2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi Geceler kızlarrrr rahatsız olan arkAdaşlar varmış hepsine acil şifalar diliyorum bizde iki gündür karınımızın acımasını setleşmesini saymassak iyiyiz oğluşumla

kocaman br maşallah kuzucuğuna darısı bizlerin başına inşallah güzel kızının güzel bir ömrü olsun bebiş uyurken sen arada kaç yine buraya senin bilgilerin bbizim için çok önemli:)

Son düzenleme:
Kizlar bebisinizin hareketleri caninizi yakiyor mu ya da karninizi agritiyor mu?her hareketinden bahsetmiyorum ama bazen benim boyle oluyor?

valla canım aynı şeyi bende soracaktım bugün biraz kendimi yordum çok iş gördüm dinlemeye geçince kızım inanılmaz hareket ediyor ve canımı yakıyor ve hep göbeğimin altında benim afedersiniz ama şeyime de vuruyo arada bir seninki demi öyle sanki çıkacak gibi

Ayy ben bu iki gunun üstüne doğurmazsam daha da doğurmam galiba hem çok yorgunum dedim hemde kocisle gece matinesine gittik hic gitmemistim ve uzun bir zaman gidemeyecegim diye gittik
Şimdi hem yorgun hem mutluyumm birde uyuyabilirsek hayat çok güzel olacak :)

Sen yine uyaniksin galiba ne güzel gezmissin. En iyisi uyumaya calismak daha birde namaza kalkacaz Allah rahatlık versin.

Kizlarrrrr sormak istediginizi ozel mesaj ararak sorun cevalarimmmm cunku surekli girmiyorum melegimin uyumasini bekliyorummmmm:16

Kizlar hacinci haftamda dogum yaptim diye soranlara 35 haftalikken:44:

canım doktor iri demedı bana ama kafam karıştı
acıkcası normal dogum olacaksa cok da iri olsun ıstemıyorum
ama tabı sezeryan olacaksa 4 kiloya kadr yolu var:):):

Herkese hayırlı pazarlar , ağrısız acısız bir gün diliyorum. Benim bugün inanılmaz belim ağrıyor. Artık ne gücüm ne dermanım kaldı 2 dolanmaya soluk soluğa kalıyorum. Bakalım kalan 2 ay nasıl geçecek böyle:/

Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir...
Benim moralim çok bozuk dün iftara kaynanamlardaydık bana senin bebeğin en fazla 2 kilo doğar dedi neden diye sorduğumda karnın çok küçük dedi benim karnım çok büyüktü seninkinin 2 misliydi falan dedi o kadar üzüldüm ki
Halbuki 32. haftamda bebeğim 2 kiloydu hatta bunu onada söylemiştim sanki ben yalan söyledim..
Bu arada kızlar benim iç karnım geniş olduğundan küçük görünüyor ama çok şükür bebeğim çok sağlıklı...

canım doktor iri demedı bana ama kafam karıştı
acıkcası normal dogum olacaksa cok da iri olsun ıstemıyorum
ama tabı sezeryan olacaksa 4 kiloya kadr yolu var:):):

normal doğum zor olur, hatta çok iri olursa olmayabilir ilk doğum olduğu için dedi, ben de normal istiyorum moralim bozuldu açıkcası biraz... diyet mi yaptrsak bebişlere

normal doğum zor olur, hatta çok iri olursa olmayabilir ilk doğum olduğu için dedi, ben de normal istiyorum moralim bozuldu açıkcası biraz... diyet mi yaptrsak bebişlere

bn son zamanlarda cok etçil beslndım oda bbege kilo aldırıomus
artık daaha az yemegı dusunuyorum:)
3kılo dogsun saglıklı olsn normal olsun o bnde ıyı olayım daha ne olsun:)
ama hayrlısı tabı

Canim benim de gobegimin altinda daha cok kasiklarima dogru agritiyor.normal demek ki.sonucta durup dururken degil bebegin hareketinden kaynakli...

boş boş konsuyolar yaaaa hiç canını skma sen
benımde daha yenı karnım sısmeye basladı
dun gittim 2kıloydıu
bırcok arkadasa 32.haftada 2 kıloysa iri dmiş doktor
4 kılo doğmasına gerek yok 3 doğsun sağlıklı olsun
sen kendını üzmee

Kizlar bebisinizin hareketleri caninizi yakiyor mu ya da karninizi agritiyor mu?her hareketinden bahsetmiyorum ama bazen benim boyle oluyor?

benim hala canımı acıtmıyor yeterince büyük değil sanırım.ama bazen hareket ederken altıma yapacak gibi oluyorum birden baskı yapıyo

canım niye üzülüyosun zaten 2 kg dan fazla doğacak kaynananda söylediğiyle kalacak.böyle zeka küpü insanlara hayranım ya herşeyide biliyolar

Gunaydiiinlaaar iyi pazarlar guzel annecikler ve findik kurtlari

Coook guzel bi uyku cekmisiz oglusumla vantilatorun karsisinda sonunda uyuyabildik
Nagish ve Armagan canlarim insallah Rabbim gonlunuze gore verir bebislerinizi istediginiz gibi dogurursunuz..
Benide bir doktor cok korkutmustu 33. haftda 2.600 dedi kilosuna ve iri olacak dedi bende internette okudm okadar sezeryan zorunlu yaziyordu cok uzulmustum kendimi sezeryan fikrine isindirmaya calismistim bi hafta sonra kendi doktorum 34. Haftada yani 2.600 kusur olarak olctu ve onceki doktorun yanlis olctugunu soyledi ben tabi okadar bilgi toplayip gitmistim dediki buyume haftalari farkli olabiliyor son haftaki kilosu bize sezeryan mi normal mi olur diye fikir verir ancak dedi icim rahatladi bebisleri beslemeye devam edin hakkinizda hayirlisi olsun :))
Zeynepcim sende hic kafana takma canim senin karninin boyutuyla bebisin kilosunun alakasi yokk bi arkadasim hamileligi boyunca hem zayifti hem karni minicikti nasil bir bebek olacak diyordum bende ozaman kiz bir dogdu aman allahim resmen obezite gibi :)) ve hala oyle tontis yavrucak 1 yasina girdi yeni
Senin bebisin zaten iki kilo olmus bile hic uzme kendini bebisin dogunca onlara en guzel cevabi verir

Aynı ben de öyleyim canım ya
Bir iş yapsam beş iş yapmış gibi yoruluyorum

benimde bebeğim 32+0 da 2.135 gr 44 cm di 34+3 te 2.400 gr ve hala 44 cm çıktı.çok az kilo almış boyuda hiç uzamamış biraz tedirgin oldum ama beklemekten başka çarem yok 6 ağustosta tekrar gidicem kontrole.senin doktorun güzel bi açıklama yapmış benimki pek fazla bişey söylemedi zaten haftasıyla da uyumlu çıktı. babamızın uzun olduğuna güvendik oğlumuzun adı çınar olsun dedik ama boy 44 cm olunca eşime mesaj attım iki isim koyalım ali çınar olsun uzun boylu olursa çınarı orta boylu olursa ali yi kullanır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…