2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin bayramı mübarek olsun, kurbani hayirlisiyla bebislerimiz kucağımızda geçiririz ins. Harçlıkları hazırlayın teyzeleri derin ellerinizi öpmeye gelecek.

hepinizin bayramı kutlu olsun akadaşlarr, ayy o bebişlerinizin de gözlerinden öpüyorumm :)) ne güzel bayramlarımız olucak artık Rabbm o günleri göstersn hepimizee..

Sağlıkı, mutlu ve sevdiklerinizle dolu bir bayram sizinle olsun :KK16::KK16::KK16:
Bir sonraki bayram en güzel bayram olacak hepimiz için, meleklerimizle beraber :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bebeklerımızle ılk bayramımız:)
Allah ım nice bayramları onlarla ve eslerımzle ve ailemizle sağlıkla hayrla yasamayı nasıp etsin inşallah

İyi bayramlar güzel. anneler ve şekerleri :)
Hepinizi öpüyor meleklerinizi de kokluyorum...
Herkese sağlıklı günler....

herkeze iyi bayramlar kızlar bizde bebeşimle 34 35 haftalık olduk bulunduğum ilçede tam gün hesabı yapmıyorlar bende son adetimi tam kestiremiyorum malum ilk kızım 1 yaşına girdi hamile kaldım günleri karıştırıyorum tatil kızım iş güç derken pek giremedim kilo sorunu yapanlar olmuş sanırım ben duru ya hamileyken hem şekerim yüksekti diyet takip yaptım sürekli hemde tansiyonum yüksekti 3 tane tansiyon ilacı kullanıyordum tabi biraz zorluk çektim lakin 38+5 te alalım dedi doktor baş ağrılarım yükseldi ilaç yetmedi 38+2de ilk kızım duruyu epidural sezeryanla doğurdum sezeryandan memnunum kızım 19 aylık bi gün bile ağrım olmadı şükür doktor 3500gr civarı doğar dedi ve benim meleğim 51cm 4000gr doğru ultrasonda yanılma payı var bakalım şuan şükür şekerim yok ama 3 tane tansiyon ilacı kullanıyorum ailemde genetik ve bende de gebelikte yükseliyor ki duruyu 24 yaşında kısmetse derin kızımıda 26 yaşında alcam kucağıma yaşla alakası yok 34 haftalıkken 2600 gr dedi doktor duru kadar iri olmaz sağlıklı olsunda sorun değil duru tombişti ve bakarken zorlanmadım arkadaşım 36+1 haftalıkken 2500 doğurdu oda şeker bi bebek kilo takıntısı yapmayın sağlığı yerinde olsun neden 2. erken derseniz ilk kızıma aşılamayla hamile kaldım ikinci süpriz oldu ama iyide oldu :)

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhaba .buraya ilk yazıyorum .bende 32 haftalık hamişim :) ALLAH izin verirse eylül annesi olacam .geçen hafta gittigimde doktorum bebegimin 1 900 oldugunu söyledi .sizce iyimi kızlar .buarada cinsiyetimiz kız üçüncü kezz kız annesi olacam .

Kizlar ya benim kiz bazen sanki mesaneme çarpıyor gibi oluyor sancı da denemez acıyor oynadiginda özellikle tuvaletim olduğu zaman acıyor sizde de oluyor mu

kizlar iyi bayramlar
bi ark bebegi gelismiyormus sanirim suan ayni durumdayim bebegim 35 haftalik ama ulturasonda 33 cikti 2 haftadir gelismemis kuzum kilomuz 1900 dok carsamba gunu tekrar bakacak ayrica suyumda sinirda cikti
carsamba gunu cigeri icin igne yapacak suyum azalmaya devam ederse 38 haftamda sezaryanla alinacak kuzum
hersy yolunda giderken bianda boyle birseyle karsilasmak cok uzucu Allahim melegimi korusun

kızlar hepinize merhaba .buraya ilk yazıyorum .bende 32 haftalık hamişim :) ALLAH izin verirse eylül annesi olacam .geçen hafta gittigimde doktorum bebegimin 1 900 oldugunu söyledi .sizce iyimi kızlar .buarada cinsiyetimiz kız üçüncü kezz kız annesi olacam .

Aramıza hoşgeldin babymuck. Eskiden burası çok aktif bir topicti.Birkaç ay önce facebook'ta grup açılınca çoğu anne adayımız oraya kaydı.Bu nedenle eskisi kadar hızlı akmıyor diyaloglar ama aramızda olman bizi sevindirdi,tekrar hoşgeldin.
3. kez kız annesi olmak güzel bir duygu olmalı.İlk 2 kızın kaçar yaşlarında?

bence kilosu iyi benim senin haftandayken kilosu 1700 gr dı.

kizlar iyi bayramlar
bi ark bebegi gelismiyormus sanirim suan ayni durumdayim bebegim 35 haftalik ama ulturasonda 33 cikti 2 haftadir gelismemis kuzum kilomuz 1900 dok carsamba gunu tekrar bakacak ayrica suyumda sinirda cikti
carsamba gunu cigeri icin igne yapacak suyum azalmaya devam ederse 38 haftamda sezaryanla alinacak kuzum
hersy yolunda giderken bianda boyle birseyle karsilasmak cok uzucu Allahim melegimi korusun
Rabbim yar ve yardimcin olsun..insallah saglikli gine kucagina alican bebisini.

Kizlar ya benim kiz bazen sanki mesaneme çarpıyor gibi oluyor sancı da denemez acıyor oynadiginda özellikle tuvaletim olduğu zaman acıyor sizde de oluyor mu
hem bebek hem idrar birlesince bana da oluyor cok tutmamak lazim idrari

benm bebisim 1770 gr.doktorun kotu bisey demediyse hic sıkma canini.

selam güzel anneler ve tatlı bebişleri
şimdiden herkesin ramazan bayramını kutluyorum. belki giremeyebilirim. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. sakın iş miş yapıp yormayın kendinizi bebişlerinizi düşünün..
dün benim iftara misafirim vardı eşimin arkadaşı şehir dışından bayram için gelmişler, eşim habersiz davet etmiş kıramadım. çok yoruldum zaten ellerim uyuşuk , çay içerken karnıma döktüm çayı akşam yandım , çok korktum:KK43::KK50: bebeğime bişey olcak sandım.. az daha kocayı boğacaktım sinirden anlatamam. neyse çok şükür ağır bişey değil hemen zeytinyağı sürdüm sonra yanık kremi falan. aman dikkat edin kendinize gece öyle korkmuşum ki bi sürü kabus gördüm

canım kıyamam çok geçmiş olsun.. hala mı misafir geliyor yahu bende bugün yemek hazırlarken eşim içerde playstation oynuyordu elime patatesleri alırken yağ sıçrattım biraz da gönülsüz yapınca kendime zarar veriyorum Allah korumuş canım inşallah izi kallmaz dert etme kendine

Sevgili anne adayları morelim çok bozuk,, dün ilk kez nts ye bağlandım sancılar düzensiz çıktı,1 cm de açıklık olşmuş bugünde başka ünlü bir kadın doğumcuya gittim oda bebek iyi durumda ama rahim ağzın incelmiş erken doğum olabilir, belki yarın belki 3 gün sonrası belkide 1 hafta sonra doğar dedi. Daha bebeğin kilosu az boyu az keşke biraz daha bekleseydi:KK43: Allahtan organ gelişimi tamamlanış, birde normal doğum yapabilirmişim bunlar beni sevindiren haberler oldu, inş hakkımızda hayırlısı olur

Canım Rabbim hayırlısını versin hem senin hem de bebişin için bana 1 cm açık var dediklerinden beri 2 hafta geçecek nerdeyse ve ne verdikleri ilacı kullandım ne de yatıp dinlendim hatta fazladan koşturdum ama hiç bişeycik olmadı inşallah senin bebişinde vakti zamanında sağlıcakla doğar sen hamişliğinin tadını çıkarmaya devam et Allah yardımcın olsun.

kızlar benımde moralım cok bozuk:KK43: dun hastaneye kaldırıldım en acılınden... cok kotu bır gundu. ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bobrek ıltıhabı yapmış. cok kotuydu agrılar bobregıme bıçak batırıyorlar gıbıydı. cığlık cığlığaydım( Allah bobrek agrısı cekenlere yardım etsın cok zormus gercekten) nerdeyse hastanedekı butun doktrlarda ızın aalmıs tabı benm dr da almıs yoktu. acıldekı dr da hamılelıkle ılgılı pek bılgısı yokmus genel bır ılaç verdi antıbiyotık.cocuguma zarar verır mı bılemedm ıcmesem olcek gıbıydım. ılçede oturuyorum İl ede gidemedim agrıdan.. ins bir sey olmaz dıyorum dua edın ne olur. kendınıze de dıkkat edın. kullandıgınız tuvaletlere dıkkat, bol su ıcın ve sogukta kalmayın .. Allah korusun gercekten cok kotuuuuu:KK43:

geçmiş olsun canım bol bol su içmek işe yarıyor gerçekten inşallah çabuk atlatırsın..

maşallah canım sana :nazar: burda hamarat bi hamiş varmış gezmelerini de yapmış baklavasını da açmış oh misss, afiyetle yersiniz yarın :KK39: doğumdan bir hafta önce enerji patlaması olurmuş ya senin ki de öyle bişey mi acaba :KK9::KK9:
aldıklarını güle güle kullanın canım, resimleri bekliyoruz... inşallah uçuğun da geçer yakında yoksa oğluşu öpmeden durabilir misin bilemem :KK16:

sorma canım bende duramıyorum okumadan izlemeden. sabahları erken kalkarsam bi kaç doğum hikayesi izliyorum televizyonda, bu arada ağustos annelerine dadandım onları okuyorum.. herseferinde zırıl zırıl tutamıyorum kendimi :KK5: geçen eşimin varken okuyordum onada çaktırmayacam ya zor tuttum kendimi boğzımda düğümlendi kaldı :KK9::KK9:

canım yakınım da olsan da ikram etsem keşke sana :) vallahi bugün kaynanama anneme gittim birde bi arkadaşa gittik eşim bir yere daha gidersen doğurursun bugün dedi benden umutluydu ama eve gelip yemek hazırlamama rağmen hiç bişey yok paşam fazladan hareketli o kadar :KK76::KK76: dün de kociş sağolsun buzdolabını bulaşık makinesini çekti onların yerlerine kadar evi pür-i pak ettik yok bu sıpanın hakikaten keyfi yerinde aslında yeri dardı da anasını çatlata çatlata yer açtı kendine :KK9::KK9:
her geçen gün sabırsızlanıyorum yeni doğum hikayeleri girmiş mi diye bakıyorum bi 10 gün sonra bizim eylül anneleri de yazar gibi geliyor kısmet tabi.. uçuğum iyice büyüdü bugün 3 kez aradım doktroru ama ulaşamadım hep yoğundu nöbetçiydi çünkü bi ilaç önerir mi bilmem ama canımı çok yakıyor.. bebişin odasını tekrar dekore ettik dün temizlik esnasında yeni fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah :)

Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. Doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.

canım benim geçmiş olsun başka bir doktordan daha fikir al tabiki inşallah güzel haberler alırsın bize de haber verirsin dualarım seninle canım

Arkadaşlar hepinize merhaba, inşallah sağsalim alırsınız kucaklarınıza bebeciklerinizi, zamanlarınz az kalmış gerçekten çok stresli bir dönem hamilelik, Allah yatarak geçirene de ayakta olana da dayanma gücü versin inşallah..benim size sormak istediğim bu topikten bir arkadaşınız ile ilgili..İsmi UzaklardakiHayat..tam bir aydır topiğe girmiyor ve kendisinden haber alamıyorum..nasıl olduğuna dair bir bilginiz var mı? Umarım iyidir ve bir problemi yoktur..

canım kimse de cevap vermemiş bende bilmiyorum hiç bir fikrim yok hatırlamıyorum bile bu nicki ama eylül anneleri facebookta bir grup kurdu oraya bir sor istersen çünkü çoğu annecik orada takılıyor

Canım güle güle kirlet ben toz işini dün bitirdim bugünde heryeri sildim süpürdüm ama halıları sermedim doğuma 5- 10gün kala sererim inşallah, dediğin gibi camlar sürekli açık hep toz oluyor...

hamarat arkadaşım benim eline sağlık :) ben de bir halımı yıkattıktan sonra beklettim doğumda da değil mevlütte sereceğim ben ama..

geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim çok korktum kızlar kötü hastalığamı yakalandım:)) diye ağladım biraz bebeğim hareket ediyordu sevindim ne senaryolar geçti aklımdan:))) boğazlarım hala ağrıyor belki boğazdan veya burundan yada içimden geldi kanama gebelikte daha hassas ya ondan mı kanadı acaba? zaten sırf kan görünce korktum. neyse hepinize şimdiden hayırlı bayramlar...

canım inşallah tekrarlamaz hayırlı bayramlar sanada bebişe de :)

herkeze iyi bayramlar kızlar bizde bebeşimle 34 35 haftalık olduk bulunduğum ilçede tam gün hesabı yapmıyorlar bende son adetimi tam kestiremiyorum malum ilk kızım 1 yaşına girdi hamile kaldım günleri karıştırıyorum tatil kızım iş güç derken pek giremedim kilo sorunu yapanlar olmuş sanırım ben duru ya hamileyken hem şekerim yüksekti diyet takip yaptım sürekli hemde tansiyonum yüksekti 3 tane tansiyon ilacı kullanıyordum tabi biraz zorluk çektim lakin 38+5 te alalım dedi doktor baş ağrılarım yükseldi ilaç yetmedi 38+2de ilk kızım duruyu epidural sezeryanla doğurdum sezeryandan memnunum kızım 19 aylık bi gün bile ağrım olmadı şükür doktor 3500gr civarı doğar dedi ve benim meleğim 51cm 4000gr doğru ultrasonda yanılma payı var bakalım şuan şükür şekerim yok ama 3 tane tansiyon ilacı kullanıyorum ailemde genetik ve bende de gebelikte yükseliyor ki duruyu 24 yaşında kısmetse derin kızımıda 26 yaşında alcam kucağıma yaşla alakası yok 34 haftalıkken 2600 gr dedi doktor duru kadar iri olmaz sağlıklı olsunda sorun değil duru tombişti ve bakarken zorlanmadım arkadaşım 36+1 haftalıkken 2500 doğurdu oda şeker bi bebek kilo takıntısı yapmayın sağlığı yerinde olsun neden 2. erken derseniz ilk kızıma aşılamayla hamile kaldım ikinci süpriz oldu ama iyide oldu :)

HOŞGELDİNİZ esrali87 ve babymuck Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin ne güzel tecrübeli annecikler gelmiş hoşgelmiş bu aralar ramazan ve bayram derken topic iyice sessizleşti ama tekrar canlanacaktır inşallah..

canım bahsettiğin şey enfeksiyondan kaynaklı olabilir doktoruna bahsedersen idrar tahlili isteyip bakabilir geçmiş olsun..

kizlar iyi bayramlar

Allah yardımcın olsun canım çarşamba da bi baksınlar bakalım inşallah güzel haberler alırsın, bebiş iyi olduktan sonra hiç üzülme, moralini de yüksek tut ki bebişin strese girmesin Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

herkese günaydınlar annecikler bayramınız kutluyorum kısemetse kurban bayramında kuzularımızla oluruz dün baya gezdik bugünde biraz kaldı onları halledip bitircez inş :KK16:

Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. Doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. aynı sorunu 1hafta önce ben yaşadım ben 33+5 haftalık gebeyim bebeğim 2 kilo doktor yaslanma belirtisi var dedi ben anlamadı ilk çünkü hayatımda duymadım böyle bişey piskolojim bozuldu malum olduğum yer mahrumiyet şehri 1 hafta sonra farklı bir doktora muayene oldum 80gr farkla hiç bir sorun olmadığını piskolojik olarak bebeğide kendinide etkileme keyfine bak dedi. yani imkan varsa başka bi doktora mutlaka görün derim inşlh büyütülecek bişey değildir seninkide.

Günaydın herkese anladigim kadariyla herkes kendini yoruyor hiç durup dinlenen yok..ben dun tum gun kendime izin verdim dinlendim bugün gezmelere gidicez inş. .
Icimden bir ses bugun Yada yarin dogurcagimi soyluyor :KK66:
Bu topik o icimzden gelen sesleri cogaltyor hep ben sana söyliyim )) hayrlsi olsun habersz brakma bizi ))

X