kızlaaar sabaha karşı zor uyuduğumdan uyku ağırlığıyla eşimin alarmını kapatmışım
kendim işe gitmediğim gibi kocayı da göndermiyorum artık geç kaldı ama gitti ama neyse ki yarın haftasonu babalı günümüz
neyse bankaya gittik paramızı çektik, oğluşumun odasına perde almıştım ama tül alamamıştım onu da aldım sonunda
yıkayıp ütüleyim asayım resmini eklerim artık..
stellacım benimki de direkt e rapor sisteminden gönderildi işyerime, hiç görmedim bile
canım hayırlı uğurlu olsun eviniz, istanbulda ev almak kolay mı bak ne güzel kira ödemeyeceksiniz.. bebeğine şimdilik küçük bir şifonyer alabilirsin arkadaşlar güzel öneriler göndermişler hiç bulamazsan eğer ikea, koçtaş gibi mağazalarda uygun fiyata bulunuyor o tarz şifonyerler ve dolaplar ben kardeşime iki kapılı küçük bir dolap almıştım 150 tl civarıydı koçtaştan.
hiç kendini sıkma annesi zaten belli bi zamana kadar bizim yanımızda yatacaklar, bi yatak bi dolap yeter de artar, 3 sene sonra da inşallah gönlünce güzel bir oda yaparsın zaten ancak o zaman oda neymiş, eşya neymiş anlayacaklar..
annesi mutlu bebekte mutlu demek ki maşallah kuzuya 2 kilo olmuş nerdeyse dopplerle ilgili hiç bir fikrim yok canım ayrıntılı ultrason falan değil heralde :44::44:
Çok şükür mutluyum huzurluyum bol bol duayla:) sanırım nst demek istedi çünkü 32.haftadan sonra dedi.şuan annemdeym bayram sonrası dönücem doktorum söyler heralde ozaman