Canım üzme kendini. Benim bebeğim için de doktorum minyon bi bebek olacak dedi. "Her bebek farklıdır, önemli olan sağlıklı olması. Kimi bebek 4 kg olur sağlıklıdır, kimi bebek 2,5 kg olur sağlıklıdır." dedi. Allah sağlık versin. Sen de üzülüp, bebişini de üzme annesi
canım ağlama bebeğin daha da kötü etkilenir.3 hafta önce kuzenime ayrıntılı ultrasonda bebeğinde gelişme geriliği olabilir demişler,doktora sormuş benim yapabileceğim bişey var mı diye doktorda yok demiş.3 hafta sonra yani pazartesi kontrole gitti herşeyi normal çıkmış çok şükür.senin bebeğin en son gittiğinde kaç kg dı. face grubunda bi arkadaş dün 1.100 gr ile doğum yaptı bi problem yok
slmm kızlarr bi kaç gündür sancım vardı 2-3 kere kasılmamd oldu dr. nst ye bağladı bişi çıkmadıı idrar yollarınd iltihap çıktı sadece onu kullanıorumm yeter artıkk doğsun dedimm en erken 20 ağustos ondan önce alamam dedii daha ağustos var 10 günde eylül var napcann bakalımm dedii
sonra ne zamann geliim dedmm 4 hafta dedii tmm dedik çıktık amaa tam çıktımm aklıma geldiigeri döndüm e ben 4 hafta snra 38 hftlk olcmm dedim o zmn bayrmdsan snra gel dedii şaşrdımmdeğiştirmek isedim dr. yi ama b saatten sonra da değiştiremşcemm :/
benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba((
katılıyorum sanaet yemek bebeğin kilo almasını sağlarmışş canımm benim eşimm hiç sebzee yemez sürekli et yer onun yüzünden bendee etle besleniorumm ve maaşallahh bebeğimee kilosuu gayet iyii hatta dr tosuncuk şuna bakk dedii sende bi süre et ye yoğurt yee ben yoğurt yiyemiyodumm midemi yakıyoduu içine şeker atıp yiyorum akşamları ayrıca bi kase yiyorum yanigünde 2-3 kase yoğurtda yiyorum sende dene istersen :)
evet bende aldım ama daha kullanmaya başlamadım çoğu tanıdığım emzirmeyle birlikte başladı ama önceden başlamak daha faydalıymış lansinoh en ii krem sanırım emzirirken yıkamadan kullanabiliyormuşsun
evet bende aldım ama daha kullanmaya başlamadım çoğu tanıdığım emzirmeyle birlikte başladı ama önceden başlamak daha faydalıymış lansinoh en ii krem sanırım emzirirken yıkamadan kullanabiliyormuşsun
benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba((
canına sıkma bence.bende çok üzülmüştüm ama bu bebeğimizin gelişimini daha çok etkileyecek. 33.haftamdayım aşağı yukarı benim kızım da o kadar olmuştur tahminimce bu cuma kontrolüm var 2 hafta önce 1433 gr dı bebekler 33.haftadan sonra yağ depolamaya ve doğum kilolarına ulaşmaya başlarmış sen yemene dikkat et.bende iki haftadır çok dikkat ediyorum ama bakalım ben birde pekmez yiyorum o da işe yarıyor dediler bakalım cuma belli olacak ne kadar faydalı olmuş.
canim ben de dikkat etmeye calisiyorum haftaya persembe tekrar gidicem, birbirimizi haberdar edelim.
kizlar ev tipi anakucagi aldiniz mi cok gerekli mi?ben almadim pek lazim olmaz gibi geldi de sonra dusundum mesela gunduz oturuyoruz bebek nerde duracak?sanirim lazim olacak gibi siz ne dersiniz?
canına sıkma bence.bende çok üzülmüştüm ama bu bebeğimizin gelişimini daha çok etkileyecek. 33.haftamdayım aşağı yukarı benim kızım da o kadar olmuştur tahminimce bu cuma kontrolüm var 2 hafta önce 1433 gr dı bebekler 33.haftadan sonra yağ depolamaya ve doğum kilolarına ulaşmaya başlarmış sen yemene dikkat et.bende iki haftadır çok dikkat ediyorum ama bakalım ben birde pekmez yiyorum o da işe yarıyor dediler bakalım cuma belli olacak ne kadar faydalı olmuş.
cnm pekmez sıcakta ağır gelir yinede ihmal etme pekmezin yanında ceviz içi çiğ badem içi muz kırmızı et ve ayran ayranı en az günde 5 bardak iç mutlaka ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün:)
Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll
Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi