Gunaydiiinlaaar iyi pazarlar guzel annecikler ve findik kurtlari
Coook guzel bi uyku cekmisiz oglusumla vantilatorun karsisinda sonunda uyuyabildik
Nagish ve Armagan canlarim insallah Rabbim gonlunuze gore verir bebislerinizi istediginiz gibi dogurursunuz..
Benide bir doktor cok korkutmustu 33. haftda 2.600 dedi kilosuna ve iri olacak dedi bende internette okudm okadar sezeryan zorunlu yaziyordu cok uzulmustum kendimi sezeryan fikrine isindirmaya calismistim bi hafta sonra kendi doktorum 34. Haftada yani 2.600 kusur olarak olctu ve onceki doktorun yanlis olctugunu soyledi ben tabi okadar bilgi toplayip gitmistim dediki buyume haftalari farkli olabiliyor son haftaki kilosu bize sezeryan mi normal mi olur diye fikir verir ancak dedi icim rahatladi bebisleri beslemeye devam edin hakkinizda hayirlisi olsun :))
Zeynepcim sende hic kafana takma canim senin karninin boyutuyla bebisin kilosunun alakasi yokk bi arkadasim hamileligi boyunca hem zayifti hem karni minicikti nasil bir bebek olacak diyordum bende ozaman kiz bir dogdu aman allahim resmen obezite gibi :)) ve hala oyle tontis yavrucak 1 yasina girdi yeni
Senin bebisin zaten iki kilo olmus bile hic uzme kendini bebisin dogunca onlara en guzel cevabi verir