Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll
Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi
günaydın millettttttttttt uyanın artık bebicikler acıktıııııı..
eee kızlar temmmuzuda bitirdik allah ın izniyle...geri sayı başladı artık bizim için..hadi hayırlısı...
günaydın millettttttttttt uyanın artık bebicikler acıktıııııı..
eee kızlar temmmuzuda bitirdik allah ın izniyle...geri sayı başladı artık bizim için..hadi hayırlısı...
Fadiyez bende burdayim canim sicaktan bunaldim iyice birde agda isiyle ugrastim gece gece :)
Kuafore birtek ozel bolgeyi yaptirayim dedim uzun sure yatinca kuaforde fena oldum gecen sefer ama boyle de pek kolay olmadi surekli mola verdim karnim kasilip durdu..
kizlar ev tipi anakucagi aldiniz mi cok gerekli mi?ben almadim pek lazim olmaz gibi geldi de sonra dusundum mesela gunduz oturuyoruz bebek nerde duracak?sanirim lazim olacak gibi siz ne dersiniz?
Kizlar sizin de karninizin titredigi oluyor mu :)) cok komik ya resmen salliyor karnimi :))
Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll
Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi
iyi geceler annecikler :)
sonunda ay başı münasebetiyle kotamı yenilediler çıt çıt telefondan bir saat yüklenmesini bekliyordum ohh be dünya varmış
biz bugün hem kasılmalıyız hem duygusalız hem de sıcaktann sürekli suların altında kalmak istiyoruz oğluşumla..
artık doğurmak istiyorum bana kalsa gideyim sezercik yapsınlar alayım kucağıma geleyim günler geçmiyor..
hamileliğin sefasını yeterince sürdüm artık cefa gibi geliyor..
doğsun artık da birazda anneliğin sefasını süreyim
benimki oluyor bazen canım.ilk zamanlar korkmuştum ne oldu bu çocuğa diye şimdi alıştım gülüyorumm komik geliyor
Günaydın herkesee tüm bebişleree.. neden bu saatte uyaniyorum sanki bi açılıyo gözlerim cam gibi bi daha kapatmak ne mümkün bebekten sonra da uyku uyku die gezecez ama nafile..
Aramzda acele edenler mi var ben de onlardan bryim galiba ama korku da başladı ben de bol ua edyorum.. bu arada meryem suresi dogumu kolaylastryormus faydalanalm bence..