2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür mutluyum huzurluyum bol bol duayla:) sanırım nst demek istedi çünkü 32.haftadan sonra dedi.şuan annemdeym bayram sonrası dönücem doktorum söyler heralde ozaman

Yok ya hexiyede gelir ufak tefek bide bebegiinin huyuna suyuna gore degisiyor kiyafetleri. Azlik coklugu kimi cok kusar kimi kusmaz kiminn gobek bagi Knar silk degistirilirkiminin kanamaz yetmezse cikar Alison. Atla deve degil ya tabletten yaziyorum bazi kelimeler nedense degisiyor yainca

Bu aralar hassasiz sinjrler gergin herşey daha fazla geliyor guzelliklerle atlatiriz inşallah bu donemleri

Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??

Maşallah bebisine. Canım doppler anne karnından bebeği besleyen iki damar var onlarn kan akış hızını ölçen cihaz diye biliyorum ben

Son düzenleme:
kısslar nasılsınız bayagıdır yazamıyorum mısafırlerm vr.bugun dr.a gittim ayaklarm cok sıstı bebek ayagı gıbı parmaklrm cızgı cızgı:)))tahlıllerm temız cıktı normal artk ayakta cok durma dedı.kızım da 43 cm 2000gr olmus masallah cok cabuk buyuyolar artk.agustosta senelık ızn ayrılıp dınlenecegm 37 e kadar ole ıdare edecegım

Cok zor oluyor canım. Bize 12 haftalıktan beri yüzünü göndermiyor cimcime. Gecen acil gitmiştim ozaman yüzünü gösterdi O zamanda Dr odasında degildik renkli göremedim, umudum bir sonraki randevu.

Kızıma ve tüm bebişlerimize Maşallah :).
28 haftalık goruntumuzdu.
ATTACH=CONFIG]758966[/ATTACH]Eki Görüntüle 758966 Eki Görüntüle 758966

Oy maşallah, yerim onun dudaklarını ben.

Canim almnyadan teyzemiz geldi yen I do gum yapmis gelini var orda big sure eve ebe geliyomus bebegin banyo suyun a yyarim cay bardahi shut 1yemek kasigi zeytin Yagi koyuyomus baska kimyasal kullanmiyormus

Cok değişik, yapılabilecek birşey. Not aldım.

Canım senin yanına geldiginde de yikayamayacaksin, hem ilk donemler sirf suyla yikayin bile diyorlar melek onlar ver sen bastan giysin cicilerini.

oğluma aldım nasıl kızlar ? bikaç güne elimde olur inşallahEki Görüntüle 759703

Cok guzel cnm, iyi günlerde kullan.

Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??

Dopplerde anne bebek kan akısına bakıyorlar canım.

Kizlarrr benim catlaklarim belime dogru olmus karnimda biseycik yok.belime dogru olanalrda 5 6 tane var.

Canım çatlak icin krem kullanıyorsan beline de sür.

benımde oyle yanlarımda çatlaklarım var. karnımda yok. kızın mı olacak cnm? ondan dıyorlar ama ne derece doğru bılmem
Evet kizim olacak benim.
Krem aldim ama hic kullanmadim.catlayacagi varsa catliyormus.esime de dedimki gel sana catlaklarimi gosterem diyom guluyor catlaklarini bu kadar heveslke gosteren baska kadin varmi acaba diyor

Kizlarrr benim catlaklarim belime dogru olmus karnimda biseycik yok.belime dogru olanalrda 5 6 tane var.
,
benimde karnımda bişey yok ama 2 yanımdada birkaç kırmızı çizgi oluşmuş, ben belime de krem falan sürdüm ama olmuş

benımde oyle yanlarımda çatlaklarım var. karnımda yok. kızın mı olacak cnm? ondan dıyorlar ama ne derece doğru bılmem
canım benim oğlum olacak ama var işte

eylülün tatlı anneleri nasılsınız kociş kan ter içinde bebişin odasında aldığımız şifonyeri kuruyo acaip büyükmüş ikea geniş olduğundan bu kadar büüyk gelmemiştihaftaya cuma randevum var bebişim kaç kilo oldu acaba gün sayıyorum ama geçmiyoo

oğluma aldım nasıl kızlar ? bikaç güne elimde olur inşallahEki Görüntüle 759703

canım ben de aynısının siyahını aldım beğenerek aldım kullanışlı bişeye benziyor ben hastane içinde hazırladım yanımda götürcem güle güle kullanın

güle güle kullanın canım şifonyerinizi... yer sıkıntınız yoksa büyük olsun boşver rahat rahat yerleşirsiniz artık ferah ferah...

hadi birkac tane daha msj yaz sonra aldiklarini ekle bekliyoruz merakla

evet yazayımda bir an evvel ekleyeyim şu fotoları begenilicek mi çok merak ediyorum çünkü :) birde bu saat oldu deli gibi uykum var uyuyamıyorum her gecemiz böyle doğurana kadar böyle mi geçecek sürekli biyerlerim ağrıyor gece uykumda kasıklarıma sancılar giriyor

Herkese günaydın haftasonumuz güzel ve sıkıntısız geçer inşallah... Hepinizi çokk öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…