2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu kilo konusu benım de kafamı karıştırdı. 32+1 de 2225 gr cıkmıstı. 34+0 da 2400 cıktı. ıkı haftada pek degısım yok gıbı duruyor. acaba gelısımı yavaşladı mı dıye duşundum bende. doktor kılosunun ıyı olduğunu soyledı. hatta bırkac gun onde bıle dedı. ama daha once 1.5 hafta onde çıkarken sımdı aynı çıkıyor haftasıyla.
kılo konusunda takıntılı degılım 3 olsun yeterlı bence ama gelısımının yavaşlaması gıbı bır sey olabılır mı dıye korkuyorum

benim içinde 3-3,5 kg yeterli ama bende senin gibi tereddüt ettim bi terslik mi var diye ama muhtemelen kuruntu benimki şimdi 6 ağustostaki randevumu bekliyorum

bu arada facedeki eylül anneleri grubunda bi arkadaşın bebeği 1.250 gr da gelişimi durmuş hastanede yatıyomuş salı gunu 32+2 de sezeryan olacakmış

Kizlar dogum sonrasi korse kullanmayi dusunuyor musunuz.deneyimli anneler sizler kullandiniz mi tavsiye eder misiniz?

doğum yapan anneleri tebrik ederim,hayırlısıyla sağlıkla büyütün evlatlarınızı inş.. ben bebek mevlüdüm için arkadaşımdan gördüğüm bu kokulu sabunlardan sipariş ettim arkadaşlar,mavi puantiyeli kutulu ve mavikanatlı olandan. bunlar da diğer örnekler

KizLar kasimin 10 ununda istanbulda kizkardesimin dugunu var ozamanlar bebegim ortlama 1 aylik falan oluyor ben otobusle gidicem ama tek gidicegim icin acaba ucaklami gitsem diye de dusunuyom merak ettigim acaba izin veriyorlar mi ucakta 1 aylik bebekle yolculuga

çok sevindim senin adına canım hayırlısıyla kızını aldın kucağına, ayy ne mutlu inşallah darısı bize sabırsızlıkla bekliyoruz

ne kadar duygusallaştım bunu okurken ağladım resmen.Amin cnm guzel dlekleriine
bu arada benım eşimde ailelerimizi iftara alalım dedı. ben alacak durumda değilim okadar cesşit yemek yapamam hayatım dedım konu kapandı. hamıleyım ben mazeretım var kımse kusura bakmasın önceliğim kızım ve ben

Kizlar dogum sonrasi korse kullanmayi dusunuyor musunuz.deneyimli anneler sizler kullandiniz mi tavsiye eder misiniz?

korse demeyeyımde annem ozellıkle soyluyor.
doğumdan sonra 40 gun göbeğini sıkı bağlamazsan göbeğin kalır ben bağladım kalmadı dıyor.hatun dal gıbı
ama nasıl rahat ederımkı bağlayıp

canım sıkma canını sen zaten 2 kiloya ulaşmışsın hem karın büyüklüğüyle bebeğin kilosunun ne alakası var cahil cahil konuşuyorlar işte benim yengemin hamile olduğuna kimse inanmıyordu düşün okadar küçüktü karnı ama yeğenim maşallah 3 kilodan fazla doğmuştu
üzülme sağlıklı olsunda gerisini boşver kaynanda bebeğin doğduğunda cevabını alır merak etme

canım benim bildiğim doğumu takip eden ilk bir hafta izin yok sanırım onun dışında rahatlıkla gidebilirsin, ama iniş ve kalkışta bebeğini emzirirsen kulak zarı için iyi olurmuş o anlarda oluşan basınç yüzünden..

ya kızlar brşey sorcam. benım çamaşırım hıç kuru kalmıyo ya. hep ıslak. akıntım var sanırım renksız bazende kokulu. dra sormyayı unuttum. sızde durumne
bu arada 32 haftada kızım 2 kıloyu gecmış 48 cm olmuş sıpa.bu gıdışle 70 cm çıkmazsa ıyı. ee baba 2 mt ana 1.75 olsun okadar dr kılosu önde bıraz dedı sadece

Ben ilk dogumumda hic kullanmadim ama gobek filan kalmadi hatta Hastane de 9 gun kaldim geldim kimse inanmiyordu nasil eskisi gibi olduguna. ..

Ama ben kilo cok almiyorum ilk dogum 17 kilo aldim 34. Haftada dogurdum
Simdi 15 kilo almisim 33. Haftadayim
Bebek aliyor.
bende bunu merak ediyordum canım birileri cevaplasada merakımızı gidersek

Ben bebegim 2 aylikken gitmis tim ucakla amsterdam ankara arasi
Ebe sorun olmaz dedi hatta daha kolay bebek hep uyku halinde inis vekalkis onemli
O sirada da emzir.

Biraz iş yaptım biraz ağır kaldırdım ama kısa süreli
Kasıklarıma sancı girdi
Ne kadar nazlı olmuşum meğerse
Bi de yemek falan yapsaydım heralde komaya falan girecektim =))

Kızlar siz biberon ve emzik aldınız mı?
Aldıysanız marka önerir misiniz bana da?

mrb kızlar nihayet aylardan sonra şifremi aldım (sanki zor bişeymiş gibi) ve buraya yazıyorum özlemişimm burayıı herkes iyidir inşallah bebişler de tabikiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…