- 15 Şubat 2013
- 214
- 0
Herkese günaydın haftasonumuz güzel ve sıkıntısız geçer inşallah... Hepinizi çokk öpüyorumm
gunaydn anneler ve melekleri.artık iyice ağırlaştm hiçbir şey yapamıyorum eğilmek yerden bir şey almak işkence oldu resmen. ev işlerini bile artık yapamıyorum. karnımdaki çatlaklar da cabası. benim gibi sürekli göğüsleri ve göbeğini kasitan var mi acaba.hayırlısıyla az kaldı doğuma
Valla bende bilmiyorum bu kendi doktorum olmadğı için çok da sormadım sanırım nst demek istedi
gunaydn anneler ve melekleri.artık iyice ağırlaştm hiçbir şey yapamıyorum eğilmek yerden bir şey almak işkence oldu resmen. ev işlerini bile artık yapamıyorum. karnımdaki çatlaklar da cabası. benim gibi sürekli göğüsleri ve göbeğini kasitan var mi acaba.hayırlısıyla az kaldı doğuma
en son size msj attıktan sonra lavaboya kendimi zor attım yaklaşık 10 gündür falan sürekli karnım ağrıyor yine öyle oldum afedersiniz lavabodan çıktım yatağa kendimi zor attım kalbim çarpıyor, ter boşalıyor ve adet olacağım gibi ağrım var. hiç iyi değilim can sıkıntısıda var hafiften. şimdi size yazmak için kalktım. tek başımayım Allah güç kuvvet versin hepimize evim böyleyken bişey olmaz inşaallah çantalarım bile hazır değil
gecmisler olsun ..ishalmisin canim bi acile mi gitseydin uada doktoruna bi haber versenen son size msj attıktan sonra lavaboya kendimi zor attım yaklaşık 10 gündür falan sürekli karnım ağrıyor yine öyle oldum afedersiniz lavabodan çıktım yatağa kendimi zor attım kalbim çarpıyor, ter boşalıyor ve adet olacağım gibi ağrım var. hiç iyi değilim can sıkıntısıda var hafiften. şimdi size yazmak için kalktım. tek başımayım Allah güç kuvvet versin hepimize evim böyleyken bişey olmaz inşaallah çantalarım bile hazır değil
ishalmisin canım.sancılarının zamanlarını kontol et.
gecmisler olsun ..ishalmisin canim bi acile mi gitseydin uada doktoruna bi haber versen
dediğim gibi 10 gündür falan oluyor yaa yediğim bişey dokunuyor, yada decavit kullanıyorum ondan mı anlayamadım karın ağrısı oluyor afedersiniz tam ishal değil yani. adet olacağım gibi ağrı oluyor ara ara ve karnımda çok kasılıyor. gerçi bunlar bayadır oluyor. sersem gibiyim buraya yazınca rahatlıyorum