Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize merhaba .buraya ilk yazıyorum .bende 32 haftalık hamişim :) ALLAH izin verirse eylül annesi olacam .geçen hafta gittigimde doktorum bebegimin 1 900 oldugunu söyledi .sizce iyimi kızlar .buarada cinsiyetimiz kız üçüncü kezz kız annesi olacam .
kızlar hepinize merhaba .buraya ilk yazıyorum .bende 32 haftalık hamişim :) ALLAH izin verirse eylül annesi olacam .geçen hafta gittigimde doktorum bebegimin 1 900 oldugunu söyledi .sizce iyimi kızlar .buarada cinsiyetimiz kız üçüncü kezz kız annesi olacam .
Rabbim yar ve yardimcin olsun..insallah saglikli gine kucagina alican bebisini.kizlar iyi bayramlar
bi ark bebegi gelismiyormus sanirim suan ayni durumdayim bebegim 35 haftalik ama ulturasonda 33 cikti 2 haftadir gelismemis kuzum kilomuz 1900 dok carsamba gunu tekrar bakacak ayrica suyumda sinirda cikti
carsamba gunu cigeri icin igne yapacak suyum azalmaya devam ederse 38 haftamda sezaryanla alinacak kuzum
hersy yolunda giderken bianda boyle birseyle karsilasmak cok uzucu Allahim melegimi korusun
hem bebek hem idrar birlesince bana da oluyor cok tutmamak lazim idrariKizlar ya benim kiz bazen sanki mesaneme çarpıyor gibi oluyor sancı da denemez acıyor oynadiginda özellikle tuvaletim olduğu zaman acıyor sizde de oluyor mu
benm bebisim 1770 gr.doktorun kotu bisey demediyse hic sıkma canini.kızlar hepinize merhaba .buraya ilk yazıyorum .bende 32 haftalık hamişim :) ALLAH izin verirse eylül annesi olacam .geçen hafta gittigimde doktorum bebegimin 1 900 oldugunu söyledi .sizce iyimi kızlar .buarada cinsiyetimiz kız üçüncü kezz kız annesi olacam .
selam güzel anneler ve tatlı bebişleri
şimdiden herkesin ramazan bayramını kutluyorum. belki giremeyebilirim. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. sakın iş miş yapıp yormayın kendinizi bebişlerinizi düşünün..
dün benim iftara misafirim vardı eşimin arkadaşı şehir dışından bayram için gelmişler, eşim habersiz davet etmiş kıramadım. çok yoruldum zaten ellerim uyuşuk , çay içerken karnıma döktüm çayı akşam yandım , çok korktum bebeğime bişey olcak sandım.. az daha kocayı boğacaktım sinirden anlatamam. neyse çok şükür ağır bişey değil hemen zeytinyağı sürdüm sonra yanık kremi falan. aman dikkat edin kendinize gece öyle korkmuşum ki bi sürü kabus gördüm
Sevgili anne adayları morelim çok bozuk,, dün ilk kez nts ye bağlandım sancılar düzensiz çıktı,1 cm de açıklık olşmuş bugünde başka ünlü bir kadın doğumcuya gittim oda bebek iyi durumda ama rahim ağzın incelmiş erken doğum olabilir, belki yarın belki 3 gün sonrası belkide 1 hafta sonra doğar dedi. Daha bebeğin kilosu az boyu az keşke biraz daha bekleseydi Allahtan organ gelişimi tamamlanış, birde normal doğum yapabilirmişim bunlar beni sevindiren haberler oldu, inş hakkımızda hayırlısı olur
kızlar benımde moralım cok bozuk dun hastaneye kaldırıldım en acılınden... cok kotu bır gundu. ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. bobrek ıltıhabı yapmış. cok kotuydu agrılar bobregıme bıçak batırıyorlar gıbıydı. cığlık cığlığaydım( Allah bobrek agrısı cekenlere yardım etsın cok zormus gercekten) nerdeyse hastanedekı butun doktrlarda ızın aalmıs tabı benm dr da almıs yoktu. acıldekı dr da hamılelıkle ılgılı pek bılgısı yokmus genel bır ılaç verdi antıbiyotık.cocuguma zarar verır mı bılemedm ıcmesem olcek gıbıydım. ılçede oturuyorum İl ede gidemedim agrıdan.. ins bir sey olmaz dıyorum dua edın ne olur. kendınıze de dıkkat edın. kullandıgınız tuvaletlere dıkkat, bol su ıcın ve sogukta kalmayın .. Allah korusun gercekten cok kotuuuuu
maşallah canım sana burda hamarat bi hamiş varmış gezmelerini de yapmış baklavasını da açmış oh misss, afiyetle yersiniz yarın doğumdan bir hafta önce enerji patlaması olurmuş ya senin ki de öyle bişey mi acaba
aldıklarını güle güle kullanın canım, resimleri bekliyoruz... inşallah uçuğun da geçer yakında yoksa oğluşu öpmeden durabilir misin bilemem
sorma canım bende duramıyorum okumadan izlemeden. sabahları erken kalkarsam bi kaç doğum hikayesi izliyorum televizyonda, bu arada ağustos annelerine dadandım onları okuyorum.. herseferinde zırıl zırıl tutamıyorum kendimi geçen eşimin varken okuyordum onada çaktırmayacam ya zor tuttum kendimi boğzımda düğümlendi kaldı
Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. Doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.
Arkadaşlar hepinize merhaba, inşallah sağsalim alırsınız kucaklarınıza bebeciklerinizi, zamanlarınz az kalmış gerçekten çok stresli bir dönem hamilelik, Allah yatarak geçirene de ayakta olana da dayanma gücü versin inşallah..benim size sormak istediğim bu topikten bir arkadaşınız ile ilgili..İsmi UzaklardakiHayat..tam bir aydır topiğe girmiyor ve kendisinden haber alamıyorum..nasıl olduğuna dair bir bilginiz var mı? Umarım iyidir ve bir problemi yoktur..
Canım güle güle kirlet ben toz işini dün bitirdim bugünde heryeri sildim süpürdüm ama halıları sermedim doğuma 5- 10gün kala sererim inşallah, dediğin gibi camlar sürekli açık hep toz oluyor...
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim çok korktum kızlar kötü hastalığamı yakalandım:)) diye ağladım biraz bebeğim hareket ediyordu sevindim ne senaryolar geçti aklımdan:))) boğazlarım hala ağrıyor belki boğazdan veya burundan yada içimden geldi kanama gebelikte daha hassas ya ondan mı kanadı acaba? zaten sırf kan görünce korktum. neyse hepinize şimdiden hayırlı bayramlar...
herkeze iyi bayramlar kızlar bizde bebeşimle 34 35 haftalık olduk bulunduğum ilçede tam gün hesabı yapmıyorlar bende son adetimi tam kestiremiyorum malum ilk kızım 1 yaşına girdi hamile kaldım günleri karıştırıyorum tatil kızım iş güç derken pek giremedim kilo sorunu yapanlar olmuş sanırım ben duru ya hamileyken hem şekerim yüksekti diyet takip yaptım sürekli hemde tansiyonum yüksekti 3 tane tansiyon ilacı kullanıyordum tabi biraz zorluk çektim lakin 38+5 te alalım dedi doktor baş ağrılarım yükseldi ilaç yetmedi 38+2de ilk kızım duruyu epidural sezeryanla doğurdum sezeryandan memnunum kızım 19 aylık bi gün bile ağrım olmadı şükür doktor 3500gr civarı doğar dedi ve benim meleğim 51cm 4000gr doğru ultrasonda yanılma payı var bakalım şuan şükür şekerim yok ama 3 tane tansiyon ilacı kullanıyorum ailemde genetik ve bende de gebelikte yükseliyor ki duruyu 24 yaşında kısmetse derin kızımıda 26 yaşında alcam kucağıma yaşla alakası yok 34 haftalıkken 2600 gr dedi doktor duru kadar iri olmaz sağlıklı olsunda sorun değil duru tombişti ve bakarken zorlanmadım arkadaşım 36+1 haftalıkken 2500 doğurdu oda şeker bi bebek kilo takıntısı yapmayın sağlığı yerinde olsun neden 2. erken derseniz ilk kızıma aşılamayla hamile kaldım ikinci süpriz oldu ama iyide oldu :)
Kizlar ya benim kiz bazen sanki mesaneme çarpıyor gibi oluyor sancı da denemez acıyor oynadiginda özellikle tuvaletim olduğu zaman acıyor sizde de oluyor mu
kizlar iyi bayramlar
bi ark bebegi gelismiyormus sanirim suan ayni durumdayim bebegim 35 haftalik ama ulturasonda 33 cikti 2 haftadir gelismemis kuzum kilomuz 1900 dok carsamba gunu tekrar bakacak ayrica suyumda sinirda cikti
carsamba gunu cigeri icin igne yapacak suyum azalmaya devam ederse 38 haftamda sezaryanla alinacak kuzum
hersy yolunda giderken bianda boyle birseyle karsilasmak cok uzucu Allahim melegimi korusun
Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. Doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.
Bu topik o icimzden gelen sesleri cogaltyor hep ben sana söyliyim )) hayrlsi olsun habersz brakma bizi ))Icimden bir ses bugun Yada yarin dogurcagimi soyluyor