- 14 Mart 2013
- 191
- 10
bu kilo konusu benım de kafamı karıştırdı. 32+1 de 2225 gr cıkmıstı. 34+0 da 2400 cıktı. ıkı haftada pek degısım yok gıbı duruyor. acaba gelısımı yavaşladı mı dıye duşundum bende. doktor kılosunun ıyı olduğunu soyledı. hatta bırkac gun onde bıle dedı. ama daha once 1.5 hafta onde çıkarken sımdı aynı çıkıyor haftasıyla.
kılo konusunda takıntılı degılım 3 olsun yeterlı bence ama gelısımının yavaşlaması gıbı bır sey olabılır mı dıye korkuyorum
doğum yapan anneleri tebrik ederim,hayırlısıyla sağlıkla büyütün evlatlarınızı inş.. ben bebek mevlüdüm için arkadaşımdan gördüğüm bu kokulu sabunlardan sipariş ettim arkadaşlar,mavi puantiyeli kutulu ve mavikanatlı olandan. Eki Görüntüle 766103 bunlar da diğer örneklerEki Görüntüle 766104 Eki Görüntüle 766105 Eki Görüntüle 766106
çok sevindim senin adına canım hayırlısıyla kızını aldın kucağına, ayy ne mutluCanlarimmmmmmmm kizimi kucagima aldimmmmm garika bir duygu anlatilmasi imkansiz kokusu bir harikaaaaa emzirdimm cok guzelll allah herkese rahat bir dogummm ve bebegini besleyecegi kadar sut versinn kizim cok uslu tum gun uyuyor sesini duymadim masallahhh masallahhhhh
Kizinla hepinizi kucakliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
Canlarimmmmmmmm kizimi kucagima aldimmmmm garika bir duygu anlatilmasi imkansiz kokusu bir harikaaaaa emzirdimm cok guzelll allah herkese rahat bir dogummm ve bebegini besleyecegi kadar sut versinn kizim cok uslu tum gun uyuyor sesini duymadim masallahhh masallahhhhh
Kizinla hepinizi kucakliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
Kizlar dogum sonrasi korse kullanmayi dusunuyor musunuz.deneyimli anneler sizler kullandiniz mi tavsiye eder misiniz?
canım sıkma canını sen zaten 2 kiloya ulaşmışsın hem karın büyüklüğüyle bebeğin kilosunun ne alakası var cahil cahil konuşuyorlar işteGünaydın kızlar, umarım herkes iyidir...
Benim moralim çok bozuk dün iftara kaynanamlardaydık bana senin bebeğin en fazla 2 kilo doğar dedi neden diye sorduğumda karnın çok küçük dedi benim karnım çok büyüktü seninkinin 2 misliydi falan dedi o kadar üzüldüm ki
Halbuki 32. haftamda bebeğim 2 kiloydu hatta bunu onada söylemiştim sanki ben yalan söyledim..
Bu arada kızlar benim iç karnım geniş olduğundan küçük görünüyor ama çok şükür bebeğim çok sağlıklı...
bende bunu merak ediyordum canım birileri cevaplasada merakımızı gidersekKizlar dogum sonrasi korse kullanmayi dusunuyor musunuz.deneyimli anneler sizler kullandiniz mi tavsiye eder misiniz?
canım benim bildiğim doğumu takip eden ilk bir hafta izin yok sanırım onun dışında rahatlıkla gidebilirsin, ama iniş ve kalkışta bebeğini emzirirsen kulak zarı için iyi olurmuş o anlarda oluşan basınç yüzünden..KizLar kasimin 10 ununda istanbulda kizkardesimin dugunu var ozamanlar bebegim ortlama 1 aylik falan oluyor ben otobusle gidicem ama tek gidicegim icin acaba ucaklami gitsem diye de dusunuyom merak ettigim acaba izin veriyorlar mi ucakta 1 aylik bebekle yolculuga
canım benim bildiğim doğumu takip eden ilk bir hafta izin yok sanırım onun dışında rahatlıkla gidebilirsin, ama iniş ve kalkışta bebeğini emzirirsen kulak zarı için iyi olurmuş o anlarda oluşan basınç yüzünden..
bende bunu merak ediyordum canım birileri cevaplasada merakımızı gidersek
KizLar kasimin 10 ununda istanbulda kizkardesimin dugunu var ozamanlar bebegim ortlama 1 aylik falan oluyor ben otobusle gidicem ama tek gidicegim icin acaba ucaklami gitsem diye de dusunuyom merak ettigim acaba izin veriyorlar mi ucakta 1 aylik bebekle yolculuga