2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım üzme kendini. Benim bebeğim için de doktorum minyon bi bebek olacak dedi. "Her bebek farklıdır, önemli olan sağlıklı olması. Kimi bebek 4 kg olur sağlıklıdır, kimi bebek 2,5 kg olur sağlıklıdır." dedi. Allah sağlık versin. Sen de üzülüp, bebişini de üzme annesi :KK20::KK34:

Çok saol arkadaşım
Şimdi daha iyiyim
Dua edicem sağlıklı olsun yeter sonuçta

canım ağlama bebeğin daha da kötü etkilenir.3 hafta önce kuzenime ayrıntılı ultrasonda bebeğinde gelişme geriliği olabilir demişler,doktora sormuş benim yapabileceğim bişey var mı diye doktorda yok demiş.3 hafta sonra yani pazartesi kontrole gitti herşeyi normal çıkmış çok şükür.senin bebeğin en son gittiğinde kaç kg dı. face grubunda bi arkadaş dün 1.100 gr ile doğum yaptı bi problem yok

Benim doktorum bana bacak boyu kısa huzursuz oldum dedi.
Şunu yap bunu yap demedi bana da.
Öyle diyince korktum üzüldüm ben de ister istemez.

Canım gördüm ben de facedeki arkadaşı
Rabbim sağlık versin de illaki büyür bebek kısmet...

Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
Geçen haftadan beri günde iki kere muz yiyorum
Ceviz, kırmızı et, yoğurt, yumurta tüketiyorum.
Şu ana kadar faydası olmadı ama devam edicem inşallah.

Ya o karının bi yanına toplanmayı ben de yaşıyorum
Hep bebek zannetmiştim
Kasılma mıymış yani?

inşallah bişey olmamıştır bir tarafa carpmadın dimi karnını başka biryerini[/QUOTE]

msjı yeni okudum .yok herhangi bir yere carpmadım ama hızlı bir şekilde koştum

slmm kızlarr bi kaç gündür sancım vardı 2-3 kere kasılmamd oldu dr. nst ye bağladı bişi çıkmadıı idrar yollarınd iltihap çıktı sadece onu kullanıorumm yeter artıkk doğsun dedimm en erken 20 ağustos ondan önce alamam dedii daha ağustos var 10 günde eylül var napcann bakalımm dedii :KK70:
sonra ne zamann geliim dedmm 4 hafta dedii tmm dedik çıktık amaa tam çıktımm aklıma geldii :KK70: geri döndüm e ben 4 hafta snra 38 hftlk olcmm dedim o zmn bayrmdsan snra gel dedii şaşrdımmdeğiştirmek isedim dr. yi ama b saatten sonra da değiştiremşcemm :/

4 hafta sonra demek 1 ay demek. son aylarımızdayız en az 2 haftada bir doktora gitmemiz şart.
sen 2 haftada bir git bence

benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba :KK43:((

Canım ağlama üzülme. beslenmene dikkat et.
diğer arkadaşların dediği gibi bol bol kırmızı et ye, ceviz, yumurta ve yoğurt.

ama kırmızı etin suyu çok iyi dedi doktorum. söylemesi ayıp ben biftek alıp kızartıp yiyordum hiç bir faydası olmaz dedi doktorum.
tas kebabı ye kaynat sulu yemeğini ye dedi. kemik kaynat dedi çorbası yemeği.

et yemek bebeğin kilo almasını sağlarmışş canımm benim eşimm hiç sebzee yemez sürekli et yer onun yüzünden bendee etle besleniorumm ve maaşallahh bebeğimee kilosuu gayet iyii hatta dr tosuncuk şuna bakk dedii sende bi süre et ye yoğurt yee ben yoğurt yiyemiyodumm midemi yakıyoduu içine şeker atıp yiyorum akşamları ayrıca bi kase yiyorum yanigünde 2-3 kase yoğurtda yiyorum sende dene istersen :)
katılıyorum sana

evet bende aldım ama daha kullanmaya başlamadım çoğu tanıdığım emzirmeyle birlikte başladı ama önceden başlamak daha faydalıymış lansinoh en ii krem sanırım emzirirken yıkamadan kullanabiliyormuşsun

Bana da doktor ve ebe farklı zamanlarda garmascan die bi krem söylediler ben onu alıcam hatta ebe bu bitkşsel silmedende emzirebilirsin dedi

benim bebegim neden buyumuyor?
aglamaktan gozlerim sisti
karnimda iyi bakamiyorsam dogumdan sonra nasil bakicam acaba :KK43:((

canına sıkma bence.bende çok üzülmüştüm ama bu bebeğimizin gelişimini daha çok etkileyecek. 33.haftamdayım aşağı yukarı benim kızım da o kadar olmuştur tahminimce bu cuma kontrolüm var 2 hafta önce 1433 gr dı bebekler 33.haftadan sonra yağ depolamaya ve doğum kilolarına ulaşmaya başlarmış sen yemene dikkat et.bende iki haftadır çok dikkat ediyorum ama bakalım ben birde pekmez yiyorum o da işe yarıyor dediler bakalım cuma belli olacak ne kadar faydalı olmuş.

canına sıkma bence.bende çok üzülmüştüm ama bu bebeğimizin gelişimini daha çok etkileyecek. 33.haftamdayım aşağı yukarı benim kızım da o kadar olmuştur tahminimce bu cuma kontrolüm var 2 hafta önce 1433 gr dı bebekler 33.haftadan sonra yağ depolamaya ve doğum kilolarına ulaşmaya başlarmış sen yemene dikkat et.bende iki haftadır çok dikkat ediyorum ama bakalım ben birde pekmez yiyorum o da işe yarıyor dediler bakalım cuma belli olacak ne kadar faydalı olmuş.

canim ben de dikkat etmeye calisiyorum haftaya persembe tekrar gidicem, birbirimizi haberdar edelim.

kizlar ev tipi anakucagi aldiniz mi cok gerekli mi?ben almadim pek lazim olmaz gibi geldi de sonra dusundum mesela gunduz oturuyoruz bebek nerde duracak?sanirim lazim olacak gibi siz ne dersiniz?

cnm pekmez sıcakta ağır gelir yinede ihmal etme pekmezin yanında ceviz içi çiğ badem içi muz kırmızı et ve ayran ayranı en az günde 5 bardak iç mutlaka ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün:)

Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll :KK16::KK16::KK16:

Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi :KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm pekmez sıcakta ağır gelir yinede ihmal etme pekmezin yanında ceviz içi çiğ badem içi muz kırmızı et ve ayran ayranı en az günde 5 bardak iç mutlaka ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün:)

teş ederim canım tavsiyelerin için et çok fazla tüketemiyorum ama işte 2 haftadır hergn 1 tatlı kaşığı pekmez tüketiyorum mecburen inşallah büyümüştür kuzucuğum

Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll :KK16::KK16::KK16:

Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi :KK16::KK16::KK16::KK16:

canım benim maşallah ikinizede bizde o tarifsiz duyguyu inşallah bir an önce kavuşuruz

herkese iyi geceler kızllar yataklarında mışıl mışıl uyuyanlara tatlı rüyalar uyku tutmayanlara da bol uykular diliyoruz oğluşumla biz:KK1:

ALPİNN darısı bizim başımıza canım heyecanla bekliyorummm bende en büyük hayalim bebişimi kendim beslemekk

iyi geceler annecikler :)
sonunda ay başı münasebetiyle kotamı yenilediler çıt çıt telefondan bir saat yüklenmesini bekliyordum ohh be dünya varmış :KK70:
biz bugün hem kasılmalıyız hem duygusalız hem de sıcaktann sürekli suların altında kalmak istiyoruz oğluşumla..
artık doğurmak istiyorum bana kalsa gideyim sezercik yapsınlar alayım kucağıma geleyim günler geçmiyor..
hamileliğin sefasını yeterince sürdüm artık cefa gibi geliyor..
doğsun artık da birazda anneliğin sefasını süreyim :KK76:

X