kızlaaar sabaha karşı zor uyuduğumdan uyku ağırlığıyla eşimin alarmını kapatmışım
kendim işe gitmediğim gibi kocayı da göndermiyorum artıkgeç kaldı ama gitti ama neyse ki yarın haftasonu babalı günümüz
neyse bankaya gittik paramızı çektik, oğluşumun odasına perde almıştım ama tül alamamıştım onu da aldım sonunda
yıkayıp ütüleyim asayım resmini eklerim artık..
stellacım benimki de direkt e rapor sisteminden gönderildi işyerime, hiç görmedim bile
canım hayırlı uğurlu olsun eviniz, istanbulda ev almak kolay mı bak ne güzel kira ödemeyeceksiniz.. bebeğine şimdilik küçük bir şifonyer alabilirsin arkadaşlar güzel öneriler göndermişler hiç bulamazsan eğer ikea, koçtaş gibi mağazalarda uygun fiyata bulunuyor o tarz şifonyerler ve dolaplar ben kardeşime iki kapılı küçük bir dolap almıştım 150 tl civarıydı koçtaştan.
hiç kendini sıkma annesi zaten belli bi zamana kadar bizim yanımızda yatacaklar, bi yatak bi dolap yeter de artar, 3 sene sonra da inşallah gönlünce güzel bir oda yaparsın zaten ancak o zaman oda neymiş, eşya neymiş anlayacaklar..
annesi mutlu bebekte mutlu demek kimaşallah kuzuya 2 kilo olmuş nerdeyse dopplerle ilgili hiç bir fikrim yok canım ayrıntılı ultrason falan değil heralde :44::44:
haklısın canım bende alırım yanıma battaniye kıayfet falan fazladan,ben 0-3 aylık 3 tane tulum aldım ekstradan çok fazla şey almadım,bir de o beyaz yandan bağlamalı 2 takım aldım hastane çıkışında da 2 takım var 0-3 te giyebileceği 6-7 şey oluyor bu yeterli değil mi o dönem için??toplamda da 3 tane pazen battaniyem bi kundak battaniyem var az mı bunlar canımm
Nasıl rahatlattınız beni anlatamam... Hepinize çok çok teşekkür ediyorum... evet üzülecek şeyler değil belki ama ilk defa bu kadar sıkışık günler geçiriyoruz belki de ondan bu kadar dert edindim hiç böyle olacağını düşünmemiştim çünkü ben ilk bebeğime hazırlıkların, eski kiradaki evlerimiz hep büyük büyüktü oda takımı alırız falan diye hayallerim vardı, belki bu hayallerim yıkıldığı için bir an böyle üzüldüm ettim. Ama hakikaten daha kötü durumlar içinde olan insanlar var şükretmem gerek, bebeğim sağlığıyla gelsin dediğiniz gibi bunların hepsi hallolacak şeyler. Hem ben kızımın şansına da inanıyorum onun şansıyla aldık bu evi biliyorum, ve güzel işler geldikçe elimize biriktirdikçe kazancımızı çok daha güzellerini yapabileceğiz bir gün onun için....Çok çok teşekkürler cevap yazan ilgilenen herkese.
Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??
Kizlarrr benim catlaklarim belime dogru olmus karnimda biseycik yok.belime dogru olanalrda 5 6 tane var.
sağol canım benimm,inş. hepimizin bebeğii önceliklee sağlıklı,yüzü güzel kendi güzel ahlakı güzelll evlatlarr olurrr
teşekkür ederim özgecimm,inş. seninki de gösterirrr görememk kötü bi duygu gerçekten bi ay bekleyip de totoşlarını dönmeleriii zor valla dimii yaa
Kızıma ve tüm bebişlerimize Maşallah :).
28 haftalık goruntumuzdu.
ATTACH=CONFIG]758966[/ATTACH]Eki Görüntüle 758966 Eki Görüntüle 758966
Canim almnyadan teyzemiz geldi yen I do gum yapmis gelini var orda big sure eve ebe geliyomus bebegin banyo suyun a yyarim cay bardahi shut 1yemek kasigi zeytin Yagi koyuyomus baska kimyasal kullanmiyormus
kızlar daha önce kıyafetlerimizi paylaşmıştım ama şimdi bir şey sormak istiyorum,ben 10 lu hastane çıkışı aldım bu alttaki pudra renkli takım onda bi tulum bir de altlı üstlü takım var battaniye ve iç zıbını var,doğumda bebek hemen yıkanmadığı için hemşirelere hemen giydirmeleri için bu çekmiş olduğum ayrı ayrı oluşturduğum bu beyazlı takımı mı versem diyorum,yoksa pudra takımın alt üst takımını mı giysin,ben yanıma gelince değiştiririm diye düşünmüştüm bana fikir verebilir misinizz kafam karıştııı,
Eki Görüntüle 759676 Eki Görüntüle 759675
oğluma aldım nasıl kızlar ? bikaç güne elimde olur inşallahEki Görüntüle 759703
Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??
Kizlarrr benim catlaklarim belime dogru olmus karnimda biseycik yok.belime dogru olanalrda 5 6 tane var.
Evet kizim olacak benim.benımde oyle yanlarımda çatlaklarım var. karnımda yok. kızın mı olacak cnm? ondan dıyorlar ama ne derece doğru bılmem
Krem aldim ama hic kullanmadim.catlayacagi varsa catliyormus.esime de dedimki gel sana catlaklarimi gosterem diyom guluyor catlaklarini bu kadar heveslke gosteren baska kadin varmi acaba diyorCok zor oluyor canım. Bize 12 haftalıktan beri yüzünü göndermiyor cimcime. Gecen acil gitmiştim ozaman yüzünü gösterdi O zamanda Dr odasında degildik renkli göremedim, umudum bir sonraki randevu.
Oy maşallah, yerim onun dudaklarını ben.
Cok değişik, yapılabilecek birşey. Not aldım.
Canım senin yanına geldiginde de yikayamayacaksin, hem ilk donemler sirf suyla yikayin bile diyorlar melek onlar ver sen bastan giysin cicilerini.
Cok guzel cnm, iyi günlerde kullan.
Dopplerde anne bebek kan akısına bakıyorlar canım.
Canım çatlak icin krem kullanıyorsan beline de sür.
,Kizlarrr benim catlaklarim belime dogru olmus karnimda biseycik yok.belime dogru olanalrda 5 6 tane var.
canım benim oğlum olacak ama var iştebenımde oyle yanlarımda çatlaklarım var. karnımda yok. kızın mı olacak cnm? ondan dıyorlar ama ne derece doğru bılmem
,
benimde karnımda bişey yok ama 2 yanımdada birkaç kırmızı çizgi oluşmuş, ben belime de krem falan sürdüm ama olmuş
canım benim oğlum olacak ama var işte
yok canım çok taktığım yok aslında, hatıra onlar bize dediğin gibi... asla unutulup kaybedilmeyecek bi hediye..Uzulme yav onlar bizim mucizemizin hediyeleri...
oğluma aldım nasıl kızlar ? bikaç güne elimde olur inşallahEki Görüntüle 759703
güle güle kullanın canım şifonyerinizi... yer sıkıntınız yoksa büyük olsun boşver rahat rahat yerleşirsiniz artık ferah ferah...eylülün tatlı anneleri nasılsınız kociş kan ter içinde bebişin odasında aldığımız şifonyeri kuruyo acaip büyükmüş ikea geniş olduğundan bu kadar büüyk gelmemiştihaftaya cuma randevum var bebişim kaç kilo oldu acaba gün sayıyorum ama geçmiyoo
güle güle kullanın canım şifonyerinizi... yer sıkıntınız yoksa büyük olsun boşver rahat rahat yerleşirsiniz artık ferah ferah...
hesap sağlam diyosun yanisağol canım aslında var yer sıkıntımız ama santimetsine kadar hesapladık inşallah olur
hesap sağlam diyosun yaniozaman sıkıntı yok...
süpersinsorma ya küçük evde yaşamak matematiğimizi geliştirdi
tatlım ben emzik askısı aldım da ne oldu, emziğin takacak yeri yok
hadi birkac tane daha msj yaz sonra aldiklarini ekle bekliyoruz merakla