2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydn anneler ve melekleri.artık iyice ağırlaştm hiçbir şey yapamıyorum eğilmek yerden bir şey almak işkence oldu resmen. ev işlerini bile artık yapamıyorum. karnımdaki çatlaklar da cabası. benim gibi sürekli göğüsleri ve göbeğini kasitan var mi acaba.hayırlısıyla az kaldı doğuma

canım bende aynıyım( hiç bişey yapasım yok yemeği bile zorla yapıyorum, yere bişey düşşe amannnn kalsın diyorum sonra senden başka kimse yapmaz haaa gayret diyorum evimi görseniz. halılarım yıkandı geldi koltukları silip sarayım dedim ama gözüm kesmiyor ne yapacağım bilmiyorum. bazen işe girişiyorum oturmak istemiyorum sonrada bel, sırt, bacak ağrısından ölüyorum

Günaydın eylül anneleri, alın benden de o kadar evimi bir görseniz, temizlik yapamıyorum hiç, belim ağrıyor, eğilemiyorum, hele yemek hiç yapamıyorum, eşimde sadece pazar günleri evde, iyice aciz duruma geldik, Allahtan yarın kayınvalidem geliyor köyden , umarım doğum yapana kadar kalırda bize faydası olur, gerçi hiç saanmıyorum 15 gün falan kalırım diyor ,

Valla bende bilmiyorum bu kendi doktorum olmadğı için çok da sormadım sanırım nst demek istedi

canım dopler ultrason bebeğin beslenmesine kordonuna fln bakıyorlar benim 30 haftalıkken bakılmıştı ve kordonda beslenme sorunu çıkmıştı malesef haftaya tekrar gidicem

bende iş yaparken çok zorlanıyorum sıcaktan feci şekilde etkiliyorum.Kremlendiğim halde biraz çatlamışım.üstüne üstülük 10 gündür falanda acayip sakar oldum mutfakta sürekli bir şeyler elimden düşürüp kırıyorum

bende de var aynı tembellik durumu kızlar ya... yerimden kalkasım gelmiyor, eğilip doğrulamıyorum ve belim ağrıyor kalan haftalarımızı atlatsaydık hayırlısıyla...

aman ne çok benim durumum da olan arkadaş varmış ne diyeyim allah yardımcımz olsun.annelik kutsaldır diye boşuna demiyorlar. ama eminim bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımzda bütün bu yaşadıklarımzi untcaz.sormak istediğm bir diğer soru ben nefes almakta çok zorlaniyorum nefessiz kalmış gibi oluyorum.2 hafta sonra kontrolum var doktorma soracam bakalım normal mi çok kötü oluyorum benim gibi olan var mi

Kizlar aranizda salatalik tursusu ceken var ise bim de satilan fici adli tursuyu tavsiye ederim cok guzel tadi var ben sabah aksam yiyorumm.

en son size msj attıktan sonra lavaboya kendimi zor attım yaklaşık 10 gündür falan sürekli karnım ağrıyor yine öyle oldum afedersiniz lavabodan çıktım yatağa kendimi zor attım kalbim çarpıyor, ter boşalıyor ve adet olacağım gibi ağrım var. hiç iyi değilim can sıkıntısıda var hafiften. şimdi size yazmak için kalktım. tek başımayım Allah güç kuvvet versin hepimize evim böyleyken bişey olmaz inşaallah çantalarım bile hazır değil

ishalmisin canım.sancılarının zamanlarını kontol et.

gecmisler olsun ..ishalmisin canim bi acile mi gitseydin uada doktoruna bi haber versen

ishalmisin canım.sancılarının zamanlarını kontol et.

dediğim gibi 10 gündür falan oluyor yaa yediğim bişey dokunuyor, yada decavit kullanıyorum ondan mı anlayamadım karın ağrısı oluyor afedersiniz tam ishal değil yani. adet olacağım gibi ağrı oluyor ara ara ve karnımda çok kasılıyor. gerçi bunlar bayadır oluyor. sersem gibiyim buraya yazınca rahatlıyorum

3-4 gündür karın ağrısı bende var ama ishal falan yok.ama eşin gelince bi acile başvur istersen.sancılarını kontrol etsinler.allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…