- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
bugun iftara misafilerim vardi yazdiklrini okudum ama anca yazabildim.mucizen ilk sinyali cakivermis annesi.saglikli gine gelir insallah..sizleri okudukca kendimi cok hazirliksiz hissedsioomTesekkurler kızlar yatıp uyuyabildim sonunda biraz dinlendim çok şukur
Doktor amcamiz en guzel kuvez anne karni dedi azicik daha kilolansin hem bekleyecegiz ama kayinvalidem o kendi vaktini bilir diyor :)
Aciklik 3 cm olsaymis geri dönüsü yoktu dedi doktor aklinizda olsun erken sancilanirsaniz yani dogru hastaneye gidin kizlar bir sekilde doguracagiz iste bu bebekler burdan cikacakta bakalim nasil olacak :)
Benimde aynı senin tarif ettiğin gibi akıntım var bazen su gibi bazende beyaz sarı lekeli hatta uzun zamandır var. Normal olduğunu düşünüyorum günlük ped kullanıyorum bazen bende. Su gibi olan idrar kaçağı gibi geliyor bana doktorum olabilir demişti bebek idrar kesesine baskı yaptığı için oluyormuşAnne olmak kolay değil malesef ben işe gitmeye devam ediyorum ve daha 1 ay var iznime Sırf doğum sonrası daha çok yanında olabileyim diye kendimi zorluyorum ama hergün nerdeyse 2.5 saat yolda geçiyor, işte oturmaktan bacaklarım davul gibi oluyor tam bir işkence artık işe gitmek. Evde de hiç iş yapasım gelmiyor evim batmış durumda. Daha çanta filan hazır değil, eksiklerim var, temizlik yapsam mı birini mi alsam ne zaman yapsam, bebeğin eşyalarını ne zaman yıkasam vs. vs. gibi pek çok soru var aklımda ama elimi kaldırasım yok. Tek tesellim evladım iyi olsun ona kavuşmak herşeye bedel olucak İnşallah
Maddi durumun izin veriyorsa bir kadin al en zor isleri agirlarini yaptir gerisini de kendin halledebilirsin insallah.
Allaha şükür maddi durumum izin veriyor ama eşime kabullendirmek bide eylülde mi yaptırsam yoksa şimdiden yaptırsam mı ? Zaten anca öyle cam, kapı kendim temizleyemediği şeyleri yaptırırım eğer olursa. Hep 32. haftadan sonra bebiş iyise ona göre yaparım diyordum şimdide iyimiş bir sonraki randevudan sonra yaparım, izne çıkınca yaparım diyorum... Şimdi her işi kocama havale ettim yemek yapıyor ben dürttükçe üstten temizlik yapıyor ama tabi benim içim hiç rahat değil. Bir yanım bebek için dinlenmeye ihtiyacın var diyor bir yanım pis eve mi gelcek bu çocuk diyor
Esin niye kabul etmiyorki bayani.lac haftaliksin bilmiyom teefondan girdigim icin goremiyoeum kizlar hep soyluyor 32 haftadan sonra insan daha da agirlasiyorki gerci bebegik eksikleri tam ise evde yavas yavas yaparsin hazirligini.bence doguma yakin bi vakitte almaya calis izne ayrildiktan sonra.
ah cnm sorma ya bende aynı konuyla muzderibimm ne oo öylee nevrimi döndürüyor günlük duş almassam koku hissediyorum aynı bahsettiğin gibi su gibi arada hafif beyazımsı koyuluk günlük pet hiç korumuyor günde 4 posta çamaşır yeniliyorum havlu kağıt peçetelerden 3 tane koparıp üst üste koyup onu kullanıyorum günlük pet yerine yarım saatte yada 1 ssatte bir değiştiriyom biraz olsun rahatlattı
Benimde aynı senin tarif ettiğin gibi akıntım var bazen su gibi bazende beyaz sarı lekeli hatta uzun zamandır var. Normal olduğunu düşünüyorum günlük ped kullanıyorum bazen bende. Su gibi olan idrar kaçağı gibi geliyor bana doktorum olabilir demişti bebek idrar kesesine baskı yaptığı için oluyormuşAnne olmak kolay değil malesef ben işe gitmeye devam ediyorum ve daha 1 ay var iznime Sırf doğum sonrası daha çok yanında olabileyim diye kendimi zorluyorum ama hergün nerdeyse 2.5 saat yolda geçiyor, işte oturmaktan bacaklarım davul gibi oluyor tam bir işkence artık işe gitmek. Evde de hiç iş yapasım gelmiyor evim batmış durumda. Daha çanta filan hazır değil, eksiklerim var, temizlik yapsam mı birini mi alsam ne zaman yapsam, bebeğin eşyalarını ne zaman yıkasam vs. vs. gibi pek çok soru var aklımda ama elimi kaldırasım yok. Tek tesellim evladım iyi olsun ona kavuşmak herşeye bedel olucak İnşallah
Ilik bi banyo iyi gelir belkim ben banyoya kuicuk sandalye aldim ohh otura otura yapiyom banyomu yakinda legeni doldurcam evin ortasina getiorcem keyif yapcam icindeHiç kendimi yormamama rahmen günlerdir ayaktaymisim gibi ayaklarım ağrıyor umarım siz benden iyi durumdasinizdi.
Yatili gelcek hali yok ya esin cikar ise gider kadin gelir.kabul etmiyosan sen yap de kocana.Evde yabancı biri fikri hoşuna gitmiyor sanırım yapcak bişi yok mecbur ikna olucak. Bebeğin eksikleri fazla kalmadı çok şükür. İzne ayrıldıktan sonra alayım en iyisi dediğin gibi. Hayırlısı bakalım. Sağol canım ilgin için.
Eve minnak bir kertenkele girmis gece gece yordu bizi :)
Bugunku telastan migrenim tuttu bi yandan da masajlaniyorum izmirli sen niye uyumadin bakiyimm
aynen ped kullanıyorum olmuyor peçete koyuyorum oda olmuyor artık yoruldum sürekli kendimi kontrol ediyorum ha suyum geldi ha gelecek diye korku içindeyim gece 10 kere uyanıyorum acaba suyummu geldi akıntımı diye kontrol ediyorum kendimi.ama herşeye rağmen bebişim var ya şükrediyorum yapacak bişey yok katlancaz artık