- 13 Haziran 2011
- 12.634
- 7.651
Bir de bebeğe kilo aldırmak için neler yemeliyim?
Benimkinin boyu kısa ve kilosu az
kırmızı etin bebeğe kilo aldırdığını bılıyorum cnm
çamaşır ıslaklığı ıçın bırşey dıyen yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir...
Benim moralim çok bozuk dün iftara kaynanamlardaydık bana senin bebeğin en fazla 2 kilo doğar dedi neden diye sorduğumda karnın çok küçük dedi benim karnım çok büyüktü seninkinin 2 misliydi falan dedi o kadar üzüldüm ki
Halbuki 32. haftamda bebeğim 2 kiloydu hatta bunu onada söylemiştim sanki ben yalan söyledim..
Bu arada kızlar benim iç karnım geniş olduğundan küçük görünüyor ama çok şükür bebeğim çok sağlıklı...
kırmızı etin bebeğe kilo aldırdığını bılıyorum cnm
çamaşır ıslaklığı ıçın bırşey dıyen yokmu
Biraz iş yaptım biraz ağır kaldırdım ama kısa süreli
Kasıklarıma sancı girdi
Ne kadar nazlı olmuşum meğerse
Bi de yemek falan yapsaydım heralde komaya falan girecektim =))
Kızlar siz biberon ve emzik aldınız mı?
Aldıysanız marka önerir misiniz bana da?
Arkadaşlar merb. sizlere bi sorum olacak.
Benim ayaklarım 1 haftadır baya bir şiş. Benzer durumda olanlar var mı? 37 numara ayakkabı giyerken bugün 39 numara ayakkabı almak zorunda kaldım. Umarım bi problemim yoktur..
ya kızlar brşey sorcam. benım çamaşırım hıç kuru kalmıyo ya. hep ıslak. akıntım var sanırım renksız bazende kokulu. dra sormyayı unuttum. sızde durumne
bu arada 32 haftada kızım 2 kıloyu gecmış 48 cm olmuş sıpa.bu gıdışle 70 cm çıkmazsa ıyı. ee baba 2 mt ana 1.75 olsun okadar dr kılosu önde bıraz dedı sadece
Kasıklarıma sancı girdi
Kizlar hepinize gunaydin dun cok kotu bi aksam gecirdik esimle tv izlerken tuvalete gittim tam sifona basarken bi baktim klozetin ici kıpkırmızı kan peceteyle kendimi kontrol ettim bi baktim durmadan acik pembe kan geliyo esimle hemen hastaneye gittik herzaman muayene olduğum dr yoktu ordaki dr beni kanuni sultan suleymana gonderdi sabaha kadar oradaydı k alttan muayene etti hersey yolunda su anda kanama yok dedi nst baglandim hafif sancılar cikti ama onemli degil dedi dr tam cikarken lavaboya girdim bi baktım yine ayniheryer kan dr gegeri dondum soledim tekrar alttan muayene falan derken yine aynisini soledi beni eve gönderdi geldm eve baktim yine ayni hala devam ediyo neden oldu anlamiyorum normal kanamalar dedi dr bebek asagi indikce içerden kanama olabilir dediler ama yinede korkuyorum
ya kızlar brşey sorcam. benım çamaşırım hıç kuru kalmıyo ya. hep ıslak. akıntım var sanırım renksız bazende kokulu. dra sormyayı unuttum. sızde durumne
bu arada 32 haftada kızım 2 kıloyu gecmış 48 cm olmuş sıpa.bu gıdışle 70 cm çıkmazsa ıyı. ee baba 2 mt ana 1.75 olsun okadar dr kılosu önde bıraz dedı sadece
sa güzel anneler. hep aklımdasınız. acaba biri doğum yaptımı.herkes iyimi. benim çektiğim daralmayı terlemeyi uykusuzluğu onlarda çekiyormu diye düşünüp duruyorum. mesafeden uzak,mevzudan yakın insanlarız. alttan muayene 3 defa olmak zorunda kaldım sancılarm başlayınca. ilki çok acıdı ALLAAHH diye inledim:)sonrasında da kendimi teskin ettim 'yapacak birşey yok songül bunu çekeceksin'dedim ve inanın acımadı:) şimdi iyiyiz hamdolsun. pazartesi kontrol var sabırsızlıkla bekliyoruz gelişmeler neler.
artık çok ağırım.nefes almak.uzanmak.uyumak çok zor. uyanıyor sinirden niye uyandım diye ağlıyorum. devamlı üzerime su döküyorum. sanki süreklide altıma kaçırıyorum. tuhaf ve kokulu bir akıntım var rahatsız oluyorum ki anlatamam. vücudum yara döktü kaşınmaktan. deselerki çık çatala doğur korku falan kalmadı. inanın koşup gider doğururum. öpüyorum sizleri. Allah yardımcımız olsun Selam ve Dua ile
.çok sağol arkadaşım merak ettiğin için. işe gidemiyorum artık istirahatteyim. bebeğim 34 haftalk olsada dr 38 haftalık değerlerde dedi.o sebeple rahime doğum var sinyalleri gidiyor dedi. yumuşama olmuş muayenede belli oldu.3300kg düşün artık:) o sebeple ağırım fazlacaAmin canım allah hepimizin yardımcı olsun iyi olmana sevindim.sancının olduğunu okumuştum merak ediyordum.eee alpinden sonra hepimizin yüreği ağzında
.çok sağol arkadaşım merak ettiğin için. işe gidemiyorum artık istirahatteyim. bebeğim 34 haftalk olsada dr 38 haftalık değerlerde dedi.o sebeple rahime doğum var sinyalleri gidiyor dedi. yumuşama olmuş muayenede belli oldu.3300kg düşün artık:) o sebeple ağırım fazlaca
Maşallah canım iyi bakmışsın bebişeArkadaşlardan bazıları ne yiyelim demişler benimde bebeğim gelişim olarak çok şükür ki iyi ve önde gidiyo ama ben sevmesemde yemeye çalışıorum mesela sütü sevmem ama hep içtim her gün yumurta YEMEKTEN gına geldi ama yiyorum herşey onlar için Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim. sürekli ıslak ve koku( napcam şaşrdım
Rumeysa bizimde ekim başı İst-İzmir arası yolculuğumuz olabilir, düğün münasebetiyle. Doktora sormuştum 15 günlükken bile gidersin bebeğin ve sen sağlıklı olursanız demişti. Ama benim ilk bebeğim olduğundan tecrübesiz olacağım için cesaret edemeyeceğim heralde küçücük bebekle gitmeye eşim gidecek yalnızca. Bakalım kısmet...KizLar kasimin 10 ununda istanbulda kizkardesimin dugunu var ozamanlar bebegim ortlama 1 aylik falan oluyor ben otobusle gidicem ama tek gidicegim icin acaba ucaklami gitsem diye de dusunuyom merak ettigim acaba izin veriyorlar mi ucakta 1 aylik bebekle yolculuga
Kasıklarıma sancı girdi