ara ara ağrıyor 2 gündür alt tarafta sızı hissediyorum omu acabaBıçak gibi kesiyor sanki birşey. Adet sancısının bi üst ağrısı. Bebek bi çıldırıyor o sıra nst sesi değişiyor. Allah yardımcımız olsun
hoşbulduk canım.kızlarım büyük olan 11 küçük 8 .bu bebegimin erkek olmasını çok istemiştim.demekki hayırlısı böyleymiş.bu topikte 3 bebegine hamiş olan varmı kızlar .geçmişi hiç okumadım çünkü.
Normal hep hevesimdi. Çatal muayenesinde Dr un elinde ki içimden çıkan mantarları görünce daha bi istiyorum normali. Çünkü rahim temizlenecek. Ama ben 110kg bir kadınım. Bebeğimi normal yapabilirmiyim bilmiyorum korkuyorum. Allah cümlemize güzel ve kolay olanı nasip etsin inş. Hurma işe yararsa ne dua ederim sana. Öptüm
merhaba kızlar doktordan geldik taze taze haberler getirdik
dün geceden beri mide ekşimem arttı ve sürekli kusma halindeydim yatmakta da çok zorlandım sabah kahvaltı hazırlayamadım herşey kokuyordu zaten pazartesi kontrole gidecektim kocacık kalk şimdi gidelim dedi gittik velakin
3.100 gram olmuş sıpam 10 günde 100 gram almış olması beni endişelendirdiyse de doktorumuza göre herşey yolundaymış çok şükür nstde sancım çıkmadı idrar yolunda yine iltihap çıktı, ilaç yazdı bu sefer, mide ekşimesi için pulcet verdi gece yatarken iç dedi, uçuğum için hiçbirşey kullanamazsın uçuk kremleri tehlikeli dedi, kabızlık için bol yürüyüş yap dedi, ama sancı girdiğinde ellerimde ve yüzümde olan uyuşmayı sormayı unutarak yine eve geldim..
birde geçenlerde olduğumu sandığım muayne çatı muaynesi değilmiş onu öğrendim
ona tuşe deniliyormuş açıklığa bakılmasıyla pelvise bakılması aynı şey değilmiş yani cahilliğin gözü kör olsun
neyseki doktorum çatı muaynesine gerek görmediğini doğum sancıları başlayınca yapılacak muayneyle gidişata karar verilebileceğini, ama şu anda gidişatımın normal doğuma doğru ilerlediğini söyledi
sonunda kontrollerimizi haftada 1e düşürdü haftaya cuma tekrar gideceğiz inşallah
tabi en güzel duyduğum şeyse bebeği 15i itibariyle bekleyebiliriz dedi içimde birşeyler filizlendi yüzüm güldü tekrardan oğluma kavuşmanın hayali herşeyi unutturuyor
hayırlısı olsun canım ben hergün hadi bugün hadi yarın deyip duruyorum ama oooohhoooo oğluşun niyeti yok
Allahım sağ salım kurtarsın nasıl dr elıne mantar geldi
adet sancısı hep oluyor alttaki kemiklerde ara ara ağrıyor 2 gündür alt tarafta sızı hissediyorum omu acaba
canım geçmiş olsun baya zor oldu artık senin için herşey ama az kalmış 15 ine ne kaldı şurda sonra heran bekle bakalımmerhaba kızlar doktordan geldik taze taze haberler getirdik
dün geceden beri mide ekşimem arttı ve sürekli kusma halindeydim yatmakta da çok zorlandım sabah kahvaltı hazırlayamadım herşey kokuyordu zaten pazartesi kontrole gidecektim kocacık kalk şimdi gidelim dedi gittik velakin
3.100 gram olmuş sıpam 10 günde 100 gram almış olması beni endişelendirdiyse de doktorumuza göre herşey yolundaymış çok şükür nstde sancım çıkmadı idrar yolunda yine iltihap çıktı, ilaç yazdı bu sefer, mide ekşimesi için pulcet verdi gece yatarken iç dedi, uçuğum için hiçbirşey kullanamazsın uçuk kremleri tehlikeli dedi, kabızlık için bol yürüyüş yap dedi, ama sancı girdiğinde ellerimde ve yüzümde olan uyuşmayı sormayı unutarak yine eve geldim..
birde geçenlerde olduğumu sandığım muayne çatı muaynesi değilmiş onu öğrendim
ona tuşe deniliyormuş açıklığa bakılmasıyla pelvise bakılması aynı şey değilmiş yani cahilliğin gözü kör olsun
neyseki doktorum çatı muaynesine gerek görmediğini doğum sancıları başlayınca yapılacak muayneyle gidişata karar verilebileceğini, ama şu anda gidişatımın normal doğuma doğru ilerlediğini söyledi
sonunda kontrollerimizi haftada 1e düşürdü haftaya cuma tekrar gideceğiz inşallah
tabi en güzel duyduğum şeyse bebeği 15i itibariyle bekleyebiliriz dedi içimde birşeyler filizlendi yüzüm güldü tekrardan oğluma kavuşmanın hayali herşeyi unutturuyor
hayırlısı olsun canım ben hergün hadi bugün hadi yarın deyip duruyorum ama oooohhoooo oğluşun niyeti yok
songül maşallah kızına canım 4 kg cık bi prenses gelecek demekHayırlı bayramlar güzel anneler:) öpüyorum o güzel yanaklarınızdan. Biz 35+6 olduk kuzumla. Nst de sancılarım çıkıyor geceleri artıyor. Yürürken genital bölge kemiklerim çok acıyor. Kabızlık beni mahvetti. Libilaks bile işkence( çatı muayenesi oldum biraz acıdı. 1cm açılma rahim yumuşaması mevcut. KıZım 4kg 50cm maşallah. Kısmetse 20ağs. Sonrası kavuşma var:) slm herkese