2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarım merhabalar
benim kalp çarpıntısı şikayetim var kalbim 110- 120 lerde seyrediyor, çok yoruluyorum ve üzülüyorum, doktora gittim bir sıkıntı görmedi, hamilelikte olur dedi , sizde de oluyor mu

kalp çarpıntım yok canım ama bende çok çabuk yoruluyorum , biraz iş yapayım hemen belim ağrıyo

Çantalar hazır odalar hazır ya dualar?

bi kaç dua paylaşayım dostlar.O an ki Allah'tan başka kimseden fayda yok. Onun için ezberlemeyi unutmayın.

*bese suresi 80 / ABESE - 20.ayet
Summes sebîle yesserah (yesserahu).
meali: Sonra yolu ona kolaylaştırdı.

*Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr.
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.

* Lailahe illa ente subhaneke inni kuntuminezzalimin.

MERYEM SURESİ 23-24-25-26. AYETLER
Bismillahirrahmanirrahim
“Fe ecaehel mehadu ila ciz'ın nahleh kaletya leytenı mittü kable haza ve küntü nesyem mensiyya. Fe nadaha min tahtiha ella tahzenı kad ceale rabbüki tahteki seriyya. Ve hüzzı ileyki bi ciz'ın nahleti tüsakıt aleyki rutaben ceniyya. Fe külı veşrabı ve karrı ayna fe imma terayinne minel beşeri ehaden fe kulı innı nezertü lir rahmani savmen fe len ükellimel yevme insiyya”
“Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: “Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim. Altından (bir ses) ona seslendi: “Hüzne kapılma, Rabbin senin altında bir ark kılmıştır. Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin. Artık, ye, iç, gözün aydın olsun. Eğer herhangi bir beşer görecek olursan, de ki: “Ben Rahman (olan Allah)’ a oruç adadım, bugün hiç kimseyle konuşmayacağım.”

ARAF SURESİ 54. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın”
“Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, Güneş’e, Ay’a ve yıldızlara Kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne Yücedir.”

İNŞİRAH SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
". Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke. Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren . Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab”
“Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi? Ve yükünü indirip-atmadık mı? Ki o, senin belini bükmüştü. Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi? Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et. Ve yalnızca Rabbine rağbet et.”

İNŞİKAK SURESİ İLK 6 AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İzessemaunşakkat. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ve izel'ardu muddet. Ve elkat ma fiyha ve tehallet. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ya eyyuhel'insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi.”
“Gök, yarılıp-parçalandığı, Ve ‘kendi yaratılışına uygun’ Rabbine boyun eğdiği zaman; Yer, düzlendiği, İçinde olanları dışa atıp boşaldığı, Ve ‘kendi yaratılışına uygun Rabbine boyun eğdiği zaman. Ey insan, gerçekten sen, hiç durmaksızın Rabbine doğru bir çaba harcayıp durmaktasın; sonunda O’na varacaksın.”

ABESE SURESİ 19-20. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“Min nutfetin halekahu fekadderehu. Summessebiyle yesserehu.”
“Bir damla sudan yarattı da onu ‘bir ölçüyle biçime soktu. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.”

Ashâb-ı Kehf İsimleri:
Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş, Kıtmîr.

ben kayserideyim hüma hastanesi kızlar çevrenizde epidural normal doğum yaptıran var mı siz ne düşnüyorsunuz epidural normal doğum hakkında

arkadaşlarım merhabalar
benim kalp çarpıntısı şikayetim var kalbim 110- 120 lerde seyrediyor, çok yoruluyorum ve üzülüyorum, doktora gittim bir sıkıntı görmedi, hamilelikte olur dedi , sizde de oluyor mu

canım çok geçmiş olsun benim hamileliğin başlarında olmuştu çok çok kötü bir durum inanki seni anlıyorum kalbimin çarpıntısı kafamın içinde uğulduyordu kadın doğumcuya gittim doktoruma anlattım o da bana sende panik atak varmı dedi hamilelikte olur ama bi kalp doktoruna görün dedi gittim adı aklıma gelmio bişey çektiler sorun çıkmadı sonra dr ritm holter takalım dedi takmadan atlattım çok şükür umarım seninkide geçer canım

Kızlar bende gaz sancısı var sanırım, adet olucakmışım gibi karnımda sancı var kasılmalar düzenli değil. Var mıdır gaz sancısına bir çare. Bebişimin hareketleride azaldı sankim. Yarın devam ederse doktora gidicem İnş. Nolaydı bende şu hazırlıklarımı 30. haftaya kadar yapsaydım. Bu kadar zorlanıcamı tahmin etmemiştim. Canım sıcakta yemek yemekte istemiyor evde tek başımayım nazlanıcak kimsede yok. Şimdi biberon ve emziği kaynatıcam 25 dk. bari o hazır olsun sonrada bebişin bir kısım kıyafetini atıcam makineye yıkansın.

Songulcum Allah razi olsun canim ben dun o sanciyla dua okuyodum bi kendime geldim yasini serifi okuyodum ne zaman o kadar ezberlemisim bilmiyorum dogumdan once de bol bol asr suresini okumak iyiymis canim ve Aliimran suresini okursakta bebek iyi ahlakli olurmus bende onlari okuyorum simdilik

Kizlar bugun karnimin bir tarafi bi bolumu seert oluyor 3 4 snye sonra sonuyor bu kasilmami bebek mi biryerini dayiyor.onceden olmuyordu yani bukadar cok.buugun ortalama 6 7 kez oldu

Kizlar bugun karnimin bir tarafi bi bolumu seert oluyor 3 4 snye sonra sonuyor bu kasilmami bebek mi biryerini dayiyor.onceden olmuyordu yani bukadar cok.buugun ortalama 6 7 kez oldu

Valla benim 2 haftadır öyle bi yerlerini dayıyor muhtemelen, hatta bazen o kadar şişip sertleştiriyor ki canım acıyor. Üstelik 2-3 sn de geçmiyor baya o şekilde kalıyor uzunca bir süre, yamuk göbekle dolanıyorum evde

Muhtemelen oyledir.insallah.bu hastabezleri ne zaman lazim olcak acaba ya da ortalma kacgun.bugun markette dolanirken mesane pedi diye bisey gordum canbebenin.hastabezi yerine onumu alsam diye ikilemde kaldim

ben bursadayım ve hava cok sıcak. dayanılmaz oluyor hala da çalışıyorum. bayramdan sonra donmeyecegım ınsallah.
nefes darlığı ve sıkıntı oluyor zaman zaman. ağrımız sızımız yok ama cok cabuk yorukuyorum. ellerım kollarım ağrıyor resmen ne ıs yaptıysam

az evvel 30 dk sancılandım. acıdan gözlerimden yaş su gibi akıyor. bi yandan rabbi yesiri okuyorum. şimdi iyiyim. Ama bundan sonrası çok zor olacak eminim. annemdeyim artık 3.gecem bugün. korkmuyorum dersem yalan olur(( eşimin elini tutup ağlyorum acıdan. gerçek sancı geldiğinde miğferim dualar olacak inş

Sancilar bu kadar uzun mu suruyor.rabbim yar ve yardimcin olsun

Eminegul85 ve rumeysamustafa canlarim ayni heyecani paylasmak cok guzel vallahi insallah bu yavruslari kucaklayacagimiz gunler uzak degil artik :))
Cantalariniz hazir olsun agirlasiyoruzda giderek

bende dün oğluşumun ve benim çantamızı eksikleriyle beraber hazırladım, hadi hayırlısı bakalım eksikleri de yavaş yavaş eklerim ama çok acil bi durum olursa hazır sayılırız

rümeysamustafa
hasta bezini sormuşsun ben almayı düşünmüyorum, çok lazım olup olmayacağından emin değilim eğer gerekirse oğluşum bezlerini annesiyle paylaşır.. ben bu şekilde düşünüyorum..

kızlar bu arada dünçantaya yerleştirmek için bez paketini açtım yeni doğan almıştım, aman allahım ne kadar küçük bişeymiş o öyle
acaba küçük gelir mi diye endişe ettim :44: totolar okadar küçük mü olacak ki

Songulcum gecmis olsun canim insallah sezeryan tarihini bekler bebisin dayanmaya ve dinlenmeye calis canim..
Kizlar kasilma da zaten bebegin butunu tek tarafa toplaniyor ve 50 saniyeye kadar suruyor elinizin altinda hissettiginiz sey oynayan bir bebek degil sertlik karninizdaysa farkedersiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…